- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.861
Kızlar üçlü ve ikili takım aldım .. Toplam 2 adet 55 TL birissine adlı siteden , bi almış memnun kalmış umarım bende memnun kalirim
Şimdi nasıl durumu canımMerhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Günaydın kizlar ..Bu ara yıllık izinleri belirlediğimiz için dün drumla gorustum 20 marta ayarladı doğum zamanını Yıllık izinlerimi doğum izni öncesinde kullanıp 15 mart gibi ayrılmış oluyorum ..
Artık sabah uyanmak , çalışmak zor gelmeye başlamıştı . hayırlısıyla geçse su günler de bebislerimizi alsak kucaklarimiza
Canm çarptı böldü birşeyler yaptıCanım senin doğum tarihin benden ileride görünüyor, ama ben takvimde baktığımda benim 32. haftam 22 martta doluyor nasıl oluyor bu? Doktor nasıl hesapladı bilgin var mı? Benim randevum 24 Şubatta, o zaman konuşacağım iş görmezlik raporu için ne zaman gitmem gerektiğini. O yüzden net bilmiyorum. Ama 1 hafta daha erken ayrılmaya asla hayır demem
Canm çarptı böldü birşeyler yaptıhamileleigin 29 mayısta dolduğunu söyledi 29 mayıstan 56 gün çıkardı. Rapor alabilecegim zamanı 4 nisan olarak söyledi. Ama ben yıllık izinlerimi de oncesinde kullanıp mart ortası gibi ayrılmaya karar verdim
satın 28 mayıs görünüyor canım, 20 mart çok erken değil mi?Günaydın kizlar ..Bu ara yıllık izinleri belirlediğimiz için dün drumla gorustum 20 marta ayarladı doğum zamanını Yıllık izinlerimi doğum izni öncesinde kullanıp 15 mart gibi ayrılmış oluyorum ..
Artık sabah uyanmak , çalışmak zor gelmeye başlamıştı . hayırlısıyla geçse su günler de bebislerimizi alsak kucaklarimiza
Canım senin doğum tarihin benden ileride görünüyor, ama ben takvimde baktığımda benim 32. haftam 22 martta doluyor nasıl oluyor bu? Doktor nasıl hesapladı bilgin var mı? Benim randevum 24 Şubatta, o zaman konuşacağım iş görmezlik raporu için ne zaman gitmem gerektiğini. O yüzden net bilmiyorum. Ama 1 hafta daha erken ayrılmaya asla hayır demem
Aynen aynen ben de hayır diyemeyeceğimCanım senin doğum tarihin benden ileride görünüyor, ama ben takvimde baktığımda benim 32. haftam 22 martta doluyor nasıl oluyor bu? Doktor nasıl hesapladı bilgin var mı? Benim randevum 24 Şubatta, o zaman konuşacağım iş görmezlik raporu için ne zaman gitmem gerektiğini. O yüzden net bilmiyorum. Ama 1 hafta daha erken ayrılmaya asla hayır demem
Oyy kıyamam sana kuzum ya inşallah cabucak geçer ağrısı öpelim hemen
Aynen tatlim neyse cekecekse bana ceksin de en azından huyumu suyumu iyi biliyorum
Sen de bi git canim doktora ihmal etmemek gerekiyor ya. Benim eski gözlüklerim cercevesizdi ve kirilmiyordu ama artık numarak cok ilerledigi için cam kalinlasti burda camı o gozluge takamadilarben de cerceveli aldim artik minnaklarimiz alisacak gözlüğe ya da gözlüklerimiz minnaklara alisacak
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebisleri
Güne erken başladık kv kp bizdeydi ya Erzurum'a cenazeye gittiler öğleden sonra gelecekler o arada ben de ayaklari uzatıp dinleneyim bari
Herkese mutlu huzurlu günler
Bi yanlış anlaşılma olmasın canım o iştekızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben aç karnına yaptırılıyor sanmıştım doktorum tok gel deditok karnına şeker yüklemesi yaptıran var mı ki
Bilmiyorum ki canm Dr öyle diyince sormadim bendesatın 28 mayıs görünüyor canım, 20 mart çok erken değil mi?
satın 28 mayıs görünüyor canım, 20 mart çok erken değil mi?
Teşekkür ederim canımAaaaa fiyatı da uygunmuş.Güle güle kullan. Ben de dün n11den uygun fiyatlı bir tane aldım, hamilelikte giymek için, lohusalıkta başka alacağım. Senin önerdiğin siteye de bakalım.
Canım ben large aldım facete hamilelik ve annelige ilk adım sayfası var kadın kendi beden ölçülerini yazmış 165boy ve 80 kiloydu sanırım large almış bi bak denemiş foto atmış.. Teşekkürler canımHem hesaplı hem güzel Güle güle kullan canım bende istiyorum ama beden kaç alcam kesimi nasıl görmeden almak konusunda kararsızım
Carrefour var ama ben daha bilmiyorum burdaki nerdeSanirim degil canim @pambix daha iyi biliyor ama
Canim bu arada katalogunda var renk vermez mendiller ama sitede bir turlu bulamadim bendeayni markayi ben carrefourdan aldim varsa orada oraya bak bulursun dr. beckmann markasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?