2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Off kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her ankonuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa

Selam kizlaaar! Dun ultrasonumuz ve doktor kontrolumuz vardi. ultrasonda oglusumuz bize donup bir kere bakmadi. sadece sirtini ve poposunu gorduk. resim dahi alamadik frown emoticon ustune bobrekleri kuculmemis. ikisi de hala 6mm imis. doktor bosu bosuna canini SIkma, normal bir durum, doguma kadar duzelecektir dedi ve 8 hafta sonrasi icin tekrar ultrason verdi. onun disinda saglikliyiz ve herseyimiz yolunda.
gecen cuma seker yuklemem vardi. ama sonuc alinamamis. ne bicim bir test anlamadim ben. 50gr sekeri olan gazozlu birsey ictim. bir saat sonra kan aldilar. deger 7.7nin altindaysa normal, 11 in ustundeyse diyabetmis. benim 9.6 cikmis. doktor tekrar test istedi. bu sefer ayni testi ac karnina yapmam gerekliymis. sekerli suyu icmeden once de kan alip, aclik ve tokluk sekerini karsilastiracaklarmis. ben toplamda 1.5 kilo almisim. bebek de 780 gr civariymis (en sonunda ogrenebildim!) bu da demek oluyor ki helalinden bi 750 gr da ben almisim.

Ankara'da olanımı diyosun benim aklım çıktı eşim dışarda annem kızılay civarında çalışıyo. Allah korusun hepsini. Sen sakin ol canım genelkurmay civarında olmuş olay. Yol güzergahı değildir eşinin

@Sherrysherrylady bundan sonra bu tarz sikayetlerimiz artacak sanircam canim. Ama hislerin onemli bisey oldugunu soyluyorsa mutlaka bi dr görün derim annelik icgudusu hissediyor. Gecmis olsun.
eryesil canim gelmis gecmis olsun. Sukur esin de bisey yokmus . Uzme kendini bebisin hissetmesin guzel dusun guzel olsun
M Mjdmjd gecmis olsun esinle konusmussun bak bisey yokmus.

Bu aralar nekadar cok seyler.oluyor hayatimizda. Gercekten hayat insani zorluyor. Dilerim her birimiz saglicakla vaktinde aliriz bebisleri kucagimiza.

Bugun ilk yaptigim alisveris esyalarini baktim tek tek. Ay ya neler almisim oyle. Hayal ettim onlari kizima giydirecegim.gunu. oyyy kuzumya nasil ozledim. Suratimda salal bi siritmayla zibinlari ciit cit badileri severken bir hayli komiktim sanirsam.

Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bilioyorum zor ama çok şükür eşin iyiymiş bebeğini düşün. Yarın gelicekmiş ztn eşin sağsalim kavuşun inş tatlım

canım ben de patlama yerine çok yakın çalışıyorum evim de yakın kader böyle şeyler ki eşin de iyiymiş ben de iyiyim şükür haberi çok çok üzgün bir şekilde izliyorum ama için ferah olsun eşin sağ salim gelir yarın yanına

Evet canım ay aklımada geldi zaten bu hormonlardan pek bi evhamlıydım dünde aklımdan geçti kendi kendime dedim Ordada patlama oluyo diye.kızılayda kalcak eşimde toplantısıda ordaydı.allahtan kalcağı yere geçti.allaha emanet olsun hepside..

Tatlım çok geçmiş olsun eşin iyiymiş endişelenme düşündükçe canın sıkılacak boşu boşuna sakin ol

Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bilioyorum zor ama çok şükür eşin iyiymiş bebeğini düşün. Yarın gelicekmiş ztn eşin sağsalim kavuşun inş tatlım
Sağol canım tam konuşuyoduk o anda şok oldumne olduğunu o da bilemedi bi yandan kaza flan dedi ama gelde bana anlat haberlerdede gördüm tam oldu.inşallah canım bi an önce yarın olsunda gelsin istiyorum.

Çok sağol canım tam o an konuşuyoduk bi de haberlede görüncede kötü oldum.çok şükür iyi.

Canim benim Allah korumuş ya sıkma canını. Simdi o bölgede güvenlik önlemlerini arttirmislardir Allahın izniyle bisey olmaz yarın kavusursun esine.

Sanada çok geçmiş olsun canım korkmuşsundur bu halde sende.eşimde yakındı canım çok şükür kalcağı yere zorlada olsa geçti rahatladım biraz.

Başımız sağ olsun yine aynı şeyleri yaşıypruz. Allah ıslah etsin bu mahlukları.
Hayır neden herkes işini yapmıyor nası bilinmez devlet nası bilmez bunu. Patlama olan yer fazlasıyla korunması gereken bi yer.
Annem oralarda eşim oralarda.
Annem kızılayda polis koşuşturuyo dyo bi tane yüzü kapalı adam geçmiş dükkan önünden polsler de peşinden.
Ankara da olanlar çıkmayın bi yerlere adam dolaşıyor belli ki ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…