2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy canımm yaa bak yuruyusüde bıraktım ne zamandır zaten izin yakında başlar az kaldi güzel teyzemiz teşekkürler

Azz kaldı Şerommm izne bi de gıcık adam yaniltmasa seni neyseki düzeltmiş durumu

CANIM ŞU AN yazdığının aynısını ben uygulayacağım. 4 aydan sonra çıkarsınlar

Kızlar karnımın sag yanına bıcak saplanır gibi agrılar oluyor.
Acaba yalancı dogum kasılmalarım mı başladı? dinlenince geciyor. ama çok acı verici ani saplanmalar.

gaz sancısı çekiyor musun canım. bu haftalarda sancılar korkutuyor biraz. dikkatli ol
gaz sancısı olmaması lazım canım. gaz yapacak bişi yemedim. geçti ama şimdi. derin derin nefes aldım biraz dinlendim daha iyiyim. yani korkuttu beni açıkçası.

ama izin aldım bugün erken çıkıcam. patronum gönülsüzdü ama izin verdi.

Kızlar eşim kaza yapmış o kadar üzüldüm ki çok şükür hiç bisey olmamış arabaya olmuş sadece airbacklar bile patlamış ve ben bu hafta rüyamda kaza yaptığını gördüm o kadar kötü oldum ki Rabbim korusun hepimizi

Kızlar karnımın sag yanına bıcak saplanır gibi agrılar oluyor.
Acaba yalancı dogum kasılmalarım mı başladı? dinlenince geciyor. ama çok acı verici ani saplanmalar.
Canım bel ağrısıda eşlik ederse karın ağrına öyle belirti veriyor diye biliyorum.benimde dünden beri sol tarafta oluyo gece yatarken diğer tarafa döneyim dedim çığlık attım resmen bıçak saplandı sanki..bu gün sağlık ocağı kontrolü vardı ebeye sordum ayrıntılı anlatırmısınız nasıl belirtiler veriyor diye bunları söyledi onun dışında tek bel ağrısı ya da tek karın ağrısı normal dedi.ama için rahat etmicekse ara tabi doktorunu.

geçmiş olsun canım. mala gelsin cana gelmemiş ya. şükür.
kaskonuz var mıydı?

canım bel agrısı yok. bu agrı da bi kaç saniye bile sürmüyor. anlık geliyor gidiyo. şimdiye kadar iki kez oldu.
dktorum cep telini vermei canım verenler de açmıyor zaten. şimdilik korkacak bi drum yok gibi. eşim yolda gelip beni alacak eve gidip dinlenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…