2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Haa simdi oldu o zaman canim bizimki de en başından beri 1 hafta önden gidiyor belki de doktora o yuzden normal gelmistir
Aynen annesi sen pembe süslü şeyler almazsan prensese o da elindekileri degerlendirir işte
Cocuğu Cool yapmaya çalışıyorum o orda Derya baykallık yapıyo ya

Peki evde neler yapiyorsun canım belki de verimli vakit geciriyorsun o yüzden buraya takılmak icin zamanin kalmiyordur?

Hehe evle uğraşıyorum işte,kitap okuyorum,örgü örüyorum, yemek yapıyorum, dinleniyorum hop zaten kocam gelmiş. O varken de nete çok girmiyorum zaten. Ne bileyim okulda ara ara bakıp takip ediyorum da eve gidince telefondan ancak okuyorum, cevap da çok yazamıyorum. İlla bilgisayar olacak

Dokt
orum banada şimdilik idare edeceksin.doğumdan sonra gerekirse yeni numaranı veririm dedi.artık bebişin göz muayenesinde bende muayene olurum :)

Kızlar aklimdayken yazayım dedim
Dün 2 tane lohusa dönemim için pijama aldım
Ben biraz fazla üşürüm
Biraz kalın Penye aradım
Artık bu mevsimden sonra pek getirmeyiz kalın dediler
Bi ince bi kalın aldım
Mayısta doğum olacak ama incecikler de beni donduruyodu ilk gebelikte
Sürekli üzerine sabahlik ya da yelek almaktansa kalın ciftkat Penye pijama en iyisi
Bu arada kesinlikle baştan sona Düğmeli pijama alın ameliyat sonrası çok rahat giydiriliyor ve kol bölümü bol geniş olan serum gecirilebilen pijamalrdan alın
Tecrübeyle sabit
Kolay gelsin

neff1316 canım iyi haberlerle gelmişssin şükür.annesi baksana kızın kıpır kıpırmış rabbim sağlık sıhhat içinde doğumunu nasip etsin bizleri evlatlarımızla sınamasın Allahım.
babybabycat tatlım kızına maşşallah yaa kordonunu oyuncak yapmış annesi baksana fındığa.sen kokoş olmasın dedikçe anne ben kokoşum dercesine göstermiş fındık kurdu :)tarıhınız kesınlesmıs herlde inş. hayırlı doğumlar olr cnm

Oo ne güzel dolu dolu vakit geçiriyorsun canımBenim eşimin genelde aksamlari da dersi olduğu icin yalnızlıktan sıkılıyorum burda sohbet etmek iyi geliyor banaBi de herkes telefondan girmeyi sevmedigini söylüyor bende de durum tam tersi elimden düşmüyor telefon bilgisayarı açmıyorum bile

Dokt

orum banada şimdilik idare edeceksin.doğumdan sonra gerekirse yeni numaranı veririm dedi.artık bebişin göz muayenesinde bende muayene olurum :)
Ben de bahaneyle gözlüğümü degistirecegim icin pek bi hevesliydim ne yapsam bilemedim simdi numarayı durduk yere büyütmesem iyi olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…