2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Seni cok iyi aanlıyorum canim. Benim de oyle aslında.sabahları hele cok zorlanıyorum. Gece zaten tavsan uykusu delik desik. Ama idare ediyorum iste. 32. Haftam dolsun raporumu vereyim daha da rahatlicam part time da insallah.diyorum. ama calismak zor.haklısın

Ayy canim çok sevindim senin adina artik daha rahat olursun en azindan kafan rahat olur ve kizina rahat rahat herseyini alirsin
Canim cok sagol.desteginiz ve dualariniz Sayesinde hepsi

.
Canim ben 2 tane emzirme sutyeni 2 tane emzirme atleti aldim doguma kadar 1'er tane daha alabilirim sanirim
Ben kizima gecen bir emzik
Bir de emzik askısı aldim.
Ilk cicileri olarak
Ama.emzikte alti ay.ve ustu cikti.hehehhe
Bizim burada civilin mağazası var. 4 katli. Ay hersey var. Gelecek haftalarda gidip herşeyini bi gunde alacağım.epey rahatladim o mağazayı görünce valla

Ayy ayy pek güzeller annesi bunlar saglikla giysin inşallah prensesin elbet koyacak yer buluruz canim doyamiyoruz bebeklere birsey almaya
Sagol teyzesi amin inşallah :) evet şimdiden baya yer kapladık zaten olan babamıza oluyor bu arada defactoda cok güzel hamiş bluzları var kızlar baharlık bir de ince penye hırkalar haberiniz olsun

selam kızlar..3 haftadır internetimiz yoktu.ttnetten kaynaklı bir sıkıntı yüzünden herşeyden uzak kaldık.telefondan denedim birkaç kere ama hata verdi noldu anlamadım.
biraz okumaya çalıştım ama tamamı asla bitmez...maaşallah çok hızlısınız.herkesin iyi olduğunu umuyorum.alışverişler neredeyse bitmiş,doğum izinleri yaklaşmış...çok heyecanlı değil mi?nereleden geldik...ayyyy...
biz kızımla iyiyiz.bu ara çok sık dr dayız.gebelik şekeri çıkmıştı 50gr yüklemede.100 gr yapıldı p.tesi.1.saat dışında hepsi iyi.ama diyet var.çok sıkıcı ama yapacak birşey yok.2.saat kan verdikten sonra bekleme süresinde diyetisyenle randevum vardı.orada açlıktan bayılmışım.acilde takip falan zordu.dünde dr umuzla randevumuz vardı.biz biraz ileriden gidiyoruz.32 haftalık görünüyor gelişimi...ilk defa dr um doğumdan bahsetti.1 nisan dan sonra gelebilir dedi.canım sıkıldı..zamanını beklese çok iyi olur ama sanırım beklemiyecek.oğlumda 35+1 de doğmuştu.daha pek bir hazırlığımızda yok.hazırlıkları hızlandırıcaz artık.ama canım da sıkılmadı değil yani.bu arada 1700 gr olmuş bebiş...boy ölçülemiyor çünkü asla durmuyor.
biz de duumlar böyle. bu arada diyetisyenimde emziren anne ve diyabetik diyeti verdi.isteyen olursa paylaşabilirim.daha önce kini istemişlerdi ama netteki problemden atamamıştım.galiba pambix di isteyen

Ayy insan çok seviyor ilk aldiklarini hadi yaa neyse eger emerse 6 aydan sonra kullanirsin canim dura durur evde ayy civil çok iyi oluyor alisveris icin bende Eskişehir'den genelde hepsini oradan aldim cevizlidede vardi ama kapanmis uzuldum ama biliyorsundur maltepe park varya e5 'de onun arka tarafina acilacakmis 27 subatta bir iki alacagim kaldi oranin acilmasini bekliyorum bende bu ay ebebekdede cok indirim var internet sitesinden bak istersen subat boyunca hergin farkli seyde %29 indirim var

Sagol teyzesi amin inşallah :) evet şimdiden baya yer kapladık zaten olan babamıza oluyor bu arada defactoda cok güzel hamiş bluzları var kızlar baharlık bir de ince penye hırkalar haberiniz olsun

Yazik olmus babaya desene canim bizimde misafir odasi kizimizin oldu sirf onun esyalari var şifonyere yetmezse eger artik benim dolabin yanina koyarim dedim bende bu hafta ici gidersem avm'ye bakayim bende tisort felan cok terliyoruz aldiklarimizla zaten artik

aynı sorunu ben de yaşıyorum canım. atamam çıktı işi bırakacağım ama burda da 6 yıldır çalışıyorum kıdem tazminatımı verin diyorum vermeye gönülleri yok. sıfırdan kurduk bu şirketi her yerinde emeğim var bunu inkar da etmiyorlar ama para vermeye gelince ceplerinde akrep var

Canim bende muhasebeciue sormustum bunu. Analik parasini dogumdan sonra alırsın. Yasal suren bitince birde ucretsiz izin hakkin var demisti 6 ay mi ne anca ondan sonra seni cikartabiliriz sartlar uygunsa o zama. Issizlik maasi alirsin demisti.

analık maaşı ne canım??

Canım bende bazen öyle hissediyorum bugün doktora da gittik sormadım hatta öyle aşağı tekme atıyor ki eşime diyorum bacağını çıkarıcak resmen elinden gelse
Benim de bazen orda hissediliyor hareketleri daha dönmedigi için ayakları aşağıda dedi dr. Arada ordan tekmeleyebilirmis ama rahim girişine bir baskı hissetmiyorum

Evet canım güzel şeyler var bi göz atarsın ben de okula her gün giyecek bişey aramaktan yoruldum yaa hamilelikte kıyafet işi baya zor oluyormuş ama bücürlerimize herşey değer

CNM DOĞUM RAPORU ALIP BİTTİKTEN SONRA İŞ VEREN TARAFINDAN ÇIKIŞ GÖSTERİLİRSE İŞSİZLİK MAŞİNI ALABİLİYOSUN BENDE ÖYLE YAPICAM RAPOR PARANDA YANMASIN ...

Kızlar bu siteden mustela bakım seti aldım.
Elimize ulaşsın sorun olup olmadığını yazarım ama diğer yerlere göre daha uygun fiyat
Eki Görüntüle 1775307
Çok uygunmuş ben 140 aldım çok büyük çanta geliyor yanında açıp kokularına bakmak istiyorum kullanım süresi azalmasın diye açmıyorum hiç de dayanamam

Canım benim çok sevindimm gözün aydın:)çok şükür sorunda yokmuş..evde durmaya alışsan artık canım oturarak çalışsanda yatmanın yeri ayrı riskli durumlarda.her ne kadar idrardan şüphelensede doktor tedbir amaçlı vermiş raporu.artık senin doğum iznin başlmasını istiyorum bi de koşu bandını kullanmamanı ve evde ayaklarını uzatıp yatmanı

evet canim ayy o tunikleri filan görünce icim gitti. Zor.tutuyorum kendimi ama almadim. Dolabini ayarlicam oyle. Netten almak.istemiyorum canim herseyi oradan görerek alayım diyorum.yine de sagol soyledigin icin?.evet kizimin.ilk.cicilerini.de.almis.bulunuyorum yani. Ama.eksik.cok.elbette

belki benimde.vermzlerdi canim ama.benim zaten evlilikten dolayi hakkim vardi? Simdi anlastim.dogum.izni.sonrasi dönüşte cikisimi.vrcekler. issizlikte alacagim tazminatra. Umsrim su.koyvermrzler. gerçekten sana yaptıkları büyük haksizlik. O.kadar emegin var

Canim bende muhasebeciue sormustum bunu. Analik parasini dogumdan sonra alırsın. Yasal suren bitince birde ucretsiz izin hakkin var demisti 6 ay mi ne anca ondan sonra seni cikartabiliriz sartlar uygunsa o zama. Issizlik maasi alirsin demisti.
evet canim bende.aynen bunu.yapacağım insallah.

CNM DOĞUM RAPORU ALIP BİTTİKTEN SONRA İŞ VEREN TARAFINDAN ÇIKIŞ GÖSTERİLİRSE İŞSİZLİK MAŞİNI ALABİLİYOSUN BENDE ÖYLE YAPICAM RAPOR PARANDA YANMASIN ...
Evet ya az.daha.rapor.parami.yakiyotdum. bana.once.alamazsin dedi. Siz.burada.beni.uyardiniz da adama.beni.yanilytiniz dedim. Ben.oyle demedim.diyor birde.yaa. neyse.en.son anlastik. Istedigim.gibi olacak inşallah sonradan.su.koy verilmezse

YOK YOK Bİ ŞEY OLMAZ ONLARA İŞGÜZARLIK YAPIO NE VAR İŞTEN AYRILMA NEDENİNİ İŞVEREN TARAFINDAN OLUCAK BEN 2 KERE ANLAŞMALI ÇIKTIM BİRİ BABAM EMEKLİ OLDU 4 YIL ÇALIŞMIŞTIM MEMLEKETE TAŞINICAKTIK İŞVEREN TARAFINDAN ÇIKARILDI GÖSTERDİLER BİDE EVLENİRKENDE YAPTIM HİÇTE İŞKUR Bİ ŞEY SORMADI BANA ... ŞİMDİ YARIN DOKTOR RANDEVUM VAR KONUŞCAM DOKTORLA ONA GÖRE RAPORUM BİTİNCE İŞSİZLİK MAŞIMI ALMAK İÇİN İŞVEREN TARAFINDAN ÇIKIŞ İSTİYCEM Bİ SORUN OLMAZ DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH BİZİM AÇIMIZDAN İYİ OLUR ...

Evet canım güzel şeyler var bi göz atarsın ben de okula her gün giyecek bişey aramaktan yoruldum yaa hamilelikte kıyafet işi baya zor oluyormuş ama bücürlerimize herşey değer

Evde olunca sorun olmuyor canim çok ama yinede bir yere giderken giymek icin lazim bir iki mevsimlik mevsimlik montumdan da gobisim baya cikiyor ama dugmelerini one cekip ayarlamayi dusunuyorum onu aynen onlar icin herseye deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…