2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar Günaydınbu hafta sonu detaylı ultrason var İnşallah
Zor da olsa başka bi hastanede yer bulduk
Hala Dr a karar veremedim
Son haftalar..
Bazı hastaneler almayabiliyor artık. .

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hepiniz için / hepimiz için güzel bir gün olsun.

İşten çıkışım ile ilgili konuşmalara başladık. Evleneli bir yılı doldurmadığım için kıdem tazminatı hakkım bunda hemfikiriz ama beni işten çıkarın da işsizlik maaşımı da alayım dedim. Muhasebe müdürü asıl riski sen alıyorsun ama patronu da şirketin de riske gireceğine dair bilgilendirmem lazım dedi.
Resmen taş koyuyor yaa. Çok sinir oldum.
altı yıl üç aydır çalışıyorum burada, o maaş benim / kızımın hakkı !.

Kızlar ne olur dua edin de patron bu adamdan etkilenmesin. Borçlarım var benim yaaa

Son düzenleme:
Ay kızlar yorgunluktan bahsetmişsiniz ben de öyleyim. Sabahları 11 e kadar filan işyerinde böyle derin derin nefes ala ala otuyorum yerimde.
Sanki yarım saat koşmuşum gibi nefesim daralıyor. Bir an önce tatil başlasa da evde yatsam..

slm arkadaşlar bende uzun zamandır ara ara sizi takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.. bende mayıs annesiyim.. bende aranıza katılmak istedim
holşgeldin canım. Allah saglıklı dogumlar nasip etsin
bugün buralar boş, sanırım nöbetçi benim
hamilelik takvimi yapmak iste rmisin? haftanı gününü görelim

Teşekkürler canım benim inşallah zamanlı gelirler

Günaydın güzellikler biz eve geldik ve suyumuz değilmiş sanırım gelen çınar paşa nts yı hiç sevmedi bu arada neredeyse bırakmadı tekmelediama o öyle yaptikca nts de uzadı eve geldik çok iyiyiz inşallah böyle devam ederiz bu arada doktor bir hafta rapor yazdkr dedi , ben iki gün yazdirdim hastahanede evde duramiyoz biz yaa bi de işimiz oturarak ya

geçmiş olsun canım... yat uzan dinlen ayaklarını yukarda tutmaya çalış..

geçmiş olsun canım sevindim valla.
benim kız da pantolonun aşağıdaki bel kısmını ve arabada taktığım emniyet kemerinin karnımın altına gelen yerini tekmeliyor.
diyorum ki ee kızım napayım pantolonu mu indireyim? kemeri mi çıkarayım. çık yukarı sende çık çık

Aaa olur mu hic öyle sey bence bunlar hic hazir gibi durmuyor valla insanin dagitmayip evin her kosesine koyasi gelir haklisin o derece güzel olmuslar

Canim inşallah hersey senin istedigin gibi olur adama bak yaa neymia patrona soylemek zorundaymis sanki issizlik maasini o veriyor Allah yaninda ve yardimcin olsun canim hakkini yiyemesinler

slm arkadaşlar bende uzun zamandır ara ara sizi takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.. bende mayıs annesiyim.. bende aranıza katılmak istedim

Hosgeldin aramiza canim saglikla güzel dogumlarin olsun insallah birimizin gebelik takvimine tiklarsan o seni yonlendiriyor neler yapman gerektigini tahmini dogum zamanini yazip kaydet yapiyorsun bildigim kadariyla

Günaydin tatlim simdi napiyoruz eve guzelce dinleniyoruz yuruyus felan yapmiyoruz ev isi misafir agirlamiyoruz doktor 1 hafta demis sen neden 2 gun aldin bakalim vardir bir bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…