- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.321
yok canım benım çok takmadım zaten bende ama tünelde takıldı kafana bakalım hayırlısı olsun :)canim o doktor neymis oyle ya daha dur bismillah.var doguma insallah donecek.son.anda bile donenler var.ay bu doktorlar varyaaaa .endiselenme cnaim daha erken
Canım valla şifa gibi geldin hemen bakayım accessorieste indirim bulmuşken bakayım saolasın
tek askili guzel cantalarda vardi ama ben sirt cantasi istedifim icin oyle aldim indirimi bulmusken.bukimse cevap vermiyo sanırım samimi olmadığımızdan..... ama ben ilk günden beri hergün takip ediyorum ama sadece yazmıyorum. yazamıyorum
Park yatağın modelini çok beğendim ama baya pahalı fiyatı park beşiklere göreKizlar yaa dun havuzlu hana gidince bebek arabasini ve yatagi tam belirledik dedik bebek arabasi casual cadillac air olacakti park besikde kraft romada karar kilmistik. English home ye bakmak icin avm girdigimde mohtercareye ugradim ne var ne yok diye oradaki satici bir tane araba gosterdi mohtercare' nin Roam modeli cadillac'a cok benziyor biraz daha hafif ondan ama bana öyle geldi surmesi felan rahat fiyati 1900tl' den 1500 tl'ye dusmus ve yaninda 500 tl hediye ceki var cok kararsiz kaldim ne yapsam ki sizce iyimidir arabada buarabayi oradan alirsam hediye ceki ilede park besik alirim dedim arkadasimin kullandigi bir model vardi graco'nun biraz küçük ebati ama begeniyordum modelini onumu alsam dedim. Besigimizi teyzemiz alacakti arabayi yari yariya oderiz dedik ayy bir karar vermem lazim az yardim
Çok uzun mu yazdim ne kusura bakmayin kafasi karisik tecrubesiz bir anneyim ben
canim tabiki besik modeli daha kullanisli olur..babynest 1 yas deseler bile sakin oyle dusunme cunku bebekler 4 aydan sonra hareketleniyor donerler sigmazlar falan.besik daha iyi. bzede o besikten esimin arkadasi verecek sagolsun .3 4 ay yatakodamizda onunla rahat ederiz.sonra insallah odasina alistiririz niyetim oyle :) ama bebisede bagli bakalim..bence besik al@Sherrysherryladymiranda_1986 @NicksizYumurta @yagmurr_damlasi @neff1316 cananarya @_Lavin_ @Mjdmjd pambix ve tüm hanımlar hangisi daha kullanışlı olur memlekette kullanmak yatırmak icin
AMİNN CANIM İNSALLAHİnşaallah kültürün temiz çıkar cnm.enfeksiyonun çok olmadığı için tek içimlik vermştr muhtemelen.en kısa zamanda kurtuluruz inşaallah iltihaptan
bence normal dogum doktorlara daha kolay gelmesi lazim..sonucta cogunu anneler ve ebeler tamamliyor .doktor bebegin cikis aninda daha cok oluyor varsa birkac dikislik durum onu yapiyor falan yani doktorlar oek bisey yapmiyor ki cogunu anne hallediyorevet canım valla bir ara bırakıp gelicektim. paramızı bile iade istedik cok bunaldık. ama cidden iyiymiş doktor. çok destekliyor normali. çok moralde verdi. sanırım doktorumu buldum. çoook sagol çok
Canim bende iki kilo vermişim yemem icmemde bi değişiklik yok aslında ama bende anlamadımgünaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya?daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki
ay cok sevindimcanim ,dikkat ettikce duzene giriyor cok sukur..bende sekerim dusuk ciktiginda kendimi bitterle odullendiriyorum ama cikolatanin tadi agzimdan gidince pesine ayran iciyorum sekerimi yukseltmesin diye. sende mutlaka boyle yap canim.biskuvinin tadi agzindan gidince ayran ic veya birkac kasik yogurt ye.Canım ben bugün bikaçtane şekerli büskivi yedim.ay nasıl oynadı nasıl oynadıyavrum mutlu oldu heralde.benimde iyi gidiyo çok şükür üç gündür filan yüksek çıkmıyo.
Canim bende iki kilo vermişim yemem icmemde bi değişiklik yok aslında ama bende anlamadım
QUOTE="htcsell15, post: 45081677, member: 711991"]Bu da biz 27+6 10 kg ile 28 olmak uzereyiz inşallahbu arala bebegimi hareketleri azaldi
Aynen baya bi fitsin canım avantajlı anne olmak başka dogum sonrası göbek siz incecik ay inşallah bende veririm yaAbartma canım ya cidden öyle yuvarlancak gibi durmuyosun hem koskoca bebiş var orda tabi büyücek göbüşbana kalsa 1 mayısa kdr tutmak istiyorum ama kızım ne düşünür bu konuda bilmiyorum teyzesi
Amin tatlım bakalım mayıs bile olsa yeter nisanda doğurmak istemiyorumbu arada sen de aşırı fitsin canım maşallah
Ay süper yaaben de bi kadınla tanıştım haftasonu tam 24 aymış araları kızlarının ve normal doğumla aynı gün doğurmuş büyük başarı ama bnm sezeryan faktörü var canım o yüzden 2 hafta erken alınabilir
Sağol canımcım size göre fitim ama kendime göre ben de şiştimsenin de kilon yok ki canım sırf göbüşün var
Kızlar bısey dıyecemmkarnımın bir tarafında sertleşme oluyo küçük bir top gıbı bısey ama tas gıbı oluyo sadece bi tarafta bebek mı yoksa kasılmamamı çok korkuyorum ılk defa bu sabah oldu bı ıkı kez kasılma olmasından korktum sızce ne kızlar
:):) demekkı takılıyorlar az önce sertlıgın olduğu yerde tekmesını hıssettım :) yawrucak korkma benım dedı herhalde :):)o bende de oluyor ama bebek arada bacaklarını kıvırıyordur diye düşünüyorum. Bence kendi kendine takılıyor yavrular içerde :)
Insallah canim. Sizinkileri de Allah bağışlasın. Çocuk gerçekten en değerli servet!İnşallah canim neden olmasinerkek cocugunu yetistirmek biraz daha zahmetli ama çok seker oluyorlar bizimde var 1 tane 3.5 yasinda ama koca adam gibi masallah buyumuste kuculmus dediklerinden Allah saglikla buyumesi nasip eylesin hepsine
Yok ya burda da öyle çok pahalı. Geçen gün mağazada bir tane gördüm içim gitti ama fiyatı yaklaşık 1000 liraydı. Valla ben şimdi odasinu kurmuyorum. Tek istediğim bir sallanan koltuk bir de park yatak. Alınacak dedim eşime, meeeeecbuuur. :) zaten bebeği yatağima getirmeyi hiç istemiyorum. Eşim çok deli uyuyor. Üstümüze yatmayı seven bir kedi de var evde. Yatak bize yetmiyor. Mazallah bebeğe bişi olur. En iyisi yatakta hiç emzirmemek diye düşünüyorum ben. O yüzden sandalyeyi çok istiyorum.O benimde aklımda ama en ucuzu 700tl mışvar mı buldugun sallanan koltuk
Kızlar markafoni den nevresim alan varmi aranızda almak istiyorum ama
Ay evet aynen öyle hayatım. Ben de şu ev değiştirme işini gebe kalmadan önce yapmak istiyordum. Ama sonra eşimle bir sene daha beklemek istemedik. Bir de herkes gebe kalmak bile 1 sene alıyor siz çalışmalara başlayın dediler. Deneyelim dedik üçüncü ayda gebe kaliverdim. Şimdi ev satcaz alcaz hep ben gebeyken ya da lohusayken. Ama bebeğin nasibi ya, bu işlerle uğraşırken hep karşıma iyi dürüst insanlar çıktı. Tamiratlarim vardı çabucak oluverdi. Normalde olsa mumla arardım iyi insan.Amin canim benimay ben eskiden kizardim cocuk kismetiyle gelir yapın gitsin diyenlere cidden oyleymis sanki ya o kadar borç ödüyoruz maşallah her şeyini aldık koyduk kenara bi şekilde isler yoluna giriyor inşallah bundan sonra da böyle olur hep miniklerimiz bize hep şans getirsin, uğur böceklerimiz olsun onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?