- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.481
Aynen oyle canim. Minik minik sevicez artik kizcemiCanım bugün yürüdüysen ya da yorulduysan olmuştur bence?
Maşallah canım minik Defnemizin iyi olmasina sevindim yerim o minnak fıstığı.Sağlıklı olsun da boy kilo önemli değil
İnsallah canim. O ihtimallerde var her zamanDefnemizin iyi olmasina sevindim canim bobrekleri ve kalbindeki sorun inşallah doguma kadar duzelir
Aminn insallah canim. Cok guveniyorum kizceme atlaticaz sorunlarineff1316 canım prensesin böbrek ve kalbi doğuma,kadar inşallah düzelir.seninde mutlu ve olumlu olmana mutlu oldum canım.Allah miniklerimizi bize bağişlasın
Canim inan insan hastaliga bile sevinebiliyormus bu kizce bana nelerr ogretti.neff1316 cim insallah kizcen saglikla huzurla dogar. ama boyle kucuk sorunlar olsa bile en azindan ilac var, doktor var, tip var, caresi var. en kisa zamanda iyilesir sagligina kavusur insallah. moralini yuksek tutmana ve guzel dusunmene cok sevindim! kocaman opuyorum sizi !
Canim inan insan hastaliga bile sevinebiliyormus bu kizce bana nelerr ogretti.
Kuzenimin kizida tek bobrekle dogdu. Doguma kadar kist haline gelip vucudunu terk etti sorunlu bobrek.
Kalp hastaliklarida cozumu tedavisi olan hastaliklar diyoryum.
Dun arkadasdimla gorustyk. Kizi epilepsi. 3 yasinda.
6 ayda bir prof kontrolune gidiyuor. Oraya gittikce kizimin hastalogina sukrediyprum diyor. Cynku gorunurde hic bir sorunu yok ve surekli nobet gecirmiyor. Tedavi ile tamamrn bitecek duruma gelme ihtimali var.
Onunla konusup sonra kontrole gitmek daha cok motive etti beni. Dr umunda olumlu yaklasimi daha iyi oldu
İnsallah canimaynen oyle hayatim, gercekten beterin beteri var. sukretmek lazim her halimize ! defnecik de dogacak, buyuyecek, mutlu bir bebek olacak!
İnsaallah canim. Bende cogu sorununun duzelecegine inaniyorum.neff1316 tatlım defne nin iyi olmasına sevindim kontrolde yolundaymış oh annesi inşallah doguma kadar düzelecek bütün sorunlar
Çok sevindim prensesin iyi olmasınaSelam herkese.
Bizimde bugun kontrol gunumuzdu.
Defne kizimin genel durumu iyi. 400 gr olmus minnakim.
Bobregindeki sorun devam ediyuor.doguma kadar duzelmezse dogumdan sonra alinmasi gerekebilirmis.
Birde kalpte cok ufak bi sorun gordu. Onun icinde ayrica bir kontrole gitmrmiz gerekicrk. Zaten kalbinde sorun olma ihtimali vardi. Daha once detaylinusg deki dr da soylemisti bunu.
Bebisimiz kucuk oldugu icin zaten dogumdan sonra mutlaka kalp kontrolu yapilmasi gerekir dedi dr.simdiden bakilcak.
Biraz tedirgin bi merakla dr mun bu gebrligin drevami nasil hakkindaki fikrini sordum. Dogar mi sizce bu bebek dedim. Kordondan kan akisi azalmasi sebebiyle olan bi gelisim geriligi olsaaydi simdiye kadar kaybederdik zaten bu bebrk yuksrk olasilikla dogacak dedi. Sadece normalden kucuk belki cuce bile olabilir dedi.
Normal dogumda yapabilirmisim.
Kizcemin kucuk olmasi disinda baska bi sorunumuz yok simdlik. Bir ay sonra komtrole gidicez.
Bana gore cok olujmlu cok guzel bir kontroldu.
Epey uzun yazdim hakkiniizi helal edin
Hic endiselenme canim sende mutlu haberrlerrle geliceksinKızlaar bize dua edin yarın kontrolümüz var çok endişeliyim
Kipir kipir kizcem suanda o kiprastikca ne kadar guclu oldugunu goruyorum. İnsallah olan sorunlarida asicaz.Çok sevindim prensesin iyi olmasınabu zamana kadar geldi çok güçlü bi kızın olacak inşallah.sende zaten olumsuz düşünmeyen bi annesin herşey yolunda gidecek inşallah
Selam herkese.
Bobregindeki sorun devam ediyuor.doguma kadar duzelmezse dogumdan sonra alinmasi gerekebilirmis.
Birde kalpte cok ufak bi sorun gordu. Onun icinde ayrica bir kontrole gitmrmiz gerekicrk. Zaten kalbinde sorun olma ihtimali vardi. Daha once detaylinusg deki dr da soylemisti bunu.
Bebisimiz kucuk oldugu icin zaten dogumdan sonra mutlaka kalp kontrolu yapilmasi gerekir dedi dr.simdiden bakilcak.
Biraz tedirgin bi merakla dr mun bu gebrligin drevami nasil hakkindaki fikrini sordum. Dogar mi sizce bu bebek dedim. Kordondan kan akisi azalmasi sebebiyle olan bi gelisim geriligi olsaaydi simdiye kadar kaybederdik zaten bu bebrk yuksrk olasilikla dogacak dedi. Sadece normalden kucuk belki cuce bile olabilir dedi.
Kizcemin kucuk olmasi disinda baska bi sorunumuz yok simdlik. Bir ay sonra komtrole gidicez.
Canım bugün yürüdüysen ya da yorulduysan olmuştur bence?
Maşallah canım minik Defnemizin iyi olmasina sevindim yerim o minnak fıstığı.Sağlıklı olsun da boy kilo önemli değil
insallah canim, ben de sabirsizlikla bekliyorum doktorun normale donmus demesini. sukur onun disinda bir problemimiz yok. bebis kipir kipir.miranda_1986 canım eşimin iş yerinden arkadışının 5 ay önce oğlu doğdu ve hep böbrek ölçümlerinde sorun çıkıyomuş ama şu an hiç bi sıkıntısı yok maşallah.sende kafana takıp üzülme bebeğin sorun yaşamayacak inşallah.
Aynen canım ya pek nazlı olduk bizMinik defnemizin iyi olmasına çok sevindim canım senin bu pozifliginle herşey yoluna girecek gör bak kalpteki sorunlar çoğu zaman kontrollerde duzelebiliyor büyüdükçe onlar bizden daha güçlübizim bi komşumuz vardı hep küçücük bi kizdi citipiti 20yasinda evlendi gelinlikle sanki gelinin yanında küçük kizlara gelinlik giydirirlerya öyle duruyordu maşallah iki tane bebisi oldu mis gibi de büyütüyor biz hala birinciyi dogurcaz yani ufak tefekler ya oo herşeyi pratik oluyor ki bu gibi durumlarda hep o gelir aklıma :)
Canim yürüdüm bi yarım saat kırk dk kadar ondan mi olmuştur acaba? Olabilir haklısın aklıma gelmemişti canım evde yata yata hamlastik haliyle birazcık yürüyünce error veriyoruzannemde hsonu geldiğinde hergün çık yürü dedi biraz doğum kolay olsun ben iki dogumdada çok yürüdüm tarlaya da gittim yarım saatte dogurdum dedi kesisi de olmamis ama onlar eski toprak biz azcik yürüyünce yamuluyoruz baksana
Hic buyumez iste heheh. Hep citir kalir kizcem.Minik defnemizin iyi olmasına çok sevindim canım senin bu pozifliginle herşey yoluna girecek gör bak kalpteki sorunlar çoğu zaman kontrollerde duzelebiliyor büyüdükçe onlar bizden daha güçlübizim bi komşumuz vardı hep küçücük bi kizdi citipiti 20yasinda evlendi gelinlikle sanki gelinin yanında küçük kizlara gelinlik giydirirlerya öyle duruyordu maşallah iki tane bebisi oldu mis gibi de büyütüyor biz hala birinciyi dogurcaz yani ufak tefekler ya oo herşeyi pratik oluyor ki bu gibi durumlarda hep o gelir aklıma :)
Canim yürüdüm bi yarım saat kırk dk kadar ondan mi olmuştur acaba? Olabilir haklısın aklıma gelmemişti canım evde yata yata hamlastik haliyle birazcık yürüyünce error veriyoruzannemde hsonu geldiğinde hergün çık yürü dedi biraz doğum kolay olsun ben iki dogumdada çok yürüdüm tarlaya da gittim yarım saatte dogurdum dedi kesisi de olmamis ama onlar eski toprak biz azcik yürüyünce yamuluyoruz baksana
Su an aynı durumu ben yaşıyorum. Doktorum cildiye ye yönlendirdi. Bir krem verdi ama hiç bir faydası olmadı. Bacaklarım kolları kasimaktan yara oldu. Siz care bulabildiniz mislm kızlar, yine kaşıntı dolu bir güne başladım. bu kaşıntılar beni mahvetti. karnımda değil bacak ve kollarımda o kadar kaşıntı varki, resmen bacaklarım tırnak yarasından geçilmiyor artık. o kadar tatlı bir kaşıntıki kaşıdıkça kaşıyasım geliyor bi süre sonra bi bakıyorumku kaşımaktan dolayı kanama başlamış. ne yapsam nasıl önlem alsam bilemedim. sürekli vazelin sürüyorum nemli olursa belke kaşıntı durur, yok hiç bir faydası yok. internetten araştırdım, hamilelikte olurmuş. benim ilk hamileliğimde hiç böyle sorunlarım sıkıntılarım olmamıştı. var mı sizlerde de kaşıntılar. önlem olarak ne yapabilirim. ha birde yulaf özlü şampuan öneriyorlar ama baktım yulaf özlü şampuan bulamadım.
Canım ya maşallah çok tevekküllü bir insansın sana hayranım bu yönden, pek çoğumuz bazen doktorun söylediği en ufak şeyi büyütyoruz da büyütüyoruz. Allah sana gönlüne göre versin, bu güzrl sabrının karşısında inşallah hiçbir sağlık problemi olmayan dünyalar güzeli bir prensesin olsunSelam herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?