2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sırt ustu yatınca bendede oluyor canm o bızım kalp atısımız ya bende ılk senın gıbı sandım ama degıl maalesef. streskopla dınledım onu bıle duymuyorum ya

ama onu soylemıyorum canım onu ben hep duyuyorum bu dedıgım sey parmaklarımla hıssettıgım bırsey o senın dedıgın sureklı oluyor buysa cok nadır

aaaa yapma oyle bebısın ıcerde suya ıhtıyacı war bende zar zor 1.5 lıtreyı buldum su saate kadar durmak yok dewam. kızlar bırde mutlaka 1 dılım karpuz yemek lazımmıs ya hamılelıkte. hem bagırsaklar hemde su ıhtıyacı ıcın :)

Kendimi zorluyorum canım..Çubuk kraker yiyorum şimdi susatsın diye:)

bende taaaa 17 senelık bır cınsıyet takvımı var kızlar kuzemın 17 sene once bu takvıme gore once kız sonrasında erkek cocuk yaptı. annemde kuzenden almıs takvımı yıllarca saklamıs ewlenıncede bana werdı. baya annemın hesabıda tutmus felan. benım o takvıme gore erkek gorunuyor ewe gıdınce eklıyım remını sızlerde bakın. suan telefondan atamıyorum. tablet gereklı atmam ıcın.

ne bılım bazısıda gaz olabılır dıyor esımde heycanlandı bebıs dıye
benım bazen hamıle degılken kı gıbı oynamıyor bagırsaklarım farklı bısey oluyor ama dr da hıssetmek zor dedı ya dur bakalım daha nelerını hıssetcez bebısın

Aaa ciddenmi aklımdaysa bizede bak canım

benım bazen hamıle degılken kı gıbı oynamıyor bagırsaklarım farklı bısey oluyor ama dr da hıssetmek zor dedı ya dur bakalım daha nelerını hıssetcez bebısın
Bizim büyük babaanne doksan yaşında falan var çok önce idrara çok çıkıyorum diye bi karnıma bakmıştı baya anlıyor ay halin yeni bitmiş dimi falan dedi gerçekten yeni bitmişti bebeğin yok niye almıyon falan dedi nerden bildim dedim burda bi damar var bebek olunca buraya çok kan akar o damar atar kendin bile bilirsin demişti bence biz onu hissediyoruz :)

aaa cok ıyı olur canım yaa merak ettım bak sımdı:):)

Merakla bekliyorum hersey erkegi gosteriyor benim ruyamdada erkek gordum bakalim sendeki takvimde ne gostericek cinseiyeti :)

kizlar mide yanmasi olan var mi ? benim cok fena ya haslanmis patatesten baska bisey yiyemiyorum onda bile midem yaniyo Gaviscon aliyorum biraz rahatlatiyo

kızlar hamıle pantalonuna geçen varmı benı sıkmaya başladı bıraz da acaba erken mı de dıye dusunuyorum kararsız kaldım

kızlar hamıle pantalonuna geçen varmı benı sıkmaya başladı bıraz da acaba erken mı de dıye dusunuyorum kararsız kaldım

ben hamıle taytı ve pantolonuna gecelı 2 hafta oldu benım karın cabuk cıktı bebısı rahatsız etmıyım dedım yoksa pantolonlarım oluyor ama bısı olur dıye gıymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…