2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

aynen canım o yüzden ben bebeci. com gibi sitelerden alışveriş yapmadım. eminoune giderim en azından dokusuna tuşesine de bakarım öyle alırım dedim

Aynen sadece sola yatınca bende rahatsız oluyorum, zaten çarpıntı sorunum var birde sola yatınca kalbime daha çok baskı oluyor, bazen sağa yatıp dinleniyim diyorum da oglusum rahatsiz oluyor demekki yatirmiyor sagda beni, bazen de kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.

aynen canım o yüzden ben bebeci. com gibi sitelerden alışveriş yapmadım. eminoune giderim en azından dokusuna tuşesine de bakarım öyle alırım dedim
Ben pazardan ilk aylarda cok almak iatememistim malum zehirli cin mallari vs insan korkuyor. Biraz buyunce alirim tabi ama gorunce sasirdim aynisi olunca. Ayni marka ya fazla para vermeye gerek yok. Bundan sonra almam bende internetten bisi kazikcilar

canım yine de pazardan alınanlara dikkat etmek lazım. özellikle de yenidogan ise ciltleri çok hassas çünkü.

Valla aynı şeyleri yaşıyoruz ben yazsam bu kadar olurdu

valla ben de gece sola yatıyorum ama bi uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum napayım

Çok tatlı çok beğendim, bazen fiyati uygun ürünlerde çok kaliteli olabiliyor, ben eltimin kızına almıştım bunun uğur boceklisini fiyati 6 bucuk tl ydi, önce tereddüt ettim ama kaliteli çıktı. Parmak uclarinla kontrol edince belli oluyor kalitesi. Güzel günlerde giysin insallah bebisin

Canım o agrılar genelde sırt üstü uzanirsam oluyor bende. Ben de sola yatiyorum ama gece bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi o zamanlar cok ağrıyor kalçamve belim ağrıyor.
Ben genelde idrara sıkıştıysam ve cok değil birkac dakika tuttuysam kasıklarımda cok fena baskı ve ağrı hissediyorum

Cok sekermiş canım güle güle giysin minik arıcık evet bazı magalar da yapıyor onu canım dedigin gibi pazarda 10tl olanı 25e satmaya calisiyorlar biz de magazadan alalim kaliteli olsun diye kanıyoruz bazen

Cok sekermiş canım güle güle giysin minik arıcık evet bazı magalar da yapıyor onu canım dedigin gibi pazarda 10tl olanı 25e satmaya calisiyorlar biz de magazadan alalim kaliteli olsun diye kanıyoruz bazen

Tesekkkur ederiz teyzeleri
Genel olarak sunu farkettim e bebek, koton vs bilindik urun aldigimiz yerlerde fiyatlar yuksek oldugu gibi kalitede asiri degil
Birde boyle senelerdir bu isi yapan babadan kalma vs isletmecilerin yerleri var. Oralarda inanilmaz kaliteli urunler oluyor.meshur magazalarda bizlere en kaliteli diye sunulam urunler oralarda 2. Kalite diye onumuze cikiyor. Oyleki kumasin kalitesi kaninda kullanilan cictcitin kalitesi, citxitli badilerin bez oyuntulu olmasi boyununa temas edecek kumasin daha ozellikli olması gibi birsuru ozel urunler var hemde ayni fiyatlara.

Randevu sistemi gerçekten tuhafmis buranın insanı uymuyor diye saçma sey mi olur onu oluşturmak hastanenin elinde kurtkoydeki hastaneye de randevusuz gelen oluyor ama randevulu gelenler oncelikli onları randevu olmayinca alıyorlar yada acil bi durumu varsa alıyorlar 3,5saat bekletmek uygulama hatası bence ama dr u begendiysen sabah erken gider cozersin bu sorunu canim. Ordaki hastanede yenidogan yoğun bakım ünitesi varmı yokmu bilmiyorum ama kurtkoyde var gebelik okulunda gezdirmişlerdi her yeri yenidoganin içine almadılar önünden geçtik slaytlarda göstermişlerdi. insan tabi her zaman yakın olmasını istiyor haklısın.

Valla aynı şeyleri yaşıyoruz ben yazsam bu kadar olurdu

valla ben de gece sola yatıyorum ama bi uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum napayım

Sanırım uykuda hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz o kalça ağrısı çok fena oluyor çok canım acıyor son ayda daha da zor olacak Allah yardımcımız olsun

Bende genelde sola yatiyorum ama bazen sola yatinca agrim olursa eger sirt ustu yatinca kendime geliyorum saga yatmamaya dikkat ediyorum genel olarak sol ve sirt ustu uyuyorum canim

Ayy canim benim yaa nasil oldun peki bugün iyimisin canim alacagim o arabayi ve besigi bugün yada yarin halledecegim kampanyasi bitmeden alirim inşallah bende çok begendim arabayi arkama destek istiyordum sizlerde begenince bende iyice karar verdim o gun gezerken esim bile diyor kizlara sor bakalim ne diyecekler hangi kizlar kardeslerimmi diyorum yok kk kizlar diyor o bile varliginiza alisti

kızlar benim yine açlık 120 tokluk 143 çıktı offff dün de 107 ye 170 çıkmıştı çok moralim bozuldu bir şey de yemiyorum diyetteyim daha ne yapayım

Strawberry_83 canım bende genelde sola yatıyorum ama gece uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.sağa da kızım yatırmıyo yani her gün sabahı sabah ediyoruz.belime yastık koyuyorum biraz daha rahat oluyo.bende bel fıtıgıda var şuan iş yerinde belim kopuyo resmen ağlıcam varya o derece...daha şimdiden böyleyse sonlara doğru düşünemiyorum

kızlar benim yine açlık 120 tokluk 143 çıktı offff dün de 107 ye 170 çıkmıştı çok moralim bozuldu bir şey de yemiyorum diyetteyim daha ne yapayım

Ayyy benimde sınırda 142 çıkmıştı ama ben hiç dikkat etmiyorummm belki yanlış yapıyorum ama abarttığımı düşünmüyorum. yarından itibaren ben de açlık ve tokluk şekerimi kontrol edicem . Annem ve babamda şeker olduğu için aletimiz var dikkat etmem gerekiyor

Ayyy o bel ağrısı akşamları beni vuruyor sütyen kopçamın olduğu yer sanki parçalanıyor her gün masaj yaptırıyorum evde kime denk gelirse son ayda daha da yoğun yaşayacağız çalışan hamile olmak gerçekten inanılmaz zorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…