- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.321
Canım bende aynısını yaşadım çok kötü bi sanciydi ilk başta doğuruyorum dedim bende bacağıma doğru vurmuştu doktora sordum bağırsak gazi o dedi güldü çok kötü oluyorum ben deyinceKızlar karnımın sag yanına bıcak saplanır gibi agrılar oluyor.
Acaba yalancı dogum kasılmalarım mı başladı? dinlenince geciyor. ama çok acı verici ani saplanmalar.
İşyerinin arabası kuzum kendi arabamız değil zaten rüyamda görmüştüm bu hafta o yüzden çok kötü oldum geldi gördüm çok şükür bi şeyi yok ama korktum ben gene degeçmiş olsun canım. mala gelsin cana gelmemiş ya. şükür.
kaskonuz var mıydı?
Kızlar eşim kaza yapmış o kadar üzüldüm ki çok şükür hiç bisey olmamış arabaya olmuş sadece airbacklar bile patlamış ve ben bu hafta rüyamda kaza yaptığını gördüm o kadar kötü oldum ki Rabbim korusun hepimizi
Canım çok geçmiş olsun eşin iyi önemli olan o.benim eşimde şehir dışına çıktı bugün bendede bi evham tuttu..allaha emanet olsunlar.Kızlar eşim kaza yapmış o kadar üzüldüm ki çok şükür hiç bisey olmamış arabaya olmuş sadece airbacklar bile patlamış ve ben bu hafta rüyamda kaza yaptığını gördüm o kadar kötü oldum ki Rabbim korusun hepimizi
bacaga vuran bagırsak gzı mı olurmus ya. belki yalancı kasılmaydı nerden biliyo ki.Canım bende aynısını yaşadım çok kötü bi sanciydi ilk başta doğuruyorum dedim bende bacağıma doğru vurmuştu doktora sordum bağırsak gazi o dedi güldü çok kötü oluyorum ben deyince
haklısın canım sonucta kaza bu. aman rüyalara bakarsan kabuslarım gırla benim de. yormamak lazım bişiler. geçmiş olsunİşyerinin arabası kuzum kendi arabamız değil zaten rüyamda görmüştüm bu hafta o yüzden çok kötü oldum geldi gördüm çok şükür bi şeyi yok ama korktum ben gene de
tabi canim bariz isguzarlik aklı sira patronuma yaranacak.Neyse ki ikna oldu patronum. Dogum izni sonrasi cikisim verilecek.oh rahatladim. doğum param da yanmaz böylece
tamam canım eve gidip dinlenicem zaten. umarım gaz sancısıdır. eşim niye yanımda olmasın ki? birazdan gelip beni alacaktı. bu durumda araba kullanmak istemiyorum. stres yaptım dün çok bu iş mevzularından. ondan mı oldu diye tırstım biraz ama şimdi iyiyimKedibochi canım büyük ihtimal gazdan kaynaklanıyor kendini çok yormadan biraz yürü sonrada ayakların yukarıda olacak şekilde uzan dr tavsiyesi eşin yanında olmasın aman şişşt aklına kötü şeyler getirme hemen
Ayy güldürdün beni rahatlayabilmen adına tatlımtamam canım eve gidip dinlenicem zaten. umarım gaz sancısıdır. eşim niye yanımda olmasın ki? birazdan gelip beni alacaktı. bu durumda araba kullanmak istemiyorum. stres yaptım dün çok bu iş mevzularından. ondan mı oldu diye tırstım biraz ama şimdi iyiyim
Ayy geçmiş olsun canım Allah korumuş neyseki.Cana gelmesin mala gelsin sakin ol bak şükür ki hiçbişey olmamış.Allahım yuvasına bağışlamış eşiniKızlar eşim kaza yapmış o kadar üzüldüm ki çok şükür hiç bisey olmamış arabaya olmuş sadece airbacklar bile patlamış ve ben bu hafta rüyamda kaza yaptığını gördüm o kadar kötü oldum ki Rabbim korusun hepimizi
hehhe deli ya :)Ayy güldürdün beni rahatlayabilmen adına tatlımbenim drum eşimin yanında diyoki iyi insanın içinde kötü şey durmaz koyver gitsin inşallah iyi gelir canım
Anladm cnm ben 32 de ayrilirm o zaman zaten simdide raporluyum gecen haftada ufak bi kanama gecirdm korkuyorum kendimi yormak istemiyorum.Evt canim bizim dogum sonrasi iznimiz yaniyor ne yazik ki. Aslinda 32 de ayrilmak lazim rahat rahat ama ek ders durumundan dolayi bir saglik problemim olmazsa ayrilmayi düşünmüyorum
İyiyim ama doktor surekli yatcaksin dedigi icin yatiyorum cnmAynen öyle canımsen nasılsın şimdi oğluşlar iyi mi
Ah canim cok zor cidden Rabbim yuzumuze gulsun son zamanlarida hayirlisiyla atlatalimÇok kötü bi his canım korktum baya.Çok dinleyemiyorum kızım küçük mecburen otur kalk.Allaha emanet bebişlerimiz.
Amin canımcım inşallahAh canim cok zor cidden Rabbim yuzumuze gulsun son zamanlarida
Aramıza hoş geldin canim Allah bebisini sag salim kucağına almayi nasip etsinMerhaba arkdaşlar bende bir mayıs annesi olacağımı öğrendim. ben hep haziranın ilk haftası diyorduk ama dün öğrendikki ilk doğum sezeryan oldugu için doktor hanım fazla bekletmeyip 38 den sonra alırız dedı
Nasip olursa bir kızım olacak benim bir tane oğlum var 6 yaşında Eskişehirdenım
Canım şükür sonuçların iyi çıkmış. Canım acaba kendini yormus olabilir misin? Ben 2 gün üst üste dışarı çıkmıştım o yüzden benzer agrılar oldu bende de. Doktoruna sordun mu bisey dedi mi?Merhabalar kızlar seker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırdık.Çok şükür seker iyi çıktı diger tahillerde idrar yolu da,temiz çıktı.Ama hala bikini bölgesinde hala,ağrım var. Özellikle oturup kalkarken özellikle daha çok.Benim gibi olan arkadaşlar var mı
Canım sorularının cevabı konusunda fikrim yok sadece yüksek tansiyona sarımsak iyi gelir diye duymuştum.bu arada geçmiş olsun bebişin de iyiymiş maşallahMerhaba kızlar nasilsiniz
Bugün randevumuz vardi. 27+2 olduk,bebegim 1 kilo 120 gram olmuş. Yalnız suyu az dedi doktorumuz. Günlük 3 litre su içiyorum,3.5-4 litreye çıkar dedi.
Tansiyonum baya yüksek çıktı 14. Eger 13 olsaydi kabul ederdim ama çok yüksek dedi. 1 hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp kağıda yazicakmisim. Perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Eğer yüksek çıkarsa ilaç tedavisine basliycaz dedi,erken alabiliriz bebeği dedi.
Şimdi size soruyorum ben zaten tuz hiç tüketmiyorum,ekmek de yemiyorum neden tansiyonum yüksek anlamadim. Ne yapmam lazim düşürmek için? Ve bu bebegin suyunu artirmak için su içmek yeterli olur mu?
Maşallah kv tebrik ediyorumEki Görüntüle 1775872
Can'lar merhaba. Benim de kayınvalidem yaptırmış bunları. Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
Canım benim geçmiş olsun Allah'tan eşine bisey olmamış araba bi şekilde yaptırılır. Rüyalarını hayra yor aklına kötü seyler getirmeKızlar eşim kaza yapmış o kadar üzüldüm ki çok şükür hiç bisey olmamış arabaya olmuş sadece airbacklar bile patlamış ve ben bu hafta rüyamda kaza yaptığını gördüm o kadar kötü oldum ki Rabbim korusun hepimizi
Canım bende de oluyor bu aralar o sorun ya. Dün sabah eşim ben üşümeyeyim diye kombiyi açmış da gitmis ben açmadı sanıyorum ateş bastı açtım bütün pencereleri evi havalandiriyorumSlm kizlar benide bi kaç gündür ateş basiyo birden bi geliyo ustum başım ter oluyo ne var yok çıkarıyorum islacik oluyo sabah kalkınca yataktan aynı sekilde sanki nevresimler terden ıslanmış niye böyle olur ya kendimden sogudum resmenbu bebeler daha bizi ne hallere sokacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?