- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.381
Ayy evet galiba bide sinirlenip tekme atıyoEvet tatlim aynen öyle oluyor. Bazen kısa sürüyor bazen de birkaç dakika sürüyor ve dediğin gibi özellikle birseyler yedikten sonra oluyor
Çok sağol tatlım ayy çok korktum bi an yaa.burayada nasıl alıştıysam eşimle konuşurken hat kesildi ulaşamadım bi süre.insan ses annesini falan arar ben sizlere koştum resmen.allah razı olsun hepinizden..inşallah canım.Canim benim Allah korumuş ya sıkma canını. Simdi o bölgede güvenlik önlemlerini arttirmislardir Allahın izniyle bisey olmaz yarın kavusursun esine.
İnşallah canım sag saglim kabvuşursunuz iyice tozuttularYa kızlar annem kızılayda yollar kapalı gelemiyolar.
Teröristin teki orda dolanıyo aklımı kaybedicem vallahi.
Allah korusun hepsinide..bi sürü can gitti yine ocaklara ateş düştü;(allahım mekanlarını cennet eylesin başımız sağolsun.Başımız sağ olsun yine aynı şeyleri yaşıypruz. Allah ıslah etsin bu mahlukları.
Hayır neden herkes işini yapmıyor nası bilinmez devlet nası bilmez bunu. Patlama olan yer fazlasıyla korunması gereken bi yer.
Annem oralarda eşim oralarda.
Annem kızılayda polis koşuşturuyo dyo bi tane yüzü kapalı adam geçmiş dükkan önünden polsler de peşinden.
Ankara da olanlar çıkmayın bi yerlere adam dolaşıyor belli ki ortalarda
Canım cok şükür büyüme olmamış ve doktorun doğuma kadar düzeleceğini söylemiş.Selam kizlaaar! Dun ultrasonumuz ve doktor kontrolumuz vardi. ultrasonda oglusumuz bize donup bir kere bakmadi. sadece sirtini ve poposunu gorduk. resim dahi alamadik frown emoticon ustune bobrekleri kuculmemis. ikisi de hala 6mm imis. doktor bosu bosuna canini SIkma, normal bir durum, doguma kadar duzelecektir dedi ve 8 hafta sonrasi icin tekrar ultrason verdi. onun disinda saglikliyiz ve herseyimiz yolunda.
gecen cuma seker yuklemem vardi. ama sonuc alinamamis. ne bicim bir test anlamadim ben. 50gr sekeri olan gazozlu birsey ictim. bir saat sonra kan aldilar. deger 7.7nin altindaysa normal, 11 in ustundeyse diyabetmis. benim 9.6 cikmis. doktor tekrar test istedi. bu sefer ayni testi ac karnina yapmam gerekliymis. sekerli suyu icmeden once de kan alip, aclik ve tokluk sekerini karsilastiracaklarmis. ben toplamda 1.5 kilo almisim. bebek de 780 gr civariymis (en sonunda ogrenebildim!) bu da demek oluyor ki helalinden bi 750 gr da ben almisim.
Ah canim benim o komiklikleri eminim hepimiz yapıyoruz ne mutlu ki bizlere yavrularımız daha dünyaya gelmeden cok sevdik onları@Sherrysherrylady bundan sonra bu tarz sikayetlerimiz artacak sanircam canim. Ama hislerin onemli bisey oldugunu soyluyorsa mutlaka bi dr görün derim annelik icgudusu hissediyor. Gecmis olsun.
eryesil canim gelmis gecmis olsun. Sukur esin de bisey yokmus . Uzme kendini bebisin hissetmesin guzel dusun guzel olsun
M Mjdmjd gecmis olsun esinle konusmussun bak bisey yokmus.
Bu aralar nekadar cok seyler.oluyor hayatimizda. Gercekten hayat insani zorluyor. Dilerim her birimiz saglicakla vaktinde aliriz bebisleri kucagimiza.
Bugun ilk yaptigim alisveris esyalarini baktim tek tek. Ay ya neler almisim oyle. Hayal ettim onlari kizima giydirecegim.gunu. oyyy kuzumya nasil ozledim. Suratimda salal bi siritmayla zibinlari ciit cit badileri severken bir hayli komiktim sanirsam.
Off kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Selam kizlaaar! Dun ultrasonumuz ve doktor kontrolumuz vardi. ultrasonda oglusumuz bize donup bir kere bakmadi. sadece sirtini ve poposunu gorduk. resim dahi alamadik frown emoticon ustune bobrekleri kuculmemis. ikisi de hala 6mm imis. doktor bosu bosuna canini SIkma, normal bir durum, doguma kadar duzelecektir dedi ve 8 hafta sonrasi icin tekrar ultrason verdi. onun disinda saglikliyiz ve herseyimiz yolunda.
gecen cuma seker yuklemem vardi. ama sonuc alinamamis. ne bicim bir test anlamadim ben. 50gr sekeri olan gazozlu birsey ictim. bir saat sonra kan aldilar. deger 7.7nin altindaysa normal, 11 in ustundeyse diyabetmis. benim 9.6 cikmis. doktor tekrar test istedi. bu sefer ayni testi ac karnina yapmam gerekliymis. sekerli suyu icmeden once de kan alip, aclik ve tokluk sekerini karsilastiracaklarmis. ben toplamda 1.5 kilo almisim. bebek de 780 gr civariymis (en sonunda ogrenebildim!) bu da demek oluyor ki helalinden bi 750 gr da ben almisim.
Canim benim annen güvenligin olduğu yerde dursun bi de sürekli arayıp sarjini bitirmeyin sakin sonra daha cok merak edersiniz Allah korusun ordaki herkesi kimseye bisey olmadan yakalansın kacanlarYa kızlar annem kızılayda yollar kapalı gelemiyolar.
Ya kızlar annem kızılayda yollar kapalı gelemiyolar.
ya zaten bu degerler ne ben onu bile anlamadim. benim internetten okuduklarim 100 lu bisilerdi. bunlar onlu.Canim bebeginin iyi olmasina çok sevindim bak doktorunda merak etme demis doguma kadar duzelirmis hayirlisi ile seker yuklemesinin olmamasina sasirdim ama yeniden yapilacaksa sorun yoktur
Evet canım doktoruma sordum o da ayni seyi dedi cigerleri gelisiyor o yüzden oluyor dediAyy evet galiba bide sinirlenip tekme atıyodemekki hıçkırıyormuş benim bızdıkta netten baktım baya da hıçkırması iyiymiş baya sevindim şimdi maşallah bücürlerimize
sekerim ben bebisten once kacar defa on kilolar aldim. benimkilerin hepsi kalici ama sen hic merak etme. seninkisi ozel bir durum. gebelikten sonra hemen verirsin. burdaki butun arkadaslar oyle. bakin hurrem sultana. kadin tukenmislik sendromu dedi cekti gitti. megersem gebeymisCanım cok şükür büyüme olmamış ve doktorun doğuma kadar düzeleceğini söylemiş.Maşallah oğluşa sağlıklı olmasına sevindim keşke gül yüzünü de gosterseydi sıpacık ama sağlık olsun zamane bebeleri pek tripli keyiflerini bekleyecegiz iste
Ayrıca senin de maşallahın var canım 750grla rekora kosuyorsun. Ben toplamda 10 kilo aldim bebisim yaklaşık 1,5 kilo oldu su durumda benim 8,5 kilo helalinden mi oluyor acaba
Canım güzelmiş bence annenin emeği olanı kullanabilirsinKızlar ben dogumdan sonra annemin çeyizim için yaptığı nevresim lerimi kullansam hazır alcam onumu karar veremedimEki Görüntüle 1776162
Kocaman bir aile olduk artık canım benim birimizin cani yansa üzülse biz de aynı şeyleri hissediyoruz. Inşallah kimseden kötü haber almayız hep iyi haberlerle mutluyuz biz Allah korusun hepimizi, ailelerimizi, sevdiklerimizi...Çok sağol tatlım ayy çok korktum bi an yaa.burayada nasıl alıştıysam eşimle konuşurken hat kesildi ulaşamadım bi süre.insan ses annesini falan arar ben sizlere koştum resmen.allah razı olsun hepinizden..inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?