- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.361
Ankara'da olanımı diyosun benim aklım çıktı eşim dışarda annem kızılay civarında çalışıyo. Allah korusun hepsini. Sen sakin ol canım genelkurmay civarında olmuş olay. Yol güzergahı değildir eşininOff kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bilioyorum zor ama çok şükür eşin iyiymiş bebeğini düşün. Yarın gelicekmiş ztn eşin sağsalim kavuşun inş tatlımOff kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Merhaba :) Benim doktorum vermedi ve hiç kullanmadım. Decavit ve gynoferon kullanıyorum üçüncü ayımdan beri bir de 2 günde bir D vitamini damlası o kadarkızlar merhaba benim gibi magnezyum kullanmayan var mı ? dr verdi ama gerek duymadım
canım ben de patlama yerine çok yakın çalışıyorum evim de yakın kader böyle şeyler ki eşin de iyiymiş ben de iyiyim şükür haberi çok çok üzgün bir şekilde izliyorum ama için ferah olsun eşin sağ salim gelir yarın yanınaOff kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Evet canım ay aklımada geldi zaten bu hormonlardan pek bi evhamlıydım dünde aklımdan geçti kendi kendime dedim Ordada patlama oluyo diye.kızılayda kalcak eşimde toplantısıda ordaydı.allahtan kalcağı yere geçti.allaha emanet olsun hepside..Ankara'da olanımı diyosun benim aklım çıktı eşim dışarda annem kızılay civarında çalışıyo. Allah korusun hepsini. Sen sakin ol canım genelkurmay civarında olmuş olay. Yol güzergahı değildir eşinin
Tatlım çok geçmiş olsun eşin iyiymiş endişelenme düşündükçe canın sıkılacak boşu boşuna sakin olOff kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Sağol canım tam konuşuyoduk o anda şok oldumCanım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış bilioyorum zor ama çok şükür eşin iyiymiş bebeğini düşün. Yarın gelicekmiş ztn eşin sağsalim kavuşun inş tatlım
Aynen canım sakinleştim biraz daha ama çok korktum allaha emanet olsun hepside.çok sağol canım.Tatlım çok geçmiş olsun eşin iyiymiş endişelenme düşündükçe canın sıkılacak boşu boşuna sakin ol
Evet tatlim aynen öyle oluyor. Bazen kısa sürüyor bazen de birkaç dakika sürüyor ve dediğin gibi özellikle birseyler yedikten sonra oluyorNicksizYumurta canım şu hıçkırığı tarif eder misin ? Sürekli ritmik olarak pıtpıt oluyor o mu ? Özellikle bişeyler yiyip içtikten sonra
Çok sağol canım tam o an konuşuyoduk bi de haberlede görüncede kötü oldum.çok şükür iyi.@Sherrysherrylady bundan sonra bu tarz sikayetlerimiz artacak sanircam canim. Ama hislerin onemli bisey oldugunu soyluyorsa mutlaka bi dr görün derim annelik icgudusu hissediyor. Gecmis olsun.
eryesil canim gelmis gecmis olsun. Sukur esin de bisey yokmus . Uzme kendini bebisin hissetmesin guzel dusun guzel olsun
M Mjdmjd gecmis olsun esinle konusmussun bak bisey yokmus.
Bu aralar nekadar cok seyler.oluyor hayatimizda. Gercekten hayat insani zorluyor. Dilerim her birimiz saglicakla vaktinde aliriz bebisleri kucagimiza.
Bugun ilk yaptigim alisveris esyalarini baktim tek tek. Ay ya neler almisim oyle. Hayal ettim onlari kizima giydirecegim.gunu. oyyy kuzumya nasil ozledim. Suratimda salal bi siritmayla zibinlari ciit cit badileri severken bir hayli komiktim sanirsam.
Canim benim Allah korumuş ya sıkma canını. Simdi o bölgede güvenlik önlemlerini arttirmislardir Allahın izniyle bisey olmaz yarın kavusursun esine.Off kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Sanada çok geçmiş olsun canım korkmuşsundur bu halde sende.eşimde yakındı canım çok şükür kalcağı yere zorlada olsa geçti rahatladım biraz.canım ben de patlama yerine çok yakın çalışıyorum evim de yakın kader böyle şeyler ki eşin de iyiymiş ben de iyiyim şükür haberi çok çok üzgün bir şekilde izliyorum ama için ferah olsun eşin sağ salim gelir yarın yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?