2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar karnımın sag yanına bıcak saplanır gibi agrılar oluyor.
Acaba yalancı dogum kasılmalarım mı başladı? dinlenince geciyor. ama çok acı verici ani saplanmalar.
Canım bende aynısını yaşadım çok kötü bi sanciydi ilk başta doğuruyorum dedim bende bacağıma doğru vurmuştu doktora sordum bağırsak gazi o dedi güldü çok kötü oluyorum ben deyince

Geçmiş olsun canim birseyi olmamasina çok sevindim cana gelecegine mala gelsin elbet yaptirilir

Canım çok geçmiş olsun eşin iyi önemli olan o.benim eşimde şehir dışına çıktı bugün bendede bi evham tuttu..allaha emanet olsunlar.

Canım bende aynısını yaşadım çok kötü bi sanciydi ilk başta doğuruyorum dedim bende bacağıma doğru vurmuştu doktora sordum bağırsak gazi o dedi güldü çok kötü oluyorum ben deyince
bacaga vuran bagırsak gzı mı olurmus ya. belki yalancı kasılmaydı nerden biliyo ki.
böyle deyipte sonra dan erkenden doguranlar var yani. sanki bazı doktorlar çok rahat. ben ciddiye aldım valla. kızım erkenden gelmesin istemiyorum

İşyerinin arabası kuzum kendi arabamız değil zaten rüyamda görmüştüm bu hafta o yüzden çok kötü oldum geldi gördüm çok şükür bi şeyi yok ama korktum ben gene de
haklısın canım sonucta kaza bu. aman rüyalara bakarsan kabuslarım gırla benim de. yormamak lazım bişiler. geçmiş olsun

Kedibochi canım valla ilk tuttuğunda ağrım kendi doktorumu aradım lavaboya cikabiliyomusun dedi evet dedim minoset iç dedi geçirir diye devlet hastanesinde ki doktorum da gaz sancisidir dedi ama dinlen sende ve kendini sıcak.tut

Kedibochi canım büyük ihtimal gazdan kaynaklanıyor kendini çok yormadan biraz yürü sonrada ayakların yukarıda olacak şekilde uzan dr tavsiyesi eşin yanında olmasın aman şişşt aklına kötü şeyler getirme hemen

eryesil çok geçmiş olsum Allah beterinden korusun inşallah canım bak iyiymiş sonucta her rüyanı kötüye yorma tatlım sürekli kabus görüyoruz artık sonucta kendini de kuzucuğunu da üzme

tamam canım eve gidip dinlenicem zaten. umarım gaz sancısıdır. eşim niye yanımda olmasın ki? birazdan gelip beni alacaktı. bu durumda araba kullanmak istemiyorum. stres yaptım dün çok bu iş mevzularından. ondan mı oldu diye tırstım biraz ama şimdi iyiyim

Ayy güldürdün beni rahatlayabilmen adına tatlım benim drum eşimin yanında diyoki iyi insanın içinde kötü şey durmaz koyver gitsin inşallah iyi gelir canım

Ayy geçmiş olsun canım Allah korumuş neyseki.Cana gelmesin mala gelsin sakin ol bak şükür ki hiçbişey olmamış.Allahım yuvasına bağışlamış eşini

Ayy güldürdün beni rahatlayabilmen adına tatlım benim drum eşimin yanında diyoki iyi insanın içinde kötü şey durmaz koyver gitsin inşallah iyi gelir canım
hehhe deli ya :)

öyle bir isteğim yok ki canım oldugunda da eşimin yanında yapmıyorum. o pek sallamıyordu bu durumu ama söleye söleye ona da yaptırmamayı ögrettim

Slm kizlar benide bi kaç gündür ateş basiyo birden bi geliyo ustum başım ter oluyo ne var yok çıkarıyorum islacik oluyo sabah kalkınca yataktan aynı sekilde sanki nevresimler terden ıslanmış niye böyle olur ya kendimden sogudum resmen bu bebeler daha bizi ne hallere sokacak bakalim

Evt canim bizim dogum sonrasi iznimiz yaniyor ne yazik ki. Aslinda 32 de ayrilmak lazim rahat rahat ama ek ders durumundan dolayi bir saglik problemim olmazsa ayrilmayi düşünmüyorum
Anladm cnm ben 32 de ayrilirm o zaman zaten simdide raporluyum gecen haftada ufak bi kanama gecirdm korkuyorum kendimi yormak istemiyorum.

Aramıza hoş geldin canim Allah bebisini sag salim kucağına almayi nasip etsin

Canım şükür sonuçların iyi çıkmış. Canım acaba kendini yormus olabilir misin? Ben 2 gün üst üste dışarı çıkmıştım o yüzden benzer agrılar oldu bende de. Doktoruna sordun mu bisey dedi mi?
Canım sorularının cevabı konusunda fikrim yok sadece yüksek tansiyona sarımsak iyi gelir diye duymuştum.bu arada geçmiş olsun bebişin de iyiymiş maşallah

Eki Görüntüle 1775872
Can'lar merhaba. Benim de kayınvalidem yaptırmış bunları. Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
Maşallah kv tebrik ediyorum cok guzeller canim güle güle kullan

Canım benim geçmiş olsun Allah'tan eşine bisey olmamış araba bi şekilde yaptırılır. Rüyalarını hayra yor aklına kötü seyler getirme

Canım bende de oluyor bu aralar o sorun ya. Dün sabah eşim ben üşümeyeyim diye kombiyi açmış da gitmis ben açmadı sanıyorum ateş bastı açtım bütün pencereleri evi havalandiriyorumesime anlattım ne kadar zenginiz biz ya kombiyle birlikte camları da açıyoruz diyordurup dururken ateş basıyor özellikle iç çamaşırım ıslanıyor sürekli degistiriyorum makineden cikan camasirlarin yarısı benim ic camasirlarim oluyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…