2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Prensese teyzelerinden ve arkadaşlarından selam götür annesi
Artık cigerleri gelissin diye uzun uzun hıçkırıyor yavrular
Hadi güzel haberler ver bize dönüşte

Bende de mide yanmaları var canım maalesef. Bebek aşağı inene kadar olurmuş, normal dedi doktorum. Her gün olmuyor çok şükür, gaviscon kanka oldu bana artık gerçi:)

ben sgk yı aradım sordum sonra muhasebecimizi aradım sordum alırsın geçici işgörmezlik raporun bittikten sonra çıkış verilirse işsizlik maaşı alırsın dediler ama şüphe duydum şuan sen öyle diyince bende 10 ay alıcam maaşı

sana da günaydın şeker. evet kanunlar işçiden yana ama bu durumda maalesef kraldan çok kralcı bir mali müşavir işime taş koymak üzere. sinir olmamamk mümkün değil yani.

elinden geleni ardına koyma açık açıkta belirt canım nasıl sinirler ya yaranmak uğruna pis art niyetli insanlar

Alla alla olaya bak yaa insan kendi kendini yakar mi hic onlar haber vermedigi surece is kurun ruhu bile duymaz hadi tazminati onlar verecek tamam da sonucta issizlik maasini onlar vermeyecek inşallah patronun o çok akilli muhasebe mudurunu dinlemez canim sende rahat edersin 10 ay az bir sure degil bebegin icin lazim olacak yani onlarin islerine gelen seyleri yaparlar canim o zaman kanun dinlemiyorlar hepsi birbirinden ustun bu patronlarin dua edelim canim senin lehine olsun hersey

tatlım 5 saat oturup konuşuyoz öğrencilerle sadece o iş Filan yok tamam

Olsun canim 5 saat oturmak kolaymi birde doktor vermisken raporu kendini kotu hissedersen hemen geri git hastaneye kendin ve çınar icin tum bu isteklerimiz annesi

Güzeller markafonide emzirme sutyenleri filan indirimde haberiniz olsun.. Acaba beden olmazsa değişim var mı ki

Yapmazlar diye biliyorum canim bende hafta sonu ebebekden aldim degisim yok dediler cunku ama normal sutyenlerden biraz daha büyük bence kaliplari ben suanki kullandigimin bir ustunu aldim. Emzirmeye baslayinca yavas yavas iniyormus cunku arkadasim öyle dedi

canım ben sgkya sormadım bizim yalaka muh müdürü bni yanıltmış mı şimdi yani? 4+10 maaş alabilmek varken neden mahrum edileyim ki. korktum risk alamıyorum bende ya. bana alamazsın demişti.
şimdi girdi patronla görüşüyor muh muduru. adi yalaka. ondan nefret ediyorum.

elinden geleni ardına koyma açık açıkta belirt canım nasıl sinirler ya yaranmak uğruna pis art niyetli insanlar
hic sorma canım adam 25 senedir burda hala adamın karşısında el pençe dvan dururlar. aile şirketi burası ve diger üyeler beni pek sevmiyorlar. oda onların yancısı işte. pislik.

inşallah canım adam içeri girdi görüşmek için. çok gerildik dünden beri kızımla.

Cok guzel olmus ne kadar fiyati?

arkadaşlar çalıştığım için çok giremiyorum vatandaştan ... vatandaştan fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup yazcam

Kedibochi inşallah iş durumlarınla ilgili güzel haberler alırsın olumlu bir şekilde hallolur şu işsizlik maaşı durumun.
sagol canım inşallah. cok gerdiler bizi gereksiz yere ya.
olmadı çıkış istemicem. alırım raporumu 32. hafta. alırım analık hakkımı sonra çıkış isterim
en son bunu da düşündüm. sanırım beni yanılttılar

:)
arkadaşlar çalıştığım için çok giremiyorum vatandaştan ... vatandaştan fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup yazcam
vatandaş ?

sgk dayım cnm ben orda çalışıyom seni sorunun tam olarak ne ben okuyamadım burdaki işlerden den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…