- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.461
Oluyormus canim. Hatta bana normal külot degilde tek kullanimlik külot almami tavsiye ettiler.Mrb arkadaşlar, doğumdan sonra kanama fazla mı oluyor hasta bezdi kullanın dıyorlardı o kadar mı yoğunluk oluyordeneyimli arkadaşlar yazabilir mi ve bu durum ne kadar sürüyor ?
Evet canım hasta bezi kullancan norman Pete idare edemezsin baya perişan olursun üstüne geçer ilk 1 hafta tabi degişir kişiden kişiyeMrb arkadaşlar, doğumdan sonra kanama fazla mı oluyor hasta bezdi kullanın dıyorlardı o kadar mı yoğunluk oluyordeneyimli arkadaşlar yazabilir mi ve bu durum ne kadar sürüyor ?
Bende de vardi canim ben pek sevmedim bunu hic kullanamdim. Oglumda icindeyken hep agladi.kaldirdim bi kenara.Eki Görüntüle 1776352 kizlar bu kanguruyu aldim baby2go ürünü ins rahattir. Bilgisi olan var mi
Bu markayi mi sevmedin canim. Yoksa kanguru olayini mi. Benimde cok hosuma gitti rengi falan. Kalitelide bir seye benziyor aldim oyle heves edipBende de vardi canim ben pek sevmedim bunu hic kullanamdim. Oglumda icindeyken hep agladi.kaldirdim bi kenara.
Bu markanin kangurusunu canim. Annem almis. Ay dur bi bakayim da emin olayim bu marka miydi. Oylr aklimda kalmis. Yaniltmiyim senideBu markayi mi sevmedin canim. Yoksa kanguru olayini mi. Benimde cok hosuma gitti rengi falan. Kalitelide bir seye benziyor aldim oyle heves edip
Birine verdim galiba canim bulamadim. Ama bu marka diye hatirliyorumBu markayi mi sevmedin canim. Yoksa kanguru olayini mi. Benimde cok hosuma gitti rengi falan. Kalitelide bir seye benziyor aldim oyle heves edip
Canim ben doktora sordum. Karnini dorde bolmus gibi dusun. Eger bir parcasi sert digerleri yumusaksa bebek dayanmistirm ya da 2 parcasi fln. Ama hepsi tas gibiyse ve 1 dakikadan uzunsa o zaman kasilma oluyormus. Doktor onlari haber et dedi bana. Istersen sen de bir doktoruna danis.
Bu arada ilmihali olrak bilmiyorum ama akinti normalde de gunluk akinti gibi dusunuyorum ben camasirimi degisip abdest alip oyle kiliyorum namaz vs.
Bir de patlama icin stres yapma bebisini dusun. Sevdiklerin iyilermis cok sukur. Dua et icini rahatlat. Allah bebislerimizi sevdiklerimizle eslerimizle beraber guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.
insallah sag salim gelir yanina stres yapip bebis de streslenir. O yuzden cok cok dua edip guzel dusunmek lazim. Ben mumkun oldugunca gundemi takip etmemeye calisiyorum yoksa panik olmamak elde degil. Hele de su hormonlarla
Ya bizimki tepki vermiyo hiç birde sorunlardan dolayı anomalilerden süphe edilince ses tepki vermemesi endişelendirdi beni. Duymada problem varsa da aynı kapıya cıkacağızCanım benim sadece geçenlerde dikkatimi çekmişti söylemesi ayıp kek çarpıyordum o ara baya üst üste tekmelemişti.ama öyle her yüksek sese tepki vermiyor.belkide Ogün tesadüf denk gelmişti olabilir yavrumun tepikleri.:)
Minik defnemiz iyiymiş çok şükür. Herkeste olan sorunlar diğerleri de hiç aldırma canım. Doktorun da iyimsermiş ne güzelSelam herkese.
Bizimde bugun kontrol gunumuzdu.
Defne kizimin genel durumu iyi. 400 gr olmus minnakim.
Bobregindeki sorun devam ediyuor.doguma kadar duzelmezse dogumdan sonra alinmasi gerekebilirmis.
Birde kalpte cok ufak bi sorun gordu. Onun icinde ayrica bir kontrole gitmrmiz gerekicrk. Zaten kalbinde sorun olma ihtimali vardi. Daha once detaylinusg deki dr da soylemisti bunu.
Bebisimiz kucuk oldugu icin zaten dogumdan sonra mutlaka kalp kontrolu yapilmasi gerekir dedi dr.simdiden bakilcak.
Biraz tedirgin bi merakla dr mun bu gebrligin drevami nasil hakkindaki fikrini sordum. Dogar mi sizce bu bebek dedim. Kordondan kan akisi azalmasi sebebiyle olan bi gelisim geriligi olsaaydi simdiye kadar kaybederdik zaten bu bebrk yuksrk olasilikla dogacak dedi. Sadece normalden kucuk belki cuce bile olabilir dedi.
Normal dogumda yapabilirmisim.
Kizcemin kucuk olmasi disinda baska bi sorunumuz yok simdlik. Bir ay sonra komtrole gidicez.
Bana gore cok olujmlu cok guzel bir kontroldu.
Epey uzun yazdim hakkiniizi helal edin
Canım bugün yürüdüysen ya da yorulduysan olmuştur bence?Iyi aksamlar kızlar benim aksam üzerinden beri bacaklarımla kasiklarimin birleştiği yerler sağ ve sol (iççamaşırı lastigine denk gelen yer) ağrıyor rahim ve karin büyüdüğü icinmidir yoksa başka bi nedeni falan varmidir? Karin büyüdüğü içinse hiç sıkıntı değil cekerimde başka bi nedeni olmasın
Maşallah canım minik Defnemizin iyi olmasina sevindim yerim o minnak fıstığıSelam herkese.
Bobregindeki sorun devam ediyuor.doguma kadar duzelmezse dogumdan sonra alinmasi gerekebilirmis.
Birde kalpte cok ufak bi sorun gordu. Onun icinde ayrica bir kontrole gitmrmiz gerekicrk. Zaten kalbinde sorun olma ihtimali vardi. Daha once detaylinusg deki dr da soylemisti bunu.
Bebisimiz kucuk oldugu icin zaten dogumdan sonra mutlaka kalp kontrolu yapilmasi gerekir dedi dr.simdiden bakilcak.
Biraz tedirgin bi merakla dr mun bu gebrligin drevami nasil hakkindaki fikrini sordum. Dogar mi sizce bu bebek dedim. Kordondan kan akisi azalmasi sebebiyle olan bi gelisim geriligi olsaaydi simdiye kadar kaybederdik zaten bu bebrk yuksrk olasilikla dogacak dedi. Sadece normalden kucuk belki cuce bile olabilir dedi.
Kizcemin kucuk olmasi disinda baska bi sorunumuz yok simdlik. Bir ay sonra komtrole gidicez.
Selam herkese.
amin sekerim, insallah saglikla gelir.Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.daha doğrusu yarınmış ama ben bugün sanıyodum.gittik saat 3:30da ayrıntılı ulturason için hastanede kendi arabamızla 1 saat uzaklıkta ben günleri karıştırmışım kapıda bi ton bekleyen var.eşimle orda düştü jeton bizim randevunun aslında yarın olduğu ay çok komikti allahtan doktor olur biraz beklerseniz bakıyım dedi.beklemezmiyiz bekleriz dedik bebişimde çok iyi şükür.böbreğide düzelmiş kuzumun.babasına benziyo oğluşum.gözleri bana benziyo bide ayakları inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Eki Görüntüle 1776352 kizlar bu kanguruyu aldim baby2go ürünü ins rahattir. Bilgisi olan var mi
Ayy sağol canm ya Allah razı olsun. Katı meyve sıkacagm da var sıkar içerim. Cookk teşekkür ederimm,inşallah benm bebegime de sifa olurCanım Bebeğin suyunu çoğaltmak için,ilk hafta hergün 1 cay bardağı kadar armut veya Havuç suyu iç.2. Hafta ise ara ara içiceksin yine 1 cay bardağı kadar.fazla değil.cevremde 2 arkadasım bu şekilde çoğalttı.aklında olsun canım.2 hafta yapınca kontrolde bak bakalım Bebeğin suyundaki gelişime ona göre devam edersin ara ara.
Dr um hep guven verdi canim. Hele bu kez umitlerimi arttirdi.Daha dikkatli bakayım tekrar olursa bari.
Valla ben de abdest alıp okudum kabul eder allahım inşallah.
Ya bizimki tepki vermiyo hiç birde sorunlardan dolayı anomalilerden süphe edilince ses tepki vermemesi endişelendirdi beni. Duymada problem varsa da aynı kapıya cıkacağız
Minik defnemiz iyiymiş çok şükür. Herkeste olan sorunlar diğerleri de hiç aldırma canım. Doktorun da iyimsermiş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?