- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.421
Maşallah canım çok Şükür bebişin iyi. Beklediğine de değdi:) bende çok merak ediyorum kime benzer.yeterki sağlıklı olsun diyorum sonradaKızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu
Geçmiş olsun canmMerhabalar kızlar seker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırdık.Çok şükür seker iyi çıktı diger tahillerde idrar yolu da,temiz çıktı.Ama hala bikini bölgesinde hala,ağrım var. Özellikle oturup kalkarken özellikle daha çok.Benim gibi olan arkadaşlar var mı
Inşallah durur allahin izniyle canm çok geçmiş olsunTeyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicemyolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi
Tesekkür ederim canımcımGeçmiş olsun canm
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Bebişinize bağışlamış Allah.
Ya ben hiç ayırt edemiyorum bu durumu. Ben bebek oldugunu düşünüyorum karnımın bi tarafı sertleşiyo ama agrı yok sadece toplandığı için içimi acıtıyo sanki. İnternette öyle top top olması rahim kasılmasıdr yazıyo kafa karıştı iyice.
Sakinleştim biraz daha canım.zorlada olsa geçti çok şükür.inşallah canım yarın olsunda gelsin sağ salim..
Ah canm yeni gordum sanada cok gecmis olsun ...garanti olmasi en güzeli iyi yapmış doktorunGünaydın güzellikler biz eve geldik ve suyumuz değilmiş sanırım gelençınar paşa nts yı hiç sevmedi bu arada neredeyse bırakmadı tekmeledi ama o öyle yaptikca nts de uzadı eve geldik çok iyiyiz inşallah böyle devam ederiz bu arada doktor bir hafta rapor yazdkr dedi , ben iki gün yazdirdim hastahanede evde duramiyoz biz yaa bi de işimiz oturarak ya
Benim doktorum en geç son adet tarihine göre olur dedi canım. Yani ultrasona göre olması muhtemelKızlar bi şey soracağım doğum son adet tarihine göre mi yoksa ultrasona göre mi olacak.
Kafam karışmıştı canım tesekkür ederimBenim doktorum en geç son adet tarihine göre olur dedi canım. Yani ultrasona göre
Ay evet canim ya hep kıpır kıpır olsunlar beni uykumdan etsin razıyım yeter ki hareket etsinAynen canım yüzeyden geliyor :) aman hareket etsin ya ben kendimi dinliyorum sürekli çünkü yavaşladı mı panikliyorum o yüzden tepinsin dursun kuzucuklar
Evet tatlım kanama olabilir ama hasta bezi yle rahat edersin iyi olur geçmez yatağa falan seninde beyaz güzeldir kullan bencebence de canım ötekini nasıl olsa her zaman kullanirsin. Ben de annemin yaptırdığı pikeyi kullanacağım. Aslında seninki gibi dantelli beyaz bir nevresimim var(düğün gecesi için yapmıştı) onu da kullanmak istiyorum ama kanama falan yogun olursa diye emin olamiyorum
Ah bu meraklı anneler randevuyu bile öne alıyor bi şekildeKızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu ay çok komikti allahtan doktor olur biraz beklerseniz bakıyım dedi.beklemezmiyiz bekleriz dedik bebişimde çok iyi şükür.böbreğide düzelmiş kuzumun.babasına benziyo oğluşum.gözleri bana benziyo bide ayakları inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
O zaman kullanırım canım ben dantel kullanmayı sevmem ama onu kullanırım hem cok güzel hem de annemin emeğiEvet tatlım kanama olabilir ama hasta bezi yle rahat edersin iyi olur geçmez yatağa falan seninde beyaz güzeldir kullan bence
Ben canm ya cati kemigimi diyolar bir haftadan beri ccok agriyo nedeniyle ilgili bi fikrin varmiMerhabalar kızlar seker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırdık.Çok şükür seker iyi çıktı diger tahillerde idrar yolu da,temiz çıktı.Ama hala bikini bölgesinde hala,ağrım var. Özellikle oturup kalkarken özellikle daha çok.Benim gibi olan arkadaşlar var mı
Ayy evet canım iyiki varsınızKocaman bir aile olduk artık canım benim birimizin cani yansa üzülse biz de aynı şeyleri hissediyoruz. Inşallah kimseden kötü haber almayız hep iyi haberlerle mutluyuz biz Allah korusun hepimizi, ailelerimizi, sevdiklerimizi...
Sağol canım bi an çok stres oldum ama iyiyim artık şükür eşimde iyi.allaha emanet olsun hepside allahım canlarına sağlık versin.Canım çok geçmiş olsun.ben aslen ankaralıyım ailemde ankarada bende şimdi duydum annem söyledi.bi sorun yokmuş şükür.telaş yapıp kendini strese sokma tatlım.
Amin canm geçmiş olsunKızlar eşim kaza yapmış o kadar üzüldüm ki çok şükür hiç bisey olmamış arabaya olmuş sadece airbacklar bile patlamış ve ben bu hafta rüyamda kaza yaptığını gördüm o kadar kötü oldum ki Rabbim korusun hepimizi
Offf canım okurken bi iç çektim seninde mi.@MELİSTOPRAK da aynı dertten muzdarip.Benim dün kontrolüm vardı.baktı ayaklar aşağıda belki o yüzden dedi geçiştirdi.görünen bi şey yok.normalmiş galiba bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş kemik ağrısı gibi yani.umarım öyledir canımBen canm ya cati kemigimi diyolar bir haftadan beri ccok agriyo nedeniyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?