2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Magazadada indirimler ayni sekilde canim orasini yazmamismiyim hergun takip edip gidip gorerek alabilirsin. bende senin gibiyim gorup aliyorum herseyini

Evde olunca sorun olmuyor canim çok ama yinede bir yere giderken giymek icin lazim bir iki mevsimlik mevsimlik montumdan da gobisim baya cikiyor ama dugmelerini one cekip ayarlamayi dusunuyorum onu aynen onlar icin herseye deger
Mont işine hiç girmeyelim resmen deri montum şekil değiştirmiş önü açık kullanıyorum gerçi ben Antalyadayım sen İstanbulda daha çok ihtiyaç duyacaksın tabi elinden de geliyor maşallah beceriklisin zaten yaparsın sen

Kızlar ben sözde kendime alışverişe çıkmıştım ama hadi dedim kızıma da alayım duramadım yine onca şeyi nereye sığdırıcam bilmiyorum
Hepsi cok sekermis canim güle güle giysin prenses

Canım maşallah senin minik pek aceleci hemen büyüyüp gelmek istiyor inşallah vaktinde sağlıklı gelir

Evt canim bizim dogum sonrasi iznimiz yaniyor ne yazik ki. Aslinda 32 de ayrilmak lazim rahat rahat ama ek ders durumundan dolayi bir saglik problemim olmazsa ayrilmayi düşünmüyorum

Çok uygunmuş ben 140 aldım çok büyük çanta geliyor yanında açıp kokularına bakmak istiyorum kullanım süresi azalmasın diye açmıyorum hiç de dayanamam

Ben genelde 160 a gördüm burda uygundu ama inşallah sorunsuz gelir. Kargoya verilmiş bakalım sorunsuz gelirse buradan devam ederim almaya. Zaten baya gidiyomuş minik minik kullanınca :)
Çantayı hastane çantası yapmayı düşünüyorum.

O bende de oluyor ama normal sanırım ya. Benim ki kalça ağrısına doğru gidiyor. Yatakta dönerken falan zorlanıyorum ben.

Merhaba kızlar nasilsiniz

Bugün randevumuz vardi. 27+2 olduk,bebegim 1 kilo 120 gram olmuş. Yalnız suyu az dedi doktorumuz. Günlük 3 litre su içiyorum,3.5-4 litreye çıkar dedi.

Tansiyonum baya yüksek çıktı 14. Eger 13 olsaydi kabul ederdim ama çok yüksek dedi. 1 hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp kağıda yazicakmisim. Perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Eğer yüksek çıkarsa ilaç tedavisine basliycaz dedi,erken alabiliriz bebeği dedi.

Şimdi size soruyorum ben zaten tuz hiç tüketmiyorum,ekmek de yemiyorum neden tansiyonum yüksek anlamadim. Ne yapmam lazim düşürmek için? Ve bu bebegin suyunu artirmak için su içmek yeterli olur mu?

Ben yazmıştım ama görmedin galiba canım senin dediğin ağrı bende de var geçen hafta dr. Sordum çatı ağrısıdır bebeğin kemikleri gelişiyor o yüzden irileşiyor kendine yer açıyor dedi rahim ağzıma baktı açılma yok güzel dedi bebek de dönmemiş baskı falan yapmıyor yani sorun yok d vitamini ve kalsiyum olan suda eriyen bir vitamin verdi ağrıları azaltır dedi korkma sorun yoktur ama gittiğinde dr söyle yinede muayeneni ona göre yapar

tabi canim bariz isguzarlik aklı sira patronuma yaranacak.Neyse ki ikna oldu patronum. Dogum izni sonrasi cikisim verilecek.oh rahatladim. doğum param da yanmaz böylece

Allah'tan az kaldi canim o arada idare edecegiz artik alsak sonradan giyememek var ondan mont almayi hic dusunmuyorum ayy teşekkürler canim simdi oturup halledeyim de barim oda ciksin aradan yoksa kendimi garip hissediyorum

Aaa sonunda benimde memleketlim geldi aramiza hosgeldin canim Allah saglikla hayirlisi ile dogmasini nasip eylesin inşallah

Ayy canim bobreklerinde felan sorun olmamasina cok sevindim. Agriyi bilmedigim icin yorum yapamayacagim ama inşallah hemencecik oda gecer

Canım hatırladım şimdi.Dün kontrolümüz vardı ayakları asagi doğru rahim boyu suyu normal dedi.Çok değişik bi ağrı sanki şiş gibi bide bende çatı ağrısı olduğunu düşünüyorum bende.Ama,daha erken değilmi canım bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…