2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlarrr bakın kızımın balerinlerineee çok merak ediyorum diye 1er örnek bitirip whatsapp tan göndermiş kadın 3 renk yaptırıyorum 10-15 mart arası teslim edicek hepsi elde dikim olduğundan uzun sürüyomuş. Sabah ki sıkıntım geçti resmen bunları görünce çok mutlu oldum çok beğendim

Tesekkür ederim canım inşallah zamanını beklerler minikler

cnm Allah yardımcımız olsun bende de geceleri uykudan uyandıran mide yanmaları bel bacak kasık ağrıları var her gece uykusuzum ve sabah ta işe gitmek zorundayım
Ah canım Kıyamam çalışan arkadaş ların işi daha zor.biz evde olmamıza rağmen ağır geliyor hamilelik Rabbim sizede iki kat mükafat versin enerjinizi sabrinizi arttirsin inş.

Canım ben hiç dikkat etmedim belkide daha,erkendir endişe etme canım
Ya kuzenim de hamile eşiyle animasyon işleri yapıyorlar bu haftalarda o diyodu çocuklarla oynamaya başlayınca çocuklar bağışmaya başlayınca kıpır kıpır bizimki diye. Aklıma ordan takıldı

Canim birtek sen degil hepimiz yoruluyoruz benim gunum sizden geride olmasina ragmen ben bile yoruluyorum. Azicik saygilo olmalari gerekiyor gelenlerin sonucta sen hamilesin yani neden insanlar bu kadar dusuncesiz anlamam ki isler yapilir canim elbet sen kendini çok yorma yeter kendini ac birakmada esin elbet karnini doyurur

Ayy çok çok güzeller canım kadinin ellerine saglik valla harika olmuslar el emegi oldugu belli oluyor zaten renkleride bir harika kadin aldigi parayi haketmis

Canım madem anlayış göstermiyorlar sana sen de eskisi gibi hizmet etme ooofff poffff ağrılarım da arttı ay kay bakim kenara ayaklarımı bi uzatayım bak yine kramp girdi de hatta kızlar şu çayımı bi dolduruverin depes ederler o zaman bence . Hepimiz cok cabuk yoruluyoruz artık benim kvler geldi sehir dışından 1 gece kaldılar kendimi o kadar yormadim ama rahatça uzanamadim sürekli oturdum ya o bile yordu beni. Şimdi sanki 3 saat yürümüşüm de ayaklarimin altı kabarmış gibi acıyor yere basmakta zorlanıyorum
Canım bebisin iceride hareket etmesi yeterli ya illa tekme atmasina gerek yok sanırım

Canım ne kadar güzel yapmış yaa el emeği bir başka oluyor ya belli ediyor kendini renklerini de cok güzel secmissiniz Allah keyifle dagitmayı nasip etsin

Normal canım bebek büyüdükçe beline baskı yapıyo merak etme

Canım çok geçmiş olsun kaç gündür giremiyorum doğru düzgün şimdi gördüm.bugünde rüyamda kanamam olmuş baya kan geliyo çok korkuyorum filan.ay allahım hepimizi korusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…