- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.521
canım bana çok gelmedi aldıkların. bence gayet iyi.cok almisim(((( ust uste yigip cektim o zibinlari alt ust takimlari ac gozluyum yaw insallah giydiririm hepsini
kizzzlaaaarr sevke geldim siz yukleyince ama ne goreyim aman Allahimmmm kucuk bi bebemagazasi aclir yani bazadan kiyafet yignu ciktiiiii cok almisiz yaaaww bi daha bebe kiyafetine tovbeeeee sadece elbise alirim bi iki tane daha cicili
yagmurr_damlasi canım o markayı bilmiyorum ama arkadaşım bimden alıyorum çok memnunum demişti bak şstersen oraya bende yıkayacağım zaman alıcam.
cok canim ya yigdim cektim altta bi suru takim var bugun alisveris yaparken hala zibin alsammi diyodum akla bak ama cook guzel elbiseler var aklimda onlardan da alcam gezmeye giderken falan giyercanım bana çok gelmedi aldıkların. bence gayet iyi.
tesekkur ederiz teyzesiii bence cok almaMaşallah canim hepsi çok guzellerBaya almissin canim benim bu kadar yok acaba az mi aldim ki ben
Canım ikisini de istersen yaptırmayabilirsin tercihe bağlı. Ama aşıyı yaptırman önemli bence belki gittiğin hastane iyidir ama olir ya paslı araç gereç denk gelir tetanoz aşın olsa sorun yaşamazsın bebeğe zarar vermez.ay kizlaar sirtim belim kiriliyor akinti cok gelmeye basladi bu ara sizde de varmi ayni sorun birde tetanoz asi si icin aradilar ama ben gidemedi, hic vaktim yok acaba vurdurmazsak bir sey olurmu seker yuklemeside varmis var oglu var
Ayy gercekten cok güzel bir his canim bugün videoya kaydettim hareketleriniKizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallahmukemmel bir his
Biliyorum tatlımAyy görünce çok hoşuma gitti canım işin şakası tabi onlar o zamana geldimi ne kaynanalık kalır ne düğün dernek gbi geliyo bana
Aha bi tane daha çorapseverhahaha ay bende bende. çorap görünce dayanamıyorum illa sepete ekliyorum
bu arada kalpli nevresimden bende aldım. aşığım ona
Bu da cok tatlı bir nevresim canim güle güle uyusun icinde minik kızınKızlar bende bugün pijama aldım yedek bide english home dan kızıma nevresim indirim hala vardı ben Magazadan aldım
Ay ay hepsi de cok güzel canım minik prenses güle güle giysin inşallahkizzzlaaaarr sevke geldim siz yukleyince ama ne goreyim aman Allahimmmm kucuk bi bebemagazasi aclir yani bazadan kiyafet yignu ciktiiiii cok almisiz yaaaww bi daha bebe kiyafetine tovbeeeee sadece elbise alirim bi iki tane daha cicili
Bak o konuda haklısın tatlımNicksizYumurta mmm kaynana yaranamiyo bi türlü gelinlere ne olacak bu düzen damat almak daha güzel o konuda
Tatlım Bime bakalım yarın varsa internetten gelmesini beklemeyizAaa bimde varmiymis canim yarim hemen bakayimNicksizYumurta ile n11'de bulduk olmadi onu alacaktik yarin bakayim varsa oradan alirim memlekete gidince arkadasin annesinden alirim nasilsa istedigimi çok teşekkürler canim benim
Yok tatlım ben sivasta yaşıyorum kuzenim öğretmen sivasta yaşıyor teyzem lerde çok sık görüşürz sSen şimdi adıyaman da misin bakımçok ilginç bi tesadüf
Teşekür ederz teyzesi seninkilerde vardı bitane daha alcam madam coco Dada indirim vardı kalabalıktı girmedim canım terlikler çok hoştuCanım ikisini de istersen yaptırmayabilirsin tercihe bağlı. Ama aşıyı yaptırman önemli bence belki gittiğin hastane iyidir ama olir ya paslı araç gereç denk gelir tetanoz aşın olsa sorun yaşamazsın bebeğe zarar vermez.
Ayy gercekten cok güzel bir his canim bugün videoya kaydettim hareketlerinihenüz elini ayağını ayırt edemiyorum ama icimdeki o kıpraşmalar beni benden alıyor
Biliyorum tatlımcidden cok komik yaa ben de ilk gördüğümde gulmekten ölmüştüm aynen haa bizimkiler el ele kol kola gelirler biz evlenmeyecegiz böyle iyiyiz bile derler haa
Aha bi tane daha çorapseverayy ben de cok beğenerek aldım canım kalpliyi çok seker yaa minik kızlarımız mışıl mışıl uyusun inşallah icinde
Bu da cok tatlı bir nevresim canim güle güle uyusun icinde minik kızın
Ay ay hepsi de cok güzel canım minik prenses güle güle giysin inşallah
Bak o konuda haklısın tatlımneyse bizler modern kaynana olacağız öyle gelin damat muhabbeti yapmayız
Ay herkes beğenmiş terlikleri ben internetten bakıyorum ya emin olamamıştım o zaman sipariş edeyim hala varsaTeşekür ederz teyzesi seninkilerde vardı bitane daha alcam madam coco Dada indirim vardı kalabalıktı girmedim canım terlikler çok hoştu
Ben yaptırdım canım ama 17. Hafta da falan yanlış hatırlamıyorsamSelam kizlar benim bebegim 2 hafta geriden geliyor doktorum hormany testi onerdi yurt disina kan yollaniyor kromozamal anamoli var mi diye bakilacak. Var mi bu testi yaptiran?
Siteye kk olarak çok yüklendik galiba hata veriyo giremedimKızlar ebebek tekstil indirimi başladı tüm tekstil ürünlerinde %29indirim var
Ay donmezmi kuzucuk. O anlarda cikarip sevip tekrar yerine sokasim geliyo.Kizlar sizin de bebusleriniz artık dönüyor mu böyle elimi karnima koyuyorum dalgalaniyor ya eli ya ayağı geçip geçip duruyor maşallahmukemmel bir his
Gule gule kullanin canim. Cokta alma artik. Tut kendini annesi daha ne alisverisler yapacagiz onlaracok almisim(((( ust uste yigip cektim o zibinlari alt ust takimlari ac gozluyum yaw insallah giydiririm hepsini
Evet canım gerçekten güzeller bende alcam bu hafta içiAy herkes beğenmiş terlikleri ben internetten bakıyorum ya emin olamamıştım o zaman sipariş edeyim hala varsa
Aynen canim benimde akintim cogaldi ama bir cozumu yok bunun her turlu oluyor fitilde kullandim banamisin demedi. Ben ikinciyi vurulacagim pazartesi günü senin ilk mi gec kalmissin sankiistege bagli diye biliyorum ben aşıyı. Şeker yuklemeside istege bagli ama genelimiz yaptirdi bende gidince soracagim yaparlarsa yaptiracagim
Evet canim donuyor benim kizda mucizelerimiz icimizde kipir kipirlar maşallah
Bende de aynı his var bi türlü ifade edemiyordum çok güzel yazmışsın dalgalanma gibi çok güzel oldu
Canım ikisini de istersen yaptırmayabilirsin tercihe bağlı. Ama aşıyı yaptırman önemli bence belki gittiğin hastane iyidir ama olir ya paslı araç gereç denk gelir tetanoz aşın olsa sorun yaşamazsın bebeğe zarar vermez.
Ayy gercekten cok güzel bir his canim bugün videoya kaydettim hareketlerinihenüz elini ayağını ayırt edemiyorum ama icimdeki o kıpraşmalar beni benden alıyor
Biliyorum tatlımcidden cok komik yaa ben de ilk gördüğümde gulmekten ölmüştüm aynen haa bizimkiler el ele kol kola gelirler biz evlenmeyecegiz böyle iyiyiz bile derler haa
Aha bi tane daha çorapseverayy ben de cok beğenerek aldım canım kalpliyi çok seker yaa minik kızlarımız mışıl mışıl uyusun inşallah icinde
Bu da cok tatlı bir nevresim canim güle güle uyusun icinde minik kızın
Ay ay hepsi de cok güzel canım minik prenses güle güle giysin inşallah
Bak o konuda haklısın tatlımneyse bizler modern kaynana olacağız öyle gelin damat muhabbeti yapmayız
Ay donmezmi kuzucuk. O anlarda cikarip sevip tekrar yerine sokasim geliyo.
Gule gule kullanin canim. Cokta alma artik. Tut kendini annesi daha ne alisverisler yapacagiz onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?