sırt ustu yatınca bendede oluyor canm o bızım kalp atısımız ya bende ılk senın gıbı sandım ama degıl maalesef. streskopla dınledım onu bıle duymuyorum ya
canım ben gıttım ultrasonda bebek horon tepiyordu resmen ama doktor sey dedı sımdı hıssetmen ımkansız dedı. belkı damarın falandır tatlım yaa erken cunku
Oy su konusu benim kanayan yaram..İçemiyoruuum sabah aldım 1,5 litre yarım oldu daha..Gerçi benim kuyu gibi bir bardağım var onla içiyorum yemekhanede de 2 tane alıyorum suyu sırf içeyim diye..1 litre içmişimdir ancak toplasan
aaaa yapma oyle bebısın ıcerde suya ıhtıyacı war bende zar zor 1.5 lıtreyı buldum su saate kadar durmak yok dewam. kızlar bırde mutlaka 1 dılım karpuz yemek lazımmıs ya hamılelıkte. hem bagırsaklar hemde su ıhtıyacı ıcın :)
aaaa yapma oyle bebısın ıcerde suya ıhtıyacı war bende zar zor 1.5 lıtreyı buldum su saate kadar durmak yok dewam. kızlar bırde mutlaka 1 dılım karpuz yemek lazımmıs ya hamılelıkte. hem bagırsaklar hemde su ıhtıyacı ıcın :)
bende taaaa 17 senelık bır cınsıyet takvımı var kızlar kuzemın 17 sene once bu takvıme gore once kız sonrasında erkek cocuk yaptı. annemde kuzenden almıs takvımı yıllarca saklamıs ewlenıncede bana werdı. baya annemın hesabıda tutmus felan. benım o takvıme gore erkek gorunuyor ewe gıdınce eklıyım remını sızlerde bakın. suan telefondan atamıyorum. tablet gereklı atmam ıcın.
benım bazen hamıle degılken kı gıbı oynamıyor bagırsaklarım farklı bısey oluyor ama dr da hıssetmek zor dedı ya dur bakalım daha nelerını hıssetcez bebısın
bende taaaa 17 senelık bır cınsıyet takvımı var kızlar kuzemın 17 sene once bu takvıme gore once kız sonrasında erkek cocuk yaptı. annemde kuzenden almıs takvımı yıllarca saklamıs ewlenıncede bana werdı. baya annemın hesabıda tutmus felan. benım o takvıme gore erkek gorunuyor ewe gıdınce eklıyım remını sızlerde bakın. suan telefondan atamıyorum. tablet gereklı atmam ıcın.
benım bazen hamıle degılken kı gıbı oynamıyor bagırsaklarım farklı bısey oluyor ama dr da hıssetmek zor dedı ya dur bakalım daha nelerını hıssetcez bebısın
Bizim büyük babaanne doksan yaşında falan var çok önce idrara çok çıkıyorum diye bi karnıma bakmıştı baya anlıyor ay halin yeni bitmiş dimi falan dedi gerçekten yeni bitmişti bebeğin yok niye almıyon falan dedi nerden bildim dedim burda bi damar var bebek olunca buraya çok kan akar o damar atar kendin bile bilirsin demişti bence biz onu hissediyoruz :)
Damarlarin daha sert atiyo canim onu hissetmisindir ben dun yeni hissetim parmaklarini koymaya bile gerek baya biri karnindan çıkmaya calisiyomus gibi kelebek gibi karnin alt kisminda cirpiniyo
kizlar mide yanmasi olan var mi ? benim cok fena ya haslanmis patatesten baska bisey yiyemiyorum onda bile midem yaniyo Gaviscon aliyorum biraz rahatlatiyo
kizlar mide yanmasi olan var mi ? benim cok fena ya haslanmis patatesten baska bisey yiyemiyorum onda bile midem yaniyo Gaviscon aliyorum biraz rahatlatiyo
ben hamıle taytı ve pantolonuna gecelı 2 hafta oldu benım karın cabuk cıktı bebısı rahatsız etmıyım dedım yoksa pantolonlarım oluyor ama bısı olur dıye gıymıyorum
ben hamıle taytı ve pantolonuna gecelı 2 hafta oldu benım karın cabuk cıktı bebısı rahatsız etmıyım dedım yoksa pantolonlarım oluyor ama bısı olur dıye gıymıyorum