2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım benide geçen gece yatırmadı bide ilk gebeliğime göre göbeğim çok şiş kendimi 5,6 aylık hamile gibi görüyorum midem bi lokma bile yesem şişiyor rabbim yardımcımız olsun

Canim ya lekelenmem falan var miydi progestan kullaniyo muydun bende 1 eylulde gitcem kontrole ins hersey yolundadir
Insalh canım evet vardı kanamayla 1 gece hastande yatim sonra 10 gundr lekelenme kahre renginde şeklinde dsurekli az az ben duzeldimiizi sanıyordum asa inmiş kesesi iğne haftada 1 günde 3 kes progestan aliyordum

Benim tam bulantılar geçmedi darısı başıma İnşallah.iştahsızlıktan 2 kilo gitmiş canlarım:/ bide tüylerim arttı.Tüylerden muzdarip olan varmı ben gibi :) Acaba erkekmi, ondanmı tüyler artıyo =)

[İnşallah enizmisra, post: 42354203, member: 451355"]Kullanıyordum zaten canm kanamam olduğu için daha önce doktorum kesede kanamdan çok kesenin asa inmesinden endişelendiriyor[/QUOTE]

İnsallah hayirlisiyla yukarda durur canim.

Insalh canım evet vardı kanamayla 1 gece hastande yatim sonra 10 gundr lekelenme kahre renginde şeklinde dsurekli az az ben duzeldimiizi sanıyordum asa inmiş kesesi iğne haftada 1 günde 3 kes progestan aliyordum
Allahim yardim etsin sana canim cok zor bi durum annenin yetemedigi yerde eşin yardim etsin sen hic kalkma kesinlikle ins bisey olmaz bebislerimize elini karnina koyup ayetel kursi oku canim hersey Allahin elinde cok cok dua edelim hep beraber güzel düsün internette okudum düzelebiliyomus böyle durumlar hiccccc moral bozmakk yokkk

Benim gibi olanlar varmış , öncelikle geçmiş olsun. Çok sık giremiyorum ama okuyorum fırsat bulunca. Başıma gelenleri anlatacağım ama siz sakın okuyup etkilenmeyin derim. Hamileliğimin başından beri zaman zaman lekelenme ve kanamam oldu ama 1-2 güne geçmişti. İğne , ülaç vs. İle. Tam dedim herşey yolunda, hatta ikili testte erkek dedi, ikinci bebeğim de erkek olacak diye kendimi hazırlıyordum. Geçtiğimiz salı günü işyerinde otururken karnımda hafif bir hareket oldu, sonra birden balon patladı sanki ve pof diye bacaklarımdan kan boşaldı. Hemen yerimden kalkıp tuvalete koştum, girer girmez bir parça düştü büyükçe. Dedim ki bebek gitti. Kanama devam ediyor, tabi ben şok. Doktorumu aradım, hemen gel dedi. Gittim , hazırdım herşeye. Dedi ki bebek iyi, ama kanama sebebiyle 4 gün rapor verdi. Sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Hala da kanama az az devam ediyor. Herşeyin hayırlısı allahtan ama gerçekten zor bir durum, allah kimseye yaşatmasın. Dua edelim birbirimize. Çok uzun yazdım ama geçen hafta pzt ishalim sebebiyle tahlil yaptırmıştım meğer mikrop kapmışım, üstüne bir de antibiyotik alıyorum ben mikroptan mı acaba bile diye düşündüm. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durumdu.

Ay kiyamam ben size ya canlarım benim çok çok teşekür ederim evet canım dinlenme bol bol su içmeymis çaresi bunun şu rahim kasılmasıni engelyormus

Kesnlikle canm doktorumuzda aynisini söyledi insallh kalır dedi baya aşa inmiş hayırlısı ama çok şeker ya kıpır kıpırdi :)
geçen hafta kontrole gittiğimde , doktor bana da şuan aşağıda duruyor baya ama zamanla yukarı çıkacak demişti, normal aşağıda olması demişti, siz gene tedbiren dinlenin belki doktorunuz farklı bir hassasiyet görmüştür, Allah a emanet olsun kuzucuklar

Benim kanamda görünüyor canm kesede insalh kanamayla bebeği rahim dışarı atmaz dedi benim düşük riski çok yüksek yaştan mi şansmi bilmiyorum milet eskiden 40 yaşında bile doğururlarmis gerçi ozamn kadinlar saglıklı mis

Canimm çok geçmiş olsunn .. Rabbim yardimcin olsun umarim senin meleginde sana tutunur. birakmazlar onlar kolay kolay bizi Allahin izniyle .güzelce dinlen moralini de yuksek tut canim benim.

off hic anlatmiyim ben zaten doguma yaklastıkca catı kontrolü oluyomus catın darsa dr sezeryan diyormus yapabilicek gibiysen normal diyormusta estetik falan kalmıyormus vajinal gensleme falan oluyormus uuuuf

Canım bn ilk doğumumu normal ysptım... adı üzerinde normal o yüzden no panik... bni hiç çatı testine falan almadı sancımla gidince muayene oldum... ve hiç vajen yolumda genişlme olmadı... gayet dar sakin o zamanı gelince nasıl geleceğine kndi karar verio ... hayırlı sağlıklı gelsinler yeterki

Ahh canım ben varım yazmıştım hatta bnde normalde cok tüysüzümdür şimdi çok fena arttı göbek özellikle valla bi iki haftaya belli olur görcez bakalım erkek mi kızmı bu tez doğru mu:):)

Çok geçmiş olsun canım allh yardımcımız olsun benim hep sorunlu geçiyor ilk lerde bulanntidan çektim bundada bu çıktı hiç çamaşırm temiz kalmiyor hamile kaldım kalalı günlük pette olsa koydum hayrlisi yiyecek ekmeği varsa yaşar yoksa biz ne yaparsak yapalım olur allha siginmaktan başka çaresi yok bana düşünde doktoru dinleyip istirat etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…