2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kizzzlaaaarr sevke geldim siz yukleyince ama ne goreyim aman Allahimmmm kucuk bi bebemagazasi aclir yani bazadan kiyafet yignu ciktiiiii cok almisiz yaaaww bi daha bebe kiyafetine tovbeeeee sadece elbise alirim bi iki tane daha cicili

Maşallah canim hepsi çok guzeller Baya almissin canim benim bu kadar yok acaba az mi aldim ki ben

yagmurr_damlasi canım o markayı bilmiyorum ama arkadaşım bimden alıyorum çok memnunum demişti bak şstersen orayabende yıkayacağım zaman alıcam.

Aaa bimde varmiymis canim yarim hemen bakayim NicksizYumurta ile n11'de bulduk olmadi onu alacaktik yarin bakayim varsa oradan alirim memlekete gidince arkadasin annesinden alirim nasilsa istedigimi çok teşekkürler canim benim

ay kizlaar sirtim belim kiriliyor akinti cok gelmeye basladi bu ara sizde de varmi ayni sorun birde tetanoz asi si icin aradilar ama ben gidemedi, hic vaktim yok acaba vurdurmazsak bir sey olurmu seker yuklemeside varmis var oglu var
Canım ikisini de istersen yaptırmayabilirsin tercihe bağlı. Ama aşıyı yaptırman önemli bence belki gittiğin hastane iyidir ama olir ya paslı araç gereç denk gelir tetanoz aşın olsa sorun yaşamazsın bebeğe zarar vermez.

Kizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallah mukemmel bir his
Ayy gercekten cok güzel bir his canim bugün videoya kaydettim hareketlerinihenüz elini ayağını ayırt edemiyorum ama icimdeki o kıpraşmalar beni benden alıyor

Ayy görünce çok hoşuma gitti canım işin şakası tabionlar o zamana geldimi ne kaynanalık kalır ne düğün dernek gbi geliyo bana
Biliyorum tatlım cidden cok komik yaa ben de ilk gördüğümde gulmekten ölmüştüm aynen haa bizimkiler el ele kol kola gelirler biz evlenmeyecegiz böyle iyiyiz bile derler haa

hahaha ay bende bende. çorap görünce dayanamıyorum illa sepete ekliyorum
bu arada kalpli nevresimden bende aldım. aşığım ona
Aha bi tane daha çorapsever ayy ben de cok beğenerek aldım canım kalpliyi çok seker yaa minik kızlarımız mışıl mışıl uyusun inşallah icinde

Kızlar bende bugün pijama aldım yedek bide english home dan kızıma nevresim indirim hala vardı ben Magazadan aldım
Bu da cok tatlı bir nevresim canim güle güle uyusun icinde minik kızın

kizzzlaaaarr sevke geldim siz yukleyince ama ne goreyim aman Allahimmmm kucuk bi bebemagazasi aclir yani bazadan kiyafet yignu ciktiiiii cok almisiz yaaaww bi daha bebe kiyafetine tovbeeeee sadece elbise alirim bi iki tane daha cicili
Ay ay hepsi de cok güzel canım minik prenses güle güle giysin inşallah

NicksizYumurta mmm kaynana yaranamiyo bi türlü gelinlere ne olacak bu düzen damat almak daha güzel o konuda
Bak o konuda haklısın tatlımneyse bizler modern kaynana olacağız öyle gelin damat muhabbeti yapmayız

Aaa bimde varmiymis canim yarim hemen bakayim NicksizYumurta ile n11'de bulduk olmadi onu alacaktik yarin bakayim varsa oradan alirim memlekete gidince arkadasin annesinden alirim nasilsa istedigimi çok teşekkürler canim benim
Tatlım Bime bakalım yarın varsa internetten gelmesini beklemeyiz

Teşekür ederz teyzesi seninkilerde vardı bitane daha alcam madam coco Dada indirim vardı kalabalıktı girmedim canım terlikler çok hoştu

Kizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallah mukemmel bir his
Ay donmezmi kuzucuk. O anlarda cikarip sevip tekrar yerine sokasim geliyo.

cok almisim (((( ust uste yigip cektim o zibinlari alt ust takimlari ac gozluyum yaw insallah giydiririm hepsini
Gule gule kullanin canim. Cokta alma artik. Tut kendini annesi daha ne alisverisler yapacagiz onlara

Maşallah tebarekeallah kuzucuklara

Ben videodan geçtim bu minnaklar cokk zeki ve yaramaz maşallah :) babasına gel bak demeden bırakıyor eşim elini çekince tekrar basliyor

Ay donmezmi kuzucuk. O anlarda cikarip sevip tekrar yerine sokasim geliyo.

Gule gule kullanin canim. Cokta alma artik. Tut kendini annesi daha ne alisverisler yapacagiz onlara

Ahaha valla ya insanın böyle alıp koklayıp isira si geliyor ayaktayken hissettigimde noluyor yaa oluyorum. Hem cok guzel hem cok garip erkeklrre nebkadar anlatsanda anlamayacagi birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…