- 14 Ekim 2015
- 524
- 1.235
- 33
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.341
Canim öncelikle muaynen hayırlı olsun ne iyi haberler almissin maşallah :)
Ben bse sorcam sana
Bende de bacak ağrıları ara ara oluyor
Kalsiyum ilacı da almiyorum
Acaba drma sorsam mi dedim
Bu arada benim ilk gebelikten dizlerimde eklem daralmasi kaldı sebep o da olabilir
Kilo da etkiliyor tabi benim eklem daralmasini her 5 kiloda %50 baskı artarmis dizlerime
Sen kaç kilo aldın gebelik başından bu yana
Sanirim ben 4 kilo aldim
Park yatağın modelini çok beğendim ama baya pahalı fiyatı park beşiklere göreİlk defa bir park yatak aklıma yattı bu modeli görünce.Sallanabiliyormu bu model acaba bilginiz varmı
Canım sende zayıf hamişlerden sin göbüş te maşMaşallah canim pek tatli bir gobis dahakendini yoruyorsan ondan olmus olabilir
Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi
Insallah canim. Sizinkileri de Allah bağışlasın. Çocuk gerçekten en değerli servet!
Ay tatlım teşekürler cevabın için bende alışveriş yaparım genelde markafoni den ama malları güzelmiş onu merakettim alıym ozaman dışarda bu fiyata yık geneldeben markafoniden çok alışveiş yaptım güvenilir bir site ama nevresim derken? hangi markanın önemli olan o canım:) ben 39 liralıklardan falan almıştım çok pahalısını da aldım memnun kaldım hepiçindeki pamuk oranına dikkat et bence
Çok sağol canım anlamadımki bende bizde öyle düşündük akşam karıştırdım heralde biraz;(kahvaltıda zorla iki lokma bişey yedim patates haşladım bi kaç dilim ondan yedim uyumuşum sonra.şu an çok az arada bulantı oluyo ishalimde düzeldi gibi.ayy geçer inşallah bi an önce su bile zor geçiyo boğazımdan.Canim benim cok gecmis olsun inşallah biran önce gecer acaba yedigin birsey mi dokunduki simdi nasil miden felan
Sağol canım allah razı olsun.içmeye çalışıyom harıl harıl su içen ben boğazımdan geçmiyo şu an;(devam ederse gitcem canım ama gçer inşallah..Geçmiş olsun kuzum ya bol bol su iç eğer ishalin devam ederse doktora git tatlım üşüttün sanırım
Bulantım biraz geçti canım tekrarlamaz inşallah;(annemde türk kahvesi iç limonla dedi ama düşüncesi bile midemi bulandırdı. Akşama doğru yapayım onuda.çok sağol canım allah razı olsun.Günaydın canım benim çok gecmiş olsun bol su ve limonlu cay iç canım mide bulantısına çok iyi geliyor.ishal içinde Türk kahvesine limon sıkıp içmek çık ii geliyormuş.kızıma denemiştim hemen gecirdi
rica ederim canım. beğenmedin içine sinmedi değiştirirsin uygun bulmuşken içinde kalmasın al istersenAy tatlım teşekürler cevabın için bende alışveriş yaparım genelde markafoni den ama malları güzelmiş onu merakettim alıym ozaman dışarda bu fiyata yık genelde
Aynen canım bende cesaret edemem yanımda yatırmayaYok ya burda da öyle çok pahalı. Geçen gün mağazada bir tane gördüm içim gitti ama fiyatı yaklaşık 1000 liraydı. Valla ben şimdi odasinu kurmuyorum. Tek istediğim bir sallanan koltuk bir de park yatak. Alınacak dedim eşime, meeeeecbuuur. :) zaten bebeği yatağima getirmeyi hiç istemiyorum. Eşim çok deli uyuyor. Üstümüze yatmayı seven bir kedi de var evde. Yatak bize yetmiyor. Mazallah bebeğe bişi olur. En iyisi yatakta hiç emzirmemek diye düşünüyorum ben. O yüzden sandalyeyi çok istiyorum.
Çok sağol canım anlamadımki bende bizde öyle düşündük akşam karıştırdım heralde biraz;(kahvaltıda zorla iki lokma bişey yedim patates haşladım bi kaç dilim ondan yedim uyumuşum sonra.şu an çok az arada bulantı oluyo ishalimde düzeldi gibi.ayy geçer inşallah bi an önce su bile zor geçiyo boğazımdan.
Sağol canım allah razı olsun.içmeye çalışıyom harıl harıl su içen ben boğazımdan geçmiyo şu an;(devam ederse gitcem canım ama gçer inşallah..
Bulantım biraz geçti canım tekrarlamaz inşallah;(annemde türk kahvesi iç limonla dedi ama düşüncesi bile midemi bulandırdı. Akşama doğru yapayım onuda.çok sağol canım allah razı olsun.
Tatlım geçmiş olsun ben kacirdim hastasın sanırımÇok sağol canım anlamadımki bende bizde öyle düşündük akşam karıştırdım heralde biraz;(kahvaltıda zorla iki lokma bişey yedim patates haşladım bi kaç dilim ondan yedim uyumuşum sonra.şu an çok az arada bulantı oluyo ishalimde düzeldi gibi.ayy geçer inşallah bi an önce su bile zor geçiyo boğazımdan.
Sağol canım allah razı olsun.içmeye çalışıyom harıl harıl su içen ben boğazımdan geçmiyo şu an;(devam ederse gitcem canım ama gçer inşallah..
Bulantım biraz geçti canım tekrarlamaz inşallah;(annemde türk kahvesi iç limonla dedi ama düşüncesi bile midemi bulandırdı. Akşama doğru yapayım onuda.çok sağol canım allah razı olsun.
Aldın mi canım indirim filan mi varKızlar markafoni den nevresim alan varmi aranızda almak istiyorum ama
Sağol canım benim.ateş yok şükür.ama akşam bi ara bi titreme girmişti üşür gibi olmuştum şu an yok ama.Tatlım geçmiş olsun ben kacirdim hastasın sanırımateş var mı peki
İnşallah canım inşallah..kahveyi bende çok severdim hatta günde iki fincan bile içmişliğim vardırAman canim benim bununla gecmis olsum diyelim o zaman inşallah mide bunaltin gecer ilk zamanlarda bende su bile icmek istemiyordum midem bulanacak diye seni iyi anliyorum benpatates iyi gelir inşallah olmadi o kahveyi yaparsin oda iyo gelir ama bende hic yapamam kahveyi zaten sevmem simdi dusuncesi bile midemi bulandirdi
bence normal dogum doktorlara daha kolay gelmesi lazim..sonucta cogunu anneler ve ebeler tamamliyor .doktor bebegin cikis aninda daha cok oluyor varsa birkac dikislik durum onu yapiyor falan yani doktorlar oek bisey yapmiyor ki cogunu anne hallediyorama iste dogumun evreleri var acilma vs beklemeye gelemiyorlar bir de vakitsiz mesai disi,gece gelen bebek olur diye yanasmiyorlar. .sezeryan doktorlara gore. daha zor olmali bence sezeryanin dikisi karini toparlamasi falan
İnşallah canım inşallah..kahveyi bende çok severdim hatta günde iki fincan bile içmişliğim vardırama hamile kaldığımdan beri içmiyorum canım istemiyo.aslında günde 1 fincan öneriyolar ama gitmiyo o da.
Park yatağın modelini çok beğendim ama baya pahalı fiyatı park beşiklere göreİlk defa bir park yatak aklıma yattı bu modeli görünce.Sallanabiliyormu bu model acaba bilginiz varmı
Bazen bende de oluyor. Yatip uzaninca yumusuyor.Kızlar bısey dıyecemmkarnımın bir tarafında sertleşme oluyo küçük bir top gıbı bısey ama tas gıbı oluyo sadece bi tarafta bebek mı yoksa kasılmamamı çok korkuyorum ılk defa bu sabah oldu bı ıkı kez kasılma olmasından korktum sızce ne kızlar
demek ki olabiliyor böyle şeyler, hamileliğin başından beri hep kilo alırız da veririz de diyordum ama hamileliğin sonlarına doğru kilo vereceğim aklıma gelmemişti hiçneyse perşembeye randevu aldım doktora bi sorayım belki bi açıklaması vardır :)
günaydın kızlar
valla yeni aklıma geldi. benim doktor da herşey yolunda. ama bebek ters. soluna yat dedi. sol tarafım çürüdü zaten agrıya agrıya. dün bütün gece sola yatacağım diye kastım kendimi. bende anlamadım daha 27 haftalık nasıl ters oluyor ki. yine de doktorumu dinlemeye çalışıyorum sol yanım çürüdü çürüdü
Selam kizlar
Dun gece cok guzel ruya gördüm. Sezeryandan cikmisim hic agrim yok. Sadece hafif bir sersemlik var. Hemen kalktim yatagimdan bebeğim annemin kucagindaydi ver dedim evladimi kollarimi uzatir uzatmaz kizim acti kollarini nasil kendini atiyor bana dogru hem guluyo hemde kollariyla ustume atiliyor. Ayyy ya yerim.ben onu cok guzeldi.
Valla canım ben 65 kiloyum ama resimlerde çok tombul çıkıyorum.belki boy farkından olabilir:)Sağol canım tşk ederimevet uzun boyluların iç karnı geniş olurmuş ondan sanırım
Mersi canımcım şuan 67 kiloyum 11 kilo aldım. İlk hamileliğimde 20kg almıştım bu da öyle olucak sanırımama ilkinde karnım daha sivri ve bacaklarım inceymiş (erkek) şimdi karnım yayılmış sanki bacaklarım kalın daha kiloluyum gibi geliyo bana
Tamam tatlım söylediğin iyi oldu bende ağzımdan tadı gitmesin diye hiç bişey yemiyodumay cok sevindimcanim ,dikkat ettikce duzene giriyor cok sukur..bende sekerim dusuk ciktiginda kendimi bitterle odullendiriyorum ama cikolatanin tadi agzimdan gidince pesine ayran iciyorum sekerimi yukseltmesin diye. sende mutlaka boyle yap canim.biskuvinin tadi agzindan gidince ayran ic veya birkac kasik yogurt ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?