- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.401
Sakinleştim biraz daha canım.zorlada olsa geçti çok şükür.inşallah canım yarın olsunda gelsin sağ salim..Canim sakin olmaya calis esin yerinede varmis Allah'in izniyle yarin sana ve oglusuna kavusacak bende haberlerde gorunce sok oldum birden
Canım benim çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Sende maşallah formunu koruyorsun :)ya zaten bu degerler ne ben onu bile anlamadim. benim internetten okuduklarim 100 lu bisilerdi. bunlar onlu.
ay sorgulamayayim artik diyorum. arastir arastir nereye kadar? gebelik 9 aydan biraz daha uzun olsaymis, dogum uzmanligi alacakmisiz. sertifika
Kesinlikle katılıyorum canım insanın kucağında ya da elinde ya da karnindaaaa çocuk olunca daha bir güzel oluyor tabi ama abartmamak şartıylasekerim ben bebisten once kacar defa on kilolar aldim. benimkilerin hepsi kalici ama sen hic merak etme. seninkisi ozel bir durum. gebelikten sonra hemen verirsin. burdaki butun arkadaslar oyle. bakin hurrem sultana. kadin tukenmislik sendromu dedi cekti gitti. megersem gebeymiscanim hepimiz tukendik diyesim var... neyse. demem o ki, kadin bir dondu pir dondu. incecik olmus vallahi. dogumdan sonra daha da guzellesmis. annelik kadinlari daha guzellestiriyor bence!
Çok saol tatlım ozaman bunu kullanıymCanım güzelmiş bence annenin emeği olanı kullanabilirsin
Galiba benimki de yüzüstü dönük bi şekilde hıçkırıyorEvet canım doktoruma sordum o da ayni seyi dedi cigerleri gelisiyor o yüzden oluyor dedibenim minik de doğuma hazırlanıyor artık dogum yoluna dogru döndü başı çoğu zaman asagida oluyor onu da hıçkırıklarından ayırt ediyorum ve senin minigin yaptığı gibi uzun süre hıçkırırsa başlıyor soldan soldan tekmelemeye. Bi de dönerken cok komik oluyor ayaklari sanki kayıyor patinaj yapıyo gibi oluyor mu sende de?
Ay tatlım teşekürler ederim bunu kullanalım ozamn
Ayy o ateş basmaları uyrken bende de oluyo yaaa az kaldı sıkalım dişleriSlm kizlar benide bi kaç gündür ateş basiyo birden bi geliyo ustum başım ter oluyo ne var yok çıkarıyorum islacik oluyo sabah kalkınca yataktan aynı sekilde sanki nevresimler terden ıslanmış niye böyle olur ya kendimden sogudum resmenbu bebeler daha bizi ne hallere sokacak bakalim
Çok saol tatlım ozaman bunu kullanıym
Canım çok geçmiş olsun.ben aslen ankaralıyım ailemde ankarada bende şimdi duydum annem söyledi.bi sorun yokmuş şükür.telaş yapıp kendini strese sokma tatlım.Off kızlar ya eşim için yoldan korkarken gittiği yerde patlama olmuş( bayılabilirim yani her an konuştum orayada çok yakın yerde kalıyo ya allah korusun bi an önce yarın olsunda gelsin inşallah;( nasıl sakinleşcem ben yaa
Galiba benimki de yüzüstü dönük bi şekilde hıçkırıyorevet ya sanki yüzüyormuş gibi bi his oluyor dimi aynen canım bazende yerleşemiyor sanki dönüp dönüp duruyor Allahım herkese tattırsın inşallah bu duyguları resmen birer mucize ile yaşıyoruz
ya zaten bu degerler ne ben onu bile anlamadim. benim internetten okuduklarim 100 lu bisilerdi. bunlar onlu.
ay sorgulamayayim artik diyorum. arastir arastir nereye kadar? gebelik 9 aydan biraz daha uzun olsaymis, dogum uzmanligi alacakmisiz. sertifika verseler yeriydi..
Sakinleştim biraz daha canım.zorlada olsa geçti çok şükür.inşallah canım yarın olsunda gelsin sağ salim..
Ayyy annesi ne güzel işiniz rastgelmis :) maşallah oğluşuna.. Bizimki de inş babaya çekerKızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu ay çok komikti allahtan doktor olur biraz beklerseniz bakıyım dedi.beklemezmiyiz bekleriz dedik bebişimde çok iyi şükür.böbreğide düzelmiş kuzumun.babasına benziyo oğluşum.gözleri bana benziyo bide ayakları inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu ay çok komikti allahtan doktor olur biraz beklerseniz bakıyım dedi.beklemezmiyiz bekleriz dedik bebişimde çok iyi şükür.böbreğide düzelmiş kuzumun.babasına benziyo oğluşum.gözleri bana benziyo bide ayakları inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Aynen canım yüzeyden geliyor :) aman hareket etsin ya ben kendimi dinliyorum sürekli çünkü yavaşladı mı panikliyorum o yüzden tepinsin dursun kuzucuklaryüzeyden mi geliyor hıçkırıklar?
Aynen canim ya amindediğin gibi bazen bi türlü ne tarafa döneceğine karar veremiyor anası kılıklı iste sabit duramıyor bazen de o kadar garip seyler oluyor ki diyorum kesin kordonu aldı ip atlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?