2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yakından gormek lazım, daha kalin havlu olabiliyor. Zaten bu akımı kim baslattiysa :) Pahali bisey almaya gerek yok. Hastaneden sonra direkt çöpe gidecek. Alti berbat oluyor
Tabanı sanki sert gorunuyordu canim bahsettigim modelin.
Ben de öyle düşünüyorum ya hastanede umumi tuvalete falan gideceksin bununla sonra aynen dedigin gibi çöpe gidecek.

Tesekkür ederim canımcım.Eskişehir İstanbuldan daha,ucuz,desene

Aynen canim bende öyle dedim

Eki Görüntüle 1769006 Benimki bu kizlar kuzenim sag olsunsade olmasini istedim

Ayy pek guzelmis seninkilerde güle güle giy canim

NicksizYumurta bitanem yarin avm ye gidecegim bir bakayim varsa eger gorerek alayim oradan anneme ismarladim ama onu iptal ederim yada alir onu evde giyerim digerini hastanede

Sen kaca aldin? internette cok pahali 40 tl fln diyorlar. oysa ki terlik 5-6 tl suslemesi de size kalmis :)
Berenebru yagmurr_damlasi NicksizYumurta @mgul kizlar bana da arkadasim beyaz süslü terlikleri hiç tavsiye etmedi normal dogum yapti doğumdan sonra koridorda yurutuyorlarmis alti bi kaydi düştüm felegim sasti dedi altlari cok kayiyormus aninda attim hastanenin karsisindan mavi ev terligi aldirdim esime dedi ay oda oyle deyince bende ne alsam diye düşünüyordum sizde konusunca soyleyeyim dedim aklinizda bulunsun sizinde kizlar :)

Bunlarin kaliteleri degisiyor. Alti ince olanlari farkli malzemelerden yapılmış olanlari var. benimki kaymayan cinsi mesela. alirken ona dikkat edin

Canim ben de bu terliklerin rahat olmayacağı kanısındayım o yüzden hala almadim. Bi de diyorum ki Gezerin tabanı plastik olan sade pembe krem ya da beyaz ev terliğini bulabilirsem alsam onu süslesem nasil olur ki? Benim de var havlu terliğim ama hiç sevmiyorum bir iki kez anca giymisimdir hic rahat degil

maksimum iki gun giyilecek zaten idare ederizsonra çöpe :)

Aynen canim bi bak bakalım ben sadece ekrandan gördüm belki de hiç ise yaramayacak bi terliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…