2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim inşallah hersey senin istedigin gibi olur adama bak yaa neymia patrona soylemek zorundaymis sanki issizlik maasini o veriyor Allah yaninda ve yardimcin olsun canim hakkini yiyemesinler
neymiş bizim aramızda anlaşıp çıkışımı verdirdiğimi işkur ögrenirse bla bla. Yahu ben söylemezsem nasıl ögrenecekler. Kaldı ki ben söylersem asıl benim başım yanar, tüm aldığım maaşı faiziyle alırlar benden. insan bu kadar yalaka olmak zorunda değil. bebegimin bez parası o !
eşimin kuzeni de böyle çıkarılmayı istemiş tamam demişler. bi tek bizim şirket sanki risk alıyo.. te allam. maaşlarımızı düşük gösterip vergi kaçırırken hiç risk almıyorlardı ama ! o işlerine geliyor tabi !

Canım benim eminim senin de marifetli olduğun bircok alan vardır bu da olmayiversin bence cok güzel oldu iyi secim yaptin
ayyy hakikaten insan dagitmaya kiyamaz bunlari yaa

Kızlar Günaydınbu hafta sonu detaylı ultrason var İnşallah
Zor da olsa başka bi hastanede yer bulduk
Hala Dr a karar veremedim
Son haftalar..
Bazı hastaneler almayabiliyor artık. .
Kızlar güzel haberlerle gelin inşallah

Canım ya inşallah etkilenmez de verir hakkın olanı bebek de geliyor paraya daha cok ihtiyacın var inşallah minik kuşun şansına islerin yolunda gider

Güzel anne adayları ve onların tatlı tatlı büyüyen bebişleri günaaydınlaaaarr
Nasılsınız bakalım? Hastnaeye gidenlere güzel haberler gelsin inşallah, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.
Biz Pazartesi günü şeker ölçümü yaptırdık, açlık 87, tokluk 118 çıktı. şeker yklemesi yaptırmadık umarım iyi birşy yapmışızdır. 28+3'de +9 kilo ile devam ediyoruz. tosunum 35 cm 1280 gr olmuş, ama bu aralar bende bulantılar mide yanmaları başladı. nedenini bilemiyorum. Sizde durumlar nasıl???

Rahat kuzular yaaa azcık dar oldu mu yerleri vuruyolar yerim ben onları

Canım çok geçmiş olsun kaç gündür giremiyorum doğru düzgün şimdi gördüm.bugünde rüyamda kanamam olmuş baya kan geliyo çok korkuyorum filan.ay allahım hepimizi korusun canım.
Aman bende bak hastahaneye gitmeden önceki gece kötü rüya gordum Allah korusun canım inşallah sağlıklı olacaklar

cnm bende evleneli 1 yıl olmadığı için evlilik nedeniyle iş akdimin feshini düşündüm lakin eğer böyle yaparsam analık maaşı alamıcam bende 32.haftada rapor alıp 16 haftalık rapor süresi dolunca patronumun beni işten çıkarmasını isticem tazminattan feragat edip işssizlik maaşı alıcam nasipse

canım anlıyorum ben onu da sordum muhasebe müdürüne.

analık parası alınca sonrada beni çıkarsanız işsizlik alabilir miyim dedim hayır alamazsın ddi.
artık kontroller artmış.
ben de hiç rapor filan vermicem şirkete. direkt çıkarcaklar beni hani şirket finansal krizde filan gibi bir bahaneyle işkura bildircekler. tıpkı 2 ay önce asistanımı çıkardıkları gibi yani.
bu durumda kıdem tazminatımı da işsizlik maaşımı da alabileceğim. planım bu. dikkat et işsizlik alamama duurmu olmasın. benim işsizlik maaşı alma sürem 10 ay civarında. o yüzden analık parasından vazgeçtim. üstüne tazminatım da olduğu için

Güzeller markafonide emzirme sutyenleri filan indirimde haberiniz olsun.. Acaba beden olmazsa değişim var mı ki

Günaydın guzel anneler bızım bugun randevumuz var heyecanla bekledıgımız gun sonunda :) bakalım Dr muz artık 2 haftada bıre çıkaracak mı gorusmelerımı dünden berı kızım acayıp hareketlendı baya da farklı hıssedıyorum boyle sureklı gerınıyor gıbı arada da uzun uzun hıçkırıyor hastaneye gidecek herkes guzel haberlerle gelsın ınsallah

Doktorunun tanısam hemen şikayet ederdim seni tatlım
Yaramaz cocuklar gibi doktordan hastaneden kaçıyorsun. Millet 1 gün fazla rapor verse doktor der bizim Pamukprncess de 7 günlük raporu 2ye indirir
Canım benim evde sıkılıyor olabilirsin ama Çınarımızı düşün sandalyede 5 saat oturmakla evde uzanmanin farkını yavrucak anlar bence annesi
Aman dikkat et kendine artık doktorunu dinle sen yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…