- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.501
hahaha ay bende bende. çorap görünce dayanamıyorum illa sepete ekliyorumAy keske her gün kargo gelse biseyler getirse
Kızımın English Home'dan aldıgımız nevresimleri geldiyasım ilerledikce anneme benzemeye basladim araya çorap sıkıştırmazsam içim rahat etmezdi
Eki Görüntüle 1772189
henüz kızçemde hissetmedim canım ama oğlumda çok hissediyordum. belli bir rutinle tekmecikler hep aynı yerden devam ediyor. hıçkırıkmış gerçektenGüzel anneleerr bebişlerinin hıçkırdığını hisseden nasıl bi his olduğunu tarif edebilecek olan varmııaz önce pıt pıt uzun süren bişeyler oldu netten baktım herkes hıçkırık yazmış ayy çok güzeldi 2 dk falan sürdü ardındanda sert bir tekme geldi sinirlendi galiba oğluş
en son gittiğimizde 3-4 hafta sonra gelebilirsiniz dedi. bize 3 hafta çok cazip geldiKızlar doktorunuz ne kadar zamanda bi çağırıyor artık sizi ayda bi çağırıyor bizimki
yakın zamanda arkadaşım yaptırdı canım 2 li testinde riski yüksek çıkmıştı. amniyosentez istemedi bunu yaptırdı. benim bebeğimde 4 hafta geriden geliyor. ben amniyosentez yaptırdım sorun çıkmadı canım.Selam kizlar benim bebegim 2 hafta geriden geliyor doktorum hormany testi onerdi yurt disina kan yollaniyor kromozamal anamoli var mi diye bakilacak. Var mi bu testi yaptiran?
Aaa adıyaman bizim memleketTatlım sen bilirsin kuzenimdede var hamak beşik çok memnun oda Adıyaman'da gelirken getiriyor kuzum içine sineni al
Benim ki de bir hafta geriden geliyor siki takip altindayiz kansizligim cok derin bebegimde sanirim kanim yetmedigi icin beslenemedi test falan yaptirmadimSelam kizlar benim bebegim 2 hafta geriden geliyor doktorum hormany testi onerdi yurt disina kan yollaniyor kromozamal anamoli var mi diye bakilacak. Var mi bu testi yaptiran?
Canım.şu kan meselesi bu ara benimde kafama çok takılıyo.sağlık ocağı demir eksikliği dediBenim ki de bir hafta geriden geliyor siki takip altindayiz kansizligim cok derin bebegimde sanirim kanim yetmedigi icin beslenemedi
Ay valla çok şasırdım tatlımAaa adıyaman bizim memleketbende oraya götürmek için alıyorum kaç yaşa kadar kullanılır onunki ve sabitlenebiliyo mu
Sen şimdi adıyaman da misin bakımAy valla çok şasırdım tatlımyarın soruym bakalım sana yazarım canım
Ayda bir cağırıyor canım. Hayılı geceler hepinize... biz de bugun kıyafetleri tamamladık gibiKızlar doktorunuz or artık sizi ayda bi çağırıyor bizimki
Çok gUzeller gerçekten annesi çok zevklisin güle güle eskitinkizzzlaaaarr sevke geldim siz yukleyince ama ne goreyim aman Allahimmmm kucuk bi bebemagazasi aclir yani bazadan kiyafet yignu ciktiiiii cok almisiz yaaaww bi daha bebe kiyafetine tovbeeeee sadece elbise alirim bi iki tane daha cicili
Evet hep aynı yerdehenüz kızçemde hissetmedim canım ama oğlumda çok hissediyordum. belli bir rutinle tekmecikler hep aynı yerden devam ediyor. hıçkırıkmış gerçekten
tesekkur ederiz teyzesi bbeklerimiz cok sansli vallahiÇok gUzeller gerçekten annesi çok zevklisin güle güle eskitin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?