2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar ya su lohusa terlikleri var hep beyaz yada krem mi farkli renk gordunuz mu
Canım ben Madame coconun internet sitesinde o terliklerin pembe ve fiyonklu olanini gördüm tatlıydi hatta alsam üstüne kendim süs de yaparim dedim ama hep büyük numara var benim ayaklar da minik o yüzden almadim. Bi bak istersen oraya renkli bisey istiyorsan

Sen kaç aldın canım sıkınti ideal kiloda değilken hamile kalmak bi de sanırım
İdeal kiloda değildim 69 kiloyla hamile kaldım, aslinda benim gebelikten önce şeker duzeyim yuksekmis, dr yemek yemesende veremezsin bu kiloyu dedi şeker ilaci verdi dediği gibi ilaca başladım, 2 ayda 76 kilodan 66 kiloya düştüm, tüp bebek tedavisi sırasında 3 kilo almışım 69 kiloyla hamile kaldım, hayırlısı olsun, bebişim sağlıklı ya kilo hiç önemli değil

Onlar banyo terligi sanirim havludan drgil mi?

Canim bende kiloluyum, sende çok dert etme, yaramazin peşinden koşarken verirsin
Bu arada kaç kilo olduğunu merak ettim

canim o rakamlarla ben pek anlasamiyorum :) sirf kilo boy istiyorlar diye ilk sayfadaki listeye yazdirmadim adimi sen dusun
vucudumun yarisi ekstra diyeyim sen anla :) ama ben cocuklugumdan beri boyleyim. hayatimin yarisi kapi kapi diyetisyen dolasmakla gecti. boyle geldi boyle de gidiyor artik. bundan sonra da cok degismez herhalde.

Bi umut belki yaramaz bi bebeğin olur peşinde kosmaktan erir akarsin

Rica ederim canim ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana memnun kaldınız mı gelen malzemelerden?
Evet cnm memnunuz senin aldığın şekilde aldık 100 tane yuvarlak kesimli keçe 9 tl idi birmax danda magnet organze tülü kurdele ve silikon tabancasını aldık

Eklentiler

• IMG-20160209-WA0025.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 51
Çok güzel güle güle kullanın kaça nerden aldın veee kaç yaşa kadar kullanılabiliyor .. Çok mu ağır ki tatlım zorlanmayasin sonra
Hattrîck markası canım Civilden 1200 e aldık ana kucağı 1 yasa kadar normale gore bıraz uzun ana kucağı hatta dıger kısmı 3 yasa kadar kullanıyorsun zaten o yasta da bıner mı bılmem evet canım ağır ama ben goaterıslı bısey ıstıyıdum buyuk sürücem zaten zorluğu olmaz bence asansörlü apartman zaten bastonları sevmıyorum o yüzden boyle arıyordum

Evet hep bu renkler uzerindeki suslemeler farkli. kendin mi yapacaksjn? bana kuzenim yapti sade istediğim gibi

Yok canim hazir alirim diye dusundum hatta ben almasam diye bile dusundumde arkadasim al dedi ondan alacam

Bakayim canim ama benim ayaklarimda küçük 36 yada 37 numara lazim bana onlar varsa bakayim bir

İnternette biraz pahalı mi ne bu terlik taşlar.iç çamaşiri satan bi yerden aldım daha uyguna,geldi

Guzelmis canim modelleri seninkilerin havuzlu handa ogun baktim 35 - 40 tl arasiydi Eskisehir'de 25tl idi anneme dedim o alacak olmadi

Ayaklarin şiş olma ihtimaline karsi 1 numara buyuk almani tavsiye ederim

Evet canim 37 alacam normalde 36 kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…