2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tulumlarin kaç aylık aldın annesi çok tatlılar bende dün bakım çantası aldım ordan

Oyyyy şu alttaki takımı özellikle beğendim. Benim de hep kızdığım bir şeydi kız bebeklerin pembe pembe giydirilmesi, ama kendi kızıma ne alsam elim hep pembelerde. Tam English Home tarzı oldu bebeğimin kıyafetleri yaa.

Cok güzeller canim bende sisme yeleklere bayiliyorum tulumlarda çok guzelmis bu arada erkek bebek mi istiyordun o yuzden mi öyle dedin

Kusura bakmayin ama sormadan gecemeyecegim bu sadece nokta ne demek oluyor acaba? Genelde gelip . koyup gidiyorsunuz
O nokta genellikle birden fazla aynı mesaj gönderildiğinde ya da yanlış bir mesaj girildiğinde tamamen silme şansın olmadığı için düzeltme alanından bir nokta koyup kaydetme sonucunda oluşuyor ehehehe. Yani ben en azından öyle yapıyorum :))

Yaa aynen işte ben de pembe takıntılıyım ama bu sefer de abartıyo muyum hepten erkek gibi mi olcak çocuğum diyorum. Sonra zaten 2 yaşına kadar ben seçebilcem sonrasında kendi ne istiyorsa ona inat edicek pembede, böyle de giysin diyip vazgeçiyorum. Saolsun etrafımdaki herkes pembeli çiçekli böcekli kıyafetleri eksik etmiyor zaten :)))

Cok güzeller canim bende sisme yeleklere bayiliyorum tulumlarda çok guzelmis bu arada erkek bebek mi istiyordun o yuzden mi öyle dedin

Yok aslında hep kız istedim çok şükür de öyle oldu. Bilmiyorum neden böyle beğeniyorum ama oldum olası çok süslü ve cici cici kız kıyafetlerini çok sevmemişimdir zaten. Kendi kıyafetlerim de dahil. Nadiren bunun gibi beğeniyorum. Hep en sade ya da en afacan şeyleri beğenirim genelde. :)

Hakli olabilirsin canim ama arkadas genelde sadece . koyup gidiyor dikkatimi ceken o oldu ondan sordum

Ben o şekilde yaptırıyorum canım evde beyaz bi terliğim vardı plastik onu süslüyorlar verdim yapacak kişiye.Havludansa plastik daha kullanışlı geldi bana
Madem illa süslü olacak bari rahat da olsun dimi ama bitince fotografini paylasir misin beni etiketleyio bakim nasıl yapmislar

Anladim canim gonlunden gecenleri al sen bendr cok süslu sevmem ama kizimin kiyafetleri genelde pembis oldu

Madem illa süslü olacak bari rahat da olsun dimi ama bitince fotografini paylasir misin beni etiketleyio bakim nasıl yapmislar
Aynen canım rahatlık kullanışlı olması önemli süslü olması da ayrıca önemliBirde o havlu terlikleri bn nereye sorduysam 39 numara fiks.bnm ayakta 35 numara olunca tercih etmedim.Bakalım bitip geldiğinde eklerim resmini inşallah unutmazsamda etiketlerim tabiki canımhamilelik beni az unutkan yaptıda

Merhalar arasıra takip ediyorum sizi yazınızı gördüm de nasıl ölçüyolar bu rahim ağzını doktorum karından ölçüyo ama başka doktora gittim endişelendiğimde vajinal bakmamız lazım dedi ?? :)
Yani karından normal dediklerinde güvensem mi bilemedim. Vajinalde baktırmak istemedim.

Arkadaşın gecmis mesajlarina bi bak istersen noktadan ibaret hep mi yanlış mesaj yazar insan canim

Hahaa ben de 35 numara giyiyorum hadi ayaklar şişti diyelim 36 ,37 olsun yine büyük olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…