2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim inan insan hastaliga bile sevinebiliyormus bu kizce bana nelerr ogretti.
Kuzenimin kizida tek bobrekle dogdu. Doguma kadar kist haline gelip vucudunu terk etti sorunlu bobrek.
Kalp hastaliklarida cozumu tedavisi olan hastaliklar diyoryum.
Dun arkadasdimla gorustyk. Kizi epilepsi. 3 yasinda.
6 ayda bir prof kontrolune gidiyuor. Oraya gittikce kizimin hastalogina sukrediyprum diyor. Cynku gorunurde hic bir sorunu yok ve surekli nobet gecirmiyor. Tedavi ile tamamrn bitecek duruma gelme ihtimali var.
Onunla konusup sonra kontrole gitmek daha cok motive etti beni. Dr umunda olumlu yaklasimi daha iyi oldu

aynen oyle hayatim, gercekten beterin beteri var. sukretmek lazim her halimize ! defnecik de dogacak, buyuyecek, mutlu bir bebek olacak!

Çok sevindim prensesin iyi olmasınabu zamana kadar geldi çok güçlü bi kızın olacak inşallah.sende zaten olumsuz düşünmeyen bi annesin herşey yolunda gidecek inşallah

Çok sevindim prensesin iyi olmasınabu zamana kadar geldi çok güçlü bi kızın olacak inşallah.sende zaten olumsuz düşünmeyen bi annesin herşey yolunda gidecek inşallah
Kipir kipir kizcem suanda o kiprastikca ne kadar guclu oldugunu goruyorum. İnsallah olan sorunlarida asicaz.

Minik defnemizin iyi olmasına çok sevindim canım senin bu pozifliginle herşey yoluna girecek gör bak kalpteki sorunlar çoğu zaman kontrollerde duzelebiliyor büyüdükçe onlar bizden daha güçlü bizim bi komşumuz vardı hep küçücük bi kizdi citipiti 20yasinda evlendi gelinlikle sanki gelinin yanında küçük kizlara gelinlik giydirirlerya öyle duruyordu maşallah iki tane bebisi oldu mis gibi de büyütüyor biz hala birinciyi dogurcaz yani ufak tefekler ya oo herşeyi pratik oluyor ki bu gibi durumlarda hep o gelir aklıma :)

Canım bugün yürüdüysen ya da yorulduysan olmuştur bence?
Maşallah canım minik Defnemizin iyi olmasina sevindim yerim o minnak fıstığı.Sağlıklı olsun da boy kilo önemli değil

Canim yürüdüm bi yarım saat kırk dk kadar ondan mi olmuştur acaba? Olabilir haklısın aklıma gelmemişti canım evde yata yata hamlastik haliyle birazcık yürüyünce error veriyoruz annemde hsonu geldiğinde hergün çık yürü dedi biraz doğum kolay olsun ben iki dogumdada çok yürüdüm tarlaya da gittim yarım saatte dogurdum dedi kesisi de olmamis ama onlar eski toprak biz azcik yürüyünce yamuluyoruz baksana

miranda_1986 canım eşimin iş yerinden arkadışının 5 ay önce oğlu doğdu ve hep böbrek ölçümlerinde sorun çıkıyomuş ama şu an hiç bi sıkıntısı yok maşallah.sende kafana takıp üzülme bebeğin sorun yaşamayacak inşallah.

insallah canim, ben de sabirsizlikla bekliyorum doktorun normale donmus demesini. sukur onun disinda bir problemimiz yok. bebis kipir kipir.

Aynen canım ya pek nazlı olduk biz maşallah annene keşke biz de onun gibi olsak
Ben dikkat ettim canım eğer yürürsem ya da evde biraz iş yaparsam oluyor o ağrılar. Hanım eli kaşık sapından kabarır lafı tam da bizim için söylenmiş
pazartesi göz muayenem vardı hiç gittin mi bilmiyorum ama birkac makina var ceneni oraya koyup ekrana bakiyorsun falan. Ben cenemi koyarken tiksindim pecete sermek de gelmedi aklıma mecburen muayenemi oldum akşam aynaya bi baktım çenem sanki darbe almış gibi noktacik noktacik kızarmış ya tiksindigim icin oldu ya da tenim hassaslasti oraya koyunca oldu bilemedim.
Sonuç olarak dua edelim de naz yapmadan bir avazda doguruverelim minnakları

Hic buyumez iste heheh. Hep citir kalir kizcem.
İnsallah saglikla ilgili sorunlarda cozulur bi sekilde. En azindan tedacvisi olan seyler diyr seviniyorum canim

Su an aynı durumu ben yaşıyorum. Doktorum cildiye ye yönlendirdi. Bir krem verdi ama hiç bir faydası olmadı. Bacaklarım kolları kasimaktan yara oldu. Siz care bulabildiniz mi

Canım ya maşallah çok tevekküllü bir insansın sana hayranım bu yönden, pek çoğumuz bazen doktorun söylediği en ufak şeyi büyütyoruz da büyütüyoruz. Allah sana gönlüne göre versin, bu güzrl sabrının karşısında inşallah hiçbir sağlık problemi olmayan dünyalar güzeli bir prensesin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…