2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim allah razi olsun cok guzel seyler yazmissin.
İnsallah oylr olucak canim guclu benim kizim biliuyorum

Canım
canım bu normal fizyolojık bir akıntı olduğundan gusül gerektirmez.ama yeniden normal abdest alırken peçete pamuk neyle korunuyorsan yenilemen gerekiyor her seferinde.

Kızlar dun aksam yazamadım gec saate sarktı randevum umarım patlamada yakınları olan kımse yoktur cok üzücü benim kız 29. Haftaya yenı girmesi gerekıyo ama 30 hafta uyumlu ölçüleri dedı Dr kılo 1.400 boy 37.8 cm miş maşallah :) bana bebişin ölçüleri 30 hafta uyumlu bıraz fazla büyütmüşsun cocuğu cıkolata hamur işi yıyosan azalt dedı ) ama tartıya çıktım orda 1 kılo almışım bu ay almısımdır baya demıstım bıraz cıkolatayı fazla yedım bu ay hatta tamam bıraz degıl cok yedım nasıl 1 kılo almışım anlamadım kızım yemıs heralde hepsını yani suan tam 6 kılo alarak devam edıyorum bu kızımın fotografı teyzeleri kordon tam yüzünde cıktı Dr da güldü baya Bu arada dogumu usg de 27 Nisan göründü bızım artık Nisan kesinlestı sanırım

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 132
Canım bu yanında yavrusu olan fil küçük boy bu da ıkea da satılıyo ama benım aradığım buyuk boy 60cm o tek satılıyo hıcbır yerde kalmamış
Canim ben ebatını gormeden paylaştım sonradan farkettim ki büyük filde 60cm yazıyor. Neyse eger satışa açılırsa ve rastlarsam paylaşırım yanlış alarm oldu benimki

Canım geçenlerde yazacaktım,telf sıkıntıdan dolayı cevap yazamadım.hamilelikte göz numaralarında büyüme olabiliyor ölçümler net çıkmıyor üzülme.bende 3. Ayda gitmiştim lenslerimide kullanamıyorum olmuyor.numaramda büyümüştü bazen gözlüğümde net görüyorum Bazense net göremiyorum kısarak bakıyorum .doktor geçici bir durum dedi gebelikten sonra ölçümlerin doğru sonuç vericeğini söyledi.şimdilik numaramı değiştirmedi gözlüğümde idare ediyorum bakalım doğumdan sonra ne olacak.

Hey masaallah,kordonunda kolye gibi duruyo

Ay annesi bu fıstık kokoş olcak baksana fotograf cektiriyorum diye kordonundan kolye yapıyormuş kendine
Maşallah güzelliğe ne güzel büyütmüş annesi
Acaba kilolu doğmasın diye mi cikolata yeme dedi doktorun canim? Benim de pazartesi randevum vardi kızım 1467gr çıktı ben de sordum doktora haftasina gore fazla mı diye Hayır su an zaten gelisimi bir hafta ileri 30. Haftada görünüyor onunla da uyumlu dedi

Hımmm cok sagol canim ya aslında bu benim de aklıma geldi ama bi bilgim yoktu doktora sormayı düşünemedim. Doktor da cok ilgiliydi ama hamile oldugumu farketmedi belki de? Göbekli sanmıştır beni
Artık yazıları net göremiyorum canım ne yapsam ki? Gözlüğü degistirmeyeyim mi acaba?

Canım bana baslarda gec döllenme demıslerdi ona gore 28 olmam gerekıyo sonra arayı kapattı o araya gore 29 olmam gerekıyo ama suan sat ımdan da bır hafta onde 30 haftalık cıkıyo ama kılosu normal ki bence 28.hfta da 1.400 bıle hatta mılletın anlamadım hıc canım belkı de bastan uyarırım dıye dedı heralde bu arada evet ya poz verıyo zilli baya

Günaydın kızlarrr
Ne güzel uzun uzun sohbet ediyorsunuz ben yetişemiyorum artık çok fazla size. Halbuki öğleden sonraları evdeyim niyeyse çok takip edemiyorum sizi
Peki evde neler yapiyorsun canım belki de verimli vakit geciriyorsun o yüzden buraya takılmak icin zamanin kalmiyordur?

Haa simdi oldu o zaman canim bizimki de en başından beri 1 hafta önden gidiyor belki de doktora o yuzden normal gelmistir
Aynen annesi sen pembe süslü şeyler almazsan prensese o da elindekileri degerlendirir işte

kokoş annenin kokoş kızı maşallah canm prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…