2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun karnımızadaki yakında ınsallah kollarımızda olacak olan yeni sevgililerimizle uzun guzel ömürlerimiz olsun inşallah tabi kocaları da unutmayalım bugun benim aynı zamanda doğum günüm bebişim sabah pıt pıtlarıyla gunünü kutladı cok mutluyum

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun inşallah tatlım eşinle ve yavrucuğunla beraber

Doğum günün kutlu olsun canim bebeginle ve esinle gecirecegin nice güzel yaslarin olsun

Doğum günğn kutlu olsun canımeşinle bebişinle nice mutlu yıllarınız olsun

Bugün iki sevgilim(oğlum ve eşim) var dıyorum veeeeee şanslı babalarında iki sevgilisi var (kızı ve eşi) yanı kız anneleri iki hediye haketti.. Eşime diyorum çınar adına ne alacaksın bana mutluluğumuz huzurumuz artarak devam etsin sevgililer günümüz mutlu olsun

İyi yapmissin benim kanim 10.5 du bu ay 8 e dusmus biranda oldu

O zaman ne güzel sevgi dolu bir gün senin icin tatlimHem doğum günün hem de sevgililer günün kutlu olsun ömür boyu sevdiklerinle birlikte cooooookkkkk mutlu ol inşallah

Aynen tatlim ilk işim o olacak netten baktim aktuel urun diyordu ama inşallah devamli urun olarakda vardir

Aldin mi canim birseyler ben magazaya gidecegim diye bakmadim netten
Sepete ekledim canım ama almadım geve biraz yogunduk annemlerle uzun telefon görüşmeleri yaptik
Eee artık gelinimiz oluyor dedikodu diz boyuydu

Günaydın sevgi pıtırcıklarıııııı Sevgililerin en tatlısını icimizde en yakışıklısını da kolumuzda taşıdığımız cooookk şanslıyız
Her geçen gün büyüyen sevgimiz hiç bitmesin, evlerimizden huzur, kalplerimizden mutluluk hiç eksik olmasın Herkese mutlu pazarlar

Ben videodan geçtim bu minnaklar cokk zeki ve yaramaz maşallah :) babasına gel bak demeden bırakıyor eşim elini çekince tekrar basliyor
Ayy hem de nasıl
Bizim zilloş sanırım pes etti canım bana da hiç video cektirmiyordu ne zaman kamerayı açsam hareketler duruyor kapatsam başlıyordu dün yakaladım nihayet gece de babamıza şov yaptı bi güzel ordan oraya kosturdu durdu hatta babasiyla yine mors alfabesiyle sohbet ettiler. Esim gobegime kac tane vurursa o da ona göre cevap verdi
Bi de sana dedim ya neresi olduğunu ayırt edemiyorum diye sanki ilk defa minik ayacıklarına dokundum önce korktum sonra hoşuma gitti çıkarıp ısırasım geldi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…