2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah prensese canim tam o sırada kücük hanim hesap yapiyordu bence azıcık daha yukarı çıksam annecigim rahat edecek ha gayret diyordu kesin

Hepsi cok güzel canım sağlıkla kullanın inşallah prensese cok yakışacak tatli kiyafetleri

bende 52,5 la başladım şuan 60 kiloyum toplamda 7,5 kilo aldım cnm bebişimiz 1 hafta önden gidiyor .aslınd yemek yiyorum ancak tatlıyla aram yok belki o yüzden çok kilo almadım cnm
Gelmis gecmis olsum insallah. Yanliz bebosin kilo ve boyu haftasina gore cok iyi masallah kiiiiiiz ne yiyon iciyon ben 10 kiloyu geçtim neler yiyom neler ama cokta kilolu degil gunes hanim

Gule gule kullanim canim . Hepsi cok guzel

bende 52,5 la başladım şuan 60 kiloyum toplamda 7,5 kilo aldım cnm bebişimiz 1 hafta önden gidiyor .aslınd yemek yiyorum ancak tatlıyla aram yok belki o yüzden çok kilo almadım cnm

Canim benim bi sağlık problemin olmuş galiba çok takip edemiyorum kaçırdım, cok geçmiş olsun. Rabbim bebisini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah.

Bende 9 kilo aldım, benim bebiste 1 hafta önden gidiyor o yüzden mi bi anda aldım acaba, geçen ay tartildim 73 bucuktum bu ay bi anda 78 olmuşum şaşırdım valla

kesinlikle inşallah öyle yapar canım bizim kız .bu arada canım bizde senin yaptığın balonlu magnetlerden yapmaya başladık ablam yapıo çok sağol yardımların için bizde ozradan aldık hazır kesilmiş

Rica ederim canim ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana memnun kaldınız mı gelen malzemelerden?

Kızlar sonunda gönlüme gore ağır ve buyuk tekerleklı bı bebek arabası buldum sonunda demın aldık geldık hemen oh be bunu da hallettik
Çok güzel güle güle kullanın kaça nerden aldın veee kaç yaşa kadar kullanılabiliyor .. Çok mu ağır ki tatlım zorlanmayasin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…