2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Teyzesi yer paşasınıııgünaydın tatlımyavaş yürü bari nolur..görünce bile panik oldum doktoruna söylicem seni
benim doktor da benden kurtulmaya meyilli hemen vazgeçer bizden aman haa teyzesi kim onun kafasını utuler sonra yavaş yavaş tempoyu azcık arttiriyorum hiç yorulmayacak şekilde yuruyoruz bak dikkat etcem

İyiyim şükür canım dün pek bişey yiyemeyince sabah açlıktan uyandım bi baktım iyileşmişimhafif yanma var sadece..alırsınız inşallah canım çok güzel gerçekteneşlerimizde alıştı iyice buraya haklısınburdada varmış o mağazadan ama bilmiyodum nasip değilmiş:)şimdiden hayırlı olsun prensese

Dikkat et canım benim ya biliyorum hareket etmeyince rahatsiz oluyorsun ama bebişi düşün annesi doktorunla tekrar konus tehlike gectiyse başla bence
Benim doktor katiyen karşı böyle şeylere, hatta memlekete gitme bile dedi ama babam diyo kızım o ne anlar boşver yuru sen o bilmiyor diyo babam da kiloyu sevmez ben gibi ama aldık işte, her konuşmasında yürüyor musun diye soruyo ben doktora demeye korkarım valla öyle şakacı filan da değil gayet net ve ciddi biri ama yormadan yuruyorum kendimi

Canım sen ne ile ölçüyorsun
benim kendi şeker ölçüm cihazım var onunla ölçüyorum şekerin bebeğe verdiği zararları okusan bir şey yiyemezsin yükselmesin diye randevum cuma dr.uma sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek inşallah bebek etkilenmiyordur çok korkuyorum çok

Biraz yüksek .sonuçlarını yazıp bir hafta kadar tekrar doktoruna göster bence .
dün başladım cuma akşam dr. randevum var o zamana kadar yazıcam akşam yemekten sonra iyi çıkıyor ama açlık yüksek olması hele dün kahvaltıda bir şey yemememe rağmen 170 çıkması korkuttu beni hatta yanımda k.v. vardı alet bozuldu heralde diyip onunkini ölçtük 115 çıktı o bir de kaç yaşında ve neler yedi kahvaltıda gebelikten çıkıyor galiba offf

kızlar dün sağlık ocağına gittiğimde hazır gelmişken kan tahlili yapalım dediler şimdi sonuçları çıkmış baktım d vitaminim baya düşük ve b12 düşük çıkmış bir de vitamin alıyorum böyle olan var mı?

Plesanta nın salgıladığı hormonlardan dolayı böyle oluyor .önemli olan tokluk ama açlık yüksekse insülinle yapıp sonra yemek Yemen daha iyi tokluğu dengeler.benim iki gündür yüksekti açlığım insülin yaptık sonra yemek yedim daha iyiydi.bu arada şekerim çocuğa verdiği zararları bende inceledim zaten doktorum da sıkı sıkı uyardı .inşallah sıkıntısız olur bebekler

Canım okudum okumaz olur muyum ama kendime engel olamıyorum normalde de tatlısız yapamam çok abartmıyorum zaten ama dikkat ediyorum da denilemez yarından itibaren evden çıkmadan açlık kşam yemekten sonra da tokluk olarak ölçüp 27 Şubat'ta doktoruma göstericem

Sanırım seninle değerlerimiz aynı gibi benimde B12 düşük ama elevit ve ferro sanol dışında başka bir vitamin vermedi doktorum

insülini kadın doğumcun mu verdi şekerin nasıldı da verdi ve nasıl kullanıyorsun zor olmuyor mu korkutucu geliyor bana da ama diyetle çözülmeyeceği belli benim durumumun da

Canım benim bi duzelemedi su şeker üzülme bak bebiş iyidir ama stresinden etkilenir, okuduğun her şey sende de olacak diye bisey yok tatlım doktorun gerekli tedbiri alacaktır .. İnşallah en kısa zamanda iyi olursunuz

bana sadece elevit verdi ferro sanol ne işe yarıyor peki

Demir ilacı canım offf suçluluk duygusu hissetim yaa pofff çok mu bencil davranıyorum yarından itibaren kendime çeki düzen vermem gerekiyor doktorum şeker 142 çıktığında hamur işi ve şekerden uzak durmalısın demişti ama ben meyva yiyorum çikolata yiyorum acilen kendime gelmeliyim

Benim bir arkadaşımın açlık şekeri 160 çıkmıştı ve o hiç dikkat etmiyordu aksine daha da fazla şeker tüketti diyebilirim şimdi 2 aylık çok tatlı bir kızı var çok boşlamamak çokta takmamak lazım sanırım ama bnm kendime çeki düzen vermem şart galiba

Güzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misiniz misafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize

Güzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misiniz misafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize
Homend canm bana hediye gelmişti . uzun zamandır kullaniyorum çok memnunum

bana herhangi bir ilaç varmedi doktorum,tansiyonunu takibe al dedi bide tuzu azalt dedi başka bişey demedi.

yok tatlım ben dikkat ediyorum da noluyor yine çıkıyor kendini suçlama üzme ama abartma tabiki de dikkatli davran ben dayanabiliyorum tatlıya ama dayanamıyorsan küçük porsiyon ye o gün diğer yediklerine dikkat et ama işte takibi de elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…