2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de geçenlerde 1 kilo verdim
Ekmeğe dikkat ettim
Ve hareketi arttirdim
Yürüme gibi
Ama diyet yapmiyorum tabii
Ciddi bi kilo verme değil 1-2 kilo bence üzme kendini
Stresten bile iştah kapaniyo cnm bazen
Yine de danis Dr a istersen

Aaaa
Boy ile ilgili olduğunu ilk kez duydum
Ben uzun boylu değilim
1.58 im
Acaba ondan mi ic Karnım dar ve hemen pörtlüyo bebislerim :))

Boşver madem çok yapmak istiyor, sen de yan gel yat =) yemekten bir şey olmaz yanına yaklaşmazsın kendisinin

Kizlar emziklere bakiyorum da aklim karisti. Tecrubeli anneler hangi marka emzigi onerirsiniz? En azindan bir tane aliyim evde dursun istiyorum.
Her marka emzik denedim oglum hicbirini sevmedi. Dogal emzigiydim ben onun.
Bu konuda oneri yapmak cok zor canim. Bebis ne isterr belli olmyyor

Her marka emzik denedim oglum hicbirini sevmedi. Dogal emzigiydim ben onun.
Bu konuda oneri yapmak cok zor canim. Bebis ne isterr belli olmyyor
benim bir arkadasimin kizi da bebekken emzik almadi, iki yasindan sonra basladi. annesi cekmecelerini temizler emzigi bu da hic kullanilmadi diye verilcekler arasina koymus, bizimki benim o benim o diye atlayip emmeye baslamis. kiz 2 yasindan 5 yasina kadar emzik emen ilk bebek olarak tarihe gecti hahaahh :) onlarin kendi fikirleri var gercektende!

Ben dikisten dolayi bi skinti yasamadi,m canim. Dedigin gibi burda dr lar beklemiyor. Kesi kolaylik onlarada

Hahaha cok alem bu cocuklar yaaa

Dikis vardi canim. Dikisle ilgilide bi skintim olmadi benim. Eger normal dogum yapma sansim olursa epidural kesinlikle istemicem canim ben.

Yan gelip yatmak mühim değil de damak zevkime hitap etmiyor yemekleri zaten,birde gripli daha bi itici geldi, aç kalcam ya
ay su grip cok kotu yaaa... sana da gecmis olsun.
ben ise geldim bugun basim kazan gibi. hic bir seyi anlayamiyorum. 8 gun oldu hala bana misin demedi. gecmek bilmiyor. su ana kadar iki kilo almistim, hasta olunca onu da verdim. 25. haftadayiz, daha gebe kaldigim kilodan 400 gr. alabildim. insallah bebekler besleniyordur.

Yan gelip yatmak mühim değil de damak zevkime hitap etmiyor yemekleri zaten,birde gripli daha bi itici geldi, aç kalcam ya

Yapacak bir şey yok malesef aynı evde yaşayınca

Göbek çıktı mı peki? Ya da burada fotoğraf paylaştıysan da görmedim ben. Kilo önemli değil bebek iyi olsun da. Bravo bu arada nasıl almadın

Bazen bilmemek mutluluktur diyorum =) çok genç yaşta doğum yapanlara bak bir şey anlamıyorlar bile =)

Oy maşallah ya ne güzel duruyor ben de bir oldu merak ediyorum hemen gitmek istiyorum, kaç kg oldu acaba diye
Çok teşekkürler cnm. Senin randevu ne zaman

esmerim0786 canim cok sevindimm ya senin adina dinlenmeye devam et bak iyi geliyor demekki bebiste utanmis galiba baksana kiyamam kilosu boyu da cok iyi masallah ona
Çok sağol canım benim Evet dinleniyorum annemlerde kalıyorum kızımın eşyalarını annemler bakıp alıyor bende internetten bazı kıyafetlerini aldım kız olunca böle utangaç oluyor demekki

Çok sağol canım umarım böle devam eder
Ay yerim ben bunu.burdan nası çıkcam diye düşünüyo heraldeçok tatlı maşşallah
Evet kızım çok düşünceli hallerde o kadar öksürdüm kalktım hiç istifini bozmadı umarım biraz daha bekler miadında doğar cnm rahim ağzı dikişlrrin dayanması dileğiyle
Ayyy güzel prenses yaaa annesi çok iyi maşallah inşallah zamanında gelecek fıstık annesi
amin canım inşallah zamanında gelir 37. 38 haftalığa kadar dayanırsa dikişlerini alırız normal doğum olur dedi doktorumuz 35 haftalıktan önce doğarrsasezeryan olur dedi bebeğin beyin kanama geçirme riski olabiliyormuş erken doğumlarda bakalım inşallah zamanında sağlıcakla kucağıma alırız Bebişlerimizi kucağımıza

Nasıl başardın kilo almamayi canım ya, ben 9 kilo almışım

Yapacak bir şey yok malesef aynı evde yaşayınca

Göbek çıktı mı peki? Ya da burada fotoğraf paylaştıysan da görmedim ben. Kilo önemli değil bebek iyi olsun da. Bravo bu arada nasıl almadın

gobek benim hep vardi sekerim. ben zaten kiloluyum. hatta obezim yani, kilolu kavrami az kalir.
iste herkes gidiyor mersine, ben hep tersine. ben ilk gebe kaldigimda bana herkes yazik, sen cok zorlanirsin demisti. ama ilk 20 hafta gunde 3 kere cikartinca, ben kilo milo almadim. bu ay iki kilo almistim, onu da grip olunca istahim gitti verdim.
gecenlerde yeni bir elbise aldim, gebelik elbisesi. mis gibi gobegimi cikartiyor :) su an isteyim. eve gidince unutmazsam giyinir bir resim cekilirim senin icin.

kızlar doğum konusu konuşulmuş ben o kısmı düşünemiyorum bile ya bu hafta gittiğimde dr. ile konuşucam artık normal istiyorum ama dikiş olayı korkutuyor sezaryenin sonrası çok zor orası da korkutucu bu bebek illa bir yerden çıkacak ama nasıl inanın içim daralıyor aklıma gelince bir de benim bugün tokluk şekerim 170 çıktı kendim ölçüyorum ve şekerli hiçbir şey hamileliğin başından beri yemiyorum buna rağmen çıkmış napıcam bilmiyorum

Perşembe günü inşallah merakla heyecanla bekliyorum

Kilo alacağını sandı herkes tabi, mide bulantıları bir yandan avantaj olmuş gibi. Fotoğraf eklersen beni de etiketle görmeyebilirim

Doğumu ben de düşünmek istemiyorum =) Şeker önceden de var mıydı sende? Yükleme yaptırmış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…