- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.481
Tatlım bence hamak alCanım ben memlekette kullanmak için arıyorum bebiş park yatakta yatcako ayrı
Benimki ayda 1 çağırıyor canim pazartesi randevum var bakalım ne diyecekKızlar doktorunuz ne kadar zamanda bi çağırıyor artık sizi ayda bi çağırıyor bizimki
Çok güzeller hepsideKızımın çeyizi tamamlandı çok şükür kızlar.Yorulduk ama deydi saglickla gel bebeğim tek eksiğimiz sensin
Ben dün gittim 4 hafta sonra tekrar çağırdı.ondan sonra sıklaşcakmış kontroller.Kızlar doktorunuz ne kadar zamanda bi çağırıyor artık sizi ayda bi çağırıyor bizimki
Lütfen kızlarımıza sinir olmayın kaynanalaaaaaarrrrrrr
Teşekkürler tatlım beğendiğin icin
Hımm o zaman ben bi daha bakayım tatlım madem alınabilir hastane icin böyle bisey alayim bari
Tatlım neyseki o halletti çoğu şeyi daha çok oturduk eşim çay koyuyorduIyidir o zaman annesi sen arkadaşınla yalnız kalirsan konuş durumum biraz tehlikeli doktor kendimi yormamamı söyledi falan de anlasın
Neyseki yorulmadim sonrasındaAynen canim benim icin çok rahat oldu buradan daha kolaydi bulmam belki ama oradada herseyi buldum aldim rahay ettim. Sende kayseriden halledersin canim
Aman canim yorma kendini sakin ne anlayissiz insanlar var ya bu kiz hamile yormayalim diye hic dusunmezlerislaklik bende hep var canim ya alistim ben o duruma ayakta kalinca daha cok artiyor ama sen yinede yorma kendini
Canim ya ne guzel yazmissin sicacik. Insan gormedigi bir canliyi ozlermi yaaa nasil bir durum bu
Bu gunlerden sonra artik ayakta kalmak eziyet gibi. Valla ben kendi evumize bile yemegi yaparken zorlaniyorum. Misafirle ugrasamicam. Dikkat et kendine biskuvi vs bisilerle gecistirmek lazim artik
Hazır şeyler aldım aynen tatlım napalim artıksonrasında da yorulmadim
Gule gule kullanin annesi hepsi cok cok cici.
Canım işte bazıları çok rahat mi desem, ne desem.. Baskasini düşünmez ama kendini de yormaz .. Valla bende her şeyi hazır aldım agirladim artıkCanım ben de çok yorulduğumda ve hareket ettiğimde yoğunlaşıyor akıntım sanırım normal bu. Hatta akıntının rengi bile değişiyor hafif sarımsı gibi bi hal alıyor. Çok şükür bizim öyle ani planlar yapan pek çevremiz yok. Geçen arkadaşım yaptı iki çocukla aniden geldi. Ben yine ona bişeyler çıkardım yaptım ama ben ona aynısını yapsam çocukları bahane eder yapmaz bişey. Böyle olunca sinirleniyorum ben de haliyle
Seninki de harikaaaaa
Aslında o da hoşuma gidiyo ama bu daha da güvenli geldi bana biz en az bir ay kalırız memlekette çünkü
En başından beri mi öyle canım geç döllenme olmuş da olabilir çünküSelam kizlar benim bebegim 2 hafta geriden geliyor doktorum hormany testi onerdi yurt disina kan yollaniyor kromozamal anamoli var mi diye bakilacak. Var mi bu testi yaptiran?
Benimde 3 haftada bir gel dedi canim. Cok agrin olursa 2 hafta dedi. Ama ben ayda 1 gidiyorumKızlar doktorunuz ne kadar zamanda bi çağırıyor artık sizi ayda bi çağırıyor bizimki
ay kizlaar sirtim belim kiriliyor akinti cok gelmeye basladi bu ara sizde de varmi ayni sorun birde tetanoz asi si icin aradilar ama ben gidemedi, hic vaktim yok acaba vurdurmazsak bir sey olurmu seker yuklemeside varmis var oglu var
Kizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallahmukemmel bir his
Canım.bence doktorun yaptır dediyse yaptır mutlaka geç kalmış sayılmazsın ben de ikisini de bi hafta geç oldum problem olmadıay kizlaar sirtim belim kiriliyor akinti cok gelmeye basladi bu ara sizde de varmi ayni sorun birde tetanoz asi si icin aradilar ama ben gidemedi, hic vaktim yok acaba vurdurmazsak bir sey olurmu seker yuklemeside varmis var oglu var
Bende de aynı his var bi türlü ifade edemiyordum çok güzel yazmışsın dalgalanma gibi çok güzel olduKizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallahmukemmel bir his
Tatlım sen bilirsin kuzenimdede var hamak beşik çok memnun oda Adıyaman'da gelirken getiriyor kuzum içine sineni alTatlım neyseki o halletti çoğu şeyi daha çok oturduk eşim çay koyuyordu
Neyseki yorulmadim sonrasındatatlım öyle su gibi bi islaklikti
Canım işte bazıları çok rahat mi desem, ne desem.. Baskasini düşünmez ama kendini de yormaz .. Valla bende her şeyi hazır aldım agirladim artık
Seninki de harikaaaaabakalım kaynana olunca her seyimiz batarsa bizde o moda gireriz
Aslında o da hoşuma gidiyo ama bu daha da güvenli geldi bana biz en az bir ay kalırız memlekette çünkü
Lütfen kızlarımıza sinir olmayın kaynanalaaaaaarrrrrrr
Çok geç gördüm kaçırdım bileMerhaba güzel hamişlerBursada yaşayan hamiş arkadaşlar bugün Botti mağazasının açılışı var öğlen saatlerinde %80 indirim var kaçırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?