2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ayın başında gittik 8mm demişti doğuma kadar 10mm geçmemesi lazım dedi.şimdi 5.5mm dedi ikiside bi sıkıntı yaratmaz dedi gayet iyi dedi.inşallah seninde bi sıkıntı olmaz canım.bak doktorunda düzelir demiş.hiç üzme kendini.

Ben de bahaneyle gözlüğümü degistirecegim icin pek bi hevesliydim ne yapsam bilemedim simdi numarayı durduk yere büyütmesem iyi olacak sanırım
HAFTASONU ben de cam ve çerceveyi değiştirdim canım. eski camı bi makine ile okuyup aynısını yapıyorlar. doktora gerek yok ki.

Hahhah aynen canım ya :) valla bılmıyorum Nisan kesin gıbı ama ınsallah sorunsuz geçerse dın usg de 27 Nisan cıktı bakalım önümüzdeki ay artık bellı olur

Günaydın kızlar!.. Bebeğimde son iki gündür farklılık hissediyorum hareket etmiyor değil ama aynı değil hareketleri dışardan bi göz dahi görürken şimdi elimle zar zor buluyorum zaten panik birisiyim bu durum beni iyice üzdü. Geçen cuma kontrol vardı doktor gayet iyi dedi şimdi az hareketli diye gitmek biraz utandırıyor hiç bi şey yok ama ben evham yaptım galiba offff şu hormonlarrr

Ay ne güzel siz atlatmışsıniz. Geçmiş olsun. maşallah diyelim nazar değmesin. :)
Senin bebiş benimkinden de 2.5 hafta kadar büyük. Demek ki bir daha ki ultrasonda beninki de küçülmüş olur inşallah. Benim Ablam Dr. O raporumu radyolog bir arkadaşına gösterdi. O da Normalden Biraz büyük böyle doğsa bile bir şey olmaz demiş. O yüzden kendimi sakinlemeye çalışıyorum. Ama sen de su serptin yüreğime. Ablamın arkadaşlari bana moral vermeye çalışıyormus gibi geliyor. Onlara inanmıyorum sana inandığım gibi :)

gözün aydın herşey yolundaymış.bizim günlerimiz aynıydı.ama bizim de nisan olacağı kesinleşti.23 nisan demişti dr ama ilk gebelikte biraz erken doğum olduğu için 1 nisan dan sonra her an olabilir dedi.bir de 1700 gram olmuşuz...

HAFTASONU ben de cam ve çerceveyi değiştirdim canım. eski camı bi makine ile okuyup aynısını yapıyorlar. doktora gerek yok ki.
Biliyorum canim da benim gözler artık net görmüyor -3.00 miyoptum pazartesi doktora gittim -3.75 çıktı.
Yani numaram büyüdüğü halde aynı camla cerceve değiştirmek pek mantıklı olmayacak. Bi de pambixin doktoru hamilelikten sonraki numarana bakalim degistirme camı demiş ya o yüzden emin olamadim

Benim de ayni eskiye gore hareketleri yavas ve farkli. Tekmelerini onceden daha sik disaridan gorebiliyirdum simdi ise cok nadir. Ben de bazen telaslaniyorum ama normal hehalde

Su an aynı durumu ben yaşıyorum. Doktorum cildiye ye yönlendirdi. Bir krem verdi ama hiç bir faydası olmadı. Bacaklarım kolları kasimaktan yara oldu. Siz care bulabildiniz mi
ne yazıkki bulamadım, ama eskiye oranla biraz azaldı, yada ben alıştığım için kaşıntıya bana öyle geliyor. benim doktorum vitamin hapının alerji yaptığını hemen bırakmam gerektiğini söylemişti. decavit vitamin hapını kullanıyordum, doktorum öyle söleyince bende bıraktım. ne yazıkki çözüm bulamadım. ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım, ilkinde yaşamadığım ne varsa ikinci hamileliğimde yaşadım. bu günlerde geçecek nasılsa Yaradanım sağlıcakla kucağımaza almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…