2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yaaaa kızlaaar kardeşimin ataması olacak inşallah hamişler olarak bi dua eder misiniz çok heycanlıyız hayırlısıyla iyi bi yer olur inşallah kendim bu kadar heycanlanmamıştım
Allah gönlüne göre versin canım benim atanamamıs bir öğretmen olarak dualarımı hic eksik etmiyorum onlardan

Allah gönlüne göre versin canım benim atanamamıs bir öğretmen olarak dualarımı hic eksik etmiyorum onlardan
Amin canım inşallah umarım kızın sana uğur getirir ve en kısa zamanda sen de emeklerinin karşılığını alırsın öğrenciler de sen gibi şeker bi öğretmene kavuşur bir an önce

Prensesin güle güle giysin canim cok guzeller bence kızlara erkek kıyafeti yakışıyor abartilmadiğı surece tabi bi erkeğe pembe çiçekli tulum giydiremezsin ama kıza mavi kurabiye canavarı giydirebilirsin

Arkadaş son noktayı ben koyarım demek istiyor herhaldegenelde cevap vermiyor canim ben de sormustum

olabilir canim ama bir anlami olmali bence yaptiginin burada oldugunumu ifade ediyor anlamadim ki kendileri aman vermezse cevap kendi bilir ben merak edip sordum

Benimde sağ damarda sorun var.gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum.ayrıntılıda ortaya çıkmıştı benim.ama ilaç kullandığım için sorun olmaz demişti doktor.bu sorunu yaşayanlara coraspin veriyolar ye biliyorum canım?

Selam Kızlar
Yatarken sola doğru yatma muhabbeti var ya elimden geldiğince yatıyorum bazen öylece uyandığım bile oluyor ama sonra kalça ağrısından ölüyorum bazen kendimi sırt üstü yatarken bazen de sağ tarafa yatarken buluyorum sizde durumlar nasıl? Bir de mesela bir süre oturup kalktıktan sonra kasıklarımda ve rahimde kasılma oluyor

yagmurr_damlasi canım dün hastalıktan yazamadım bi türlü..
Alıntı yaptım diye hatırlıyom ama yapmamışım araba ve yatağa bayıldım fiyatta çok iyiymiş kampanyaya göre.ne karar verdiniz?araba almasam o kampayadan yararlanırdım çok beğendim ben

Selam kizlar
Internette bazi sitelerde arili cilekli takimlar var cok begendim almayi dusunuyordum. Biraz once pazara gittik aaaa bir baktim aynilari. Ama fiyat 10 tl. Internette 22 tl felan bunlarin fiyati . Neyse dedim belki marka farki vardir dedim eve geldim ilk is markalarina baktim ayni gibi. Aklinizda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…