2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de eskisehirdenim cnm umarim sag salim alirsin bebisini kucagina hangi doktora hastaneye gidiosun??

Selam kızlar aranızda butikbebe'den alışveriş yapanlar vardı diye hatırlıyorum, memnun kalmış mıydınız acaba ürünlerden ? Gerçekten pamuk mu kıyafetler ?

Nihayet eve geldik biraz gecmise baktik esi kaza yapan arkadasim cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis dogacak bebeginize bagisladi rabbim esini
Terleme olayi bizde hep var atlet giymeden kisi gecirdim bu kisi. Simdide iyice isindi kapri giyiyorum o kadar yani
Sanci olayina soyle dikkat edin kendinizi dinleyin sanciniz varken bebekte toplaniyorsa erken dogum sancisidir benim aksamlari 3 4 kez oluyor oglumda 3 ay cektim tecrubeliyim hamileligimin son 3 ayi yatarak gecti
Baska konusulmus konu varmiydi ha hatirladim bebekleriniz icin aldiklariniz cik guzel rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin insallah hepinizi sevgiyle kucakliyoruz

Canım çok geçmiş olsun, lütfen sıkma canını, üzme kendini. Hamilelikte daha bi panik oluyo insan o yüzden lutfen içini rahat tut, şükür ki bak hiçbirşeyi de yokmuş. Cana geleceğine mala gelsin. Tekrar tekrar geçmiş olsun

çatı ağrısı ama açılma ağrısı değilmiş canım kemikten kaynaklıymış bak senin de her şey normalmiş vitamin kullanıyor musun kış aylarında d vitamini düşük olduğu için kemiklerimizin ağrıması normal bebeğin etkisiyle dr.um içimi rahatlattı bu konuda benim 1 aydır ağrıyor eğer açılma erken doğum gibi şeyler olsaydı muayenede dr. görürdü 1 aylık etkiyi o yüzden geçer belki diye sabrediyorum bazen çok zorluyor ama

Canım şükür sonuçların iyi çıkmış. Canım acaba kendini yormus olabilir misin? Ben 2 gün üst üste dışarı çıkmıştım o yüzden
Haklısın canım bi gün öncesinde carsıya çıkmişsin yoruldum baya.Doktor bi şey demedi canım bi türlü gecmedi dinleyemiyorum da.kızım küçük okula,filan gönderiyorum

Evet canım açılma gibi değil çünkü kasık ve bel ağrısı yok.kullanıyorum canım.seni o kadar iyi anlıyorum ki.çorabımı bile zor giyiniyorum artık.İnşallah hemencecik gecer de kurtuluruz,

Selam kızlar aranızda butikbebe'den alışveriş yapanlar vardı diye hatırlıyorum, memnun kalmış mıydınız acaba ürünlerden ? Gerçekten pamuk mu kıyafetler ?
ben yaptım canım ama teslim tarihini geçtikleri için iptal ettim siparişi. ne müşteri hizmetleri açıyor telefonu ne de gönderim yapıyorlar

ben yaptım canım ama teslim tarihini geçtikleri için iptal ettim siparişi. ne müşteri hizmetleri açıyor telefonu ne de gönderim yapıyorlar
Ben de burda biraz arattım çok kişi şikayetçi olmuş zamanında gönderim olmaması, yanlış ürün vs çok teşekkürler canım

Kızlar bişey soracağım
Hamilelik döneminde malum cok akıntımız oluyo bu durum her seferinde gusul abdesti gerektirir mi?
Mesela yasin okuyacağım ama daha yeni duş aldım yine akıntı olmuş engel olamıyoruz ki bu durumda çamaşır değiştirip abdest almak yeterli midir?

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Bebişinize bağışlamış Allah.

Ya ben hiç ayırt edemiyorum bu durumu. Ben bebek oldugunu düşünüyorum karnımın bi tarafı sertleşiyo ama agrı yok sadece toplandığı için içimi acıtıyo sanki. İnternette öyle top top olması rahim kasılmasıdr yazıyo kafa karıştı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…