- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.441
Bi an hiç iyi şeyler düşünemedim canım ama iyiyim artık çayımıda içtim oğluşunda keyfi yerindeİyi seyler dusunelim canim benim. Cay felan icebiliyorsan kendine 1 bardak cay yap iyi gelir canim.
Amin canım inşallah.aynen zaten gittiği için kötüydüm bu hormonlar fena yaptı valla..eşim yeni çıkmıştı o an konuşuyoduk ondanda kötü oldum.allah korusun hepsinideCanim ben doktora sordum. Karnini dorde bolmus gibi dusun. Eger bir parcasi sert digerleri yumusaksa bebek dayanmistirm ya da 2 parcasi fln. Ama hepsi tas gibiyse ve 1 dakikadan uzunsa o zaman kasilma oluyormus. Doktor onlari haber et dedi bana. Istersen sen de bir doktoruna danis.
Bu arada ilmihali olrak bilmiyorum ama akinti normalde de gunluk akinti gibi dusunuyorum ben camasirimi degisip abdest alip oyle kiliyorum namaz vs.
Bir de patlama icin stres yapma bebisini dusun. Sevdiklerin iyilermis cok sukur. Dua et icini rahatlat. Allah bebislerimizi sevdiklerimizle eslerimizle beraber guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.
insallah sag salim gelir yanina stres yapip bebis de streslenir. O yuzden cok cok dua edip guzel dusunmek lazim. Ben mumkun oldugunca gundemi takip etmemeye calisiyorum yoksa panik olmamak elde degil. Hele de su hormonlarla
Sağol canım eve geldik bakalım inşallah sağlıklı olur bebişler her şeye katlaniriz artıkAh canm yeni gordum sanada cok gecmis olsun ...garanti olmasi en güzeli iyi yapmış doktorun
İnşallah canım sağol.sizede geçmiş olsun tekrar.sende sakin ol artık eşin iyi çok şükür.
Canım çok sevindim böbrekleride düzelmişKızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu ay çok komikti allahtan doktor olur biraz beklerseniz bakıyım dedi.beklemezmiyiz bekleriz dedik bebişimde çok iyi şükür.böbreğide düzelmiş kuzumun.babasına benziyo oğluşum.gözleri bana benziyo bide ayakları inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Canım benim sadece geçenlerde dikkatimi çekmişti söylemesi ayıp kek çarpıyordum o ara baya üst üste tekmelemişti.ama öyle her yüksek sese tepki vermiyor.belkide Ogün tesadüf denk gelmişti olabilir yavrumun tepikleri.:)Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar bebişler yüksek sese tepki veriyo mu bizimki hiç vermiyo geçen matkap sesi vardı kıpraşır dedim ama tık yoktu endişeleniyorum
Mixer sesine benimki de cok tepki veriyor demekki o baya etkilşyorCanım benim sadece geçenlerde dikkatimi çekmişti söylemesi ayıp kek çarpıyordum o ara baya üst üste tekmelemişti.ama öyle her yüksek sese tepki vermiyor.belkide Ogün tesadüf denk gelmişti olabilir yavrumun tepikleri.:)
Bi an hiç iyi şeyler düşünemedim canım ama iyiyim artık çayımıda içtim oğluşunda keyfi yerinde
Canım bana mesaj atabilir misin"sağlıkla sıhhatte vaktinde gels'in yavruşunselam kızlar..3 haftadır internetimiz yoktu.ttnetten kaynaklı bir sıkıntı yüzünden herşeyden uzak kaldık.telefondan denedim birkaç kere ama hata verdi noldu anlamadım.
biraz okumaya çalıştım ama tamamı asla bitmez...maaşallah çok hızlısınız.herkesin iyi olduğunu umuyorum.alışverişler neredeyse bitmiş,doğum izinleri yaklaşmış...çok heyecanlı değil mi?nereleden geldik...ayyyy...
biz kızımla iyiyiz.bu ara çok sık dr dayız.gebelik şekeri çıkmıştı 50gr yüklemede.100 gr yapıldı p.tesi.1.saat dışında hepsi iyi.ama diyet var.çok sıkıcı ama yapacak birşey yok.2.saat kan verdikten sonra bekleme süresinde diyetisyenle randevum vardı.orada açlıktan bayılmışım.acilde takip falan zordu.dünde dr umuzla randevumuz vardı.biz biraz ileriden gidiyoruz.32 haftalık görünüyor gelişimi...ilk defa dr um doğumdan bahsetti.1 nisan dan sonra gelebilir dedi.canım sıkıldı..zamanını beklese çok iyi olur ama sanırım beklemiyecek.oğlumda 35+1 de doğmuştu.daha pek bir hazırlığımızda yok.hazırlıkları hızlandırıcaz artık.ama canım da sıkılmadı değil yani.bu arada 1700 gr olmuş bebiş...boy ölçülemiyor çünkü asla durmuyor.
biz de duumlar böyle. bu arada diyetisyenimde emziren anne ve diyabetik diyeti verdi.isteyen olursa paylaşabilirim.daha önce kini istemişlerdi ama netteki problemden atamamıştım.galibapambix di isteyen
Artık doğumdan sonra ağladıklarında mikseri açıyormuşuzMixer sesine benimki de cok tepki veriyor demekki o baya etkilşyor
bilmiyom valla mgulcum. ben omur boyu hep kilo aldim, bebis gelince tik yok. bunye ters herhaldemiranda_1986 tatlım tontişin büyümüş de bi toto gösterir olmuş ha .. Yesinler o totoyu veee onu da sen almadin tatlım bebişin suyu var, rahim büyüyor nasıl beceriyorsunuz yaa kilo almamayi ben +14
ay sekerim benim formumun korunacak bir tarafi yok. zaten bayagi kiloluyum ben :)Canım benim çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Sende maşallah formunu koruyorsun :)
Canım Bebeğin suyunu çoğaltmak için,ilk hafta hergün 1 cay bardağı kadar armut veya Havuç suyu iç.2. Hafta ise ara ara içiceksin yine 1 cay bardağı kadar.fazla değil.cevremde 2 arkadasım bu şekilde çoğalttı.aklında olsun canım.2 hafta yapınca kontrolde bak bakalım Bebeğin suyundaki gelişime ona göre devam edersin ara ara.Merhaba kızlar nasilsiniz
Bugün randevumuz vardi. 27+2 olduk,bebegim 1 kilo 120 gram olmuş. Yalnız suyu az dedi doktorumuz. Günlük 3 litre su içiyorum,3.5-4 litreye çıkar dedi.
Tansiyonum baya yüksek çıktı 14. Eger 13 olsaydi kabul ederdim ama çok yüksek dedi. 1 hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp kağıda yazicakmisim. Perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Eğer yüksek çıkarsa ilaç tedavisine basliycaz dedi,erken alabiliriz bebeği dedi.
Şimdi size soruyorum ben zaten tuz hiç tüketmiyorum,ekmek de yemiyorum neden tansiyonum yüksek anlamadim. Ne yapmam lazim düşürmek için? Ve bu bebegin suyunu artirmak için su içmek yeterli olur mu?
ayyy canım yaaa cok sevindim.gecenelrde bakmıştım satış kapandı diyordu demeli yeniden gelmişşş hemen bakmalıyımmm :)pambix canım aradığınız fil bu mu? Gittigidiyorda gördüm söyleyeyim dedim. Diğer arayan kimdi bilemedim @babybabycat miydi?
Eki Görüntüle 1775804
İyi fikir bak bu aklıma gelmemiştiArtık doğumdan sonra ağladıklarında mikseri açıyormuşuzhahahahhh
Bak simdi ben de sevindim canımAyyy
ayyy canım yaaa cok sevindim.gecenelrde bakmıştım satış kapandı diyordu demeli yeniden gelmişşş hemen bakmalıyımmm :)
Ayy sagolsun oyle bir derdi yok canim kendi kendine bakiyor o. Eşim ben yaparim soyle diyor ama onada kiyamiyorum isten geliyor yorgun diyeCanim birtek sen degil hepimiz yoruluyoruz benim gunum sizden geride olmasina ragmen ben bile yoruluyorum. Azicik saygilo olmalari gerekiyor gelenlerin sonucta sen hamilesin yani neden insanlar bu kadar dusuncesiz anlamam kiisler yapilir canim elbet sen kendini çok yorma yeter kendini ac birakmada esin elbet karnini doyurur
Bu sabah dinledim canim baya tekme atiyormus2Canım madem anlayış göstermiyorlar sana sen de eskisi gibi hizmet etme ooofff poffff ağrılarım da arttı ay kay bakim kenara ayaklarımı bi uzatayım bak yine kramp girdi de hatta kızlar şu çayımı bi dolduruverin depes ederler o zaman bence . Hepimiz cok cabuk yoruluyoruz artık benim kvler geldi sehir dışından 1 gece kaldılar kendimi o kadar yormadim ama rahatça uzanamadim sürekli oturdum ya o bile yordu beni. Şimdi sanki 3 saat yürümüşüm de ayaklarimin altı kabarmış gibi acıyor yere basmakta zorlanıyorum
Canım bebisin iceride hareket etmesi yeterli ya illa tekme at
Aynen öyle yap canımAyy sagolsun oyle bir derdi yok canim kendi kendine bakiyor o. Eşim ben yaparim soyle diyor ama onada kiyamiyorum isten geliyor yorgun diye2 ay daha pata kute gidicez artuk napalim
Bu sabah dinledim canim baya tekme atiyormus2zaten nefes darligi yasamaya basldim birde nabzim 120den asagi düşmüyor. Dedigin gibi ya arsizlik yapicam yada geleni kabul etmicem artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?