- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.581
Selam kizlar
Internette bazi sitelerde arili cilekli takimlar var cok begendim almayi dusunuyordum. Biraz once pazara gittik aaaa bir baktim aynilari. Ama fiyat 10 tl. Internette 22 tl felan bunlarin fiyati . Neyse dedim belki marka farki vardir dedim eve geldim ilk is markalarina baktim ayni gibi. Aklinizda olsun.Eki Görüntüle 1769506
Selam Kızlar
Yatarken sola doğru yatma muhabbeti var ya elimden geldiğince yatıyorum bazen öylece uyandığım bile oluyor ama sonra kalça ağrısından ölüyorum bazen kendimi sırt üstü yatarken bazen de sağ tarafa yatarken buluyorum sizde durumlar nasıl? Bir de mesela bir süre oturup kalktıktan sonra kasıklarımda ve rahimde kasılma oluyor
Ben pazardan ilk aylarda cok almak iatememistim malum zehirli cin mallari vs insan korkuyor. Biraz buyunce alirim tabi ama gorunce sasirdim aynisi olunca. Ayni marka ya fazla para vermeye gerek yok. Bundan sonra almam bende internetten bisi kazikcilaraynen canım o yüzden ben bebeci. com gibi sitelerden alışveriş yapmadım. eminoune giderim en azından dokusuna tuşesine de bakarım öyle alırım dedim
canım yine de pazardan alınanlara dikkat etmek lazım. özellikle de yenidogan ise ciltleri çok hassas çünkü.Ben pazardan ilk aylarda cok almak iatememistim malum zehirli cin mallari vs insan korkuyor. Biraz buyunce alirim tabi ama gorunce sasirdim aynisi olunca. Ayni marka ya fazla para vermeye gerek yok. Bundan sonra almam bende internetten bisi kazikcilar
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz ben yazsam bu kadar olurduSelam Kızlar
Yatarken sola doğru yatma muhabbeti var ya elimden geldiğince yatıyorum bazen öylece uyandığım bile oluyor ama sonra kalça ağrısından ölüyorum bazen kendimi sırt üstü yatarken bazen de sağ tarafa yatarken buluyorum sizde durumlar nasıl? Bir de mesela bir süre oturup kalktıktan sonra kasıklarımda ve rahimde kasılma oluyor
valla ben de gece sola yatıyorum ama bi uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum napayımSelam Kızlar
Selam kizlar
Internette bazi sitelerde arili cilekli takimlar var cok begendim almayi dusunuyordum. Biraz once pazara gittik aaaa bir baktim aynilari. Ama fiyat 10 tl. Internette 22 tl felan bunlarin fiyati . Neyse dedim belki marka farki vardir dedim eve geldim ilk is markalarina baktim ayni gibi. Aklinizda olsun.Eki Görüntüle 1769506
Olabilir kuzumDemekki sohbetlerimiz acmiyor onu canim benim
Canım o agrılar genelde sırt üstü uzanirsam oluyor bende. Ben de sola yatiyorum ama gece bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi o zamanlar cok ağrıyor kalçamve belim ağrıyor.Selam Kızlar
Cok sekermiş canım güle güle giysin minik arıcıkSelam kizlar
Çok tatlı çok beğendim, bazen fiyati uygun ürünlerde çok kaliteli olabiliyor, ben eltimin kızına almıştım bunun uğur boceklisini fiyati 6 bucuk tl ydi, önce tereddüt ettim ama kaliteli çıktı. Parmak uclarinla kontrol edince belli oluyor kalitesi. Güzel günlerde giysin insallah bebisin
Cok sekermiş canım güle güle giysin minik arıcıkevet bazı magalar da yapıyor onu canım dedigin gibi pazarda 10tl olanı 25e satmaya calisiyorlar biz de magazadan alalim kaliteli olsun diye kanıyoruz bazen
Herkese günaydın kızlar. Istanbuldan, güneşli bir günden merhaba.
ben doktoruma sordum canım. bazı bünyelerde epidural ıkınmaya mani oluyormuş. yani o kadar uyuşuyormuşsun ki ne zaman kasılma geldi ne zaman gitti anlamıyormuşssun. ona sonra karar veririz dedi. tamam dedim.
maalesef canım sadece doktorlarda değil kendini geliştirme hangi meslek grubunda var ki bu ülkede? okuldan mezun oldum tamam ben oldum uzmanım vs modunda herkes. oysaki tıp her geçen gün gelişen bir alan..
yapma ya kanada'da bile böyle düşünen doktorlar var yani. bi açıdan sevindim bi açıdan da üzüldüm adına. inan benim de kafam karışık. bazı araştırmalarda rutin epizyotomin gerekli olmadığı o bölgenin sanırım adı perinuem oluyor , doğal olarak esnediği ve kendini toparladığı dolayısı ile her vakada kesiye gerek olmadığı söyleniyor. ama doktorum beni bazı açılardan da korkutmadı değil. yani epizyo olmazsa şu olur bu olur vs diye.
tamam canım bizi de bilgilendir. bilmiyorum ki tuhaf hastane yani. sordum da randevulu neden yok diye. buranın insanı uymuyor ddiler. sultanbeylili vatandaş yani. iyi de böyle de magdur oluyoruz. 3,5 saat beklemek ne demek dedim. erken gel dediler başka çözüm yok. doktoru begenmesem bir daha adımımı atmicaktım. ama normali destekleyen doktoru zor buldum açıkçası. sanırım buna devam edicem.
kurtkoyu ben de çok begendim.hem daha yeni bir hastane ne bileyim her şeyiyle güzeldi ama uzak diye istemedim. gerçi arabamız var ama 5 dk lık sultanbeyli mi yoksa 20 dk lık kurtkoy mu dersen tabi ki bu hastane derim. gerçi daha yogun bakım yenidogan uniteleri var mı yok mu soramadım. biz cıkarken kapıda bi küvöz vardı naklediliyordu çünkü.
evet bana da doktor ilk ise kesicez dedi. benim yengem dikişlerin acısını 2 ay çekti o yüzden kararsızım ben.
peki neden rutin yapılmaması gerekir diyor yabancı kaynaklar? gerkiyorsa yapılmalı ama belki gerek kalmayacak - cart - doktorlar kesiveriyorlarmış.
gerçi yengem o anda onun acısını anlamıyorsun bile dedi. bilemiyorum kararsızım. daha doguma çok var şu anda korkmuyorum ama bakalım son haftalarda neler olacak. ben hiç hastaneye yatmadım şimdiye kadar. ortamı vs. de hiç bilmem ya
ya işte senin gibi 1 haftada 10 günde iyileşenler de var yengem gibi o dikişlerin acısını 2 ay çeken de. hala oturamıyorum diyordu yegenim 2 aylıktı. yani sezeryandan ne farkı kalıyor ki. kesil biçil ikisin de de aynı gibi geliyor bana.
Aynen sadece sola yatınca bende rahatsız oluyorum, zaten çarpıntı sorunum var birde sola yatınca kalbime daha çok baskı oluyor, bazen sağa yatıp dinleniyim diyorum da oglusum rahatsiz oluyor demekki yatirmiyor sagda beni, bazen de kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz ben yazsam bu kadar olurdu
valla ben de gece sola yatıyorum ama bi uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum napayım
Canım o agrılar genelde sırt üstü uzanirsam oluyor bende. Ben de sola yatiyorum ama gece bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi o zamanlar cok ağrıyor kalçamve belim ağrıyor.
Ben genelde idrara sıkıştıysam ve cok değil birkac dakika tuttuysam kasıklarımda cok fena baskı ve ağrı hissediyorum
Selam Kızlar
yagmurr_damlasi canım dün hastalıktan yazamadım bi türlü..
Alıntı yaptım diye hatırlıyom ama yapmamışım araba ve yatağa bayıldım fiyatta çok iyiymiş kampanyaya göre.ne karar verdiniz?araba almasam o kampayadan yararlanırdım çok beğendim ben
kızlar benim yine açlık 120 tokluk 143 çıktı offff dün de 107 ye 170 çıkmıştı çok moralim bozuldu bir şey de yemiyorum diyetteyim daha ne yapayım
Strawberry_83 canım bende genelde sola yatıyorum ama gece uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.sağa da kızım yatırmıyo yani her gün sabahı sabah ediyoruz.belime yastık koyuyorum biraz daha rahat oluyo.bende bel fıtıgıda var şuan iş yerinde belim kopuyo resmen ağlıcam varya o derece...daha şimdiden böyleyse sonlara doğru düşünemiyorum
Biraz yüksek .sonuçlarını yazıp bir hafta kadar tekrar doktoruna göster bence .kızlar benim yine açlık 120 tokluk 143 çıktı offff dün de 107 ye 170 çıkmıştı çok moralim bozuldu bir şey de yemiyorum diyetteyim daha ne yapayım
kızlar benim yine açlık 120 tokluk 143 çıktı offff dün de 107 ye 170 çıkmıştı çok moralim bozuldu bir şey de yemiyorum diyetteyim daha ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?