- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.261
Tamam canım kaç tane almistin annesi ben su an 90 kullanıyorum .. Tamam güzelim iyi hissetmezsek evde dinleniriz tabidüşünceli teyzesi
Seni cok iyi aanlıyorum canim. Benim de oyle aslında.sabahları hele cok zorlanıyorum. Gece zaten tavsan uykusu delik desik. Ama idare ediyorum iste. 32. Haftam dolsun raporumu vereyim daha da rahatlicam part time da insallah.diyorum. ama calismak zor.haklısınÇok iyi maşallah allah güç kuvvet versin sana cnm ama benim hiç takatim kalmadı artık geceleri nerdeyse hiç uyumuyorum gündüzde dolayısıyla verimli olamıyorum maalesef personelrde etkileniyor bu durumdan gergin oluyorum çoğu zaman onlarıda geriyorum :)
Canim cok sagol.desteginiz ve dualariniz Sayesinde hepsiAyy canim çok sevindim senin adina artik daha rahat olursun en azindan kafan rahat olur ve kizina rahat rahat herseyini alirsin
Ben kizima gecen bir emzikCanim ben 2 tane emzirme sutyeni 2 tane emzirme atleti aldim doguma kadar 1'er tane daha alabilirim sanirim
Sagol teyzesi amin inşallah :) evet şimdiden baya yer kapladık zaten olan babamıza oluyorAyy ayy pek güzeller annesi bunlar saglikla giysin inşallah prensesinelbet koyacak yer buluruz canim doyamiyoruz bebeklere birsey almaya
. Ben kizima gecen bir emzik
Bir de emzik askısı aldim.
Ilk cicileri olarak
Ama.emzikte alti ay.ve ustu cikti.hehehhe
Bizim burada civilin mağazası var. 4 katli. Ay hersey var. Gelecek haftalarda gidip herşeyini bi gunde alacağım.epey rahatladim o mağazayı görünce valla
Sagol teyzesi amin inşallah :) evet şimdiden baya yer kapladık zaten olan babamıza oluyorbu arada defactoda cok güzel hamiş bluzları var kızlar baharlık bir de ince penye hırkalar haberiniz olsun
aynı sorunu ben de yaşıyorum canım. atamam çıktı işi bırakacağım ama burda da 6 yıldır çalışıyorum kıdem tazminatımı verin diyorum vermeye gönülleri yok. sıfırdan kurduk bu şirketi her yerinde emeğim var bunu inkar da etmiyorlar ama para vermeye gelince ceplerinde akrep varGünaydın kızlar nasılsınız?
Hepiniz için / hepimiz için güzel bir gün olsun.
İşten çıkışım ile ilgili konuşmalara başladık. Evleneli bir yılı doldurmadığım için kıdem tazminatı hakkım bunda hemfikiriz ama beni işten çıkarın da işsizlik maaşımı da alayım dedim. Muhasebe müdürü asıl riski sen alıyorsun ama patronu da şirketin de riske gireceğine dair bilgilendirmem lazım dedi.
Resmen taş koyuyor yaa. Çok sinir oldum.
altı yıl üç aydır çalışıyorum burada, o maaş benim / kızımın hakkı !.
Kızlar ne olur dua edin de patron bu adamdan etkilenmesin. Borçlarım var benim yaaa
Canim bende muhasebeciue sormustum bunu. Analik parasini dogumdan sonra alırsın. Yasal suren bitince birde ucretsiz izin hakkin var demisti 6 ay mi ne anca ondan sonra seni cikartabiliriz sartlar uygunsa o zama. Issizlik maasi alirsin demisti.canım muhasebe müdürü geldi siz beni yanılttınız dedim ben sana alamazsın demedim ki dedi. ne adam ya!
şu durumda ben rapor alıp vereceğim şirkete. analık paramı alacağım.
dönüşte ücretsiz izin hakkım dolup gelmediğimde benim çıkışımı verebilecekler. o zaman zaten işsizlik maaşını haketmiş olurum. sonucta gebeyim diye cıkarmıcaklar. bakalım şimdi yine görüşüyor patronla.
analık maaşı ne canım??cnm bende evleneli 1 yıl olmadığı için evlilik nedeniyle iş akdimin feshini düşündüm lakin eğer böyle yaparsam analık maaşı alamıcam bende 32.haftada rapor alıp 16 haftalık rapor süresi dolunca patronumun beni işten çıkarmasını isticem tazminattan feragat edip işssizlik maaşı alıcam nasipse
Benim de bazen orda hissediliyor hareketleri daha dönmedigi için ayakları aşağıda dedi dr. Arada ordan tekmeleyebilirmis ama rahim girişine bir baskı hissetmiyorumCanım bende bazen öyle hissediyorum bugün doktora da gittik sormadım hatta öyle aşağı tekme atıyor ki eşime diyorum bacağını çıkarıcak resmen elinden gelse
Evet canım güzel şeyler var bi göz atarsın ben de okula her gün giyecek bişey aramaktan yoruldum yaa hamilelikte kıyafet işi baya zor oluyormuşYazik olmus babaya desene canimbizimde misafir odasi kizimizin oldu sirf onun esyalari var şifonyere yetmezse eger artik benim dolabin yanina koyarim dedim bende bu hafta ici gidersem avm'ye bakayim bende tisort felan cok terliyoruz aldiklarimizla zaten artik
canım ben sgkya sormadım bizim yalaka muh müdürü bni yanıltmış mı şimdi yani? 4+10 maaş alabilmek varken neden mahrum edileyim ki. korktum risk alamıyorum bende ya. bana alamazsın demişti.
şimdi girdi patronla görüşüyor muh muduru. adi yalaka. ondan nefret ediyorum.
hic sorma canım adam 25 senedir burda hala adamın karşısında el pençe dvan dururlar. aile şirketi burası ve diger üyeler beni pek sevmiyorlar. oda onların yancısı işte. pislik.
inşallah canım adam içeri girdi görüşmek için. çok gerildik dünden beri kızımla.
Çok uygunmuş ben 140 aldım çok büyük çanta geliyor yanında açıp kokularına bakmak istiyorumKızlar bu siteden mustela bakım seti aldım.
Elimize ulaşsın sorun olup olmadığını yazarım ama diğer yerlere göre daha uygun fiyat
Eki Görüntüle 1775307
Canım benim çok sevindimm gözün aydın:)çok şükür sorunda yokmuş..evde durmaya alışsan artık canımGünaydın güzellikler biz eve geldik ve suyumuz değilmiş sanırım gelençınar paşa nts yı hiç sevmedi bu arada neredeyse bırakmadı tekmeledi ama o öyle yaptikca nts de uzadı eve geldik çok iyiyiz inşallah böyle devam ederiz bu arada doktor bir hafta rapor yazdkr dedi , ben iki gün yazdirdim hastahanede evde duramiyoz biz yaa bi de işimiz oturarak ya
evet canim ayy o tunikleri filan görünce icim gitti. Zor.tutuyorum kendimi ama almadim. Dolabini ayarlicam oyle. Netten almak.istemiyorum canim herseyi oradan görerek alayım diyorum.yine de sagol soyledigin icin?.evet kizimin.ilk.cicilerini.de.almis.bulunuyorum yani. Ama.eksik.cok.elbetteAyy insan çok seviyor ilk aldiklarinihadi yaa neyse eger emerse 6 aydan sonra kullanirsin canim dura durur evde ayy civil çok iyi oluyor alisveris icin bende Eskişehir'den genelde hepsini oradan aldim cevizlidede vardi ama kapanmis uzuldum ama biliyorsundur maltepe park varya e5 'de onun arka tarafina acilacakmis 27 subatta bir iki alacagim kaldi oranin acilmasini bekliyorum bende bu ay ebebekdede cok indirim var internet sitesinden bak istersen subat boyunca hergin farkli seyde %29 indirim var
belki benimde.vermzlerdi canim ama.benim zaten evlilikten dolayi hakkim vardi? Simdi anlastim.dogum.izni.sonrasi dönüşte cikisimi.vrcekler. issizlikte alacagim tazminatra. Umsrim su.koyvermrzler. gerçekten sana yaptıkları büyük haksizlik. O.kadar emegin varaynı sorunu ben de yaşıyorum canım. atamam çıktı işi bırakacağım ama burda da 6 yıldır çalışıyorum kıdem tazminatımı verin diyorum vermeye gönülleri yok. sıfırdan kurduk bu şirketi her yerinde emeğim var bunu inkar da etmiyorlar ama para vermeye gelince ceplerinde akrep var
evet canim bende.aynen bunu.yapacağım insallah.Canim bende muhasebeciue sormustum bunu. Analik parasini dogumdan sonra alırsın. Yasal suren bitince birde ucretsiz izin hakkin var demisti 6 ay mi ne anca ondan sonra seni cikartabiliriz sartlar uygunsa o zama. Issizlik maasi alirsin demisti.
Evet ya az.daha.rapor.parami.yakiyotdum. bana.once.alamazsin dedi. Siz.burada.beni.uyardiniz da adama.beni.yanilytiniz dedim. Ben.oyle demedim.diyor birde.yaa. neyse.en.son anlastik. Istedigim.gibi olacak inşallah sonradan.su.koy verilmezseCNM DOĞUM RAPORU ALIP BİTTİKTEN SONRA İŞ VEREN TARAFINDAN ÇIKIŞ GÖSTERİLİRSE İŞSİZLİK MAŞİNI ALABİLİYOSUN BENDE ÖYLE YAPICAM RAPOR PARANDA YANMASIN ...
Hadi o zaman kizmayayim bariAyy kendimi çok suçlu hissettim şimdiama idrarmis aslında akıntı filan suyumuz iyi
evet canim ayy o tunikleri filan görünce icim gitti. Zor.tutuyorum kendimi ama almadim. Dolabini ayarlicam oyle. Netten almak.istemiyorum canim herseyi oradan görerek alayım diyorum.yine de sagol soyledigin icin?.evet kizimin.ilk.cicilerini.de.almis.bulunuyorum yani. Ama.eksik.cok.elbette
belki benimde.vermzlerdi canim ama.benim zaten evlilikten dolayi hakkim vardi? Simdi anlastim.dogum.izni.sonrasi dönüşte cikisimi.vrcekler. issizlikte alacagim tazminatra. Umsrim su.koyvermrzler. gerçekten sana yaptıkları büyük haksizlik. O.kadar emegin var
evet canim bende.aynen bunu.yapacağım insallah.
Evet ya az.daha.rapor.parami.yakiyotdum. bana.once.alamazsin dedi. Siz.burada.beni.uyardiniz da adama.beni.yanilytiniz dedim. Ben.oyle demedim.diyor birde.yaa. neyse.en.son anlastik. Istedigim.gibi olacak inşallah sonradan.su.koy verilmezse
Evet canım güzel şeyler var bi göz atarsın ben de okula her gün giyecek bişey aramaktan yoruldum yaa hamilelikte kıyafet işi baya zor oluyormuşama bücürlerimize herşey değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?