- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.421
Perşembe günü inşallah merakla heyecanla bekliyorum
Kilo alacağını sandı herkes tabi, mide bulantıları bir yandan avantaj olmuş gibi. Fotoğraf eklersen beni de etiketle görmeyebilirim
Heralde psikolojik benim ki iğne korkum hala devam ediyoTatlim onu hissetmiyosun ki.neden korkuyosun
Aaa belki normal doğumunuz da kolay olur böyleceÇok teşekkürler cnm. Senin randevu ne zaman
Çok sağol canım benim Evet dinleniyorum annemlerde kalıyorum kızımın eşyalarını annemler bakıp alıyor bende internetten bazı kıyafetlerini aldım kız olunca böle utangaç oluyor demekki
Çok sağol canım umarım böle devam eder
Evet kızım çok düşünceli hallerde o kadar öksürdüm kalktım hiç istifini bozmadı umarım biraz daha bekler miadında doğar cnm rahim ağzı dikişlrrin dayanması dileğiyle
amin canım inşallah zamanında gelir 37. 38 haftalığa kadar dayanırsa dikişlerini alırız normal doğum olur dedi doktorumuz 35 haftalıktan önce doğarrsasezeryan olur dedi bebeğin beyin kanama geçirme riski olabiliyormuş erken doğumlarda bakalım inşallah zamanında sağlıcakla kucağıma alırız Bebişlerimizi kucağımıza
teşekkür ederim cnm güle güle kullanın sizde inşallah. bizde bu modelde kara kıldık inş.memnun kalırızCanim benimki de iris modeli cybexi gönül rahatlığı ile alabilirsin özellikle ana kucağı oto koltuğunda çarpışma testlerinde 1. Geliyor çok sağlam hem de ana kucağı yatabılen çok az marka var ben aqua florya jokerden aldım 2000 tl ye geldi ama 300 tl de para kazandım istediğim zaman joker lerde kullanabilirmışim
Bende vardı canım o yüzden yememe dikkat ediyorum suana kadar 3 kilo aldım şekerim de hep 110 larda çıktı ama şimdi 170 çok kötü oldu diyet dese dr zaten yapıyorum insülin vericek kesin ya offff kullanan var mı aranızdaaaaaa????Doğumu ben de düşünmek istemiyorum =) Şeker önceden de var mıydı sende? Yükleme yaptırmış mıydın?
benim koca bu kez gelmedi ama bir dahakine eşli gel. perşembeleri eşli alıoruz dedi. ben sordum doktora. onu yapmamız lazım yoksa daha kötü sonuclar olabilir. ne bileyim kontrolsüz yırtılır. sonrasında idrar kacırma, vajinal genişleme olur vs dedi. ee tabi bunların olmasını kimse istemez. o anda ikna olmuş gibi oldum ama cidden istemiyorum. dünya saglık örgütü bile yasaklamış diyorlar. türkiyede bunun yapılma oranı bile %96 imiş. illa kesip biçicekler bizi yani. bekleseler zaten bedenimiz açılacak belki ama beklemek zor geliyor.
normal dogum taraftarı olanı zor buldum, bir de normal + epizyo karşıtı sanırım bulamam. bunu zor buldum yaa
umarım sen doktorunu ikna edersin. son haftalarda bir daha konuscam belki ikna olur.
benimki de akşamları karnımı okşuyorum. yeri geliyor göbek deliğim ve çevresi acıyor. masaj yapıyorum. bana kızıyor. kızı rahat bırak diye. ay sanki o beni rahat bırakıyo
sanırım bedenimdeki değişiklikler onu dehşete düşürüyor canım. geçen diyo ki keşke insanlar da yumurtlasa da dışarda olsa bebekler. hhahahah
Gelmis gecmis olsum insallah. Yanliz bebosin kilo ve boyu haftasina gore cok iyi masallah kiiiiiiz ne yiyon iciyon ben 10 kiloyu geçtim neler yiyom neler ama cokta kilolu degil gunes hanimMeraba kızlarr dün kontrolümüz vardı rahim ağzı uzunluğum biraz uzamış sonunda bu beni sevindirdi2.6 cmden 2.9 cm çıkmış Bebişimiz vi önce gittiğimizde bası yapıodı bu gidişimde bası yoktu rahimde sanırım o yüzden uzadı. ıstirate devam sürekli yatıyorum kızımın gelişimi iii 28+1 dik dün 29+1 olmuşuz. Kilosu 1327 boyu 39 cm bi poz vermedi kızım çok düşünce li duruyor du yavrum bu da resmimizEki Görüntüle 1768661
Gule gule kullanim canim . Hepsi cok guzelKızlar kendime lohusa gecelikleri almaya gittim hiçbir şey bulamadım yine kızıma alıp geldimalt üst takımlar h&m tanesi 29.90 cok güzel takimlar var çoraplar ve hello Kitty body ler panço %50 indirim vardı banyo havlusu ve nevresim takımı da English home tabiki indirimi kaçırmadım bakım seti de mothercare ne zamandır arıyordum Eki Görüntüle 1768662 Eki Görüntüle 1768663 Eki Görüntüle 1768664 Eki Görüntüle 1768665
Canım dinlen bakalım neyse iyisiniz sonuç olarakKizlar dun carpintim vardi cokca. Bugun dr gittim. Kan testi felan yapti. Biraz dusuk cikti kanim. O yuzdende kan hapini 2 ye cikardi dr hanim. Nefesim daraliyo artik oyle cok zorlayamiyorum kendimi.
Ben sezeryan dusunuyorum ama normal dogum yapacaklara kesi icin cok konusulmus. Bence kesi yapilmali . Evet eskiden yoktu annelerimiz dogurmus ama hepsinde idrar kaçırma makata damar catlagi vs sorunlar var. Farzedelimli düştük yara aldik dikis atildi bildigim kadariyla birlac dikis sadece. Dogum olayi gercekten geriyo insani hele benim gibi panikleri dahada zorluyor. Allah yardimcimiz olsun
Meraba kızlarr dün kontrolümüz vardı rahim ağzı uzunluğum biraz uzamış sonunda bu beni sevindirdi2.6 cmden 2.9 cm çıkmış Bebişimiz vi önce gittiğimizde bası yapıodı bu gidişimde bası yoktu rahimde sanırım o yüzden uzadı. ıstirate devam sürekli yatıyorum kızımın gelişimi iii 28+1 dik dün 29+1 olmuşuz. Kilosu 1327 boyu 39 cm bi poz vermedi kızım çok düşünce li duruyor du yavrum bu da resmimizEki Görüntüle 1768661
Kızlar kendime lohusa gecelikleri almaya gittim hiçbir şey bulamadım yine kızıma alıp geldimalt üst takımlar h&m tanesi 29.90 cok güzel takimlar var çoraplar ve hello Kitty body ler panço %50 indirim vardı banyo havlusu ve nevresim takımı da English home tabiki indirimi kaçırmadım bakım seti de mothercare ne zamandır arıyordum Eki Görüntüle 1768662 Eki Görüntüle 1768663 Eki Görüntüle 1768664 Eki Görüntüle 1768665
Panik olduğun için mi sezaryen istiyorsun?Kizlar dun carpintim vardi cokca. Bugun dr gittim. Kan testi felan yapti. Biraz dusuk cikti kanim. O yuzdende kan hapini 2 ye cikardi dr hanim. Nefesim daraliyo artik oyle cok zorlayamiyorum kendimi.
Ben sezeryan dusunuyorum ama normal dogum yapacaklara kesi icin cok konusulmus. Bence kesi yapilmali . Evet eskiden yoktu annelerimiz dogurmus ama hepsinde idrar kaçırma makata damar catlagi vs sorunlar var. Farzedelimli düştük yara aldik dikis atildi bildigim kadariyla birlac dikis sadece. Dogum olayi gercekten geriyo insani hele benim gibi panikleri dahada zorluyor. Allah yardimcimiz olsun
iste gunde 3 kere cikartinca 20. haftaya kadar.. mide bulantilari sagolsun..
ama hiiiic oyle ozenme sekerim. benim seninkinin dort kati fazlam var. hem de hamile olmadan bile
Ben 75 im şuanCanim bende kiloluyum, sende çok dert etme, yaramazin peşinden koşarken verirsin
Bu arada kaç kilo olduğunu merak ettim
Ben de 1.60 ımBen 59 kiloyum boyum 1.60 doktorum buna bile fazla diyor
Kaç kilo aldin canmBen 59 kiloyum boyum 1.60 doktorum buna bile fazla diyor
Ayy maşallah iyisiniz siz yaa ben ne ara 75 oldum bilmiyorumBen de 1.60 ımkilom 55 doktorum bir şey demedi ama belim ağrımaya başladı ayakta durdukça
Ben 7.5 kilo aldım .eşim az kilo aldın diye tepemde .neyse bebekler sağlıkla doğsun bence kilonun bir önemi yok şu andaKaç kilo aldin canm
Bence bu saydıkların kilo almana yardım etmiş. Mühim değil doğumdan sonra verirsinAyy maşallah iyisiniz siz yaa ben ne ara 75 oldum bilmiyorumçok yemem yok tek sıkıntımız kanamadan dolayı hareketsizlik, kabızlık, ödem
Canim ben normal.doğum evrelerini gecirmek istemiyorum. Gelip gidip bakiyorlar felan yok bilmem kac.cm.olmus felan . Dogum sonrasi evet vajinal.dogumda bisey kalmiyo ama ne biliyim pek istemiyorum.Panik olduğun için mi sezaryen istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?