- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.541
Tulumlarin kaç aylık aldın annesiGünaydın güzel anne adaylarıı. Ben kızımı galiba erkek gibi büyütücem. :) Allahtan ananesi babannesi farkında kız olduğunun da ona göre hediyeler geliyor. Kurabiye canavarı yelek hm erkek bebek reyonundan benim aldığım.Diğeri de dün akşam ananemizin aldığı. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama markafoni de mothercare da baya bir indirim var. Kaçırmayın derim.
Eki Görüntüle 1769419
Eki Görüntüle 1769420
Tulumlarin kaç aylık aldın annesiçok tatlılar bende dün bakım çantası aldım ordan
Günaydın güzellikler biz yine dayanamadik başladık yuruyuse @Mjdmjd teyzemiz bize çok kizacak ama
Günaydın güzel anne adaylarıı. Ben kızımı galiba erkek gibi büyütücem. :) Allahtan ananesi babannesi farkında kız olduğunun da ona göre hediyeler geliyor. Kurabiye canavarı yelek hm erkek bebek reyonundan benim aldığım.Diğeri de dün akşam ananemizin aldığı. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama markafoni de mothercare da baya bir indirim var. Kaçırmayın derim.
Eki Görüntüle 1769419
Eki Görüntüle 1769420
Günaydın güzel anne adaylarıı. Ben kızımı galiba erkek gibi büyütücem. :) Allahtan ananesi babannesi farkında kız olduğunun da ona göre hediyeler geliyor. Kurabiye canavarı yelek hm erkek bebek reyonundan benim aldığım.Diğeri de dün akşam ananemizin aldığı. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama markafoni de mothercare da baya bir indirim var. Kaçırmayın derim.
Eki Görüntüle 1769419
Eki Görüntüle 1769420
O nokta genellikle birden fazla aynı mesaj gönderildiğinde ya da yanlış bir mesaj girildiğinde tamamen silme şansın olmadığı için düzeltme alanından bir nokta koyup kaydetme sonucunda oluşuyor ehehehe. Yani ben en azından öyle yapıyorum :))Kusura bakmayin ama sormadan gecemeyecegim bu sadece nokta ne demek oluyor acaba? Genelde gelip . koyup gidiyorsunuz
Oyyyy şu alttaki takımı özellikle beğendim. Benim de hep kızdığım bir şeydi kız bebeklerin pembe pembe giydirilmesi, ama kendi kızıma ne alsam elim hep pembelerde. Tam English Home tarzı oldu bebeğimin kıyafetleri yaa.
Cok güzeller canim bende sisme yeleklere bayiliyorum tulumlarda çok guzelmis bu arada erkek bebek mi istiyordun o yuzden mi öyle dedin
O nokta genellikle birden fazla aynı mesaj gönderildiğinde ya da yanlış bir mesaj girildiğinde tamamen silme şansın olmadığı için düzeltme alanından bir nokta koyup kaydetme sonucunda oluşuyor ehehehe. Yani ben en azından öyle yapıyorum :))
Madem illa süslü olacak bari rahat da olsun dimi amaBen o şekilde yaptırıyorum canım evde beyaz bi terliğim vardı plastik onu süslüyorlar verdim yapacak kişiye.Havludansa plastik daha kullanışlı geldi bana
Yok aslında hep kız istedim çok şükür de öyle oldu. Bilmiyorum neden böyle beğeniyorum ama oldum olası çok süslü ve cici cici kız kıyafetlerini çok sevmemişimdir zaten. Kendi kıyafetlerim de dahil. Nadiren bunun gibi beğeniyorum. Hep en sade ya da en afacan şeyleri beğenirim genelde. :)
Aynen canım rahatlık kullanışlı olması önemli süslü olması da ayrıca önemliMadem illa süslü olacak bari rahat da olsun dimi amabitince fotografini paylasir misin beni etiketleyio bakim nasıl yapmislar
Meraba kızlarr dün kontrolümüz vardı rahim ağzı uzunluğum biraz uzamış sonunda bu beni sevindirdi2.6 cmden 2.9 cm çıkmış Bebişimiz vi önce gittiğimizde bası yapıodı bu gidişimde bası yoktu rahimde sanırım o yüzden uzadı. ıstirate devam sürekli yatıyorum kızımın gelişimi iii 28+1 dik dün 29+1 olmuşuz. Kilosu 1327 boyu 39 cm bi poz vermedi kızım çok düşünce li duruyor du yavrum bu da resmimizEki Görüntüle 1768661
Arkadaş son noktayı ben koyarım demek istiyor herhaldeKusura bakmayin ama sormadan gecemeyecegim bu sadece nokta ne demek oluyor acaba? Genelde gelip . koyup gidiyorsunuz
Arkadaşın gecmis mesajlarina bi bak istersen noktadan ibaretO nokta genellikle birden fazla aynı mesaj gönderildiğinde ya da yanlış bir mesaj girildiğinde tamamen silme şansın olmadığı için düzeltme alanından bir nokta koyup kaydetme sonucunda oluşuyor ehehehe. Yani ben en azından öyle yapıyorum :))
Hahaa ben de 35 numara giyiyorum hadi ayaklar şişti diyelim 36 ,37 olsun yine büyük olurAynen canım rahatlık kullanışlı olması önemli süslü olması da ayrıca önemliBirde o havlu terlikleri bn nereye sorduysam 39 numara fiks.bnm ayakta 35 numara olunca tercih etmedim.Bakalım bitip geldiğinde eklerim resmini inşallah unutmazsamda etiketlerim tabiki canım hamilelik beni az unutkan yaptıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?