- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.581
Canım icerdeki bütün etiketleri kesebildigim kadar derinden kestim. LCWden aldigimiz bazi kiyafetlerin yan etiketlerini ayrica dikmisler onlari Söktük tertemiz oldu ama birçoğu malesef dikiş hizasında kaldi.hatte eşim bikaçını yanlislikta dikisten söktü kızımın ilk söküģünü de dikmis oldumNicksizYumurta canım bebişin kıyafetlerinin sadece fiyat etiketlerinimi kestin iç taraftakileri de kestinmi? ense kısmı değilde şu yan tafaftakiler çok kötü kağıt gibi benim elimi bile sürtüyo çok fena. aklıma takıldı.bi kaç tanesini kestim o da kökten kesilmediği için yine çizcek gibi kaldı ne yapsakki
Canım bugün tozlu.comda uygun fiyata pijamalara rastladim ama kalitesi nasil bilmiyorum. Günlük kullanmaya hamile pijamalari vardi. Ben ordan hic alışveriş yapmadım belki yapan vardır fikir olur sana daBen de kalın uzun kollu gecelik aldım, bir de pijama aldım ama onu daha çok hamilelik için aldım her tarafım açılıyor normal pijamalarımla, göbek falan dışarda kalıyor diye. Önerilerini dikkate alacağım.
Önden komple düğmeli dediğin gömlek gibi olanlar mı?
@mgul sen miydin birrissine diye bir siteden pijama alan? Sendiysen nasıl buldun geldi mi? Merak ettim de:)
canım ben siyah inciden aldım markafoni ya da trendyol da sürekli indirime giriyor.sütyen geldi kalitesi güzeldi ama giyip denemedim. bugün de hamile külodu gelecek istersen oraya da bir bakabilirisn. hatta bugün markafonide indirimi var.emzirme sütyen-atlet almayı düşünüyorum sen ordan mı aldın? Nasıl beğendin mi?
Hayırlı olsun fıstığın adıCadiKazani canım nasılsın musaıt olunca bızım kızımızın ısmını de ekler misin listeye Derin olacak Allah nasıp ederse adı
Maşallah canım gözün aydınkızlar kontrolden geldik her şey yolunda 37 cm 1250 gr olmuşuz
canım tarihini yanlış demişim en son bu ay 20 ve 29 da olacak. sitede sağ üst köşede belirtiyor.Canım bu pazar indirim yok sanırım bu ay hep oldu ama sitede indirim göstermiyor inşallah vardır.
evet canım fiyat olarak çokk uygun. bebeklerimizin kısmetine indirimler hep denk geldiCanim isabet olmus uyku setini biz de ordan aldık kalitesine bayıldım. Bi de fiyatlari indirimi yakaladin mi cidden cok uyguna geliyor
Ben korse almayı düşünüyorum canım ondan almadım rahat edemezsem bi tane alırım bende artık.cumartesi concord tekstil yazıyo diğer haftalarda tüm tekstil ürünleride yazıyodu kafam karıştı?Atlet daha rahat tek parça falan diyenler olmuştu ben de o yüzden bi de atlet almayı düşünüyorum. 2 sütyen 1 atlet şeklinde.
Ben de cumartesi ya da pazar gideceğim, gidince bakarım.
Cumartesi tekstilde %29 indirim varmış bu arada.
NicksizYumurta canım bebişin kıyafetlerinin sadece fiyat etiketlerinimi kestin iç taraftakileri de kestinmi? ense kısmı değilde şu yan tafaftakiler çok kötü kağıt gibi benim elimi bile sürtüyo çok fena. aklıma takıldı.bi kaç tanesini kestim o da kökten kesilmediği için yine çizcek gibi kaldı ne yapsakki
Atlet daha rahat tek parça falan diyenler olmuştu ben de o yüzden bi de atlet almayı düşünüyorum. 2 sütyen 1 atlet şeklinde.
Ben de cumartesi ya da pazar gideceğim, gidince bakarım.
Cumartesi tekstilde %29 indirim varmış bu arada.
Ay bilemedim kessem sökülcek etiketle birlikte dikmişler.. bi de destan yazıp eklemişler resmenCanım icerdeki bütün etiketleri kesebildigim kadar derinden kestim. LCWden aldigimiz bazi kiyafetlerin yan etiketlerini ayrica dikmisler onlari Söktük tertemiz oldu ama birçoğu malesef dikiş hizasında kaldi.hatte eşim bikaçını yanlislikta dikisten söktü kızımın ilk söküģünü de dikmis oldum
kızlar emzirme sütyenlerinden bahsedilmiş. bunların kalıpları normale göre daha mı geniş ? ben dün pentiden büyük beden styen aldım zar zor oldu. daha doguma da çok var. acaba bunları sipariş etsem bana olur mu ?
sütyen konusunda çok kötüyüm ya. sırt kısmı kesinlikle olmuyor. ek kopça filan satın aldım ama yine de rahat değil.
keşke bu kadar büyümeselerdi. 95 D olmuşlar
Canım ben beceremedim o zaman tam dikiş hizasından kestim ama çıkıntı kalıyor o da elimi sürttümmü çiziyor.ense kısmı değilde bel kısmı için diyorum o taraftakiler kağıt gibi resmen.ohh mis olcak evin içi şimdi kolay gelsin canımmCanim ben hepsini kestim hatta birazdan yikayacagim bir aksilik cikmaz isedikiste kalanlar kaldi sadece onlarda zaten rahatsiz etmez diye dusunuyorum zaten dikisin icinde kaliyor
Canım ben beceremedim o zaman tam dikiş hizasından kestim ama çıkıntı kalıyor o da elimi sürttümmü çiziyor.ense kısmı değilde bel kısmı için diyorum o taraftakiler kağıt gibi resmen.ohh mis olcak evin içi şimdi kolay gelsin canımm
Canım 129tl olanı aldim 30tl indirim kuponu kullandim. Onun kalitesini begendim ben. Dinoboo marka 8 parça . Anlamadigim sey ayni ürün aynı parça bi de 169tl olana var biz ucuz olani tercih ettik ve kalitesi iyievet canım fiyat olarak çokk uygun. bebeklerimizin kısmetine indirimler hep denk geldihangisinden aldın acaba sen 90 liralıklar vardı bir de 160 liralıklar falan vardı. mağazada da hiç çeşit yoktu kıyas yapamadım açıkçası 90 liralıkların kalitesi daha mı düşük olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?