2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnşaallah kültürün temiz çıkar cnm.enfeksiyonun çok olmadığı için tek içimlik vermştr muhtemelen.en kısa zamanda kurtuluruz inşaallah iltihaptan

Maşallah göbüşe canım yoruluyorsan hareketler azalır tatlım ben evde miskinlik yaparken kıpır kıpır oluyor ama misafir falan geldigi zamanlarda yavrumun sesi soluğu kesiliyor
sağolasın canım yazamıyorum ama sizin dünkü fotoğraflarda çok güzeldi. sırf fotolara bakmak için kaç sayfa gerilere gittim yorumlara bakmadan misafir değilde canım ya haftasonu oda mobilya telaşına düştük bebek için uzun süre ayakta kaldım sanırım o yüzden oldu. ben dayanamıyorum minicik kuzucuklar napsın odamizi da ekleyeyim

Eklentiler

• IMG-20160207-WA0021.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20160207-WA0019.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20160207-WA0027.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20160207-WA0017.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 95
QUOTE="htcsell15, post: 45081677, member: 711991"]Bu da biz 27+6 10 kg ile 28 olmak uzereyiz inşallah bu arala bebegimi hareketleri azaldi[/QUOTE]

Maşallah canim pek tatli bir gobis daha kendini yoruyorsan ondan olmus olabilir

Ay maşallah tatlım çok fit görünüyrsun bende 4 kilo aldım ama senin gibi fit degilim@cancat tatlım sende maşallah inceciksin ne güzel topalak olmaktan iyidir

Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi

Maşallah canim çok guzelmis aldiklariniz saglikla kullansin inşallah bebegin odasinda mutlu huzurlu buyusun

Merhaba arkadaşlaranca uyanabildim sabaha kadar lavabodaydım kusma mide ağrısı bulantıyla uyandım bi dahada yatamadım ne yediysem çıkarttım;( şimdide ishal olmuşum;( oğluşum kıpırdıyo
Günaydın canım benim çok gecmiş olsun bol su ve limonlu cay iç canım mide bulantısına çok iyi geliyor.ishal içinde Türk kahvesine limon sıkıp içmek çık ii geliyormuş.kızıma denemiştim hemen gecirdi

Kizlar yaa dun havuzlu hana gidince bebek arabasini ve yatagi tam belirledik dedik bebek arabasi casual cadillac air olacakti park besikde kraft romada karar kilmistik. English home ye bakmak icin avm girdigimde mohtercareye ugradim ne var ne yok diye oradaki satici bir tane araba gosterdi mohtercare' nin Roam modeli cadillac'a cok benziyor biraz daha hafif ondan ama bana öyle geldi surmesi felan rahat fiyati 1900tl' den 1500 tl'ye dusmus ve yaninda 500 tl hediye ceki var cok kararsiz kaldim ne yapsam ki sizce iyimidir arabada bu arabayi oradan alirsam hediye ceki ilede park besik alirim dedim arkadasimin kullandigi bir model vardi graco'nun biraz küçük ebati ama begeniyordum modelini onumu alsam dedim. Besigimizi teyzemiz alacakti arabayi yari yariya oderiz dedik ayy bir karar vermem lazim az yardim
Çok uzun mu yazdim ne kusura bakmayin kafasi karisik tecrubesiz bir anneyim ben

Eklentiler

• 12669915_10153493137423510_1769580371_o.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 10412143_10153493137898510_1078418599_o.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 12699152_10153493137728510_2042580621_o.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 12695124_10153493137923510_1782660120_o.webp
    11 KB · Görüntüleme: 83
  • 12699035_10153493138053510_1533525255_o.webp
    4 KB · Görüntüleme: 83
Abartma canım ya cidden öyle yuvarlancak gibi durmuyosun hem koskoca bebiş var orda tabi büyücek göbüş bana kalsa 1 mayısa kdr tutmak istiyorum ama kızım ne düşünür bu konuda bilmiyorum teyzesi

Ayy maşallah ne kadar fit duruyorsun canim belli mi olur belki ayni gün dogarlar. Allah gonlunden geceni nasip etsin sana
Amin tatlım bakalım mayıs bile olsa yeter nisanda doğurmak istemiyorum bu arada sen de aşırı fitsin canım maşallah

:) benim eltim de ikisini aynı gün doğurdu nasıl denk getirdi bilemiyorum normal doğurdu bir de yani
Ay süper yaa ben de bi kadınla tanıştım haftasonu tam 24 aymış araları kızlarının ve normal doğumla aynı gün doğurmuş büyük başarı ama bnm sezeryan faktörü var canım o yüzden 2 hafta erken alınabilir

Dün herkes gobislerini koymustu ama malum ben disardaydim bende bugün koyayim dedim +5 ile 24. Haftadayiz

@cananarya buyur canim buda benim gobis

Ay maşallah tatlım çok fit görünüyrsun bende 4 kilo aldım ama senin gibi fit degilim@cancat tatlım sende maşallah inceciksin ne güzel topalak olmaktan iyidir
Sağol canımcım size göre fitim ama kendime göre ben de şiştim senin de kilon yok ki canım sırf göbüşün var

QUOTE="htcsell15, post: 45081677, member: 711991"]Bu da biz 27+6 10 kg ile 28 olmak uzereyiz inşallah bu arala bebegimi hareketleri azaldi

Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi [/QUOTE]

sağol canım göbiş çok tatlı ama ben oldum 70 kg sanırım yorgunluktan canım

Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi

sağol canım göbiş çok tatlı ama ben oldum 70 kg sanırım yorgunluktan canım[/QUOTE]

Hicde o kadar kilolu durmuyorsun canim hamileyiz biz olacak o kadar

O zaman mayisi beklesin senin kiz icerde disarisi daha soguk zaten ayy teşekkürler canim

Canım bu araba da güzelmiş fiyatı da iyi aslında hediye çekiyle dediğin gibi hesaplıya geliyo cadillac air için ne kdr fiyat verdiler size? Bi de cadillacta bnm sevdiğim itme yerinin boyu ayarlanıyo bi de sepeti çok geniş baya eşya sığıyo. Sen bilirsin canım ama o markayı hiç duymadım bide cadillac air comfort modeli çıkmış o da 1500tl civarı yanılmıyosam ve oto koltuğu bile yatıyo çok güzel olmasa kesin onu alırdım ben bi bakın derim ona da

O zaman yorgunluktandır canim ama yorgunluğun da cok tatlıymış odayı cok begendim minik kuzu icinde güzel güzel uyusun inşallah

1250 tl canim cadillac air'in fiyati bununda itme yerinde uzatma boya göre ayarlama yeri var canim aslina bakarsan cadillac'dan gorunus olarak bir farki yok gibi duruyor saglamlik olarak bilemem ama. Ben cadillac air comfortu pek begenmedim esimde begenmedi onu dun onada baktik ne bileyim farkli geldi biraz bize o mohtercare'nin kendi urunuymus netten arastirdim ama yorumda olmayinca kararsiz kaldim biraz galiba bu bebek arabasi isleri biraz sans isi birinin hosuna giden digerinin gitmiyor.

Göbüşüm simdilik cok hoşuma gidiyor canin eşim dalga geciyor okşaya okşaya bi hal oldun yine diyor ben ay napim seviyorum işte kizimi da göbüşümü de kıskanma diyorum
Hadi bakalim inşallah minik kuş mayısı bekler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…