- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.141
Canım bende bazen öyle hissediyorum bugün doktora da gittik sormadım hatta öyle aşağı tekme atıyor ki eşime diyorum bacağını çıkarıcak resmen elinden gelseHanimlar iyi aksamlar
Malesef misafiragirlamakdan burdan cok cok uZak kaliyorum. Arada girip okuyorum sadece o kadar. O kadar yoruluyorumki bebeğe üzülüyorum artik sizinde oyle mi bilmiyorum ama bizim ki cok asagida sanki rahime baski yapıyor.yururken korkuyorum. Bu aksamda genitelle karin birleşimi arasinda hissettim hareketlerini cok asagida degilmi ya sizinde oylemi yoksa
Cantami hazirlasam iyi olur sanirim
Offf misafir geldiğinde çok zor oluyor canım yorgunluktan bitkin düşüyorum.Bugün doktor baktığında bizimkinin ayakları aşağıda idi.zaten cogu zamanda hep aşağılarda hissediyorum.bi sorun çıkmadı canım.bence seninde öyledirHanimlar iyi aksamlar
Malesef misafiragirlamakdan burdan cok cok uZak kaliyorum. Arada girip okuyorum sadece o kadar. O kadar yoruluyorumki bebeğe üzülüyorum artik sizinde oyle mi bilmiyorum ama bizim ki cok asagida sanki rahime baski yapıyor.yururken korkuyorum
Benimde 15 günüm var daha kontrole. Haftada en az 2 gun misafirim var. E bunun birde temizliği var . kimseye yok gelmede diyemiyorum. Çocuğuma yazik ona aciyorum artikOfff misafir geldiğinde çok zor oluyor canım yorgunluktan bitkin düşüyorum.Bugün doktor baktığında bizimkinin ayakları aşağıda idi.zaten cogu zamanda hep aşağılarda hissediyorum.bi sorun çıkmadı canım.bence seninde öyledir
Ben gidince sorcam valla canim evet artik büyüdüler ama tirsiyorum Napim. Birde nabzim yuksek çıkıyor. 120lerde oda normal değil...Canım bende bazen öyle hissediyorum bugün doktora da gittik sormadım hatta öyle aşağı tekme atıyor ki eşime diyorum bacağını çıkarıcak resmen elinden gelse
İnş tatlım yaaa teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını. Dayan azıcık oğluş için hastaneye mecburen. Sağlıklı bir şekilde taburcu olursunuz inşallah.
Canım sağol sadece biraz su geldi az ama o da idrar çıktı yine de garantici doktorum beni yatırdıPamukprncess canim ben topikden cok uzak kaldim bu aralar. Gecmis olsun tehlikeli bir sey var mi. Erken doğum riskin mi var yoksa
Olsun bence doktorun iyisini yapmış. Evde kendini yiyeceğin doktor kontrolünde olmak daha iyi bence.Canım sağol sadece biraz su geldi az ama o da idrar çıktı yine de garantici doktorum beni yatırdı
Iyi aksamlar canim bence misafir işini azalt artık yorma kendiniHanimlar iyi aksamlar
Malesef misafiragirlamakdan burdan cok cok uZak kaliyorum. Arada girip okuyorum sadece o kadar. O kadar yoruluyorumki bebeğe üzülüyorum artik sizinde oyle mi bilmiyorum ama bizim ki cok asagida sanki rahime baski yapıyor.yururken korkuyorum. Bu aksamda genitelle karin birleşimi arasinda hissettim hareketlerini cok asagida degilmi ya sizinde oylemi yoksa
Hanimlar iyi aksamlar
Çok gecmiş olsunÇok teşekkür ederim canım sıkınti yok sanırımbu gece yaticaz inşallah sikintisiz yarın gönderir doktorumuz
Ayy bu cok güzelmiş canim yaaa SüpersinNicksizYumurta canım benim bak ne gördüm
Görünce aklıma hemen sen geldin canımAyy bu cok güzelmiş canim yaaa Süpersinhahaa evet kızlar düğün kiyafetimiz de hazır yaparım ben
Cok teşekkürler canım ya cidden hic aklima gelmemişti böyle bişeyGörünce aklıma hemen sen geldin canım
Aynen canimm biz hazir bekleywlimde sipalari ne olur ne olmazIyi aksamlar canim bence misafir işini azalt artık yorma kendini
Benim minik artık doğum pozisyonuna alistiriyor kendini o yüzden kafası genelde asagida oluyor ve o zamanlarda hıçkırıklarını hissediyorum ben ayaklar da artık nereye denk gelirse vuruyor
Sertleşmeler biraz arttı gibi geldi o yüzden ben kıyafetlerinin bir kısmını bugün yıkadım birkac güne cantaları hazırlayacağım ne olur ne olmaz tetikte olmak gerekiyor artik
Aksam degil canim gelenler gündüz geliyor. Akrabar komsular arkadaslar falan kadin muhabbetleri iste. Valla canim ben mi boyleyim bilmiyorum ama cok yoruluyorum ya. Hele bugun perttim. Dun misafirim vardi cunkuCanim artik misafirlere dur demek gerek belkide yorma kendini cok fazla sen diyemiyorsan esin mi dese acaba. Dikkat et kendine mayis bebisleri aceleci sanirim biraz az daha sabretsinler de gününde gelsinler hepsi dunyaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?