- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.281
Maşallah canım ne tatlı görünüyorsunuz öyleEki Görüntüle 1768244 Günaydın canlarrrrbiz bgn erkenciyiz 7de uyandık oğluşla görümcem ve kp gelicek ztn kahvaltıya iyi oldu yani
Biz kızımla 27+5 olduk bgn, sağdaki fotoda oğlumla 27+5 ken zaman ne kdr çabuk geçmiş yine bu mevsim yine ben hamile
Bu arada hiç bahsettim mi bilmiyorum oğlum 4 mayıs doğumlu, kızım da sata göre 5 mayıs gözüküyo çok isterim aynı gün veya 1-2 gün önce doğsun ama nasip kısmet tabiistesek planlasak aynı güne denk getiremezdik
Hepinizi öpüyoruz çokkkk mutlu bol tekmeli bi gün olsun herkes için
Günaydın canım normalde sanırım artık hep kilo alınıyor ama belki de yapı farkı vardır? Yine de bi doktoruna danış istersen belki vitamin desteğine falan ihtiyacin vardır erkenden farketmiş olursunuzgünaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya?daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki
Eki Görüntüle 1768244 Günaydın canlarrrrbiz bgn erkenciyiz 7de uyandık oğluşla görümcem ve kp gelicek ztn kahvaltıya iyi oldu yani
Biz kızımla 27+5 olduk bgn, sağdaki fotoda oğlumla 27+5 ken zaman ne kdr çabuk geçmiş yine bu mevsim yine ben hamile
Bu arada hiç bahsettim mi bilmiyorum oğlum 4 mayıs doğumlu, kızım da sata göre 5 mayıs gözüküyo çok isterim aynı gün veya 1-2 gün önce doğsun ama nasip kısmet tabiistesek planlasak aynı güne denk getiremezdik
Mağazaya gitmedim aynı urun AVM de olur mu aynı fiyata
Günaydın tatlım ah bu kocişler hemen de kulp buluveriyorlar dimiiyiki yapmışsın o zaman kuzum hem ailecek yapmak daha bi eglenceli oldu minik yegen ve torun icin herkes seferber olmuştu
Birkac gün daha ugrasayim da patiğe baktim bitecegi yok seneye kışın giy derimgerci esim de diyor bosver uğraşma kapı süsünü falan yap diyor da aslında biraz da havalarin isinmasini kendi başıma dışarı cikabilmeyi bekliyorum. Belki farkli malzemeler bulurum süsleme icin diye
:) benim eltim de ikisini aynı gün doğurdu nasıl denk getirdi bilemiyorum normal doğurdu bir de yaniEki Görüntüle 1768244 Günaydın canlarrrrbiz bgn erkenciyiz 7de uyandık oğluşla görümcem ve kp gelicek ztn kahvaltıya iyi oldu yani
ben canım ben.. hamileliğimin başında 3 kg verdim sonrasında 5 kg aldım. geçen haftadan bu yana yarım kilo almış olmam gerekiyordu ama ben yine 1 kg vermişim çok moralim bozuldu 25 haftalık hamileyimgünaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya?daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki
Ay bi de tembellik var ki sorma kuzum sanki hiç biseyi yetistiremiyorum aksama kadar elimde telefon boş boş yatasim geliyorAynen tatlim yaa hemde ne kulp bulmak neyseki orta yolda anlasabiliyoruzayy evet iyiki yapmisim yoksa zormus burada yapmasi orada hep bir elden bitiverdi sagolsun hepsi çok yardimci oldu olmadi bir iki gün sonra kaldirip kapi susune baslarsin bitanem o bittikden sonra canin isterse ormek gene orursun kolay bir ornek degilki maşallahi var orneginde Ayy cok merak ediyorum zaten senin kapi süsünü
Merhaba arkadaşlaranca uyanabildim sabaha kadar lavabodaydım kusma mide ağrısı bulantıyla uyandım bi dahada yatamadım ne yediysem çıkarttım;( şimdide ishal olmuşum;( oğluşum kıpırdıyo arada ama iyidir susuz kalmamıştır inşallah..
Ay bi de tembellik var ki sorma kuzum sanki hiç biseyi yetistiremiyorum aksama kadar elimde telefon boş boş yatasim geliyorbi toparlanayim da en kisa zamanda baslayayim
Ay ay göbüşünü sevsinler tatlımDün herkes gobislerini koymustu ama malum ben disardaydim bende bugün koyayim dedim +5 ile 24. Haftadayiz
cananarya buyur canim buda benim gobis
Geçmiş olsun kuzum ya bol bol su iç eğer ishalin devam ederse doktora git tatlım üşüttün sanırımMerhaba arkadaşlaranca uyanabildim sabaha kadar lavabodaydım kusma mide ağrısı bulantıyla uyandım bi dahada yatamadım ne yediysem çıkarttım;( şimdide ishal olmuşum;( oğluşum kıpırdıyo arada ama iyidir susuz kalmamıştır inşallah..
Iki Bahar birden geliyor ya o yüzden daha tembelim sanırımOluyor öyle arada bitanem birde bahara yavas yavas giriyoruz ya onun yorgunlugu var uzerimizde hadi bakalim toparlan basla annesi
Maşallah göbüşe canımBu da biz 27+6 10 kg ile 28 olmak uzereyiz inşallahbu arala bebegimi hareketleri azaldi
Ay maşallah tatlım çok fit görünüyrsun bende 4 kilo aldım ama senin gibi fit degilimDün herkes gobislerini koymustu ama malum ben disardaydim bende bugün koyayim dedim +5 ile 24. Haftadayiz
cananarya buyur canim buda benim gobis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?