- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.281
evet canim ayy o tunikleri filan görünce icim gitti. Zor.tutuyorum kendimi ama almadim. Dolabini ayarlicam oyle. Netten almak.istemiyorum canim herseyi oradan görerek alayım diyorum.yine de sagol soyledigin icin?.evet kizimin.ilk.cicilerini.de.almis.bulunuyorum yani. Ama.eksik.cok.elbette
belki benimde.vermzlerdi canim ama.benim zaten evlilikten dolayi hakkim vardi? Simdi anlastim.dogum.izni.sonrasi dönüşte cikisimi.vrcekler. issizlikte alacagim tazminatra. Umsrim su.koyvermrzler. gerçekten sana yaptıkları büyük haksizlik. O.kadar emegin var
evet canim bende.aynen bunu.yapacağım insallah.
Evet ya az.daha.rapor.parami.yakiyotdum. bana.once.alamazsin dedi. Siz.burada.beni.uyardiniz da adama.beni.yanilytiniz dedim. Ben.oyle demedim.diyor birde.yaa. neyse.en.son anlastik. Istedigim.gibi olacak inşallah sonradan.su.koy verilmezse
Çalışan hamilelere 32.haftadan sonra sgk nın verdiği 16 haftalık rapor parasıanalık maaşı ne canım??
Mont işine hiç girmeyelim resmen deri montum şekil değiştirmiş önü açık kullanıyorum gerçi ben Antalyadayım sen İstanbulda daha çok ihtiyaç duyacaksın tabi elinden de geliyor maşallah beceriklisin zaten yaparsın senEvde olunca sorun olmuyor canim çok ama yinede bir yere giderken giymek icin lazim bir iki mevsimlikmevsimlik montumdan da gobisim baya cikiyor ama dugmelerini one cekip ayarlamayi dusunuyorum onu aynen onlar icin herseye deger
Hepsi cok sekermis canim güle güle giysin prensesKızlar ben sözde kendime alışverişe çıkmıştım ama hadi dedim kızıma da alayım duramadım yine onca şeyi nereye sığdırıcam bilmiyorum
Canım maşallah senin minik pek aceleci hemen büyüyüp gelmek istiyorselam kızlar..3 haftadır internetimiz yoktu.ttnetten kaynaklı bir sıkıntı yüzünden herşeyden uzak kaldık.telefondan denedim birkaç kere ama hata verdi noldu anlamadım.
biraz okumaya çalıştım ama tamamı asla bitmez...maaşallah çok hızlısınız.herkesin iyi olduğunu umuyorum.alışverişler neredeyse bitmiş,doğum izinleri yaklaşmış...çok heyecanlı değil mi?nereleden geldik...ayyyy...
biz kızımla iyiyiz.bu ara çok sık dr dayız.gebelik şekeri çıkmıştı 50gr yüklemede.100 gr yapıldı p.tesi.1.saat dışında hepsi iyi.ama diyet var.çok sıkıcı ama yapacak birşey yok.2.saat kan verdikten sonra bekleme süresinde diyetisyenle randevum vardı.orada açlıktan bayılmışım.acilde takip falan zordu.dünde dr umuzla randevumuz vardı.biz biraz ileriden gidiyoruz.32 haftalık görünüyor gelişimi...ilk defa dr um doğumdan bahsetti.1 nisan dan sonra gelebilir dedi.canım sıkıldı..zamanını beklese çok iyi olur ama sanırım beklemiyecek.oğlumda 35+1 de doğmuştu.daha pek bir hazırlığımızda yok.hazırlıkları hızlandırıcaz artık.ama canım da sıkılmadı değil yani.bu arada 1700 gr olmuş bebiş...boy ölçülemiyor çünkü asla durmuyor.
biz de duumlar böyle. bu arada diyetisyenimde emziren anne ve diyabetik diyeti verdi.isteyen olursa paylaşabilirim.daha önce kini istemişlerdi ama netteki problemden atamamıştım.galibapambix di isteyen
Evt canim bizim dogum sonrasi iznimiz yaniyor ne yazik ki. Aslinda 32 de ayrilmak lazim rahat rahat ama ek ders durumundan dolayi bir saglik problemim olmazsa ayrilmayi düşünmüyorumÖgretmen arkadaslar iznw ne zaman ayrilacaksiniz sanirim dogum oncesi 5 haftayi dogum sonrasina aktarmamiza gerek yok degilmi cunku dogum sonrasi 8 haftanin bile bi kismi tatilden dolayi kaynicak arada degilmi yani 32. Haftada ayrilcaz degilmi dogrumu biliyorum ??
ha anladım canım ben isminin bu olduğunu bilmiyordumÇalışan hamilelere 32.haftadan sonra sgk nın verdiği 16 haftalık rapor parası
Çok uygunmuş ben 140 aldım çok büyük çanta geliyor yanında açıp kokularına bakmak istiyorumkullanım süresi azalmasın diye açmıyorum hiç de dayanamam
O bende de oluyor ama normal sanırım ya. Benim ki kalça ağrısına doğru gidiyor. Yatakta dönerken falan zorlanıyorum ben.Merhabalar kızlar seker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırdık.Çok şükür seker iyi çıktı diger tahillerde idrar yolu da,temiz çıktı.Ama hala bikini bölgesinde hala,ağrım var. Özellikle oturup kalkarken özellikle daha çok.Benim gibi olan arkadaşlar var mı
Evet canım benim sürekli bir ağrı var canım oturup kalkarken yürürken daha çokO bende de oluyor ama normal sanırım ya. Benim ki kalça ağrısına doğru gidiyor. Yatakta dönerken falan zorlanıyorum
Teşekkür ederim canım benimHepsi cok sekermis canim güle güle giysin prenses
Canım maşallah senin minik pek aceleci hemen büyüyüp gelmek istiyorinşallah vaktinde sağlıklı gelir
Ben yazmıştım ama görmedin galiba canım senin dediğin ağrı bende de var geçen hafta dr. Sordum çatı ağrısıdır bebeğin kemikleri gelişiyor o yüzden irileşiyor kendine yer açıyor dedi rahim ağzıma baktı açılma yok güzel dedi bebek de dönmemiş baskı falan yapmıyor yani sorun yok d vitamini ve kalsiyum olan suda eriyen bir vitamin verdi ağrıları azaltır dedi korkma sorun yoktur ama gittiğinde dr söyle yinede muayeneni ona göre yaparMerhabalar kızlar seker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırdık.Çok şükür seker iyi çıktı diger tahillerde idrar yolu da,temiz çıktı.Ama hala bikini bölgesinde hala,ağrım var. Özellikle oturup kalkarken özellikle daha çok.Benim gibi olan arkadaşlar var mı
tabi canim bariz isguzarlik aklı sira patronuma yaranacak.Neyse ki ikna oldu patronum. Dogum izni sonrasi cikisim verilecek.oh rahatladim. doğum param da yanmaz böyleceYOK YOK Bİ ŞEY OLMAZ ONLARA İŞGÜZARLIK YAPIO NE VAR İŞTEN AYRILMA NEDENİNİ İŞVEREN TARAFINDAN OLUCAK BEN 2 KERE ANLAŞMALI ÇIKTIM BİRİ BABAM EMEKLİ OLDU 4 YIL ÇALIŞMIŞTIM MEMLEKETE TAŞINICAKTIK İŞVEREN TARAFINDAN ÇIKARILDI GÖSTERDİLER BİDE EVLENİRKENDE YAPTIM HİÇTE İŞKUR Bİ ŞEY SORMADI BANA ... ŞİMDİ YARIN DOKTOR RANDEVUM VAR KONUŞCAM DOKTORLA ONA GÖRE RAPORUM BİTİNCE İŞSİZLİK MAŞIMI ALMAK İÇİN İŞVEREN TARAFINDAN ÇIKIŞ İSTİYCEM Bİ SORUN OLMAZ DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH BİZİM AÇIMIZDAN İYİ OLUR ...
Mont işine hiç girmeyelim resmen deri montum şekil değiştirmiş önü açık kullanıyorum gerçi ben Antalyadayım sen İstanbulda daha çok ihtiyaç duyacaksın tabi elinden de geliyor maşallah beceriklisin zaten yaparsın sen
Merhaba arkdaşlar bende bir mayıs annesi olacağımı öğrendim. ben hep haziranın ilk haftası diyorduk ama dün öğrendikki ilk doğum sezeryan oldugu için doktor hanım fazla bekletmeyip 38 den sonra alırız dedı
Nasip olursa bir kızım olacak benim bir tane oğlum var 6 yaşında Eskişehirdenım
Merhabalar kızlar seker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırdık.Çok şükür seker iyi çıktı diger tahillerde idrar yolu da,temiz çıktı.Ama hala bikini bölgesinde hala,ağrım var. Özellikle oturup kalkarken özellikle daha çok.Benim gibi olan arkadaşlar var mı
Canım hatırladım şimdi.Dün kontrolümüz vardı ayakları asagi doğru rahim boyu suyu normal dedi.Çok değişik bi ağrı sanki şiş gibi bide bende çatı ağrısı olduğunu düşünüyorum bende.Ama,daha erken değilmi canım bunun içinBen yazmıştım ama görmedin galiba canım senin dediğin ağrı bende de var geçen hafta dr. Sordum çatı ağrısıdır bebeğin kemikleri gelişiyor o yüzden irileşiyor kendine yer açıyor dedi rahim ağzıma baktı açılma yok güzel dedi bebek de dönmemiş baskı falan yapmıyor yani sorun yok d vitamini ve kalsiyum olan suda eriyen bir vitamin verdi ağrıları azaltır dedi korkma sorun yoktur am
Canım böbrekte genişleme var ama idrar tahlili temiz,çıktı.Çok şükür ki sende yok yok canım benim.Çok tesekkür ederimAyy canim bobreklerinde felan sorun olmamasina cok sevindim. Agriyi bilmedigim icin yorum yapamayacagim ama inşallah hemencecik oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?