2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim bende 4,5kg aldim ben yurudugum zamanlarda oluyor sağ bacagimda ve kalcamla dizim arası uyusuyor ağrı yapıyor dr a söyledim 6.aydan itibaren bebeklerin gelişimi hızlandığı için annelerin tüm depolarını çektikleri için magnezyum ve kalsiyum eksiliyor ağrı yapar dedi bide sen beyaz tenlisin senin depolar zaten sınırda olur simdide eksilince ağrı yapar dedi vitamin verdi. Ama senin dediğin eklem daralmasini hiç duymadım senin agrida ondan olabilir canım sor bi dr a vitamin verebilir rahatlatır.

Park yatağın modelini çok beğendim ama baya pahalı fiyatı park beşiklere göre İlk defa bir park yatak aklıma yattı bu modeli görünce.Sallanabiliyormu bu model acaba bilginiz varmı

Gercekten cok güzel bir park yatak arkadasim pembe olanini kullaniyor kizi 1 yasini gecti o memnun diger yataklara göre biraz küçük ama ebati fiyatini dun yanlis hatirlamiyorsam 615 tl dedi satici birde bu modeli var bunu tam incelemedim ben bakacagim ama arabaya karar verirsem eger ilk paylastigim sallanmiyor canim bu ise titresimli yaziyor istersen bir magazaya gidip inceleyebilirsin mohtercarede var urunler

Maşallah canim pek tatli bir gobis daha kendini yoruyorsan ondan olmus olabilir

Ayy teşekkürler canim ben hayatimda ilk defa 57 gordum ondan bir garip geliyor gobegim ama pek seviyorum gobisimi
Canım sende zayıf hamişlerden sin göbüş te maş

Aynen baya bi fitsin canım avantajlı anne olmak başka dogum sonrası göbek siz incecik ay inşallah bende veririm ya[/QUOTE]

Evet canim teşekkürler

Insallah canim. Sizinkileri de Allah bağışlasın. Çocuk gerçekten en değerli servet!

Aynen en degerli servet ve mucize bizler icin ben kizimi mucizem diye seviyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-09-00-26-19.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 76
Ay tatlım teşekürler cevabın için bende alışveriş yaparım genelde markafoni den ama malları güzelmiş onu merakettim alıym ozaman dışarda bu fiyata yık genelde

Canim benim cok gecmis olsun inşallah biran önce gecer acaba yedigin birsey mi dokunduki simdi nasil miden felan
Çok sağol canım anlamadımki bende bizde öyle düşündük akşam karıştırdım heralde biraz;(kahvaltıda zorla iki lokma bişey yedim patates haşladım bi kaç dilim ondan yedim uyumuşum sonra.şu an çok az arada bulantı oluyo ishalimde düzeldi gibi.ayy geçer inşallah bi an önce su bile zor geçiyo boğazımdan.

Geçmiş olsun kuzum ya bol bol su iç eğer ishalin devam ederse doktora git tatlım üşüttün sanırım
Sağol canım allah razı olsun.içmeye çalışıyom harıl harıl su içen ben boğazımdan geçmiyo şu an;(devam ederse gitcem canım ama gçer inşallah..

Bulantım biraz geçti canım tekrarlamaz inşallah;(annemde türk kahvesi iç limonla dedi ama düşüncesi bile midemi bulandırdı. Akşama doğru yapayım onuda.çok sağol canım allah razı olsun.

Aynen canım bende cesaret edemem yanımda yatırmaya ama o koltuk bi harika ben daha karar veremedim alsam mi diye

Aman canim benim bununla gecmis olsum diyelim o zaman inşallah mide bunaltin gecer ilk zamanlarda bende su bile icmek istemiyordum midem bulanacak diye seni iyi anliyorum ben patates iyi gelir inşallah olmadi o kahveyi yaparsin oda iyo gelir ama bende hic yapamam kahveyi zaten sevmem simdi dusuncesi bile midemi bulandirdi

Tatlım geçmiş olsun ben kacirdim hastasın sanırım ateş var mı peki

İnşallah canım inşallah..kahveyi bende çok severdim hatta günde iki fincan bile içmişliğim vardırama hamile kaldığımdan beri içmiyorum canım istemiyo.aslında günde 1 fincan öneriyolar ama gitmiyo o da.

yaz tatiline denk gelmesin diye bebeği gel şu zamanda alalım diyen doktorları duydum ben
Allah işini sevenine denk getirsin, ne diyeyim.

Ayy ne güzel ben hic sevmiyorum ancak latte felan ama hamile oldugumdan beri onuda biraktim zaten canim istemiyor hic inşallah kahveye gerek kalmadan gecer

Park yatağın modelini çok beğendim ama baya pahalı fiyatı park beşiklere göre İlk defa bir park yatak aklıma yattı bu modeli görünce.Sallanabiliyormu bu model acaba bilginiz varmı

Kraft romadan bahsediyorsaniz icinde aparati var sallanabilir hale geliyor

Bazen bende de oluyor. Yatip uzaninca yumusuyor.

Bende 2 hafta oncesine kadar 1 ay hic kilo almadim hatta yarim kilodan fazla verdim gibi oldu sonra 1 haftada 2 kilo olarak dondu arada oluyor sanirim abur cubur yemiyormussun bir de hareketliysen bebis aliyordur sanirim yine de danis tabi doktoruna. Ben sormustum o donem. Bebegin kilo alimi iyi oldugu icin sorun degil demisti

Sen yine yatabiliyorsun canım soluna ben normalde de sola yatardım hamileliğin ilk başlarında bu zamana kadar yatiyordum son bi hafta on gündür yatamiyorum daha doğrusu benim fırıldak yatirtmiyo bi başlıyor soldan soldan vurmaya yatmak ne mümkün mecburen biraz sağa dönüyorum azcik sırtüstü yatıyorum tekrar sola dönüyorum yok yine başlıyor vurmaya diyorum cikicak birazdan orayı desip napcaz bilmiyorum hanfendiyi kandirip yatmak lazim ama nasıl olcak bilmiyorum

Selam kizlar
Dun gece cok guzel ruya gördüm. Sezeryandan cikmisim hic agrim yok. Sadece hafif bir sersemlik var. Hemen kalktim yatagimdan bebeğim annemin kucagindaydi ver dedim evladimi kollarimi uzatir uzatmaz kizim acti kollarini nasil kendini atiyor bana dogru hem guluyo hemde kollariyla ustume atiliyor. Ayyy ya yerim.ben onu cok guzeldi.

Gercekten çok güzel bir ruyaymis canim.Allah o gunleri yasatsin inşallah

Valla canım ben 65 kiloyum ama resimlerde çok tombul çıkıyorum.belki boy farkından olabilir:)

Tamam tatlım söylediğin iyi oldu bende ağzımdan tadı gitmesin diye hiç bişey yemiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…