2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim

Aaaaa fiyatı da uygunmuş.Güle güle kullan. Ben de dün n11den uygun fiyatlı bir tane aldım, hamilelikte giymek için, lohusalıkta başka alacağım. Senin önerdiğin siteye de bakalım.

Günaydın kizlar .. Bu ara yıllık izinleri belirlediğimiz için dün drumla gorustum 20 marta ayarladı doğum zamanını Yıllık izinlerimi doğum izni öncesinde kullanıp 15 mart gibi ayrılmış oluyorum ..
Artık sabah uyanmak , çalışmak zor gelmeye başlamıştı . hayırlısıyla geçse su günler de bebislerimizi alsak kucaklarimiza

Şimdi nasıl durumu canım

Canım senin doğum tarihin benden ileride görünüyor, ama ben takvimde baktığımda benim 32. haftam 22 martta doluyor nasıl oluyor bu? Doktor nasıl hesapladı bilgin var mı? Benim randevum 24 Şubatta, o zaman konuşacağım iş görmezlik raporu için ne zaman gitmem gerektiğini. O yüzden net bilmiyorum. Ama 1 hafta daha erken ayrılmaya asla hayır demem

Günaydın kızlar ben dün aksamdan berı bel agrısı yasıyorum korkuyorum da bır yandan erken dogum belırtılerınde de olurmuş bu gercı kasık agrım falan yok ona eşlik eden erken dogum tehtıdım de yok ama cok pımpırıklenıyorum Dr randevum yarın normal midir agrısı mı benım haftalarda olanlar ya da tecrıbeli anneler

Canm çarptı böldü birşeyler yaptı hamileleigin 29 mayısta dolduğunu söyledi 29 mayıstan 56 gün çıkardı. Rapor alabilecegim zamanı 4 nisan olarak söyledi. Ama ben yıllık izinlerimi de oncesinde kullanıp mart ortası gibi ayrılmaya karar verdim

Hımmmm sen ekstra yıllık izin kullanmışsın ondan öyle olmuş. Ben de çok zorlanırsam rapor kullanmayı düşünüyorum bakalım. Hayırlı olsun şimdiden.

satın 28 mayıs görünüyor canım, 20 mart çok erken değil mi?

Aynen aynen ben de hayır diyemeyeceğim haftaya kontrol var ben de netleştirmeyi düşünüyorum... sanırım artık dayanamıyorum... yeter bu kadar çalışma...

Ayy saol canim ya aksam zaten erkencikten uyuya kalmisim ilk defa bu kadar erken uyudum kendime ben bile sasirdim ayy demi en iyi bildigimiz kendi huyumuz sonucta burada doktorum yok canim oda hala Eskisehir'de ben hala burada yasamaya kendimi alistirmamisim onu anliyorum yada kolay geliyor bildik doktora gitmek benimki cerveceli ama bakalim inşallah alisirlar bizim bizdiklar gozluklerimize

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebisleri
Güne erken başladık kv kp bizdeydi ya Erzurum'a cenazeye gittiler öğleden sonra gelecekler o arada ben de ayaklari uzatıp dinleneyim bari
Herkese mutlu huzurlu günler

Basiniz sagolsun tatlim sende az dinlen artik daha çok istiyoruz dinlenmeyi ve rahat etmeyi

Günaydın kızlar Nasılsıniz Bir an önce cumartesi olsun istiyorum kontrolümüz var kızımı en son 23 ocak ta gördüm bana dua edin bi skntimiz olmasın...Sağ kasık kemigimde çok ağrı var geceleri ozellikle çok oluyo korkuyorum Kızıma bişey olucak diye

Hem hesaplı hem güzel Güle güle kullan canım bende istiyorum ama beden kaç alcam kesimi nasıl görmeden almak konusunda kararsızım
Canım ben large aldım facete hamilelik ve annelige ilk adım sayfası var kadın kendi beden ölçülerini yazmış 165boy ve 80 kiloydu sanırım large almış bi bak denemiş foto atmış.. Teşekkürler canım

Sanirim degil canim @pambix daha iyi biliyor ama

Canim bu arada katalogunda var renk vermez mendiller ama sitede bir turlu bulamadim bende ayni markayi ben carrefourdan aldim varsa orada oraya bak bulursun dr. beckmann markasi
Carrefour var ama ben daha bilmiyorum burdaki nerde bakarım canım gorursem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…