- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.621
Açlığım 110-140 arasında iki gündür o yüzden yaptım.tokluğum çok yükselmesin diye.iki gündür yükseldi bebeğe ciğer geliştirmek için iğne yapıldı kortizonlu.o nedenle şeker düzenim bozuldu .iki gecedir zorlandık .zor bir hamilelik geçiyorum.allah büyüktür inşallaheek140 canım sen insülin mi kullanıyorsun
Meyve Yemen'de sıkıntı yok.beyaz ekmek ,şeker ve unlu gıda yemezsen yeter aslında.çikolata bende arada yiyorum çok az .tokluğun 142 ise fena değil 100-130 arası idealiDemir ilacı canım offf suçluluk duygusu hissetim yaa pofff çok mu bencil davranıyorum yarından itibaren kendime çeki düzen vermem gerekiyor doktorum şeker 142 çıktığında hamur işi ve şekerden uzak durmalısın demişti ama ben meyva yiyorum çikolata yiyorum acilen kendime gelmeliyim
Canım boşver kiloyu yaa hamileyiz biz bebisler bi gelsin hele yürürüz kosariz veririz kiloları. Annem de benim 70 kilo olduğumu duyunca şok oldu ama napim canım bebisimden daha kıymetli degil yaBenim doktor katiyen karşı böyle şeylere, hatta memlekete gitme bile dediama babam diyo kızım o ne anlar boşver yuru sen o bilmiyor diyo babam da kiloyu sevmez ben gibi ama aldık işte, her konuşmasında yürüyor musun diye soruyo ben doktora demeye korkarım valla öyle şakacı filan da değil gayet net ve ciddi biri ama yormadan yuruyorum kendimi
Açlığım 110-140 arasında iki gündür o yüzden yaptım.tokluğum çok yükselmesin diye.iki gündür yükseldi bebeğe ciğer geliştirmek için iğne yapıldı kortizonlu.o nedenle şeker düzenim bozuldu .iki gecedir zorlandık .zor bir hamilelik geçiyorum.allah büyüktür inşallah
Meyve Yemen'de sıkıntı yok.beyaz ekmek ,şeker ve unlu gıda yemezsen yeter aslında.çikolata bende arada yiyorum çok az .tokluğun 142 ise fena değil 100-130 arası ideali
Ayy bende dışarıda cesaret edemem kar bitmedi de zatenCanım boşver kiloyu yaa hamileyiz biz bebisler bi gelsin hele yürürüz kosariz veririz kiloları. Annem de benim 70 kilo olduğumu duyunca şok oldu ama napim canım bebisimden daha kıymetli degil yasoğukta dışarı çıkıp hasta olacagima evde oturan boğa olurum daha iyi
ayyy tatlım bende tam ona bakıyordu, çelik mi senin fotosunu atar misin.. Bi de bebek için mama ısısını sağlayan özelliği de var benim baktigim konuşan model :)Homend canm bana hediye gelmişti . uzun zamandır kullaniyorum çok memnunum
Tatlım ben Arçelik in bu modelini kullanıyorum memnunumGüzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misinizmisafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize
O modeli benim arkadasim da kullanıyor canim hatta simdi bebise mama yaparken kullaniyormus o da cok övdüayyy tatlım bende tam ona bakıyordu, çelik mi senin fotosunu atar misin.. Bi de bebek için mama ısısını sağlayan özelliği de var benim baktigim konuşan model :)
Canım benim şeker 200lerde o yüzden bu kadar dikkat ediyorum.seninki maşallah fena değil.bu arada güzel duaların için teşekkür ederim .inşallah herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alsın .Bana doktor gizli şeker 142 dedi telefonda görüştük testleri bekleme acil bir şey olur ise çağırırım demişti görüştüğümüzde de şeker ve hamurdan uzak dur dedi bi takip edeyim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak bir de yediklerime dikkat etmeliyim tabii
Cnm benim 20+6 günlük iken normal doktorum muayenesinde karından farketti daha sonra alttan da baktı rahim ağzı uzunluğu 4,5 5 cm olması gerekirken benim rahim ağzı uzunluğu 3 cm é düşmüş bebeğin su kesesi rahim ağzında huni oluşturmuş buna rahim ağzı yetmezliği deniyor bebek büyüdükçe rahim kaslarım yeterince taşıyamadığı için rahim ağzında açılma Meydana geliyormuş bunu ÖNLEMEK için acil serklaj ameliyat oldum yani rahim ağzıma dikiş atıldı cnm operasyonum resmi aşağıda varMerhalar arasıra takip ediyorum sizi yazınızı gördüm de nasıl ölçüyolar bu rahim ağzını doktorum karından ölçüyo ama başka doktora gittim endişelendiğimde vajinal bakmamız lazım dedi ?? :)
Yani karından normal dediklerinde güvensem mi bilemedim. Vajinalde baktırmak istemedim.
Slm kızlar bende saglık ocağına gittim bugün 28.hafta kontrolü bide 36da varmiş ay zaman çabucak geçsin bebişiler gelsin
Allah yardımcın olsun canım inşallah bundan sonra rahat geçer hamileliğin doğumun ben şuana kadar rahat geçirdim aslında ama inşallah bundan sonra da güzel geçer en azından bebek etkilenmesin ben razıyım her şeyeMeyve Yemen'de sıkıntı yok.beyaz ekmek ,şeker ve unlu gıda yemezsen yeter aslında.çikolata bende arada yiyorum çok az .tokluğun 142 ise fena değil 100-130 arası ideali
Canım sen kaçıncı haftadasın bunun cvbı haftanla alakalı cunkumerhaba kızlar;dün renkli dopplerimiz vardı bebeğimizin herşeyi normal Allah'a çok şükür ama benim rahme giden damarlardan bir tanesinde kan akışı azlığı varmış böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
Slm kızlar bende saglık ocağına gittim bugün 28.hafta kontrolü bide 36da varmiş ay zaman çabucak geçsin bebişiler gelsin
Çok teşekkür ederim canım ya karından bi sıkıntı görmediler sadece birisi istiyosan alttanda bakıyım dedi yok bi bulgu yoksa gerek yok dedim ben de çok sağol zahmet verdim ayrıntılı yazmışın için rahatladı.Cnm benim 20+6 günlük iken normal doktorum muayenesinde karından farketti daha sonra alttan da baktı rahim ağzı uzunluğu 4,5 5 cm olması gerekirken benim rahim ağzı uzunluğu 3 cm é düşmüş bebeğin su kesesi rahim ağzında huni oluşturmuş buna rahim ağzı yetmezliği deniyor bebek büyüdükçe rahim kaslarım yeterince taşıyamadığı için rahim ağzında açılma Meydana geliyormuş bunu ÖNLEMEK için acil serklaj ameliyat oldum yani rahim ağzıma dikiş atıldı cnm operasyonum resmi aşağıda var Eki Görüntüle 1769603 çalışıyordum rapor aldım ameliyatdan sonra hep yattım yatmaya da devam ediyorum sadece tuvalet için kalkıyorum sen doktoruna sor kaç cm miş karından baktığında bi sıkıntı varsa alttan da baktırabilirsin
Haklisin canim tedbirli olup çok dusunmemek lazim benim cevremde de aynen şeker sıkıntısı olan çıktı ama bebişler çok sağlıkliBenim bir arkadaşımın açlık şekeri 160 çıkmıştı ve o hiç dikkat etmiyordu aksine daha da fazla şeker tüketti diyebilirim şimdi 2 aylık çok tatlı bir kızı var çok boşlamamak çokta takmamak lazım sanırım ama bnm kendime çeki düzen vermem şart galiba
Aaa öyle bi özellikte mi varmışTatlım ben Arçelik in bu modelini kullanıyorum memnunumcam oldugu icin hem çayı lezzetli oluyor hem de istedigim saate ayarlayıp geceden demini ve suyunu koyuyorum sabaha çayı kendisi demliyor
Eki Görüntüle 1769602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?