2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu arada benim de kayınvalidem bana bu gecelikleri almış, biz Almanya da olunca bu tarz şeyleri burdan bulamıyoruz. Size de fikir olsun diye fotoları yolluyorum

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 115
Hanimlar iyi aksamlar
Malesef misafir agirlamakdan burdan cok cok uZak kaliyorum. Arada girip okuyorum sadece o kadar. O kadar yoruluyorumki bebeğe üzülüyorum artik sizinde oyle mi bilmiyorum ama bizim ki cok asagida sanki rahime baski yapıyor.yururken korkuyorum. Bu aksamda genitelle karin birleşimi arasinda hissettim hareketlerini cok asagida degilmi ya sizinde oylemi yoksa
Cantami hazirlasam iyi olur sanirim

Canım bende bazen öyle hissediyorum bugün doktora da gittik sormadım hatta öyle aşağı tekme atıyor ki eşime diyorum bacağını çıkarıcak resmen elinden gelse

Offf misafir geldiğinde çok zor oluyor canım yorgunluktan bitkin düşüyorum.Bugün doktor baktığında bizimkinin ayakları aşağıda idi.zaten cogu zamanda hep aşağılarda hissediyorum.bi sorun çıkmadı canım.bence seninde öyledir

Benimde 15 günüm var daha kontrole. Haftada en az 2 gun misafirim var. E bunun birde temizliği var . kimseye yok gelmede diyemiyorum. Çocuğuma yazik ona aciyorum artik
Canım bende bazen öyle hissediyorum bugün doktora da gittik sormadım hatta öyle aşağı tekme atıyor ki eşime diyorum bacağını çıkarıcak resmen elinden gelse
Ben gidince sorcam valla canim evet artik büyüdüler ama tirsiyorum Napim. Birde nabzim yuksek çıkıyor. 120lerde oda normal değil...

Iyi aksamlar canim bence misafir işini azalt artık yorma kendini
Benim minik artık doğum pozisyonuna alistiriyor kendini o yüzden kafası genelde asagida oluyor ve o zamanlarda hıçkırıklarını hissediyorum ben ayaklar da artık nereye denk gelirse vuruyor
Sertleşmeler biraz arttı gibi geldi o yüzden ben kıyafetlerinin bir kısmını bugün yıkadım birkac güne cantaları hazırlayacağım ne olur ne olmaz tetikte olmak gerekiyor artik

Canim artik misafirlere dur demek gerek belkide yorma kendini cok fazla sen diyemiyorsan esin mi dese acaba. Dikkat et kendine mayis bebisleri aceleci sanirim biraz az daha sabretsinler de gününde gelsinler hepsi dunyaya inşallah

Kızlar bu siteden mustela bakım seti aldım.
Elimize ulaşsın sorun olup olmadığını yazarım ama diğer yerlere göre daha uygun fiyat

Aynen canimm biz hazir bekleywlimde sipalari ne olur ne olmaz azaltmam lazim hatta kesmem lazim farkindayim. Ama insanlarda cok düşüncesiz ya. Cok fazla tekme atmiyor benim ki haraketlerini hissediyorum ben sadece kipir kipir

Canim artik misafirlere dur demek gerek belkide yorma kendini cok fazla sen diyemiyorsan esin mi dese acaba. Dikkat et kendine mayis bebisleri aceleci sanirim biraz az daha sabretsinler de gününde gelsinler hepsi dunyaya inşallah
Aksam degil canim gelenler gündüz geliyor. Akrabar komsular arkadaslar falan kadin muhabbetleri iste. Valla canim ben mi boyleyim bilmiyorum ama cok yoruluyorum ya. Hele bugun perttim. Dun misafirim vardi cunku bulasik makonami bosaltmaya usendim o derece. Hatta zavalli kocami da ac biraktim

Iyi aksamlar kızlar annemler bendeydi birkaç gündür girememistim siteye gormeyeli mayıs bebekleri aceleci olmuş Pamukprncess Berenebru cancat kizlar geçmiş olsun bol bol dinlenin bebislerede tembihleyin dışarısı soğuk mayısa kadar keyif yapsınlar içerde cikmasinlar
Erkan_Pinar canım Senin de bebisini kucağına sağlıkla alıp evine gitmeyi nasip etsin Allah.
Mayıs bebeklerine ve daha günü olan tüm bebeklere gününde doğmak nasip olsun hayırlısıyla.

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar bebişler yüksek sese tepki veriyo mu bizimki hiç vermiyo geçen matkap sesi vardı kıpraşır dedim ama tık yoktu endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…