2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar burnumda damağımda acayip kaşıntı var gözlerim yaşarıyo sanırım alerjı var bnde ama neye bilemiyorum nasıl başedicem var mı aranızda böyle bı durumla karsılasan...

KIZLAR E-BEBEK İNTERNET ALIŞVERİŞİNDEN MEMNUN MUSUNUZ YANİ BİR KAÇ KIYAFET ALACAĞIM DA KALİTESİ NASIL BİLEMEDİM

KIZLAR E-BEBEK İNTERNET ALIŞVERİŞİNDEN MEMNUN MUSUNUZ YANİ BİR KAÇ KIYAFET ALACAĞIM DA KALİTESİ NASIL BİLEMEDİM
Canım neredeyse herşeyini ordan aldım diyebilirim hem mağazasından hemde sitesinden beğenmediğim tek bi parça yok.hatta şimdi kendim için aldığım siparişler geldi onlarda süper.özellikle bebek ürünleri çok kaliteli.

yaa sevindim o zaman ben de alıyım birşeylertesekkur ederim cevap için canım

emzirme sütyen-atlet almayı düşünüyorum sen ordan mı aldın? Nasıl beğendin mi?

Canım ben de oradan bir çok eşyami aldım bebek kıyafetlerimizde ordan. bebek kıyafetleri çok güzel kaliteli. istersen pazar gününü bekle tekstil ürünlerinde acayip indirim oluyor. o zaman al ben bu hafta inşallah oradan uyku setini alacağım. bebek kıyafetleri hep indirimli olacak

Minnoşların yerleri daraldı eskisi gibi takla atamıyorlar ondandır canım. Sıkma canını benim kızım başından beri anne karnında sakin,durgun bir bebek mesela.

NicksizYumurta canım bebişin kıyafetlerinin sadece fiyat etiketlerinimi kestin iç taraftakileri de kestinmi?ense kısmı değilde şu yan tafaftakiler çok kötü kağıt gibi benim elimi bile sürtüyo çok fena. aklıma takıldı.bi kaç tanesini kestim o da kökten kesilmediği için yine çizcek gibi kaldı ne yapsakki

Ben de kalın uzun kollu gecelik aldım, bir de pijama aldım ama onu daha çok hamilelik için aldım her tarafım açılıyor normal pijamalarımla, göbek falan dışarda kalıyor diye. Önerilerini dikkate alacağım.

Önden komple düğmeli dediğin gömlek gibi olanlar mı?

@mgul sen miydin birrissine diye bir siteden pijama alan? Sendiysen nasıl buldun geldi mi? Merak ettim de:)

Evet canım 2.5 hafta az bi zaman değil bizimkide aynı seninki gibiydi ayın başında bak 18 günde düzeldi.inşallah senin bebişte bidahaki kontrolde düzelmiş olcak tatlım

Canım bu pazar indirim yok sanırım bu ay hep oldu ama sitede indirim göstermiyor inşallah vardır.

sgk dayım cnm ben orda çalışıyom seni sorunun tam olarak ne ben okuyamadım burdaki işlerden den
slm canım sgk çalıştığını belirtmişsin, bir türlü cevap bulamadığım soruyu sana sorayım, bilgin vardır mutlaka. doğumdan sonra ikinci çocuğa 4 ay yarı zamanlı çalışma hakkı geldi, geçenlerde torba yasa ile. ama bu süre içerisinde süt izni kullanamıyoruz. peki bu dört aylık süre sonunda süt izni varmıdır. eski yasada doğum izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat süt izni vardı. şuan yine o 4 aylık yarı zamanlı çalışmadan sonra süt izni varmı varsa ne kadar.

Oy masallah senınkınede napalım Mayıs annesi dedım Nisan annesi olmak nasıpmiş benımde 18 Nisan dan sonra her an olabılır gözüyle bakıcaz dedı hayırlı olsun ınsallah hepımız için

Canim isabet olmus uyku setini biz de ordan aldık kalitesine bayıldım. Bi de fiyatlari indirimi yakaladin mi cidden cok uyguna geliyor

Evet canım çok güzeller 2 tane elija önden açmalı aldım penye o süngersiz,bi tanede bebefox süngerli aldım o da çok iyi.atlet almadım ben.

Atlet daha rahat tek parça falan diyenler olmuştu ben de o yüzden bi de atlet almayı düşünüyorum. 2 sütyen 1 atlet şeklinde.
Ben de cumartesi ya da pazar gideceğim, gidince bakarım.

Cumartesi tekstilde %29 indirim varmış bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…