2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayirli olsun canim dogum izni hakkin var zaten ama adaylik suren uzuyor diye biliyorum ben ama yeni sistem cok farkli o bakimdan cok bi bilgi sahibi degilim Allah utandirmasin

Çok sağol canim amin alkah utandirmasin. Evet sistem yeni ve kimse net birsey söylemiyor. Süreyi uzatma sanirim çünkü yasal bir hak zorunlu olarak alınıyor. Bakalım biraz daha soruşturulması belki de dediğin gibidir

Aminnnn canım insallah Allahım emek veren herkesin yüzüne baksin. Küçük kuzum daha doğmadan yuvasını düşünüyor

Çok teşekkür ederim canım. 32 e kadar çalışırım allahtan bir mani gelmesse inşallah. Zaten şimdi 28 deyim göreve başlayınca 30 u bulurum. Izin sonraya aktarılması durumu yoksa 32 de hemen izin yaparım.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım sonunca onlar bir sekilde büyüttüler bebeklerini benimkini de ben kendi başıma tecrübe etmek isterim. Bir de hamileliğimde bir kez bile bi ihtiyacin var mı, nasılsın, nasıl gidiyor demeyen insanlardan tavsiyeler (!) Alırsam daha da cok sinirlenirim herhalde

Slm arkadaslar besik olarak parkmi yoksa mobilyami tercih ettiniz
Ben mobilya beşik aldım canım

Bu yazıyı çıktı alıp büyütüp evin girişine asmak lazımokuması gereken saygı değer büyüklerim var
Gece eşime okuttum bu yazıyı ve aynı seyi söyledim ben de canim 76 puntoyla yazdırıp vestiyere asalım dedim okuyunca gözleri doldu hemen yaa ne duygusal adam su kocacım

Canım benim coooookkkk sevindimhayırlı olsun inşallah atandigin yerde cok mutlu olursun miniğin sana hep böyle şans getirsin Bu arada nereye atandın? Arkadaslarımdan duyduğum kadarıyla baska sehre atananlar oryantasyon sürecini(1 dönem) su an ikamet ettikleri yerde gecirebiliyorlarmış. Ben ayrıntılı olarak bilmiyorum onu da bir arastir istersen yaza kadar düzenini bozmazsın

Yaaa şahane... ne kadar güzel kapıya asmalı gelen okusun
Aynen tatlım

Gunaydin hamisler biz coook mutluyuz teyzemizin atamasi oldu hem de istedigi yere darisi tum isteyenlerin basina insallah
Canım cok sevindim kardeşin adına hayırlı olsun

Aynısını eşime dedim ben de kuzum Bence de zor bir süreçtir sonuçta 9ay boyunca cok değişim geçirmiş olacağız tam alismisken tekrar kocaman bir değişime daha gireceğizgerci bunlarin hepsi cooook güzel ve hayalini kurdugumuz seyler ama yine de alışma surecinde destege ihtiyacimiz olacakinsallah hepimizin lohusaligi cok iyi gecer böyle seyler duymayiz kimseden

Günaydın kızlarrrr
Okulun ilk günü demiştim bu dönem tek çalışacağım, hamile halimle nasıl olacak diye tedirgin olduğumu.
İlkokula yeni atanan arkadaşı müdür bey yanıma görevlendirmeyle verdi, kafam bir rahatladı sormayınnn.

Şimdi güzel güzel uğraşıp gidiyorum.

Sizde durumlar nasıl? 2 gündür pek giremedim konuya.

Günaydın kızlar
yine bir sabah ve nefes darlığı. neyse ki bugün daha az.
umarım herkes çok iyidir.

ayy ben bu ara kendimi aldığım kiloların, gelen dip boyamın,takamadığım lensimden dolayı takmak zorunda olduğum gözlüğüm, ojesiz tırnaklarım ve makyajsız ölü gibi yüzümle çoooooooooook ama çoooook çirkin hissediyorum.
bi kaç gündür eşime tripleniyordum. o hala gencecik incecik filan diye. sanki adamın suçu.
biraz da onun tabi ben bizim çocuğumuzu taşıyorum o hala bakımlı kokular filan ( hamile kadın mode on )

neyse dicem o ki çook canım sıkldı akşam başladım ağlamaya. oda geldi işte sen benim güzelimsin balımsın filan falan. kim inanır? ne balı ne güzeli. ühüüüüü
var mı benim gibi olan?

Ben bugün doktora gideceğim senin için sorayim bi

Yeni atanan da Pdr ci mi çok sevindim adına yalnız olmak çok zor bende bilerek beraber calisacagimiz biri olsun gibisinden seçtim okulları .. Hadi hayırlı olsun size de

zaten alıştınız diye şeri yaptım. sen yine bana şero de. farketmez
babaların umrunda mı ? ay çok haklısın canım. eşimin bakımlı halleri beni çıldırtmaya başladı. kıskanıyorum mu adamı nedir? sanırım ..
ben böyle kaporta dagınık modda iken gayette kokular sürünüp saçlar full taralı ya, çok kızıyorum ona.tripler bi dolu ..
oysa ki ben onu böyle bakımlı diye de sevmiştim
ama çekemiyorum naayırr

doktorun çok güzel söylemiş. benim de niyetim o. yani hastanede dk da bir gelip açıklık kontrol eden ebeler ile ugraşmak istemiyorum. cok can sıkıcı oldugunu duydum. şööyle açıklık olsun bi 5 cm civarı bende gideyim hoop doguralım pat diye. kesime bicime vs ye gerek kalmasın. ama suyumuz gelirse? bebek ters filansa? ne bileyim bunları bilememek beni yoruyor.

hee bu arada o uygulamayı bana da söylesene indireyim. ne güzelmiş o yaaa.
bebegin tekmelerini hesaplayanı da var mı ? malum 28. haftadan sonra bir de bununla uğraşmamız gerekecek.

Ayy vallla çok güzel yazılmış tatlimmmm... Benim annem diyo senin hemen memlekete gelen lazım nasıl bakarsın bebeğe bi sinirleniyorum... 27yasindayim ve bebgimi dört gözle bekliyorm ve ilk zamanlarda zaten annem yanimda olacak ben iyileşince de asla başkasına birakmam bebeği ben gayet de bakarım canımı sıkan insanlara da pat pat cevap verip rahatlamayi düşünüyorum ve annemleri memlekete yollayıp bebeğimle kocamin mezuniyetine katılıp , bu arada birbirimize çok alisiriz sonra gezmeyi planlıyorum.. Bebek yaptığımız a gore bakmayı da biliriz tabiki

Gerçekten çok farklı bisey bizimki çerez seviyo teyzesi kontrolden önce yrmem lazım .. Ben de ilk et aserdim demek ki hep sağlıklı şeyler istiyo minikler

ayyy tatlım bende tam ona bakıyordu, çelik mi senin fotosunu atar misin.. Bi de bebek için mama ısısını sağlayan özelliği de var benim baktigim konuşan model :)
yok canm çelik değil ama onlar daha güzeldir eminim. Royaltea1713 benmkinin modeli kırmızı olan

Brn sadece sirt ustu yatabikiyorum canim. Zaten oglumda emzirdigim donemde soluma yatmaktan boyun fitigi olustu. Soluma yatmam epey zor. Ya yuzustu ya sirt ustu yatmam laizm. Yuzustu zaten hic olmuyo.yatmak buyuk problem benim icin

Canım senin için çok daha sıkıntılıymış durum ben sola doğru yatıyorum sonra sıkılıp sağa dönüyorum olmuyor bel ağrısı olunca sırt üstü yatıyorum sürekli aynı yöne yatmak çok zor

hee biz de onun için yedik heraldeeeeee
bu da babası kılıklı. oda ablalarına carlamış. 3 kilo bebek dogurdunuz 30 kilo aldınız bu ne bee diye. gitmiş bedenlerinden kücük etekler almış kadınlara.
hele bana da yapsın onu bakalım ne oluyo. aglarım valla
tamam canım uygulamayı sormuştum yazmışsın. bu arada normalde kullandığın gebelik uygulamasını ve kasılma hesaplayanı varsa onları da yazar mısın ? ingilizcem var sorun olmaz benim için, kullanabilirim.

uygulama adı plss

Günaydın ayyy alemsinnn :) bende oje falan sürmüyorum ama her gün makyaj yapıyorum sarışınım makyaj olmayınca ölü gibi oluyorum ee bir de iletişim bölümündeyim bu yüzden bakımlı olmam mecburi ama kiloları sormaa 90 olmuştum sabah tartıldım 91,800 çıktım bakalım bu serüven kaç kilo ile son bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…