2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah canım ne tatlı görünüyorsunuz öyle ben en son kendimi 15. haftada falan böyle görmüştüm sonrasinda da yuvarlanmaya başladım işte
Ay minik prenses abisiyle aynı güne denk gelirmiş bi de ne güzel olur ya

Günaydın canım normalde sanırım artık hep kilo alınıyor ama belki de yapı farkı vardır? Yine de bi doktoruna danış istersen belki vitamin desteğine falan ihtiyacin vardır erkenden farketmiş olursunuz

Günaydın bayanlar öksürükten hapşuruğa geçiş yaptım ben dün zencefilli meyveli ballı karışım içtim umarım bi an önce atlatırım şu hastalığı

Ayy maşallah ne kadar fit duruyorsun canim belli mi olur belki ayni gün dogarlar. Allah gonlunden geceni nasip etsin sana

Aynen tatlim yaa hemde ne kulp bulmak neyseki orta yolda anlasabiliyoruz ayy evet iyiki yapmisim yoksa zormus burada yapmasi orada hep bir elden bitiverdi sagolsun hepsi çok yardimci oldu olmadi bir iki gün sonra kaldirip kapi susune baslarsin bitanem o bittikden sonra canin isterse ormek gene orursun kolay bir ornek degilki maşallahi var orneginde Ayy cok merak ediyorum zaten senin kapi süsünü

:) benim eltim de ikisini aynı gün doğurdu nasıl denk getirdi bilemiyorum normal doğurdu bir de yani

ben canım ben.. hamileliğimin başında 3 kg verdim sonrasında 5 kg aldım. geçen haftadan bu yana yarım kilo almış olmam gerekiyordu ama ben yine 1 kg vermişim çok moralim bozuldu 25 haftalık hamileyim acaba şekerli şeyleri filan hiç yemediğim için mi oluyor abur cubur yemiyorum tatlı filan çok canım istemiyor o yüzden sağlıklı bi şekilde yemeğimi meyvemi yemeye çalışıyorum sadece

Merhaba arkadaşlaranca uyanabildim sabaha kadar lavabodaydım kusma mide ağrısı bulantıyla uyandım bi dahada yatamadım ne yediysem çıkarttım;( şimdide ishal olmuşum;( oğluşum kıpırdıyo arada ama iyidir susuz kalmamıştır inşallah..

Ay bi de tembellik var ki sorma kuzum sanki hiç biseyi yetistiremiyorum aksama kadar elimde telefon boş boş yatasim geliyor bi toparlanayim da en kisa zamanda baslayayim

Canim benim cok gecmis olsun inşallah biran önce gecer acaba yedigin birsey mi dokunduki simdi nasil miden felan

Ay bi de tembellik var ki sorma kuzum sanki hiç biseyi yetistiremiyorum aksama kadar elimde telefon boş boş yatasim geliyor bi toparlanayim da en kisa zamanda baslayayim

Oluyor öyle arada bitanem birde bahara yavas yavas giriyoruz ya onun yorgunlugu var uzerimizde hadi bakalim toparlan basla annesi

Geçmiş olsun kuzum ya bol bol su iç eğer ishalin devam ederse doktora git tatlım üşüttün sanırım

Dün herkes gobislerini koymustu ama malum ben disardaydim bende bugün koyayim dedim +5 ile 24. Haftadayiz

cananarya buyur canim buda benim gobis
Ay maşallah tatlım çok fit görünüyrsun bende 4 kilo aldım ama senin gibi fit degilim@cancat tatlım sende maşallah inceciksin ne güzel topalak olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…