2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sgk dayım cnm ben orda çalışıyom seni sorunun tam olarak ne ben okuyamadım burdaki işlerden den
canım şimdi 32. haftada rapor versem. analık ücretini devletten alsam.
4 ay dolunca da şirket beni çıkarsa.
işsizlik maaşını da alabilir miyim bu durumda?
ikisi bir arada değil. birini aldıktan sonra digerine başvursam diyorum.

Selam anneler ve tatlış bebişlerDün gece rüyamda bebişimi gördüm emzirdim .Yüzünü hatırlayamasamda çok güzel bir duyguydu Allahım inşallah vaktinde gerçeğini de yaşatır sağlıkla kucaklarımıza alırız.Yarın kontrolümüz var çok sabırsızlanıyorum inşallah güzel haberlerle döneriz tüm hastane randevusu olanlar

Bende de mide yanmaları var canım maalesef. Bebek aşağı inene kadar olurmuş, normal dedi doktorum. Her gün olmuyor çok şükür, gaviscon kanka oldu bana artık gerçi:)

Bende dedim ne oluyo ilk 3 aylara geri dönüyoruz herhalde :) bebek asağı inecekse her gün de olsa çekeriz artık napalım.
Ay bu arada sen ilaçtan bahsedince aklıma geldi, 28. haftam dolmasına rağmen hala Dr.'dan memnun değilim. sanırım doktor değiştireceğim. Kadın ilgisizin önde gideni geçen gün tahlil sonuçlarını göstericem Dr. yerinde olmayınca sekreter kız Dr.'un cep tlfnunu verdi, whatsaaptan kendisine ulaşabilirsiniz dedi. 7 aydır ilk defa dr'un nosunu almışım arıyorum açmıyo, yazıyorum görüyo ama cevap vermiyo, hastaneden arıyorum açılmıyo, Çok acil bi durum olsa sancım tutsa ne yapıcam Allah bilir. Bu süreden sonra Dr. değiştirmekte ne kadar doğru acaba??

Ögretmen arkadaslar iznw ne zaman ayrilacaksiniz sanirim dogum oncesi 5 haftayi dogum sonrasina aktarmamiza gerek yok degilmi cunku dogum sonrasi 8 haftanin bile bi kismi tatilden dolayi kaynicak arada degilmi yani 32. Haftada ayrilcaz degilmi dogrumu biliyorum ??

kızlar bugün kendime loğusa terliği be loğusa pijaması aldım oğlumada tulumlar zıbınlar battaniyeler sabahın köründe işe gelmeden kemeraltını altüst ettim

Güzel günlerde kullanın annesi :) Ah bende az uyuşuk olmasamda bi eminönüne gitsem kendime, yavruma ciciler alsam

canım normalde alırsın ama işkurdada işsizlik maaşının şartları var o şartları taşıman gerekiyor... ve işyeri işten çıkış koduna verecek ona göre alırsın yada almazsın şartları taşıyıp taşamadığınıda işkur bilir canım

canım muhasebe müdürü geldi siz beni yanılttınız dedim ben sana alamazsın demedim ki dedi. ne adam ya!
şu durumda ben rapor alıp vereceğim şirkete. analık paramı alacağım.
dönüşte ücretsiz izin hakkım dolup gelmediğimde benim çıkışımı verebilecekler. o zaman zaten işsizlik maaşını haketmiş olurum. sonucta gebeyim diye cıkarmıcaklar. bakalım şimdi yine görüşüyor patronla.

Tamam canım kaç tane almistin annesi ben su an 90 kullanıyorum .. Tamam güzelim iyi hissetmezsek evde dinleniriz tabi düşünceli teyzesi

Ayy kendimi çok suçlu hissettim şimdi ama idrarmis aslında akıntı filan suyumuz iyi

sıkma canını inşallah herşey istediğin doğrultuda ilerler

sorma ben 1 aydır araştırıyorum neyseki benm patron anlayışlı mesela bugün son iş günüm git dinlen siortanı yatırmaya devam ederiz biz 32 haftada raporunu al gönder girişini yapalım dedi sağolsun :)
canım istediğimherşeyi kabul ettiler şükürler olsun.
benimki de anlayışlıdır ama benim burada olmam zorunlu canım .
şu anda saglıgım elveriyor, çalışabilrim de. o yüzden calıscam

32. haftadan sonra da doktorum izin verirse 37 . haftaya kadar part time çalışcam. patronum da okey dedi.
10:30 - 16:00 arası gibi düzenlicem. rahat rahat gider gelirim hem de strese girmeyiz kızımla hem gelirimizi devam ettiririz hem de evde sıkılmayız diyorum.

Çok iyi maşallah allah güç kuvvet versin sana cnm ama benim hiç takatim kalmadı artık geceleri nerdeyse hiç uyumuyorum gündüzde dolayısıyla verimli olamıyorum maalesef personelrde etkileniyor bu durumdan gergin oluyorum çoğu zaman onlarıda geriyorum :)

Kızlar ben sözde kendime alışverişe çıkmıştım ama hadi dedim kızıma da alayım duramadım yine onca şeyi nereye sığdırıcam bilmiyorum

Ayy ayy pek güzeller annesi bunlar saglikla giysin inşallah prensesin elbet koyacak yer buluruz canim doyamiyoruz bebeklere birsey almaya

Ayy canim çok sevindim senin adina artik daha rahat olursun en azindan kafan rahat olur ve kizina rahat rahat herseyini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…