- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Canim benim çok teşekür ederim allh razi olsun sizlerde güle güle dünyaya getrdin yavrularınızi saglikla sıkıntısız insallhHiiiiiic moral bozmak yokkk hep birlikte bu aksam dua ediyoruz toplu duaya cok inanırım sende is yapma yat dinlen hic kalkmaaaaa gerisini Allah a bırak hayırlısı neyse o olur insallah
hahaha yerim seni yaa delii tabi taa şeye kadar çekince öyle görünür benimde cesaretim yok
oo nerder oturuyordun sen ben ınternetten aldım 10 tl ıdı walla hatta tshırtte aldım onlarda 10 tl ıdı :)
Canim benim çok teşekür ederim allh razi olsun sizlerde güle güle dünyaya getrdin yavrularınızi saglikla sıkıntısız insallh
48 le hamile kaldım canım ben de 1 kilo aldım . Üstelik sigarayı da bıraktım. Bakalım kaç alıcazKızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
Bende öpüyorum sizleri canlar ❤kızlar benım mesai bitti kendınıze yarına kadar cok ıyı bakın bebıslere de tabı ıyı aksamlar.denizmisra canım hıc canını sıkmıyorsun bebısıne yardım et sende kalsın ayaga kalkmak yasak tamam mı tatlım. ttu89 canım takvımı beklıyorum senden
öptüm hepinizi:):)
ooo süper ucuzmuş yaa bende bakayım bi internetten thşört falan iyi olur ucuz ucuz zaten bebiş için bir dünya masrafa girces :)oo nerder oturuyordun sen ben ınternetten aldım 10 tl ıdı walla hatta tshırtte aldım onlarda 10 tl ıdı :)
bi arkadaşım senin dediğin taktiği yaptı varya çok şaşırmıştım yaa insan bir heves eder alır die yok 1 tane büyük bedenle idare etti ve thşörtlerinide büyük aldı öyle hamile thşörtü falan değildiyaaa sormaa kuzuuuuumm cok cirkin her yerin cok cirkin görünüyo hahaha bende tam simdi pantolonlarımı kaldırıyordum hurca bu konuyu actınız acaba diyorum hamile pant yerine 36 olmuyo zaten artık bana 38 40 42 gitsem mi öyleeee bebekte yukarı cıkcak zaten tam göbek altından kapanır isteee
oooo uyguna almıssın valla ben 30 a aldım İstanbuldayım ben adım bası de facto birde outletleri var mis :))
Amin insallllah hep birlikte güzel haberlerimizi verelim birbirimize.. sen moralini bozma yeter ne kadar stresse girrsen bebiskon etkilenir sen bizden iyi bilirsin. Allah sifasını verir insaaallaah
Amin tatlım cumlemizin kalkmak yok dio bir wc sanki ben tekmiym canm iki kızı daha var mecbur yapiom ufak tefek allhim yardımcımız olsun hepimizindenizmisra canim benimm moralini bozmaa.. Bebisinin hareketlerini düşün :) bol bol dinlen ve dua et Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizii :)
aynen walla 3 tshırt 1 tayt 38 lıraya geldı bana :)tsırtlerı supheyle aldım olcak olmucak dıye ama oldu cok sukur :)ooo süper ucuzmuş yaa bende bakayım bi internetten thşört falan iyi olur ucuz ucuz zaten bebiş için bir dünya masrafa girces :)
canım bol bol yat dınlen gerekmedıkce kalkma moralınıde bozma hemen bebıs stres olur sonraMeraba herkese doktordan yeni geldim morelimizi bozuk biraz bebegimin sağlıgı gayet iyi ama malesef kese baya asa inmiş düşük riskiniz çok fazla kanamda görünüyor hala kesede hakimzda hayırlısı artık bekliycez dedi doktorum haftaya iki taramaya çağırdı bizden haberler böyle kizlar
bi arkadaşım senin dediğin taktiği yaptı varya çok şaşırmıştım yaa insan bir heves eder alır die yok 1 tane büyük bedenle idare etti ve thşörtlerinide büyük aldı öyle hamile thşörtü falan değildi
çok iyi gerçekten bende baktım şimdi sitesine gözüme kestirdim bir şeyler 1-2 haftaya alırım biraz daha şekillenmem lazım :) hatta kışlıl seweatshrtler hoşuma gitti iş yerinde yasak maalesef öyle giyinmek ama hafta sonu takılırımaynen walla 3 tshırt 1 tayt 38 lıraya geldı bana :)tsırtlerı supheyle aldım olcak olmucak dıye ama oldu cok sukur :)
aynen kuşum aynen iş ona kalsın yeter ki herşey alınır giyilir kaç kere yaşayacz bu duyguları şuanda göbekler belli belirsiz olduğu için biz stres olduk tam hamile gibi değiliz de sanki biraz kilo almış gibiyiz göbüşler çıksın hamile moduna girelim hoşumuza gitcek eminimyokk bee kuzu öyle 1 taneylede idare edilmez bi doktora bile giderken sanki dügüne gidiyorum hahahahah :) ama zaranın bol bol kazakları var ya trikoları onlardan alıyim diyorum tam göbüs büyüklügümüz soguklara denk gelicek hemde güzel olur renk renk. birde düsük bel kot alırım 2 3 tane beden beden azcıkta göbegim görünsün :)) ay cok fenayım ahhahahaha hamile elbiseleri alırım bir sekilde idare ederiz iste
Canim ya lekelenmem falan var miydi progestan kullaniyo muydun bende 1 eylulde gitcem kontrole ins hersey yolundadirMeraba herkese doktordan yeni geldim morelimizi bozuk biraz bebegimin sağlıgı gayet iyi ama malesef kese baya asa inmiş düşük riskiniz çok fazla kanamda görünüyor hala kesede hakimzda hayırlısı artık bekliycez dedi doktorum haftaya iki taramaya çağırdı bizden haberler böyle kizlar
Meraba herkese doktordan yeni geldim morelimizi bozuk biraz bebegimin sağlıgı gayet iyi ama malesef kese baya asa inmiş düşük riskiniz çok fazla kanamda görünüyor hala kesede hakimzda hayırlısı artık bekliycez dedi doktorum haftaya iki taramaya çağırdı bizden haberler böyle kizlar
Canım cok gecmiş olsuuun gecicektir de inşallah bak en riskli haftalarda tutunmuş yavrun bundan sonrada sımsıkı tutunacaktır hiç üzülme gönlünü ferah tut Cok yorma kendini dikkat et dua etMeraba herkese doktordan yeni geldim morelimizi bozuk biraz bebegimin sağlıgı gayet iyi ama malesef kese baya asa inmiş düşük riskiniz çok fazla kanamda görünüyor hala kesede hakimzda hayırlısı artık bekliycez dedi doktorum haftaya iki taramaya çağırdı bizden haberler böyle kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?