2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aaa belki normal doğumunuz da kolay olur böylece hadi inşallah

teşekkür ederim cnm güle güle kullanın sizde inşallah. bizde bu modelde kara kıldık inş.memnun kalırız

Doğumu ben de düşünmek istemiyorum =) Şeker önceden de var mıydı sende? Yükleme yaptırmış mıydın?
Bende vardı canım o yüzden yememe dikkat ediyorum suana kadar 3 kilo aldım şekerim de hep 110 larda çıktı ama şimdi 170 çok kötü oldu diyet dese dr zaten yapıyorum insülin vericek kesin ya offff kullanan var mı aranızdaaaaaa????

Ay cok guldum esine bende onla fikirdeyim yanliz

Gelmis gecmis olsum insallah. Yanliz bebosin kilo ve boyu haftasina gore cok iyi masallah kiiiiiiz ne yiyon iciyon ben 10 kiloyu geçtim neler yiyom neler ama cokta kilolu degil gunes hanim
Gule gule kullanim canim . Hepsi cok guzel

Kizlar dun carpintim vardi cokca. Bugun dr gittim. Kan testi felan yapti. Biraz dusuk cikti kanim. O yuzdende kan hapini 2 ye cikardi dr hanim. Nefesim daraliyo artik oyle cok zorlayamiyorum kendimi.

Ben sezeryan dusunuyorum ama normal dogum yapacaklara kesi icin cok konusulmus. Bence kesi yapilmali . Evet eskiden yoktu annelerimiz dogurmus ama hepsinde idrar kaçırma makata damar catlagi vs sorunlar var. Farzedelimli düştük yara aldik dikis atildi bildigim kadariyla birlac dikis sadece. Dogum olayi gercekten geriyo insani hele benim gibi panikleri dahada zorluyor. Allah yardimcimiz olsun

Canım dinlen bakalım neyse iyisiniz sonuç olarak ilaç ise yarar inş.. Bende eskileri Dinledikçe kesinin olması gerektiğini anliyorum

Ohh cok sevindim canim yatmaya devam et sen kizin icin dogunca yeterince ayakta kalacaksin zaten

Hepsi birbirinden güzel mis canim saglikli gunlerde kullan hepsini

Panik olduğun için mi sezaryen istiyorsun?

iste gunde 3 kere cikartinca 20. haftaya kadar.. mide bulantilari sagolsun..
ama hiiiic oyle ozenme sekerim. benim seninkinin dort kati fazlam var. hem de hamile olmadan bile

Canim bende kiloluyum, sende çok dert etme, yaramazin peşinden koşarken verirsin
Bu arada kaç kilo olduğunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…