2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ya al benimkinden de o kadar. ben normal acilmasindan yanayim ama o sekilde parcalaniyor, tekrar toparlanmasi daha uzun sure aliyor ve eskisi gibi kaynamiyor dedi. o da nesterle kesilmesinden yana. o sekilde daha kolay dikiyorlarmis. ama ben de karar veremedim. vallahi kitabimin dogum bolumune geldim takildim kaldim. yarim sayfa okuyup, sakin ol miranda sakin ol miranda diye kitabi kenara koyuyorum. bazen en iyisi hic ogrenmemek, dusunmemek, oyle oldu da bitsin masallah diyorum ama o zaman da hastanelere, uzun saatler calisan uykusuz ve sinirli hastane calisanlarina guvenemiyorum.

Ben bidahaki gittiğimde hem epizyo hemde epidurali konuscam. Niye perşembe hariç eş almiyolarmiymis neden böyle bi uygulama varki saçma değilmi kurtköy deki hastanede böyle bi uygulama yok zaten randevuya sırayla alıyorlar?

Canım benim ilk doğumda kestiler.çünkü doktorum dediki eğer kesmezsek ilk doğumun kendi yırtılır oda daha kötü olur dedi.ama beni hiç rahatsız etmiyo şuan.tabi ilk zamanlar oturup kalkması çok zor oluyo

Meraba kızlarr dün kontrolümüz vardı rahim ağzı uzunluğum biraz uzamış sonunda bu beni sevindirdi 2.6 cmden 2.9 cm çıkmış Bebişimiz vi önce gittiğimizde bası yapıodı bu gidişimde bası yoktu rahimde sanırım o yüzden uzadı. ıstirate devam sürekli yatıyorum kızımın gelişimi iii 28+1 dik dün 29+1 olmuşuz. Kilosu 1327 boyu 39 cm bi poz vermedi kızım çok düşünce li duruyor du yavrum bu da resmimiz

Canim benimki de iris modeli cybexi gönül rahatlığı ile alabilirsin özellikle ana kucağı oto koltuğunda çarpışma testlerinde 1. Geliyor çok sağlam hem de ana kucağı yatabılen çok az marka var ben aqua florya jokerden aldım 2000 tl ye geldi ama 300 tl de para kazandım istediğim zaman joker lerde kullanabilirmışim

@Sherrysherrylady kizlar epidurali dr nuzla detayli konusup gercekren gerekir mi diye oyle karar verin derim,.
Ben normal dogum yaptim epidural de yaptirdim. Ama oda benim ikinmamda sorun yasatti. Cokbzorladi buda dogumu.

Evet bende öyle duydum canım epiduralde zorluklar olabiliyormus ben bu konuda motiveyim canım anneannem 6tane doğurmuş normal annem 2tane normal dikissiz kızlarda anneye tarafına cekermis ben neden yapmayayim diyorum ama tabi dr la konuscam zaten normal taraftarı bide bu yonlerini konusmak gerek.
Sen peki canim bu doğumda dusunurmusun epidural ve sende dikiş atıldığı doğumda?

Ya bende çok korkuyorum o kesiden kızlar gerçekten bugün eşim de diyo sezeryan mi olsan zaten korkuyorum hala iğneden bile bebeğe yardım edicek kimse de yok ne yapsam bilmiyorum

Kızlar kendime lohusa gecelikleri almaya gittim hiçbir şey bulamadım yine kızıma alıp geldimalt üst takımlar h&m tanesi 29.90 cok güzel takimlar var çoraplar ve hello Kitty body ler panço %50 indirim vardı banyo havlusu ve nevresim takımı da English home tabiki indirimi kaçırmadım bakım seti de mothercare ne zamandır arıyordum

Bazen bilmemek mutluluktur diyorum =) çok genç yaşta doğum yapanlara bak bir şey anlamıyorlar bile =)
Oy maşallah ya ne güzel duruyor ben de bir oldu merak ediyorum hemen gitmek istiyorum, kaç kg oldu acaba diye

Çok güzeller. Bakım seti kaç tl ve içindekiler neler tam anlayamadım?

Canım ben sezercik oldum normal tecrübem yok ama etrafımda normal olup kesi atılmayan duymadım. Yazın çok yakın arkım erken doğum yaptı 34.haftada 1700gr normal doğdu tabi küçük olduğu için ama ona bile kesi atıldı düşün yani canım doktora güvenmek çok önemli canım yanlış yırtılmaktansa kesi daha iyi gibi

Cok tatlilar ya gule gule giydir tatlim
Amin hepimiz 8nsallaj az kaldi
Çok mersi şekerim senin de rüyan çok güzelmiş inş doğumun da öyle ağrısız sızısız olur
Kizlar emziklere bakiyorum da aklim karisti. Tecrubeli anneler hangi marka emzigi onerirsiniz? En azindan bir tane aliyim evde dursun istiyorum.
Ben doğduğundan beri emzik biberon avent kullanıyorum canım en kalitesi de o piyasada ama her bebek emzik alacak diye bişey yok ama büyük kurtarıcı onu söyliyim

Aynı günde fotoğraf çekmek ne güzel bir hatıra olmuş senin için. Kilon ve göbeğinin büyüklüğü de sanırım hemen hemen aynı inşallah yakın olur tarih olarak da
Oğlumda daha çok foto çekiyodum canım hatta her ay göbeğin büyüklüğüne göre hatıra kalıyo sonuçta çok güzel. Kısmetse kızım doğunca da aynı aylarda çekmeyi düşünüyorum hatta aynı kıyafetlerle ay hayaller hayaller

Maşallah kızına canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Ay yerim ben bunu.burdan nası çıkcam diye düşünüyo heraldeçok tatlı maşşallah

Ayyy güzel prenses yaaa annesi çok iyi maşallah inşallah zamanında gelecek fıstık annesi

Çok güzeller annesi çok cici

Kızlar ya eltim grip olmuş, akşam yemeğini ben yapacam diye tutturdu, yüzüne karşı griplisin elleme bişeye de diyemiyorum. Bi yandan da yemek kaynayacak mikroplar kırılır herhalde diyorum kendi kendime, kararsizim o yemeği yesem mi yemesem mi???

O nasıl güzel bir benzetme yaa sen çok yaşa emi.. Bak bu kesi olayına benim doktor nasıl yaklaşacak acaba sorsam mi erken diye cevaplamazmis bi de ama genişleme olacaksa kesi daha mantıklı biraz da çekeceğiz ama anneannemler evde doğum yapmışlar, yırtılma olmuş hepsinde o zamanlar ve kendiliğinden kaynamasini beklemişler aslında yapmaları gerekebilir

Saol cnm soracağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…