2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bunlarin kaliteleri degisiyor. Alti ince olanlari farkli malzemelerden yapılmış olanlari var. benimki kaymayan cinsi mesela. alirken ona dikkat edin
Evet canım bakmak lazim kaymayan olsun o takım almıştı belki kalitesiz birşeydir.

Bende arkadasim öyle deyince gezer alti plastik baktim hatta bi yerde düz pembe terligini gördüm alsammi diye dusundumde kararsiz oldugum için almamıştım. Aslında alıp üstünü susliycen silikon tabancasıyla güzel olur.

İnstagram da mor atölyeye bakın çok şık terlikler var

Takip ediyorum canim orayida benim icin cok susluler oradakiler

Ayy canim bende pek kararsizim zaten almakta güzel bir terlik bulsam onu alsam diyorum en azindan bu kadar suslu olmaz birde susluyu alsam bile evde kullanirim olmadi icimde kalmaz ben az daha bakinayim barim terlikci gordukce

Kızlar yalnız o terlıkler foto cekımi falan olacaksa alınır hastane ıcın yoksa evde lohusa donemınde Gıyılır belkı evde gelen gıden olursa ya da foto falan ıste hastanede wc ye bunlarla gıdılmez ya da yürüyüş falan onlar işin süs kısmı dıye satılıyor zaten sız 2. Olarak baska uydurduk terlik alın yıne de ben oyle yapıcam süslü terlıkler süs için adı üstünde

Tabi ya cok mantıklı aslında ben bi ara arastirayim zaten burda fazla secenegim de yok lohusa terliğini sadece 1 yerde gördüm o da süslenmiş satıyor o kadarını ben de yaparim internetten de sen altı kayar deyince guvenemedim simdi kimse kayar bu terlik demez satarken

Aman Allah korusun bi de o halde olmadı sadece tacı alırız ..

Hayırlı olsun güzellik bende bu modele bayiliyorum

Günaydınlarr... güneşli güzel bir hava vat...nasılsınız hamişlerim.. biz de iyiyiz okuldayız. anneannemiz ciciler almış teyzemiz almış herkes bir şeyler alıyor... Rabbim daim.etsin hepimizinkini de foto yüklemeyi unutmuşum kk ya yyapabilirsem yükleyeceğim. öpüyoruz sizi...

kesinlikle katılıyorum şahsen ben de evimde giymeyi düşünüyorum.

Ayyy çok sınır bi durum
Sorma canim aynen bende gicik oldum ama mecbur gidicem iste ben de burayi okurum artik onlar konussun dursun hem izne de az kaldı zaten ya ondan pek ses etmiyorum birinci dönem gitmemiştim idare etmişlerdi ama bu dönem hadi dedim mızıklamak olmaz az kaldı

Evet az kaldı az ama ben iyi hissedene kadar okula gideceğim sanırım canımburda yeniyiz,memleket uzak evde sıkılırım ben

Ben o şekilde yaptırıyorum canım evde beyaz bi terliğim vardı plastik onu süslüyorlar verdim yapacak kişiye.Havludansa plastik daha kullanışlı geldi bana

Evet az kaldı az ama ben iyi hissedene kadar okula gideceğim sanırım canımburda yeniyiz,memleket uzak evde sıkılırım ben
Ben de senin gibi düşünüyordum canım ama o zaman değerlendiricem ama izne ayrılmaktan yana gönlüm lise çok yorucu açıkcası bide dün diyorlarki aaa hocam kilo almışssınız baya dedim neden acana tüh tüh gıcık ediyorlar beni bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…