2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben henüz almadım hamile pant. hatta ne yapsam iyi hafta sonu bi pant. beğendim unuttum ve aldım ama şu anda benim hepsi oluyor sıkıntı yok bir süre giyerim zaten elbise daha rahat onlar da oluyor bakalım ne zaman alacam koca göbüşler çıksın bakalım bi begri bujubuju ttu89 E Ekyzdn03

ya benım ısyerımde forma gıyıldıgı ıcın corabın lastıgı gobusumu cok sıkıyor o yuzden ıhtıyacım war hamıle pantlonuna. 3 beden 3 corab bıle cok sıkıyor artık :)

komık duruyor mu yaa benım gulesım gelır

ben hamile taytı aldım cooook komik hahahaha göbegin yoksa bile daha büyük gösteriyoo

ben tayt aldım pantolonum yavrusumu sıkmasın diye ama cok komik 1 defa giydim arkadasın dogum gününde resmde bi baktım dana gibi cıkmısım bi daha giymem daha büyük gösteriyo göbegiiiiiiiiii

Meraba herkese doktordan yeni geldim morelimizi bozuk biraz bebegimin sağlıgı gayet iyi ama malesef kese baya asa inmiş düşük riskiniz çok fazla kanamda görünüyor hala kesede hakimzda hayırlısı artık bekliycez dedi doktorum haftaya iki taramaya çağırdı bizden haberler böyle kizlar

ben defactodan aldım l beden gayet rahat hıc gobegımı buyukte gostermıyor. de facto tayt konusunda ıyı sankım :)

canım tek yapman bol bol dua edıp butun gun yatman bebısıne olumlu dusunce gonder o da ıyı olsun. sadece wc ye kalk onun dısında yat bol bol

Hiiiiiic moral bozmak yokkk hep birlikte bu aksam dua ediyoruz toplu duaya cok inanırım sende is yapma yat dinlen hic kalkmaaaaa gerisini Allah a bırak hayırlısı neyse o olur insallah

Ben de canım çalıştığım için sadece haftasonları içiyorum artık eşimle kahvaltıda o da çook açık olmakkaydıyla 6-7 bardak içerdim önceden. Nescafe asla içmiyorum.Türk kahvesi de yine haftasonu 1 gün kahvaltıdan sonra.

canım tek yapman bol bol dua edıp butun gun yatman bebısıne olumlu dusunce gonder o da ıyı olsun. sadece wc ye kalk onun dısında yat bol bol
Kesnlikle canm doktorumuzda aynisini söyledi insallh kalır dedi baya aşa inmiş hayırlısı ama çok şeker ya kıpır kıpırdi :)

canım benım bozma moralını hemen bebıs guclu bak dırenıyor annesı sende ona yardım et bıraz guzelce dınlen dua et bızde dua edıcez tamam mı tatlım sonrası hakkımızda hayırlısı dıycez Allah buyuktur tatlım

hahaha yerim seni yaa delii tabi taa şeye kadar çekince öyle görünür benimde cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…