2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım benim çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Sende maşallah formunu koruyorsun :)

Kesinlikle katılıyorum canım insanın kucağında ya da elinde ya da karnindaaaa çocuk olunca daha bir güzel oluyor tabi ama abartmamak şartıyla

Galiba benimki de yüzüstü dönük bi şekilde hıçkırıyor evet ya sanki yüzüyormuş gibi bi his oluyor dimi aynen canım bazende yerleşemiyor sanki dönüp dönüp duruyor Allahım herkese tattırsın inşallah bu duyguları resmen birer mucize ile yaşıyoruz

Ayy o ateş basmaları uyrken bende de oluyo yaaa az kaldı sıkalım dişleri

Çok saol tatlım ozaman bunu kullanıym
bence de canım ötekini nasıl olsa her zaman kullanirsin. Ben de annemin yaptırdığı pikeyi kullanacağım. Aslında seninki gibi dantelli beyaz bir nevresimim var(düğün gecesi için yapmıştı) onu da kullanmak istiyorum ama kanama falan yogun olursa diye emin olamiyorum

Canım çok geçmiş olsun.ben aslen ankaralıyım ailemde ankarada bende şimdi duydum annem söyledi.bi sorun yokmuş şükür.telaş yapıp kendini strese sokma tatlım.

yüzeyden mi geliyor hıçkırıklar?
Aynen canim ya amin dediğin gibi bazen bi türlü ne tarafa döneceğine karar veremiyor anası kılıklı iste sabit duramıyor bazen de o kadar garip seyler oluyor ki diyorum kesin kordonu aldı ip atlıyor

Banada ilginc geldi canim ama sizin oralar biraz daha farkli ya belki ondandir diye biliyorum ancak bazen çok arastirmamak gerekiyor belkide bosuna kendimizi strese sokuyoruz. Ayy bak bu konuda cok haklisin 9 aydan fazla olsa bizden de dogum uzmani olur

miranda_1986 tatlım tontişin büyümüş de bi toto gösterir olmuş ha .. Yesinler o totoyu veee onu da sen almadin tatlım bebişin suyu var, rahim büyüyor nasıl beceriyorsunuz yaa kilo almamayiben +14

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu ay çok komiktiallahtan doktor olur biraz beklerseniz bakıyım dedi.beklemezmiyiz bekleriz dedik bebişimde çok iyi şükür.böbreğide düzelmiş kuzumun.babasına benziyo oğluşum.gözleri bana benziyo bide ayakları inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

Ayyy annesi ne güzel işiniz rastgelmis :) maşallah oğluşuna.. Bizimki de inş babaya çeker sağlıklı olsun da paşalar

Ayy canim çok sevindim oglunun bobrek sorununun duzelmesine ohh hem anneden hem babadan almis birseyler desene

Aynen canım yüzeyden geliyor :) aman hareket etsin ya ben kendimi dinliyorum sürekli çünkü yavaşladı mı panikliyorum o yüzden tepinsin dursun kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…