2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiiiiiic moral bozmak yokkk hep birlikte bu aksam dua ediyoruz toplu duaya cok inanırım sende is yapma yat dinlen hic kalkmaaaaa gerisini Allah a bırak hayırlısı neyse o olur insallah
Canim benim çok teşekür ederim allh razi olsun sizlerde güle güle dünyaya getrdin yavrularınızi saglikla sıkıntısız insallh

hahaha yerim seni yaa delii tabi taa şeye kadar çekince öyle görünür benimde cesaretim yok

yaaa sormaa kuzuuuuumm cok cirkin her yerin cok cirkin görünüyo hahaha bende tam simdi pantolonlarımı kaldırıyordum hurca bu konuyu actınız acaba diyorum hamile pant yerine 36 olmuyo zaten artık bana 38 40 42 gitsem mi öyleeee bebekte yukarı cıkcak zaten tam göbek altından kapanır isteee

oo nerder oturuyordun sen ben ınternetten aldım 10 tl ıdı walla hatta tshırtte aldım onlarda 10 tl ıdı :)

oooo uyguna almıssın valla ben 30 a aldım İstanbuldayım ben adım bası de facto birde outletleri var mis :))

Canim benim çok teşekür ederim allh razi olsun sizlerde güle güle dünyaya getrdin yavrularınızi saglikla sıkıntısız insallh

Amin insallllah hep birlikte güzel haberlerimizi verelim birbirimize.. sen moralini bozma yeter ne kadar stresse girrsen bebiskon etkilenir sen bizden iyi bilirsin. Allah sifasını verir insaaallaah

Kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
48 le hamile kaldım canım ben de 1 kilo aldım . Üstelik sigarayı da bıraktım. Bakalım kaç alıcaz Ayrıca bence kilo almaktan asla korkmamalısın çünkü korkarsan daha çok alırsın.Alsak da vericezki zaten bebişlerimiz sağlıklı olsun da. Aşırı yeme gerek yok normal yediğinden azcık fazla yemelisin.günde 3 lt suyunu da içmelisin . Allah ' ın izniyle bişicik olmaz

oo nerder oturuyordun sen ben ınternetten aldım 10 tl ıdı walla hatta tshırtte aldım onlarda 10 tl ıdı :)
ooo süper ucuzmuş yaa bende bakayım bi internetten thşört falan iyi olur ucuz ucuz zaten bebiş için bir dünya masrafa girces :)

bi arkadaşım senin dediğin taktiği yaptı varya çok şaşırmıştım yaa insan bir heves eder alır die yok 1 tane büyük bedenle idare etti ve thşörtlerinide büyük aldı öyle hamile thşörtü falan değildi

[QUOTE="misseste, post: 42353190, member: 288026"

oooo uyguna almıssın valla ben 30 a aldım İstanbuldayım ben adım bası de facto birde outletleri var mis :))[/QUOTE]
aynen outlette cok uygun fıyatlar canım

ooo süper ucuzmuş yaa bende bakayım bi internetten thşört falan iyi olur ucuz ucuz zaten bebiş için bir dünya masrafa girces :)
aynen walla 3 tshırt 1 tayt 38 lıraya geldı bana :)tsırtlerı supheyle aldım olcak olmucak dıye ama oldu cok sukur :)

canım bol bol yat dınlen gerekmedıkce kalkma moralınıde bozma hemen bebıs stres olur sonra

yokk bee kuzu öyle 1 taneylede idare edilmez bi doktora bile giderken sanki dügüne gidiyorum hahahahah :) ama zaranın bol bol kazakları var ya trikoları onlardan alıyim diyorum tam göbüs büyüklügümüz soguklara denk gelicek hemde güzel olur renk renk. birde düsük bel kot alırım 2 3 tane beden beden azcıkta göbegim görünsün :)) ay cok fenayım ahhahahaha hamile elbiseleri alırım bir sekilde idare ederiz iste

aynen walla 3 tshırt 1 tayt 38 lıraya geldı bana :)tsırtlerı supheyle aldım olcak olmucak dıye ama oldu cok sukur :)
çok iyi gerçekten bende baktım şimdi sitesine gözüme kestirdim bir şeyler 1-2 haftaya alırım biraz daha şekillenmem lazım :) hatta kışlıl seweatshrtler hoşuma gitti iş yerinde yasak maalesef öyle giyinmek ama hafta sonu takılırım

aynen kuşum aynen iş ona kalsın yeter ki herşey alınır giyilir kaç kere yaşayacz bu duyguları şuanda göbekler belli belirsiz olduğu için biz stres olduk tam hamile gibi değiliz de sanki biraz kilo almış gibiyiz göbüşler çıksın hamile moduna girelim hoşumuza gitcek eminim

Canim ya lekelenmem falan var miydi progestan kullaniyo muydun bende 1 eylulde gitcem kontrole ins hersey yolundadir

Canim hayirlisiyla düzelir inşallah. İlaç falan verdi mi

Canım cok gecmiş olsuuun gecicektir de inşallah bak en riskli haftalarda tutunmuş yavrun bundan sonrada sımsıkı tutunacaktır hiç üzülme gönlünü ferah tut Cok yorma kendini dikkat et dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…