2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya kızlar annem kızılayda yollar kapalı gelemiyolar.
Teröristin teki orda dolanıyo aklımı kaybedicem vallahi.

Evet tatlim aynen öyle oluyor. Bazen kısa sürüyor bazen de birkaç dakika sürüyor ve dediğin gibi özellikle birseyler yedikten sonra oluyor
Ayy evet galiba bide sinirlenip tekme atıyo demekki hıçkırıyormuş benim bızdıkta netten baktım baya da hıçkırması iyiymiş baya sevindim şimdi maşallah bücürlerimize

Canim benim Allah korumuş ya sıkma canını. Simdi o bölgede güvenlik önlemlerini arttirmislardir Allahın izniyle bisey olmaz yarın kavusursun esine.
Çok sağol tatlım ayy çok korktum bi an yaa.burayada nasıl alıştıysam eşimle konuşurken hat kesildi ulaşamadım bi süre.insan ses annesini falan arar ben sizlere koştum resmen.allah razı olsun hepinizden..inşallah canım.

Allah korusun hepsinide..bi sürü can gitti yine ocaklara ateş düştü;(allahım mekanlarını cennet eylesin başımız sağolsun.

Canım cok şükür büyüme olmamış ve doktorun doğuma kadar düzeleceğini söylemiş. Maşallah oğluşa sağlıklı olmasına sevindim keşke gül yüzünü de gosterseydi sıpacık ama sağlık olsun zamane bebeleri pek tripli keyiflerini bekleyecegiz iste
Ayrıca senin de maşallahın var canım 750grla rekora kosuyorsun. Ben toplamda 10 kilo aldim bebisim yaklaşık 1,5 kilo oldu su durumda benim 8,5 kilo helalinden mi oluyor acaba

Ah canim benim o komiklikleri eminim hepimiz yapıyoruz ne mutlu ki bizlere yavrularımız daha dünyaya gelmeden cok sevdik onları Ben de bugun yıkadıģım kiyafetleri ütüledim herbirini tek tek sevdim icinde kızımı hayal ettim nasıl giydirecegimin provasını yaptım

Canim sakin olmaya calis esin yerinede varmis Allah'in izniyle yarin sana ve oglusuna kavusacak bende haberlerde gorunce sok oldum birden

Canim bebeginin iyi olmasina çok sevindim bak doktorunda merak etme demis doguma kadar duzelirmis hayirlisi ile seker yuklemesinin olmamasina sasirdim ama yeniden yapilacaksa sorun yoktur

Ya kızlar annem kızılayda yollar kapalı gelemiyolar.
Teröristin teki orda dolanıyo aklımı kaybedicem vallahi.
Canim benim annen güvenligin olduğu yerde dursun bi de sürekli arayıp sarjini bitirmeyin sakin sonra daha cok merak edersiniz Allah korusun ordaki herkesi kimseye bisey olmadan yakalansın kacanlar

Canim bebeginin iyi olmasina çok sevindim bak doktorunda merak etme demis doguma kadar duzelirmis hayirlisi ile seker yuklemesinin olmamasina sasirdim ama yeniden yapilacaksa sorun yoktur
ya zaten bu degerler ne ben onu bile anlamadim. benim internetten okuduklarim 100 lu bisilerdi. bunlar onlu.
ay sorgulamayayim artik diyorum. arastir arastir nereye kadar? gebelik 9 aydan biraz daha uzun olsaymis, dogum uzmanligi alacakmisiz. sertifika verseler yeriydi..

Ayy evet galiba bide sinirlenip tekme atıyo demekki hıçkırıyormuş benim bızdıkta netten baktım baya da hıçkırması iyiymiş baya sevindim şimdi maşallah bücürlerimize
Evet canım doktoruma sordum o da ayni seyi dedi cigerleri gelisiyor o yüzden oluyor dedi benim minik de doğuma hazırlanıyor artık dogum yoluna dogru döndü başı çoğu zaman asagida oluyor onu da hıçkırıklarından ayırt ediyorum ve senin minigin yaptığı gibi uzun süre hıçkırırsa başlıyor soldan soldan tekmelemeye. Bi de dönerken cok komik oluyor ayaklari sanki kayıyor patinaj yapıyo gibi oluyor mu sende de?

sekerim ben bebisten once kacar defa on kilolar aldim. benimkilerin hepsi kalici ama sen hic merak etme. seninkisi ozel bir durum. gebelikten sonra hemen verirsin. burdaki butun arkadaslar oyle. bakin hurrem sultana. kadin tukenmislik sendromu dedi cekti gitti. megersem gebeymis canim hepimiz tukendik diyesim var... neyse. demem o ki, kadin bir dondu pir dondu. incecik olmus vallahi. dogumdan sonra daha da guzellesmis. annelik kadinlari daha guzellestiriyor bence!

Kocaman bir aile olduk artık canım benim birimizin cani yansa üzülse biz de aynı şeyleri hissediyoruz. Inşallah kimseden kötü haber almayız hep iyi haberlerle mutluyuz biz Allah korusun hepimizi, ailelerimizi, sevdiklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…