- 14 Ekim 2015
- 524
- 1.235
- 33
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.501
Evet canım bakmak lazim kaymayan olsun o takım almıştı belki kalitesiz birşeydir.Bunlarin kaliteleri degisiyor. Alti ince olanlari farkli malzemelerden yapılmış olanlari var. benimki kaymayan cinsi mesela. alirken ona dikkat edin
Bende arkadasim öyle deyince gezer alti plastik baktim hatta bi yerde düz pembe terligini gördüm alsammi diye dusundumde kararsiz oldugum için almamıştım. Aslında alıp üstünü susliycen silikon tabancasıyla güzel olur.Canim ben de bu terliklerin rahat olmayacağı kanısındayım o yüzden hala almadim. Bi de diyorum ki Gezerin tabanı plastik olan sade pembe krem ya da beyaz ev terliğini bulabilirsem alsam onu süslesem nasil olur ki? Benim de var havlu terliğim ama hiç sevmiyorum bir iki kez anca giymisimdir hic rahat degil
İnstagram da mor atölyeye bakın çok şık terlikler var
@Berenebruyagmurr_damlasi NicksizYumurta Pamukprncess kizlar bana da arkadasim beyaz süslü terlikleri hiç tavsiye etmedi normal dogum yapti doğumdan sonra koridorda yurutuyorlarmis alti bi kaydi düştüm felegim sasti dedi altlari cok kayiyormus aninda attim hastanenin karsisindan mavi ev terligi aldirdim esime dedi ay oda oyle deyince bende ne alsam diye düşünüyordum sizde konusunca soyleyeyim dedim aklinizda bulunsun sizinde kizlar :)
Aynen canim bi bak bakalım ben sadece ekrandan gördüm belki de hiç ise yaramayacak bi terliktir
Takip ediyorum canim orayida benim icin cok susluler oradakiler
İsteğe göre yapıyorlar sanırım sade birşey isteyebilirsin
Ayy canim bende pek kararsizim zaten almakta güzel bir terlik bulsam onu alsam diyorum en azindan bu kadar suslu olmaz birde susluyu alsam bile evde kullanirim olmadi icimde kalmazben az daha bakinayim barim terlikci gordukce
Tabi ya cok mantıklı aslında ben bi ara arastirayim zaten burda fazla secenegim de yok lohusa terliğini sadece 1 yerde gördüm o da süslenmiş satıyor o kadarını ben de yaparimEvet canım bakmak lazim kaymayan olsun o takım almıştı belki kalitesiz birşeydir.
Bende arkadasim öyle deyince gezer alti plastik baktim hatta bi yerde düz pembe terligini gördüm alsammi diye dusundumde kararsiz oldugum için almamıştım. Aslında alıp üstünü susliycen silikon tabancasıyla güzel olur.
Onu da süsleyelim olmaz mıBakayim canim haber veririm sanada benim fikrim doktor terliklerinden aslinda ama arkadasim olmaz dedi azicik suslu olacakmis
Evet canım indirim var alcamda güzelmiş diye tereddütte kaldımAldın mi canım indirim filan mi var
Aman Allah korusun bi de o halde@Berenebruyagmurr_damlasi NicksizYumurta Pamukprncess kizlar bana da arkadasim beyaz süslü terlikleri hiç tavsiye etmedi normal dogum yapti doğumdan sonra koridorda yurutuyorlarmis alti bi kaydi düştüm felegim sasti dedi altlari cok kayiyormus aninda attim hastanenin karsisindan mavi ev terligi aldirdim esime dedi ay oda oyle deyince bende ne alsam diye düşünüyordum sizde konusunca soyleyeyim dedim aklinizda bulunsun sizinde kizlar :)
Ayyy çok sınır bi durumGunaydin herkese bugun bos gunum ama maalesef toplanti varmis okula gitmek zorundayim cok sinir oldum dun cok yoruldum dinlenirim bugun diyordum neyse yarin ogleden sonraya kismethayirli saglikli gupguzel bir gun olsun
Hayırlı olsun güzellik bende bu modele bayiliyorumHattrîck markası canım Civilden 1200 e aldık ana kucağı 1 yasa kadar normale gore bıraz uzun ana kucağı hatta dıger kısmı 3 yasa kadar kullanıyorsun zaten o yasta da bıner mı bılmem evet canım ağır ama ben goaterıslı bısey ıstıyıdum buyuk sürücem zaten zorluğu olmaz bence asansörlü apartman zaten bastonları sevmıyorum o yüzden boyle arıyordum
kesinlikle katılıyorum şahsen ben de evimde giymeyi düşünüyorum.Kızlar yalnız o terlıkler foto cekımi falan olacaksa alınır hastane ıcın yoksa evde lohusa donemınde Gıyılır belkı evde gelen gıden olursa ya da foto falan ıste hastanede wc ye bunlarla gıdılmez ya da yürüyüş falan onlar işin süs kısmı dıye satılıyor zaten sız 2. Olarak baska uydurduk terlik alın yıne de ben oyle yapıcam süslü terlıkler süs için adı üstünde
Sorma canim aynen bende gicik oldum ama mecbur gidicem iste ben de burayi okurum artik onlar konussun dursunAyyy çok sınır bi durum
Evet az kaldı azSorma canim aynen bende gicik oldum ama mecbur gidicem iste ben de burayi okurum artik onlar konussun dursunhem izne de az kaldı zaten ya ondan pek ses etmiyorum birinci dönem gitmemiştim idare etmişlerdi ama bu dönem hadi dedim mızıklamak olmaz az kaldı
Ben o şekilde yaptırıyorum canım evde beyaz bi terliğim vardı plastik onu süslüyorlar verdim yapacak kişiye.Havludansa plastik daha kullanışlı geldi banaCanim ben de bu terliklerin rahat olmayacağı kanısındayım o yüzden hala almadim. Bi de diyorum ki Gezerin tabanı plastik olan sade pembe krem ya da beyaz ev terliğini bulabilirsem alsam onu süslesem nasil olur ki? Benim de var havlu terliğim ama hiç sevmiyorum bir iki kez anca giymisimdir hic rahat degil
Ben de senin gibi düşünüyordum canım ama o zaman değerlendiricem ama izne ayrılmaktan yana gönlüm lise çok yorucu açıkcasıEvet az kaldı azama ben iyi hissedene kadar okula gideceğim sanırım canım burda yeniyiz,memleket uzak evde sıkılırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?