2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah canım çok Şükür bebişin iyi. Beklediğine de değdi:) bende çok merak ediyorum kime benzer.yeterki sağlıklı olsun diyorum sonrada

Inşallah durur allahin izniyle canm çok geçmiş olsun

Canim ben doktora sordum. Karnini dorde bolmus gibi dusun. Eger bir parcasi sert digerleri yumusaksa bebek dayanmistirm ya da 2 parcasi fln. Ama hepsi tas gibiyse ve 1 dakikadan uzunsa o zaman kasilma oluyormus. Doktor onlari haber et dedi bana. Istersen sen de bir doktoruna danis.

Bu arada ilmihali olrak bilmiyorum ama akinti normalde de gunluk akinti gibi dusunuyorum ben camasirimi degisip abdest alip oyle kiliyorum namaz vs.

Bir de patlama icin stres yapma bebisini dusun. Sevdiklerin iyilermis cok sukur. Dua et icini rahatlat. Allah bebislerimizi sevdiklerimizle eslerimizle beraber guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.

Sakinleştim biraz daha canım.zorlada olsa geçti çok şükür.inşallah canım yarın olsunda gelsin sağ salim..

insallah sag salim gelir yanina stres yapip bebis de streslenir. O yuzden cok cok dua edip guzel dusunmek lazim. Ben mumkun oldugunca gundemi takip etmemeye calisiyorum yoksa panik olmamak elde degil. Hele de su hormonlarla

Ah canm yeni gordum sanada cok gecmis olsun ...garanti olmasi en güzeli iyi yapmış doktorun

Kızlar tek tek alintilayamadim ama hepinize tek tek teşekkür ederim Rabbim hepimizi korusun inşallah
M Mjdmjd üzülme ne olur bebeğini de üzme inşallah esin sapasağlam gelicek bol bol dua et zaten uzakmış bak oraya

Evet tatlım kanama olabilir ama hasta bezi yle rahat edersin iyi olur geçmez yatağa falan seninde beyaz güzeldir kullan bence

Ah bu meraklı anneler randevuyu bile öne alıyor bi şekilde neyseki oğluşun düzelmiş canım şükürler olsun

Ben canm ya cati kemigimi diyolar bir haftadan beri ccok agriyo nedeniyle ilgili bi fikrin varmi

Ayy evet canım iyiki varsınızbende sizinle sevinip sizinle telaşlanıyorum en ufak bişeyde.amin inşallah canım allahım sevdiklerimizle sınamasın hiç birimizi..

Canım çok geçmiş olsun.ben aslen ankaralıyım ailemde ankarada bende şimdi duydum annem söyledi.bi sorun yokmuş şükür.telaş yapıp kendini strese sokma tatlım.
Sağol canım bi an çok stres oldum ama iyiyim artık şükür eşimde iyi.allaha emanet olsun hepside allahım canlarına sağlık versin.

Ben canm ya cati kemigimi diyolar bir haftadan beri ccok agriyo nedeniyle ilgili
Offf canım okurken bi iç çektim seninde mi.@MELİSTOPRAK da aynı dertten muzdarip.Benim dün kontrolüm vardı.baktı ayaklar aşağıda belki o yüzden dedi geçiştirdi.görünen bi şey yok.normalmiş galiba bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş kemik ağrısı gibi yani.umarım öyledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…