2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canımmm inşallah kızın iyidir rahim boyunu hep olcturmek lazım işte şimdi nasılsınız

Maşallah kuzuya

Canım sağlıkla büyüsün inşallah o halde ilk bebeğimiz senden

cnm Allah yardımcımız olsun bende de geceleri uykudan uyandıran mide yanmaları bel bacak kasık ağrıları var her gece uykusuzum ve sabah ta işe gitmek zorundayım

Erkan_Pinar sağlıkla kucağına alıp evine huzurlar getirirsin inşallah canım yavrunu... moralini yüksek tutmaya çalış canım, sütün bol bol gelsin de kuzuna şifa olsun inşallah...

Sagol tatlim aynen yaa sabahtan beri bos bos oturuyorum annemle konusuyorum ohh miss
Daha büyük şehre gidince biraz daha zor oluyor canim bu doktor isleri ben daha küçük bir sehre gelince seceneklerim azaldı o yüzden isimi kolay hallediyorumsen de olmadı esk. dönünce gidersin
Ben de gözlerim 3 numara olunca cerceveliye gectim iste mecburen 1,5 senedir kullanıyorum belki bahaneyle degistiririm tekrar

GÜNAYDIN KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ ŞEKER YÜKLEMESİ RANDEVUMUZ VAR SONUÇLARI HEMEN ALIYOMUYUZ YOKSA SONRAMI ÇIKIO BİDE NORMALDE KAÇ ÇIKMASI GEREKİYO ?
Canim devlet hastanesinde öğleden sonra çıktı benim sonuclar ozeldeysen belki daha kisa sürede cikar. Inşallah iyi çıkar sonucun
Yüklemeden sonraki sekerin 140ın altinda cikmasi gerekiyor canim

Kızlarrr şimdi markafoniden bebeğiniz için diye bir yerden sebamed'in bakım ürünlerini bir tane prima 88 li bez ve ıslak mendilini aldım 160 tl tuttu ve kargo ücreti yok haberiniz olsun dışarıya göre baya uygun fiyatları hem de bugün teslim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…