2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar birsey soracagim siZlere bebeklerin kiyafetleri malum her renk var ayri ayri yikasak makina dolmadigi icin makina ucmasin diye dusundum hepsini bir atsak acaba renkleri solar mi bilemedim bir turlu onun icin eskiden kullandigim renk koruyucu mendiller vardi ama eskisehir'de arkadasin annesi satiyordu simdi acaba sizlerden satan yada bildiginiz satan varmi merak ettim. propa markasi mendilde bu

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-13-21-09-00.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 55
Selam kizlar benim bebegim 2 hafta geriden geliyor doktorum hormany testi onerdi yurt disina kan yollaniyor kromozamal anamoli var mi diye bakilacak. Var mi bu testi yaptiran?

Iyidir o zaman annesi sen arkadaşınla yalnız kalirsan konuş durumum biraz tehlikeli doktor kendimi yormamamı söyledi falan de anlasın
Tatlım neyseki o halletti çoğu şeyi daha çok oturduk eşim çay koyuyordu
Neyseki yorulmadim sonrasında tatlım öyle su gibi bi islaklikti

Canım işte bazıları çok rahat mi desem, ne desem.. Baskasini düşünmez ama kendini de yormaz .. Valla bende her şeyi hazır aldım agirladim artık
Eki Görüntüle 1772602
Gelinin yaşadı o zamanbende bu moddayım
Seninki de harikaaaaa bakalım kaynana olunca her seyimiz batarsa bizde o moda gireriz
Canım bence

Tatlım bence hamak al NicksizYumurta da var öyle daha hoş
Aslında o da hoşuma gidiyo ama bu daha da güvenli geldi bana biz en az bir ay kalırız memlekette çünkü

ay kizlaar sirtim belim kiriliyor akinti cok gelmeye basladi bu ara sizde de varmi ayni sorun birde tetanoz asi si icin aradilar ama ben gidemedi, hic vaktim yok acaba vurdurmazsak bir sey olurmu seker yuklemeside varmis var oglu var

ay kizlaar sirtim belim kiriliyor akinti cok gelmeye basladi bu ara sizde de varmi ayni sorun birde tetanoz asi si icin aradilar ama ben gidemedi, hic vaktim yok acaba vurdurmazsak bir sey olurmu seker yuklemeside varmis var oglu var

Aynen canim benimde akintim cogaldi ama bir cozumu yok bunun her turlu oluyor fitilde kullandim banamisin demedi. Ben ikinciyi vurulacagim pazartesi günü senin ilk mi gec kalmissin sanki istege bagli diye biliyorum ben aşıyı. Şeker yuklemeside istege bagli ama genelimiz yaptirdi bende gidince soracagim yaparlarsa yaptiracagim

Kizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallah mukemmel bir his

Evet canim donuyor benim kizda mucizelerimiz icimizde kipir kipirlar maşallah

Canım.bence doktorun yaptır dediyse yaptır mutlaka geç kalmış sayılmazsın ben de ikisini de bi hafta geç oldum problem olmadı

Tatlım sen bilirsin kuzenimdede var hamak beşik çok memnun oda Adıyaman'da gelirken getiriyor kuzum içine sineni al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…