2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amin canım inşallah.aynen zaten gittiği için kötüydüm bu hormonlar fena yaptı valla..eşim yeni çıkmıştı o an konuşuyoduk ondanda kötü oldum.allah korusun hepsinide

İnşallah canım sağol.sizede geçmiş olsun tekrar.sende sakin ol artık eşin iyi çok şükür.

Canım çok sevindim böbrekleride düzelmişmaşallah ne kadar ayrıntılı görmüşsün ne güzel ben en son 2 ay önce o kadar ayrıntılı gördüm doğuma kadar meraktan çatlıcam yapcak bişey yok

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar bebişler yüksek sese tepki veriyo mu bizimki hiç vermiyo geçen matkap sesi vardı kıpraşır dedim ama tık yoktu endişeleniyorum
Canım benim sadece geçenlerde dikkatimi çekmişti söylemesi ayıp kek çarpıyordum o ara baya üst üste tekmelemişti.ama öyle her yüksek sese tepki vermiyor.belkide Ogün tesadüf denk gelmişti olabilir yavrumun tepikleri.:)

Mixer sesine benimki de cok tepki veriyor demekki o baya etkilşyor

Canım bana mesaj atabilir misin"sağlıkla sıhhatte vaktinde gels'in yavruşun

miranda_1986 tatlım tontişin büyümüş de bi toto gösterir olmuş ha .. Yesinler o totoyu veee onu da sen almadin tatlım bebişin suyu var, rahim büyüyor nasıl beceriyorsunuz yaa kilo almamayiben +14
bilmiyom valla mgulcum. ben omur boyu hep kilo aldim, bebis gelince tik yok. bunye ters herhalde ahahah
aslinda hamileligim zor gecti. yani ilk 20 hafta gunde 3 kere kustum. tam bir iki hafta iyi oldum derken o ara nezle oldum. nezlem gecti simdi mide yanmalariyla bas edemiyorum. dun doktora gittigimda, adam acidi halime. nefes almakta gucluk cekiyordum mide yanmasindan. recete verdi onun icin. ama su seker de cikmazsa eger, kendimi sansli sayacagim yine de.

Canım Bebeğin suyunu çoğaltmak için,ilk hafta hergün 1 cay bardağı kadar armut veya Havuç suyu iç.2. Hafta ise ara ara içiceksin yine 1 cay bardağı kadar.fazla değil.cevremde 2 arkadasım bu şekilde çoğalttı.aklında olsun canım.2 hafta yapınca kontrolde bak bakalım Bebeğin suyundaki gelişime ona göre devam edersin ara ara.

Mrb arkadaşlar, doğumdan sonra kanama fazla mı oluyor hasta bezdi kullanın dıyorlardı o kadar mı yoğunluk oluyor deneyimli arkadaşlar yazabilir mi ve bu durum ne kadar sürüyor ?

Ayy sagolsun oyle bir derdi yok canim kendi kendine bakiyor o. Eşim ben yaparim soyle diyor ama onada kiyamiyorum isten geliyor yorgun diye 2 ay daha pata kute gidicez artuk napalim

Bu sabah dinledim canim baya tekme atiyormus2 zaten nefes darligi yasamaya basldim birde nabzim 120den asagi düşmüyor. Dedigin gibi ya arsizlik yapicam yada geleni kabul etmicem artik.

Aynen öyle yap canım ohh yavrum rahatı bulunca nasıl da tekmeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…