- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.601
Teyzesi yer paşasınıııgünaydın tatlım yavaş yürü bari nolur..görünce bile panik oldum doktoruna söylicem seni
İyiyim şükür canım dün pek bişey yiyemeyince sabah açlıktan uyandım bi baktım iyileşmişimBende genelde sola yatiyorum ama bazen sola yatinca agrim olursa eger sirt ustu yatinca kendime geliyorum saga yatmamaya dikkat ediyorum genel olarak sol ve sirt ustu uyuyorum canim
Ayy canim benim yaa nasil oldun peki bugün iyimisincanim alacagim o arabayi ve besigi bugün yada yarin halledecegim kampanyasi bitmeden alirim inşallah bende çok begendim arabayi arkama destek istiyordum sizlerde begenince bende iyice karar verdim o gun gezerken esim bile diyor kizlara sor bakalim ne diyecekler hangi kizlar kardeslerimmi diyorum yok kk kizlar diyor o bile varliginiza alisti
Benim doktor katiyen karşı böyle şeylere, hatta memlekete gitme bile dediDikkat et canım benim ya biliyorum hareket etmeyince rahatsiz oluyorsun ama bebişi düşün annesi doktorunla tekrar konus tehlike gectiyse başla bence
Tamam güzel teyzemizCanim yuruyuse baslamissin ama yeniden kanaman felan olmasin dikkatli ol lutfen
benim kendi şeker ölçüm cihazım var onunla ölçüyorum şekerin bebeğe verdiği zararları okusan bir şey yiyemezsin yükselmesin diye randevum cuma dr.uma sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek inşallah bebek etkilenmiyordur çok korkuyorum çokCanım sen ne ile ölçüyorsun
dün başladım cuma akşam dr. randevum var o zamana kadar yazıcam akşam yemekten sonra iyi çıkıyor ama açlık yüksek olması hele dün kahvaltıda bir şey yemememe rağmen 170 çıkması korkuttu beni hatta yanımda k.v. vardı alet bozuldu heralde diyip onunkini ölçtük 115 çıktı o bir de kaç yaşında ve neler yedi kahvaltıda gebelikten çıkıyor galiba offfBiraz yüksek .sonuçlarını yazıp bir hafta kadar tekrar doktoruna göster bence .
Plesanta nın salgıladığı hormonlardan dolayı böyle oluyor .önemli olan tokluk ama açlık yüksekse insülinle yapıp sonra yemek Yemen daha iyi tokluğu dengeler.benim iki gündür yüksekti açlığım insülin yaptık sonra yemek yedim daha iyiydi.bu arada şekerim çocuğa verdiği zararları bende inceledim zaten doktorum da sıkı sıkı uyardı .inşallah sıkıntısız olur bebeklerdün başladım cuma akşam dr. randevum var o zamana kadar yazıcam akşam yemekten sonra iyi çıkıyor ama açlık yüksek olması hele dün kahvaltıda bir şey yemememe rağmen 170 çıkması korkuttu beni hatta yanımda k.v. vardı alet bozuldu heralde diyip onunkini ölçtük 115 çıktı o bir de kaç yaşında ve neler yedi kahvaltıda gebelikten çıkıyor galiba offf
benim kendi şeker ölçüm cihazım var onunla ölçüyorum şekerin bebeğe verdiği zararları okusan bir şey yiyemezsin yükselmesin diye randevum cuma dr.uma sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek inşallah bebek etkilenmiyordur çok korkuyorum çok
kızlar dün sağlık ocağına gittiğimde hazır gelmişken kan tahlili yapalım dediler şimdi sonuçları çıkmış baktım d vitaminim baya düşük ve b12 düşük çıkmış bir de vitamin alıyorum böyle olan var mı?
insülini kadın doğumcun mu verdi şekerin nasıldı da verdi ve nasıl kullanıyorsun zor olmuyor mu korkutucu geliyor bana da ama diyetle çözülmeyeceği belli benim durumumun daPlesanta nın salgıladığı hormonlardan dolayı böyle oluyor .önemli olan tokluk ama açlık yüksekse insülinle yapıp sonra yemek Yemen daha iyi tokluğu dengeler.benim iki gündür yüksekti açlığım insülin yaptık sonra yemek yedim daha iyiydi.bu arada şekerim çocuğa verdiği zararları bende inceledim zaten doktorum da sıkı sıkı uyardı .inşallah sıkıntısız olur bebekler
bana sadece elevit verdi ferro sanol ne işe yarıyor pekiSanırım seninle değerlerimiz aynı gibi benimde B12 düşük ama elevit ve ferro sanol dışında başka bir vitamin vermedi doktorum
Canım benim bi duzelemedi su şekerbenim kendi şeker ölçüm cihazım var onunla ölçüyorum şekerin bebeğe verdiği zararları okusan bir şey yiyemezsin yükselmesin diye randevum cuma dr.uma sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek inşallah bebek etkilenmiyordur çok korkuyorum çok
bana sadece elevit verdi ferro sanol ne işe yarıyor peki
Canım benim bi duzelemedi su şekerüzülme bak bebiş iyidir ama stresinden etkilenir, okuduğun her şey sende de olacak diye bisey yok tatlım doktorun gerekli tedbiri alacaktır .. İnşallah en kısa zamanda iyi olursunuz
Güzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misinizmisafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize
Homend canm bana hediye gelmişti . uzun zamandır kullaniyorum çok memnunumGüzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misinizmisafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize
bana herhangi bir ilaç varmedi doktorum,tansiyonunu takibe al dedi bide tuzu azalt dedi başka bişey demedi.Benimde sağ damarda sorun var.gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum.ayrıntılıda ortaya çıkmıştı benim.ama ilaç kullandığım için sorun olmaz demişti doktor.bu sorunu yaşayanlara coraspin veriyolar ye biliyorum canım?
yok tatlım ben dikkat ediyorum da noluyor yine çıkıyor kendini suçlama üzme ama abartma tabiki de dikkatli davran ben dayanabiliyorum tatlıya ama dayanamıyorsan küçük porsiyon ye o gün diğer yediklerine dikkat et ama işte takibi de elden bırakmamak lazımDemir ilacı canım offf suçluluk duygusu hissetim yaa pofff çok mu bencil davranıyorum yarından itibaren kendime çeki düzen vermem gerekiyor doktorum şeker 142 çıktığında hamur işi ve şekerden uzak durmalısın demişti ama ben meyva yiyorum çikolata yiyorum acilen kendime gelmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?