- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.241
canım şimdi 32. haftada rapor versem. analık ücretini devletten alsam.sgk dayım cnm ben orda çalışıyom seni sorunun tam olarak ne ben okuyamadım burdaki işlerden den
Bende de mide yanmaları var canım maalesef. Bebek aşağı inene kadar olurmuş, normal dedi doktorum. Her gün olmuyor çok şükür, gaviscon kanka oldu bana artık gerçi:)
kızlar bugün kendime loğusa terliği be loğusa pijaması aldım oğlumada tulumlar zıbınlar battaniyeler sabahın köründe işe gelmeden kemeraltını altüst ettim
canım şimdi 32. haftada rapor versem. analık ücretini devletten alsam.
4 ay dolunca da şirket beni çıkarsa.
işsizlik maaşını da alabilir miyim bu durumda?
ikisi bir arada değil. birini aldıktan sonra digerine başvursam diyorum.
canım muhasebe müdürü geldi siz beni yanılttınız dedim ben sana alamazsın demedim ki dedi. ne adam ya!canım normalde alırsın ama işkurdada işsizlik maaşının şartları var o şartları taşıman gerekiyor... ve işyeri işten çıkış koduna verecek ona göre alırsın yada almazsın şartları taşıyıp taşamadığınıda işkur bilir canım
Tamam canım kaç tane almistin annesi ben su an 90 kullanıyorum .. Tamam güzelim iyi hissetmezsek evde dinleniriz tabiOlsun canim 5 saat oturmak kolaymi birde doktor vermisken raporu kendini kotu hissedersen hemen geri git hastaneye kendin ve çınar icin tum bu isteklerimiz annesi
Yapmazlar diye biliyorum canim bende hafta sonu ebebekden aldim degisim yok dediler cunku ama normal sutyenlerden biraz daha büyük bence kaliplari ben suanki kullandigimin bir ustunu aldim. Emzirmeye baslayinca yavas yavas iniyormus cunku arkadasim öyle dedi
Ayy kendimi çok suçlu hissettim şimdiDoktorunun tanısam hemen şikayet ederdim seni tatlım
Yaramaz cocuklar gibi doktordan hastaneden kaçıyorsun. Millet 1 gün fazla rapor verse doktor der bizim Pamukprncess de 7 günlük raporu 2ye indirir
Canım benim evde sıkılıyor olabilirsin ama Çınarımızı düşün sandalyede 5 saat oturmakla evde uzanmanin farkını yavrucak anlar bence annesi
Aman dikkat et kendine artık doktorunu dinle sen yine
sıkma canını inşallah herşey istediğin doğrultuda ilerlercanım ben sgkya sormadım bizim yalaka muh müdürü bni yanıltmış mı şimdi yani? 4+10 maaş alabilmek varken neden mahrum edileyim ki. korktum risk alamıyorum bende ya. bana alamazsın demişti.
şimdi girdi patronla görüşüyor muh muduru. adi yalaka. ondan nefret ediyorum.
hic sorma canım adam 25 senedir burda hala adamın karşısında el pençe dvan dururlar. aile şirketi burası ve diger üyeler beni pek sevmiyorlar. oda onların yancısı işte. pislik.
inşallah canım adam içeri girdi görüşmek için. çok gerildik dünden beri kızımla.
haklısın cnm akşam eve gidince çekiyim gösteriyim şekerimAyy ama böyle kabul etmiyoruz biz görmemiz lazim
sagol canım benin..sıkma canını inşallah herşey istediğin doğrultuda ilerler
sorma ben 1 aydır araştırıyorum neyseki benm patron anlayışlı mesela bugün son iş günüm git dinlen siortanı yatırmaya devam ederiz biz 32 haftada raporunu al gönder girişini yapalım dedi sağolsun :)ay şiştim valla şeker
Tabiki teyzeleri yazarım daha saatımiz gelmedi ama :)Prensese teyzelerinden ve arkadaşlarından selam götür annesi
Artık cigerleri gelissin diye uzun uzun hıçkırıyor yavrular
Hadi güzel haberler ver bize dönüşte
canım istediğimherşeyi kabul ettiler şükürler olsun.sorma ben 1 aydır araştırıyorum neyseki benm patron anlayışlı mesela bugün son iş günüm git dinlen siortanı yatırmaya devam ederiz biz 32 haftada raporunu al gönder girişini yapalım dedi sağolsun :)
Çok iyi maşallah allah güç kuvvet versin sana cnm ama benim hiç takatim kalmadı artık geceleri nerdeyse hiç uyumuyorum gündüzde dolayısıyla verimli olamıyorum maalesef personelrde etkileniyor bu durumdan gergin oluyorum çoğu zaman onlarıda geriyorum :)canım istediğimherşeyi kabul ettiler şükürler olsun.
benimki de anlayışlıdır ama benim burada olmam zorunlu canım .
şu anda saglıgım elveriyor, çalışabilrim de. o yüzden calıscam
32. haftadan sonra da doktorum izin verirse 37 . haftaya kadar part time çalışcam. patronum da okey dedi.
10:30 - 16:00 arası gibi düzenlicem. rahat rahat gider gelirim hem de strese girmeyiz kızımla hem gelirimizi devam ettiririz hem de evde sıkılmayız diyorum.
Kızlar ben sözde kendime alışverişe çıkmıştım ama hadi dedim kızıma da alayım duramadım yine onca şeyi nereye sığdırıcam bilmiyorum
canım istediğimherşeyi kabul ettiler şükürler olsun.
benimki de anlayışlıdır ama benim burada olmam zorunlu canım .
şu anda saglıgım elveriyor, çalışabilrim de. o yüzden calıscam
32. haftadan sonra da doktorum izin verirse 37 . haftaya kadar part time çalışcam. patronum da okey dedi.
10:30 - 16:00 arası gibi düzenlicem. rahat rahat gider gelirim hem de strese girmeyiz kızımla hem gelirimizi devam ettiririz hem de evde sıkılmayız diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?