- 28 Mayıs 2015
- 81
- 39
- 8
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.301
İnşaallah kültürün temiz çıkar cnm.enfeksiyonun çok olmadığı için tek içimlik vermştr muhtemelen.en kısa zamanda kurtuluruz inşaallah iltihaptaninşallah canım ya dün ictimmm ama cok zor ictim bide bana sor ne igrenc tadı varmıseczacı tek kullanımlık vermiş dedi 3 gün sanıodum ben not eklememiş bakalım ne olcak kültür sonucu persembe alıcam bende yeni cıktı cnm öncesinde yoktu hic temiz cıkmıstı idrar hep
sağolasın canım yazamıyorum ama sizin dünkü fotoğraflarda çok güzeldi.Maşallah göbüşe canımyoruluyorsan hareketler azalır tatlım ben evde miskinlik yaparken kıpır kıpır oluyor ama misafir falan geldigi zamanlarda yavrumun sesi soluğu kesiliyor
Teşekkürler bitanemAy ay göbüşünü sevsinler tatlım
Iki Bahar birden geliyor ya o yüzden daha tembelim sanırım
Ay maşallah tatlım çok fit görünüyrsun bende 4 kilo aldım ama senin gibi fit degilim@cancat tatlım sende maşallah inceciksin ne güzel topalak olmaktan iyidir
sağolasın canım yazamıyorum ama sizin dünkü fotoğraflarda çok güzeldi.sırf fotolara bakmak için kaç sayfa gerilere gittim yorumlara bakmadan misafir değilde canım ya haftasonu oda mobilya telaşına düştük bebek için uzun süre ayakta kaldım sanırım o yüzden oldu. ben dayanamıyorum minicik kuzucuklar napsın odamizi da ekleyeyim
Günaydın güzel anneler
Günaydın canım benim çok gecmiş olsun bol su ve limonlu cay iç canım mide bulantısına çok iyi geliyor.ishal içinde Türk kahvesine limon sıkıp içmek çık ii geliyormuş.kızıma denemiştim hemen gecirdiMerhaba arkadaşlaranca uyanabildim sabaha kadar lavabodaydım kusma mide ağrısı bulantıyla uyandım bi dahada yatamadım ne yediysem çıkarttım;( şimdide ishal olmuşum;( oğluşum kıpırdıyo
Çok tatlı canım göbüşün küçük.Sende çok fitsinDün herkes gobislerini koymustu ama malum ben disardaydim bende bugün koyayim
Çok tatlı canım göbüşün küçük.Sende çok fitsin
Abartma canım ya cidden öyle yuvarlancak gibi durmuyosun hem koskoca bebiş var orda tabi büyücek göbüşMaşallah canım ne tatlı görünüyorsunuz öyleben en son kendimi 15. haftada falan böyle görmüştüm sonrasinda da yuvarlanmaya başladım işte
Ay minik prenses abisiyle aynı güne denk gelirmiş bi de ne güzel olur ya
Günaydın canım normalde sanırım artık hep kilo alınıyor ama belki de yapı farkı vardır? Yine de bi doktoruna danış istersen belki vitamin desteğine falan ihtiyacin vardır erkenden farketmiş olursunuz
Amin tatlım bakalım mayıs bile olsa yeter nisanda doğurmak istemiyorumAyy maşallah ne kadar fit duruyorsun canim belli mi olur belki ayni gün dogarlar. Allah gonlunden geceni nasip etsin sana
Ay süper yaa:) benim eltim de ikisini aynı gün doğurdu nasıl denk getirdi bilemiyorum normal doğurdu bir de yani
Dün herkes gobislerini koymustu ama malum ben disardaydim bende bugün koyayim dedim +5 ile 24. Haftadayiz
@cananarya buyur canim buda benim gobis
Sağol canımcım size göre fitim ama kendime göre ben de şiştimAy maşallah tatlım çok fit görünüyrsun bende 4 kilo aldım ama senin gibi fit degilim@cancat tatlım sende maşallah inceciksin ne güzel topalak olmaktan iyidir
QUOTE="htcsell15, post: 45081677, member: 711991"]Bu da biz 27+6 10 kg ile 28 olmak uzereyiz inşallahbu arala bebegimi hareketleri azaldi
Maşallah canim pek tatli bir gobis dahakendini yoruyorsan ondan olmus olabilir
Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi
Abartma canım ya cidden öyle yuvarlancak gibi durmuyosun hem koskoca bebiş var orda tabi büyücek göbüşbana kalsa 1 mayısa kdr tutmak istiyorum ama kızım ne düşünür bu konuda bilmiyorum teyzesi
Amin tatlım bakalım mayıs bile olsa yeter nisanda doğurmak istemiyorumbu arada sen de aşırı fitsin canım maşallah
Ay süper yaaben de bi kadınla tanıştım haftasonu tam 24 aymış araları kızlarının ve normal doğumla aynı gün doğurmuş büyük başarı ama bnm sezeryan faktörü var canım o yüzden 2 hafta erken alınabilir
Sağol canımcım size göre fitim ama kendime göre ben de şiştimsenin de kilon yok ki canım sırf göbüşün var
Canım bu araba da güzelmiş fiyatı da iyi aslında hediye çekiyle dediğin gibi hesaplıya geliyo cadillac air için ne kdr fiyat verdiler size? Bi de cadillacta bnm sevdiğim itme yerinin boyu ayarlanıyo bi de sepeti çok geniş baya eşya sığıyo. Sen bilirsin canım ama o markayı hiç duymadım bide cadillac air comfort modeli çıkmış o da 1500tl civarı yanılmıyosam ve oto koltuğu bile yatıyo çok güzel olmasa kesin onu alırdım ben bi bakın derim ona daKizlar yaa dun havuzlu hana gidince bebek arabasini ve yatagi tam belirledik dedik bebek arabasi casual cadillac air olacakti park besikde kraft romada karar kilmistik. English home ye bakmak icin avm girdigimde mohtercareye ugradim ne var ne yok diye oradaki satici bir tane araba gosterdi mohtercare' nin Roam modeli cadillac'a cok benziyor biraz daha hafif ondan ama bana öyle geldi surmesi felan rahat fiyati 1900tl' den 1500 tl'ye dusmus ve yaninda 500 tl hediye ceki var cok kararsiz kaldim ne yapsam ki sizce iyimidir arabada buarabayi oradan alirsam hediye ceki ilede park besik alirim dedim arkadasimin kullandigi bir model vardi graco'nun biraz küçük ebati ama begeniyordum modelini onumu alsam dedim. Besigimizi teyzemiz alacakti arabayi yari yariya oderiz dedik ayy bir karar vermem lazim az yardim
Çok uzun mu yazdim ne kusura bakmayin kafasi karisik tecrubesiz bir anneyim ben
O zaman yorgunluktandır canim ama yorgunluğun da cok tatlıymışsağolasın canım yazamıyorum ama sizin dünkü fotoğraflarda çok güzeldi.sırf fotolara bakmak için kaç sayfa gerilere gittim yorumlara bakmadan misafir değilde canım ya haftasonu oda mobilya telaşına düştük bebek için uzun süre ayakta kaldım sanırım o yüzden oldu. ben dayanamıyorum minicik kuzucuklar napsın odamizi da ekleyeyim
Canım bu araba da güzelmiş fiyatı da iyi aslında hediye çekiyle dediğin gibi hesaplıya geliyo cadillac air için ne kdr fiyat verdiler size? Bi de cadillacta bnm sevdiğim itme yerinin boyu ayarlanıyo bi de sepeti çok geniş baya eşya sığıyo. Sen bilirsin canım ama o markayı hiç duymadım bide cadillac air comfort modeli çıkmış o da 1500tl civarı yanılmıyosam ve oto koltuğu bile yatıyo çok güzel olmasa kesin onu alırdım ben bi bakın derim ona da
Göbüşüm simdilik cok hoşuma gidiyor caninAbartma canım ya cidden öyle yuvarlancak gibi durmuyosun hem koskoca bebiş var orda tabi büyücek göbüşbana kalsa 1 mayısa kdr tutmak istiyorum ama kızım ne düşünür bu konuda bilmiyorum teyzesi
Amin tatlım bakalım mayıs bile olsa yeter nisanda doğurmak istemiyorumbu arada sen de aşırı fitsin canım maşallah
Ay süper yaaben de bi kadınla tanıştım haftasonu tam 24 aymış araları kızlarının ve normal doğumla aynı gün doğurmuş büyük başarı ama bnm sezeryan faktörü var canım o yüzden 2 hafta erken alınabilir
Sağol canımcım size göre fitim ama kendime göre ben de şiştimsenin de kilon yok ki canım sırf göbüşün var
Kaç kilo verdin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?