- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.221
Canım bildigim kadariyla hijyen nedeniyle ic camasirinda degisim yapmıyorlarGüzeller markafonide emzirme sutyenleri filan indirimde haberiniz olsun.. Acaba beden olmazsa değişim var mı ki
Prensese teyzelerinden ve arkadaşlarından selam götür annesiGünaydın guzel anneler bızım bugun randevumuz var heyecanla bekledıgımız gun sonunda :) bakalım Dr muz artık 2 haftada bıre çıkaracak mı gorusmelerımı dünden berı kızım acayıp hareketlendı baya da farklı hıssedıyorum boyle sureklı gerınıyor gıbı arada da uzun uzun hıçkırıyorhastaneye gidecek herkes guzel haberlerle gelsın ınsallah
Güzel anne adayları ve onların tatlı tatlı büyüyen bebişleri günaaydınlaaaarr
Nasılsınız bakalım? Hastnaeye gidenlere güzel haberler gelsin inşallah, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.
Biz Pazartesi günü şeker ölçümü yaptırdık, açlık 87, tokluk 118 çıktı. şeker yklemesi yaptırmadık umarım iyi birşy yapmışızdır. 28+3'de +9 kilo ile devam ediyoruz. tosunum 35 cm 1280 gr olmuş, ama bu aralar bende bulantılar mide yanmaları başladı. nedenini bilemiyorum. Sizde durumlar nasıl???
ben sgk yı aradım sordum sonra muhasebecimizi aradım sordum alırsın geçici işgörmezlik raporun bittikten sonra çıkış verilirse işsizlik maaşı alırsın dediler ama şüphe duydum şuan sen öyle diyince bende 10 ay alıcam maaşıcanım anlıyorum ben onu da sordum muhasebe müdürüne.
analık parası alınca sonrada beni çıkarsanız işsizlik alabilir miyim dedim hayır alamazsın ddi.
artık kontroller artmış.
ben de hiç rapor filan vermicem şirkete. direkt çıkarcaklar beni hani şirket finansal krizde filan gibi bir bahaneyle işkura bildircekler. tıpkı 2 ay önce asistanımı çıkardıkları gibi yani.
bu durumda kıdem tazminatımı da işsizlik maaşımı da alabileceğim. planım bu. dikkat et işsizlik alamama duurmu olmasın. benim işsizlik maaşı alma sürem 10 ay civarında. o yüzden analık parasından vazgeçtim. üstüne tazminatım da olduğu için
Canım bak bizim takvimlerde isaretledigim alan var ya oraya tıkla o yonlendirir seniYA BEN TARİHİMİ KAYDEDEMEDİM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM OLMADI
sana da günaydın şeker. evet kanunlar işçiden yana ama bu durumda maalesef kraldan çok kralcı bir mali müşavir işime taş koymak üzere. sinir olmamamk mümkün değil yani.
neymiş bizim aramızda anlaşıp çıkışımı verdirdiğimi işkur ögrenirse bla bla. Yahu ben söylemezsem nasıl ögrenecekler. Kaldı ki ben söylersem asıl benim başım yanar, tüm aldığım maaşı faiziyle alırlar benden. insan bu kadar yalaka olmak zorunda değil. bebegimin bez parası o !
eşimin kuzeni de böyle çıkarılmayı istemiş tamam demişler. bi tek bizim şirket sanki risk alıyo.. te allam. maaşlarımızı düşük gösterip vergi kaçırırken hiç risk almıyorlardı ama ! o işlerine geliyor tabi !
tatlım 5 saat oturup konuşuyoz öğrencilerle sadece o iş Filan yok tamam
Güzeller markafonide emzirme sutyenleri filan indirimde haberiniz olsun.. Acaba beden olmazsa değişim var mı ki
canım ben sgkya sormadım bizim yalaka muh müdürü bni yanıltmış mı şimdi yani? 4+10 maaş alabilmek varken neden mahrum edileyim ki. korktum risk alamıyorum bende ya. bana alamazsın demişti.ben sgk yı aradım sordum sonra muhasebecimizi aradım sordum alırsın geçici işgörmezlik raporun bittikten sonra çıkış verilirse işsizlik maaşı alırsın dediler ama şüphe duydum şuan sen öyle diyince bende 10 ay alıcam maaşı
hic sorma canım adam 25 senedir burda hala adamın karşısında el pençe dvan dururlar. aile şirketi burası ve diger üyeler beni pek sevmiyorlar. oda onların yancısı işte. pislik.elinden geleni ardına koyma açık açıkta belirt canım nasıl sinirler ya yaranmak uğruna pis art niyetli insanlar
inşallah canım adam içeri girdi görüşmek için. çok gerildik dünden beri kızımla.Alla alla olaya bak yaa insan kendi kendini yakar mi hic onlar haber vermedigi surece is kurun ruhu bile duymaz hadi tazminati onlar verecek tamam da sonucta issizlik maasini onlar vermeyecek inşallah patronun o çok akilli muhasebe mudurunu dinlemez canim sende rahat edersin 10 ay az bir sure degil bebegin icin lazim olacakyani onlarin islerine gelen seyleri yaparlar canim o zaman kanun dinlemiyorlar hepsi birbirinden ustun bu patronlarin dua edelim canim senin lehine olsun hersey
Cok guzel olmus ne kadar fiyati?Kızlarrr bakın kızımın balerinlerineeeçok merak ediyorum diye 1er örnek bitirip whatsapp tan göndermiş kadın 3 renk yaptırıyorum 10-15 mart arası teslim edicek hepsi elde dikim olduğundan uzun sürüyomuş. Sabah ki sıkıntım geçti resmen bunları görünce çok mutlu oldum çok beğendim Eki Görüntüle 1775373
Simdi oldu canimprfilden tahmini doğum tarihini ekledim ama sadece onumu ekleyeceğim başka bir şey yapacakmıyım
Ayy ama böyle kabul etmiyoruz biz görmemiz lazimkızlar bugün kendime loğusa terliği be loğusa pijaması aldım oğlumada tulumlar zıbınlar battaniyeler sabahın köründe işe gelmeden kemeraltını altüst ettim
sagol canım inşallah. cok gerdiler bizi gereksiz yere ya.Kedibochi inşallah iş durumlarınla ilgili güzel haberler alırsın olumlu bir şekilde hallolur şu işsizlik maaşı durumun.
:)aaa olmuş
vatandaş ?arkadaşlar çalıştığım için çok giremiyorum vatandaştan ... vatandaştan fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup yazcam
sgk dayım cnm ben orda çalışıyom seni sorunun tam olarak ne ben okuyamadım burdaki işlerden densagol canım inşallah. cok gerdiler bizi gereksiz yere ya.
olmadı çıkış istemicem. alırım raporumu 32. hafta. alırım analık hakkımı sonra çıkış isterim
en son bunu da düşündüm. sanırım beni yanılttılar
:)
vatandaş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?