- 27 Temmuz 2015
- 37
- 56
- 3
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.201
Hosgeldin aramiza canim saglikla güzel dogumlarin olsun insallah birimizin gebelik takvimine tiklarsan o seni yonlendiriyor neler yapman gerektigini tahmini dogum zamanini yazip kaydet yapiyorsun bildigim kadariyla
neymiş bizim aramızda anlaşıp çıkışımı verdirdiğimi işkur ögrenirse bla bla. Yahu ben söylemezsem nasıl ögrenecekler. Kaldı ki ben söylersem asıl benim başım yanar, tüm aldığım maaşı faiziyle alırlar benden. insan bu kadar yalaka olmak zorunda değil. bebegimin bez parası o !Canim inşallah hersey senin istedigin gibi olur adama bak yaa neymia patrona soylemek zorundaymis sanki issizlik maasini o veriyor Allah yaninda ve yardimcin olsun canim hakkini yiyemesinler
Canım benim eminim senin de marifetli olduğun bircok alan vardır bu da olmayiversin@Berenebru sağol canım ben de çok beğendim
NicksizYumurta @yagmurr_damlasi sağolun canlar sizin gibi marifetli olmayınca mecbur yaptırdım ama gerçekten beklediğimden güzel yapmış sağolsun hiç dağıtasım yok valla hepsi bnm olsun istiyorum
Herkeslere günaydınlar...bugün bizimde randevumuz var.bebişimin böbrek büyümesi durmuştur inşallah dua edin teyzoşları.inşallah bizde güzel haberlerle geliriz.kötü şeyler duydukça korku basıyo benide.rahatsızlanan arkadaşlar tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Günaydınlaaar...
Hastanede olanlardan hastaneye gidecekler iyi haberler duyalım inşallah.
Bol güneşli bol pıt pıtlı bi gün olsuun :)
Bizim de yarın randevumuz inşallah düzelmiştir miniğin kalbi ve böbrekleri :/
Kızlar güzel haberlerle gelin inşallahKızlar Günaydınbu hafta sonu detaylı ultrason var İnşallah
Zor da olsa başka bi hastanede yer bulduk
Hala Dr a karar veremedim
Son haftalar..
Bazı hastaneler almayabiliyor artık. .
amin cnm cümlemizeAh canım Kıyamam çalışan arkadaş ların işi daha zor.biz evde olmamıza rağmen ağır geliyor hamilelik Rabbim sizede iki kat mükafat versin enerjinizi sabrinizi arttirsin inş.
Canım ya inşallah etkilenmez de verir hakkın olanı bebek de geliyor paraya daha cok ihtiyacın var inşallah minik kuşun şansına islerin yolunda giderGünaydın kızlar nasılsınız?
Hepiniz için / hepimiz için güzel bir gün olsun.
İşten çıkışım ile ilgili konuşmalara başladık. Evleneli bir yılı doldurmadığım için kıdem tazminatı hakkım bunda hemfikiriz ama beni işten çıkarın da işsizlik maaşımı da alayım dedim. Muhasebe müdürü asıl riski sen alıyorsun ama patronu da şirketin de riske gireceğine dair bilgilendirmem lazım dedi.
Resmen taş koyuyor yaa. Çok sinir oldum.
altı yıl üç aydır çalışıyorum burada, o maaş benim / kızımın hakkı !.
Kızlar ne olur dua edin de patron bu adamdan etkilenmesin. Borçlarım var benim yaaa
Günaydin tatlim simdi napiyoruz eve guzelce dinleniyoruz yuruyus felan yapmiyoruz ev isi misafir agirlamiyoruzdoktor 1 hafta demis sen neden 2 gun aldin bakalim vardir bir bildigi
Rahat kuzular yaaa azcık dar oldu mu yerleri vuruyolargeçmiş olsun canım sevindim valla.
benim kız da pantolonun aşağıdaki bel kısmını ve arabada taktığım emniyet kemerinin karnımın altına gelen yerini tekmeliyor.
diyorum ki ee kızım napayım pantolonu mu indireyim? kemeri mi çıkarayım. çık yukarı sende çık çık
Sağol canım benimgeçmiş olsun canım... yat uzan dinlen ayaklarını yukarda tutmaya çalış..
Aman bende bak hastahaneye gitmeden önceki gece kötü rüya gordumCanım çok geçmiş olsun kaç gündür giremiyorum doğru düzgün şimdi gördüm.bugünde rüyamda kanamam olmuş baya kan geliyo çok korkuyorum filan.ay allahım hepimizi korusun canım.
cnm bende evleneli 1 yıl olmadığı için evlilik nedeniyle iş akdimin feshini düşündüm lakin eğer böyle yaparsam analık maaşı alamıcam bende 32.haftada rapor alıp 16 haftalık rapor süresi dolunca patronumun beni işten çıkarmasını isticem tazminattan feragat edip işssizlik maaşı alıcam nasipseGünaydın kızlar nasılsınız?
Hepiniz için / hepimiz için güzel bir gün olsun.
İşten çıkışım ile ilgili konuşmalara başladık. Evleneli bir yılı doldurmadığım için kıdem tazminatı hakkım bunda hemfikiriz ama beni işten çıkarın da işsizlik maaşımı da alayım dedim. Muhasebe müdürü asıl riski sen alıyorsun ama patronu da şirketin de riske gireceğine dair bilgilendirmem lazım dedi.
Resmen taş koyuyor yaa. Çok sinir oldum.
altı yıl üç aydır çalışıyorum burada, o maaş benim / kızımın hakkı !.
Kızlar ne olur dua edin de patron bu adamdan etkilenmesin. Borçlarım var benim yaaa
Günaydınnn kızlarrrrr
Kedibochi hakkını sonuna kadar ara tatlım artık kanunlar işçiden yana
canım anlıyorum ben onu da sordum muhasebe müdürüne.cnm bende evleneli 1 yıl olmadığı için evlilik nedeniyle iş akdimin feshini düşündüm lakin eğer böyle yaparsam analık maaşı alamıcam bende 32.haftada rapor alıp 16 haftalık rapor süresi dolunca patronumun beni işten çıkarmasını isticem tazminattan feragat edip işssizlik maaşı alıcam nasipse
Ailemize hoş geldin canımslm arkadaşlar bende uzun zamandır ara ara sizi takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.. bende mayıs annesiyim.. bende aranıza katılmak istedim
Doktorunun tanısam hemen şikayet ederdim seni tatlımGünaydın güzellikler biz eve geldik ve suyumuz değilmiş sanırım gelençınar paşa nts yı hiç sevmedi bu arada neredeyse bırakmadı tekmeledi ama o öyle yaptikca nts de uzadı eve geldik çok iyiyiz inşallah böyle devam ederiz bu arada doktor bir hafta rapor yazdkr dedi , ben iki gün yazdirdim hastahanede evde duramiyoz biz yaa bi de işimiz oturarak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?