2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok canım
canim o doktor neymis oyle ya daha dur bismillah.var doguma insallah donecek.son.anda bile donenler var.ay bu doktorlar varyaaaa .endiselenme cnaim daha erken
yok canım benım çok takmadım zaten bende ama tünelde takıldı kafana bakalım hayırlısı olsun :)

Park yatağın modelini çok beğendim ama baya pahalı fiyatı park beşiklere göre İlk defa bir park yatak aklıma yattı bu modeli görünce.Sallanabiliyormu bu model acaba bilginiz varmı

@Sherrysherrylady miranda_1986 @NicksizYumurta @yagmurr_damlasi @neff1316 cananarya @_Lavin_ @Mjdmjd pambix ve tüm hanımlar hangisi daha kullanışlı olur memlekette kullanmak yatırmak icin
canim tabiki besik modeli daha kullanisli olur..babynest 1 yas deseler bile sakin oyle dusunme cunku bebekler 4 aydan sonra hareketleniyor donerler sigmazlar falan.besik daha iyi. bzede o besikten esimin arkadasi verecek sagolsun .3 4 ay yatakodamizda onunla rahat ederiz.sonra insallah odasina alistiririz niyetim oyle :) ama bebisede bagli bakalim..bence besik al

evet canım valla bir ara bırakıp gelicektim. paramızı bile iade istedik cok bunaldık. ama cidden iyiymiş doktor. çok destekliyor normali. çok moralde verdi. sanırım doktorumu buldum. çoook sagol çok
bence normal dogum doktorlara daha kolay gelmesi lazim..sonucta cogunu anneler ve ebeler tamamliyor .doktor bebegin cikis aninda daha cok oluyor varsa birkac dikislik durum onu yapiyor falan yani doktorlar oek bisey yapmiyor ki cogunu anne hallediyor ama iste dogumun evreleri var acilma vs beklemeye gelemiyorlar bir de vakitsiz mesai disi,gece gelen bebek olur diye yanasmiyorlar. .sezeryan doktorlara gore. daha zor olmali bence sezeryanin dikisi karini toparlamasi falan

Canim bende iki kilo vermişim yemem icmemde bi değişiklik yok aslında ama bende anlamadım

Kızlar bısey dıyecemm karnımın bir tarafında sertleşme oluyo küçük bir top gıbı bısey ama tas gıbı oluyo sadece bi tarafta bebek mı yoksa kasılmamamı çok korkuyorum ılk defa bu sabah oldu bı ıkı kez kasılma olmasından korktum sızce ne kızlar

Canım ben bugün bikaçtane şekerli büskivi yedim.ay nasıl oynadı nasıl oynadıyavrum mutlu oldu heralde.benimde iyi gidiyo çok şükür üç gündür filan yüksek çıkmıyo.
ay cok sevindimcanim ,dikkat ettikce duzene giriyor cok sukur..bende sekerim dusuk ciktiginda kendimi bitterle odullendiriyorum ama cikolatanin tadi agzimdan gidince pesine ayran iciyorum sekerimi yukseltmesin diye. sende mutlaka boyle yap canim.biskuvinin tadi agzindan gidince ayran ic veya birkac kasik yogurt ye.

Canim bende iki kilo vermişim yemem icmemde bi değişiklik yok aslında ama bende anlamadım

demek ki olabiliyor böyle şeyler, hamileliğin başından beri hep kilo alırız da veririz de diyordum ama hamileliğin sonlarına doğru kilo vereceğim aklıma gelmemişti hiç neyse perşembeye randevu aldım doktora bi sorayım belki bi açıklaması vardır :)

QUOTE="htcsell15, post: 45081677, member: 711991"]Bu da biz 27+6 10 kg ile 28 olmak uzereyiz inşallah bu arala bebegimi hareketleri azaldi

Maşallah canim pek tatli bir gobis daha kendini yoruyorsan ondan olmus olabilir

Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi [/QUOTE]
Canım sende zayıf hamişlerden sin göbüş te maş
Aynen baya bi fitsin canım avantajlı anne olmak başka dogum sonrası göbek siz incecik ay inşallah bende veririm ya

o bende de oluyor ama bebek arada bacaklarını kıvırıyordur diye düşünüyorum. Bence kendi kendine takılıyor yavrular içerde :)

İnşallah canim neden olmasin erkek cocugunu yetistirmek biraz daha zahmetli ama çok seker oluyorlar bizimde var 1 tane 3.5 yasinda ama koca adam gibi masallah buyumuste kuculmus dediklerinden Allah saglikla buyumesi nasip eylesin hepsine
Insallah canim. Sizinkileri de Allah bağışlasın. Çocuk gerçekten en değerli servet!

O benimde aklımda ama en ucuzu 700tl mış var mı buldugun sallanan koltuk
Yok ya burda da öyle çok pahalı. Geçen gün mağazada bir tane gördüm içim gitti ama fiyatı yaklaşık 1000 liraydı. Valla ben şimdi odasinu kurmuyorum. Tek istediğim bir sallanan koltuk bir de park yatak. Alınacak dedim eşime, meeeeecbuuur. :) zaten bebeği yatağima getirmeyi hiç istemiyorum. Eşim çok deli uyuyor. Üstümüze yatmayı seven bir kedi de var evde. Yatak bize yetmiyor. Mazallah bebeğe bişi olur. En iyisi yatakta hiç emzirmemek diye düşünüyorum ben. O yüzden sandalyeyi çok istiyorum.

Kızlar markafoni den nevresim alan varmi aranızda almak istiyorum ama

ben markafoniden çok alışveiş yaptım güvenilir bir site ama nevresim derken? hangi markanın önemli olan o canım:) ben 39 liralıklardan falan almıştım çok pahalısını da aldım memnun kaldım hep içindeki pamuk oranına dikkat et bence

Ay evet aynen öyle hayatım. Ben de şu ev değiştirme işini gebe kalmadan önce yapmak istiyordum. Ama sonra eşimle bir sene daha beklemek istemedik. Bir de herkes gebe kalmak bile 1 sene alıyor siz çalışmalara başlayın dediler. Deneyelim dedik üçüncü ayda gebe kaliverdim. Şimdi ev satcaz alcaz hep ben gebeyken ya da lohusayken. Ama bebeğin nasibi ya, bu işlerle uğraşırken hep karşıma iyi dürüst insanlar çıktı. Tamiratlarim vardı çabucak oluverdi. Normalde olsa mumla arardım iyi insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…